TF500PVRc ei reagoi mihinkään

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana houkes, 08.11.2011.

 1. houkes

  houkes Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.01.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tähän asti moitteitta vuodesta 2010 toiminut boksi teki tenän:

  Laitoin virrat päälle ja kuva tuli ruutuun. Mutta boksi ei reagoinut kaukosäätimeen. Vaihdoin paristot, ei vieläkään mitään. Virrat pois ja takaisin päälle. Nyt vaihtuu kanava. Hetkisen päästä sekään ei toimi. Boksin etureunassa olevat napit eivät toimi virtanappia lukuunottamatta. Kohta sekään ei enää vastaa.

  Kuva kuitenkin tulee kunhan laite saa vain sähköä, mikään nappi ei vaan reagoi, paitsi virtanappi jos sitä painaa usean sekunnin putkeen. Boksi myös käynnistyy heti jos laitan johdon seinään.

  Mikä nyt neuvoksi? Pikaisella selauksella en löytänyt vastaavia oireita muilta käyttäjiltä.

  Minulla ei ole käsitystä mikä ohjelmistoversio on käytössä, ainoastaan kaapeliverkon kautta tulleita päivityksiä olen asentanut.

  Laitteelle on tallennettu tärkeää materiaalia, mikä pitäisi saada siirrettyä koneelle turvaan. Kuinka suoriudun siinä, mikäli vehje pitää lähettää huoltoon?
   
 2. bluray

  bluray Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.01.2011
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  1
  Onko facelift-mallisia 500:a?

  Niissä on Insungin tekemä virtalähde, joka on erityisen löyhä. Kestää 2 vuotta ja muutaman päivän päälle. Eli just takuuajan loppumisen yli.

  Tästä artikkelista apu (tosin varauksella että ORTP-831:n konkkaluettelo ei tuohon boksiin sovellu, mutta toimenpiteet on samat: konkat vaihtoon laadukkaampiin)
  https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=84028
   
 3. houkes

  houkes Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.01.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ok.

  Tarvitsee varmaan lähettää vehje huoltoon sillä kolvaustaitoa ei löydy.

  Miten onnistuisin helpoiten ottamaan kovalevyn sisällön talteen? Siellä on väitöskirjan aineistomateriaalia tallennettuna ja ne pitäisi saada.
   
 4. tobbyman

  tobbyman Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.03.2011
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  0
  Usb:llä (hidas), ei taida sinun tapauksessa onnistua, koska boksi on niin epävireessä.

  Kiintolevy irti topparista ja kiinni tietokoneeseen, TopfHDRW-ohjelmalla tv-ohjelmat topfieldin kiintolevyltä tietokoneelle.

  https://www.dvdplaza.fi/forums/showthread.php?t=84614
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2011
 5. Inssi59

  Inssi59 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.05.2011
  Viestejä:
  347
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hanki USB-IDE sovitin, parillakympillä semmoisia löytyy - jos ei Winkku-tietokoneessasi ole vapaata IDE-levyn paikkaa- ja lataa Topparin lukusofta netistä.
  En nyt muista, mistä tarkalleen se löytyy, mutta tarkista vaikka se powerinkorjausketju. Sieltä muistaakseni tähänkin vinkki löytyi.
   
 6. bluray

  bluray Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.01.2011
  Viestejä:
  223
  Saadut tykkäykset:
  1

  Jos on takuunalainen vehje, niin sitten lähetä. Älä muuten sitä tee, Toppyn "takuuhuollolle" kun en mene antamaan takuuta ja kalliiksikin tulee.

  Jos osaat ruuvimeisseliä pyörittää, niin pyörittele koppa auki ja ota virtalähde irti ja vie se kolvattavaksi. Jos haluat olla 100% varma lopputuloksesta, niin viet itse sopivat varaosatkin sinne kolvaamoon niin eivät pääse fuskaamaan. Ostat heiltä vain pelkän kolvaustyön, eivät pääse juottelemaan epäasiallisia konkkia kun toimit näin (ja todennäköisyys, että virtalähteeseesi eksyy heikkotasoista kamaa on SUURI - en tiedä yhdenkään korjaamon Suomessa käyttävän Rubyconin hakkurielkoja korjaamiseen - Panasonicin FM sarjan käyttäjätkin on vähissä)

  Minulta löytyy huippulaatuisia varaosia, jotka kestävät boksin eliniän eli boksi särkyy sitten jatkossa jostain muualta kuin vaihdetuista elkoista. Yhteystiedot tuossa powerinkorjaussäikeessä. Settini mukana tulee työohje, josta selviää myös kuinka virtalähde irroitetaan, jos se arastuttaa.