Terminator: The Sarah Connor Chronicles (jenkkitahtiin)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Wade, 11.11.2005.

 1. monkeyalert

  monkeyalert Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  436
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eihän tämä nyt mikään huippusarja ole, mutta ihan mukiin menevää viihdettä kuiteskin.

  T1000:n muodostuminen kusilaarista 'verrattoman läpän' yhteydessä oli kyllä väsynein kohtaus ikinä.. :thumbsup:
   
 2. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Dillahunt on kyllä kanssa karismaattinen termis, verrattuna ainakin siihen edelliseen Cromartieen. Glauta nyt on tullut kehuttuakin :love:..
   
 3. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Todella surkea toi 2. kauden eka jakso. En tiedä muistelinko, että sarja olisi parempi ekasta kaudesta, mutta mikäli tämä taso jatkuu, lopetan kyllä sarjan katsomisen. Hyi:sick:

  Panaanpas vielä syitäkin:

  - Terminaattorin "toiminta" on todella vammaista, varmaankin kärsii jostain skitsofrenia viruksesta, kun välillä eleet ja ilmeet on kuin ihmisellä ja välillä kunnon jää-pää "I AM ROBOT!"
  - Epäloogisuudet, ei varmaan tarvitse selitellä 2 kauden aloittaneille...
   
  Viimeksi muokattu: 14.09.2008
 4. Jakkis

  Jakkis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.10.2004
  Viestejä:
  770
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli kyllä aika heikko aloitus kakkoskaudelle.
  Suurta ärsytystä aiheutti myös tämä uusi T1000
   
 5. cuetec

  cuetec Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.12.2004
  Viestejä:
  197
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toka kausi lähtenyt ihan hyvin liikkeelle. Vähän toivottomalta kyllä tuntuu Connorin urakka
  , sillä termiksiä nyt näyttää löytyvän uusia vähän kaikkialta, eikä ilmeisesti ole mitään estettä montako niitä voidaan tulevaisuudesta lähettää lisää

  Katson
   
 6. W_ee

  W_ee Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.07.2004
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  0
 7. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samanlaista meininkiä kakkoskaudella on ollut kuin ykköselläkin. Vähän tosiaan epäilyttää sarjan jatko kun kanava on kuitenkin FOX, ja ilmeisen kallis sarja tämä on tuottaa.
   
 8. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 578
  Saadut tykkäykset:
  55
  Vähän olen sarjaa katsellut ja aika perusmeiningiltä vaikuttaa. Ei mitään mikä jäisi mieleen tai tekisi sarjasta klassikkoa.
   
 9. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 996
  Saadut tykkäykset:
  432
  Tykkäsin kyllä ekasta kaudesta todella paljon, ja toisen tulemista Blu-Raylle odotetaan jo vesikielellä. Toivottavasti tarina ei nyt jää ihan kesken, jos meinaavat sarjan todellakin lopettaa.
   
 10. Nuera

  Nuera Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.03.2006
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  0
  No joo ihan katsottavaa on ekat jaksot ollu.
  Mutta onpa Shirley "garbagen laulaja" Manson vanhentunu ja naama valunu alaspäin.
   
 11. Rela

  Rela Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.03.2004
  Viestejä:
  473
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä toinen kausi on ollu ihan hirveää kuraa. Nyt jäi sarjan katsominen tähän. Terminator itkee... voi luoja mitä keksintöjä käsikirjoittajilta. Pääjuoni oli ihan kiinnostava vioistaan huolimatta ekalla kaudellta, mutta tällä toisella ollaan menty aivan metsään. Sarja on huhujen mukaan saamassa kirveestä, eikä se tule yllätyksenä. http://www.tv.com/story/11688.html?tag=headlines;title;11688&om_act=convert&om_clk=news
   
 12. JaniH

  JaniH Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2000
  Viestejä:
  6 722
  Saadut tykkäykset:
  10
  Kakkoskausi on periaatteessa alkanut ihan kohtalaisesti, mutta ykköskauden tapaan vaivana on tietynlainen tasapaksuus. Jaksot ovat jatkuvasti tasoltaan enemmän tai vähemmän keskitason tuntumassa eikä erittäin hyviä jaksoja ole koko sarjassa nähty vielä yhtään. Potentiaali näihin olisi olemassa, mutta kokoajan mennään jarrut päällä eteenpäin. Eli kyllähän tätä katsoo, mutta ei yllä tällä hetkellä pyörivien sarjojen kärkikastiin.
   
 13. ration

  ration Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.06.2003
  Viestejä:
  135
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei saanut sarja (ainakaan vielä) kirveestä.

  Scifi.com

  Mutta pakko olla samaa mieltä kun moni täällä, tässä on potentiaalia hukattu oikein urakalla. Toivottavasti tilaus saa vähän ryhdistysliikettä aikaiseksi.
   
 14. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Juu itse lopetin ekaan jaksoon kakkoskaudella. Toi eka kausi oli ihan "nojoo" viihdettä, jota aivot narikassa katsoi omine puutteineenkin, mutta kakkoskauden aloitus oli luokaton.

  Kirveestä saamishuhut ei kyllä tule yllätyksenä.
   
 15. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wou, ihan yllätyin että se olikin John itse joka sen pahiksen lopetti:eek: ja vielä rnc:llä:) miinusta vaan siitä ettei ollut hookit sisällä(tarttee jonkin verran mma tai bjj kokemusta että tietää mitä tuo tarkoittaa).

  Loppukausi tilattiin joten ihan heti ei kyllä kirves tule heilahtamaan. Ärsyttää se ettei tuo T-typy nyt sitten kumminkaan ole ollut yhtään isommassa roolissa vaan joka vitun jaksossa jatkaa samaa epärooliaan, yhtä hyvin voisi vielä puhua semmosella monotonisella äänellä tiit tiit tööt tööt, hemmetin tylsää.
  Ärsyttää että pitää jostain rautalangasta vääntää että nuo on robotteja ja pitää aina(kun joku ei katso) hillua robottimaisesti, eiköhän noitten suunnittelijoiden älykkyys olisi riittänyt siihen että nuo robot käyttäytyy aina mahdollisimman vähän huomiota herättäen eli siis ihmismäisesti.

  Vieläkin ketuttaa että tämän sarjan pitää (nimensäkin takia) keskittyä tuohon äitiin eikä poikaan, 100x kiinnostavampi hahmo ja hänestähän tämä koko homma on kumminkin loppupeleissä kiinni.


  Mukava sarja silti.
   
 16. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 996
  Saadut tykkäykset:
  432
  Tänään alkaa Subilla klo. 21:00.

  Ihan vaan tiedoksi jos olet asunut tynnyrissä ja missannut kaikki mainokset.
   
 17. Macu

  Macu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  18.05.2000
  Viestejä:
  1 286
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kun tästä sarjasta eka kertaa kuulin, idea tuntui erinomaisen epähyvältä: raiskata nyt alkuperäinen törmineittori, nou söör!! :mad: Sitten kauan ignoorasin vain koko sarjan, mutta eräänä tylsänä viikonloppuna ajattelin ihan huvikseen katsoa pilotin kun ei ollut muutakaan tekemistä. Siis häh!! Joku napapaitainen teinitypykuolain terminaattorina, nyt meni viimeinenkin usko että tämä voisi olla tippaakaan katsottava!! :OI Mutta jostain syystä katsoin kuitenkin jakson loppuun (ei, en sen teinikuolaimen takia - kyseinen neiti ei ole erityisemmin makuuni vaikka runko notkealta vaikuttaakin) ja päätin vielä antaa armoa muutaman lisäjaksonkin verran. Ja kas kummaa, aloin viihtyä sarjan parissa :hitme: Nyt on kaikki tähänastiset jaksot katsottu ja ihan kivaa scifiviihdettähän tämä on epäilyttävistä lähtökohdista huolimatta. :)

  Kriittisesti tarkasteltuna sarjassa on tietysti ongelmansa, joista suurimpana juuri se, että henkilöhahmojen takia alkuperäisen termiksen tunnelma on kateissa. John Connorin esittäjä on design-kampauksineen kertaluokkaa enemmän "kuul-wannabe" kuin elokuvan nörtihtävä teini, Sarah Connorin esittäjä sinänsä ihan ok muttei lähellekään Linda Hamiltonin intensiteettiä ja se teinitypyterminaattori täysin turha hahmo kokonaisuudessaan. :rolleyes: (CastingFromHell osastoa jatkoi myöhemmin Beverly Hills 90210:sta mielen nurkkaan hitsautunut nyyhkysaippuasarjakundi, meni kauan yrittää mieltää hänet piinkovaksi robovastarintaliikkeen sotilaaksi ;) ) Juonen kannalta turhauttavaa on myös se, että Connorit on jo etukäteen tuomittu häviämään, koska kolmoselokuvassahan sota syttyi joka tapauksessa. Mutta jos sarjaa ei katso liikaa alkuperäisen terminaattorin silmälasit silmillä, käteen jää riittävän hyvätasoisilla efekteillä varustettua ookoo scifirymistelyä. Sitä ei ole koskaan liikaa. :)
   
 18. Macu

  Macu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  18.05.2000
  Viestejä:
  1 286
  Saadut tykkäykset:
  2
  Viimeisimmän jakson jälkeen täytyy vähän toppuutella tuota kohtuullisen myönteistä arviotani tästä sarjasta, kun alkavat muutamat ärsyttävyydet hyppiä vähän liikaa silmille: teinitypyterminaattori käyttäytyy usein liian ihmismäisesti, niin kuin hänellä olisi tunteita tai kuin hän ymmärtäisi tunteita inhimillisellä tavalla. Sitten seuraavassa kohtauksessa sanoo "olen robotti, en voi olla onnellinen" :rolleyes: Terminaattorit ovat myös liian heikkoa tekoa tässä sarjassa, kun ne voi tuhota tavallisilla tuliaseilla.
  Viimeisimmässä jaksossa typytermis ampui tavallisella haulikolla pahistermiksen pään puoliksi mäsäksi. Alkuperäisissä elokuvissa termiksien metalli oli niin kovaa että siihen ei luodit pystyneet. Syö aika paljon termisten pelottavuutta jos ne voi tuhota tavallisilla pyssyillä :OI
  Mutta kai tätä tulee silti vielä seurattua, jos ei muuten niin mielenkiinnosta sitä kohtaan kuinka paljon tunnelmaa saadaan vesitettyä vielä lisää tulevissa jaksoissa :mad:
   
 19. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo kyllä häiritsi meikäläistä suunnattomasti.
  Cromartie oli mielestäni hyvä pahisterminaattori, siinä missä muut terminaattorit tässä sarjassa on ollut jännitysarvoltaan luokkaa TX ja Nasse Setä.
  Toisaalta siitä kun Terminaattori ykkösen aikaan Arskaa haulikolla mätkittiin, on aikaa jo 30~vuotta. On ne haulikotkin saattaneet hieman kehittyä. Mutta mielestäni olisi kyllä sarjan kannalta parasta että Terminaattorit olis nykyaseilla tuhoutumattomia.
   
 20. P.Kosunen

  P.Kosunen Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.10.2005
  Viestejä:
  1 374
  Saadut tykkäykset:
  14
  Jos ne on oppineet käyttämään (uusia?) panssarin läpäiseviä luoteja.. Mutta saako noita haulikkoon?

  Edit: spoiler-tagit pois
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2008