Terminator Salvation (Terminator 4) (Christian Bale) (2009)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Blizzard, 27.05.2002.

 1. Jarzki

  Jarzki Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.07.2007
  Viestejä:
  809
  Saadut tykkäykset:
  0
 2. maarek

  maarek Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.04.2003
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Missäköhän maailmassa tuollainen reaktio on ymmärrettävää?

  DP kuitenkin tekee reilusti enemmän duunia leffan eteen kuin joku priimaileva stara. Tällaisissa tilanteissa otetaan ohjaaja ja dp sivuun ja jutellaan asiat puhki, ei räjähdetä täysin tarpeettomalla tavalla. Kyseessä on kuitenkin vain yksi äksön elokuva, ei mitään muuta.

  Ohjaaja ei uskaltanut sanoa mitään. Ilmeisesti tämä onkin Balen leffa?
   
 3. Arpa

  Arpa Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.12.2006
  Viestejä:
  808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Alan ymmärtää Balen mutsia ja siskoa...(vai ketänenytoli) Tai sitten vaan koko perhe on yhtä sekopäinen.
   
 4. Aceman

  Aceman Shot down in flames!

  Liittynyt:
  23.02.2000
  Viestejä:
  3 602
  Saadut tykkäykset:
  148
  Jep, tämän näytteen perusteella McGeeltä puuttuvat munat täysin.

  Haluaisinpa olla todistamassa vastaavaa raivokohtausta elokuvassa, jota Bale on purkittamassa James Cameronin kanssa. Ilmeisesti parivaljakko olisi aika tasavertainen. Ainakin siis mitä mouhoamiseen tulee. :D
   
 5. Flash Gordon

  Flash Gordon Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.06.2008
  Viestejä:
  291
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vaikkapa minun maailmassani. Kyllä minullakin palaisi pinna aika nopeasti, jos joku tollo pilaa otokset kerta toisensa jälkeen. Ei anna kovin ammattimaista kuvaa kaverista. Ei luulisi olevan kovinkaan vaikeaa pysyä poissa lavasteista, jos siellä on kuvaukset käynnissä. :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2009
 6. Mighuel

  Mighuel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.06.2006
  Viestejä:
  70
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sanottakoon nyt tässä Balen puolustukseksi, että hän on melkoinen metodinäyttelijä joka uppoutuu hahmoon niin hyvin kuin mahdollista. Tuo räyhääminen tapahtui kuulemma hyvin vaikeaa ja ankaraa kohtausta kuvatessa, joten Bale oli varmasti osittain hahmonsa mielentilassa. Sen lisäksi että Bale ottaa työnsä hyvin tosissaan, kaikilla on välillä huonoja päiviä ja joskus vaan lähtee homma lapasesta. Tuskin Bale päivittäin meuhkaa tuolla tavalla ja siksi onkin hieman hölmöä miten isoksi tämä juttu uhkaa paisua. Otsikoita aiheesta näkyy putkahdelleen sinne sun tänne. Ei ole Bale varmasti ainoa tänä päivänä töitä tekevä näyttelijä joka on flipannut kuvauksissa. Tietenkään ei ole koskaan oikein haistatella veetä työkavereille, mutta niin vain käy joskus. McG toimii tuossa tilanteessa myös huonosti, koska ei vaienna hermostunutta näyttelijää vaan antaa tämän meuhkata rauhassa. Ohjaajan sopisi ottaa homma näppiin vaikka kyseessä onkin Christian Bale.
   
 7. Metanaut

  Metanaut Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.02.2008
  Viestejä:
  282
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.youtube.com/watch?v=YTihsJQHt48

  :D

  Olisihan tuon voinut rauhallisemminkin hoitaa, mutta kyllä sitä ymmärtää että täysin roolihahmoonsa uppoutunut näyttelijä saattaa helposti kilahtaa, etenkin jos joku tokkuroi kuvauspaikalla kuin pahempikin amatööri.

  Ei meistä kukaan tiedä tilannetta tarkkaan ja jos vaikka heppu on pilannut useammankin otoksen (vähintään toinen tuossa sessiossa).
   
 8. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Laski kyllä Balen pisteet mun silmissä. Loistava näyttelijä, mutta voisi tuollaiset konfliktit tiedämmä hoitaa sivistyneestikin.
  Nöyryyttä soisi miehen oppivan roppakaupalla, vaikea kuvitella vaikkapa Tom Hanksin -jota arvostan vielä jonnin verran enemmän näyttelijänä- flippaavan tuolla tavalla.
   
 9. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 402
  Saadut tykkäykset:
  115
  Pisteet Balelle. Ei niitä valoja pidä enää silloin räplätä, kun kohtausta (ja tässä tapauksessa vielä tärkeää ja tunnepitoista sellaista!) laitetaan jo täyttä häkää purkkiin. Tämä nyyppä-dp voisi painua vaikkapa johonkin ravinteliin säheltämään. Nyt tuntuisi valinneen ainakin ihan väärän alan. Veikkaan kaveria myös adhd-taustaiseksi.
   
 10. Wick

  Wick Say it in slugs Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.11.2002
  Viestejä:
  2 150
  Saadut tykkäykset:
  1
  Paljon melua tyhjästä. Oli työkseen sitten konttorirotta, näyttelijä, rekkakuski, siivooja tai lähihoitaja niin varmasti kautta aikain on ihmisillä töissä käämi palanut jotakin työtoveria kohtaan. Ihmisiähän ne miljoonapalkatut näyttelijätkin ovat.
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 666
  Saadut tykkäykset:
  175
  Pitihän se minunkin kuunnella tuo Balen "käämien palaminen", ja ymmärrettäväähän se ihan oli. Mieshän on tunnetusti robertdeniromaisella tavalla ammattinsa vakavissaan ottava näyttelijä, ja kun on pitkää päivää painettu ja sama tyyppi mokailee otokset pilalle, niin vähemmästäkin sitä suuttuu. Esimerkiksi Seinfeldin blooperseista muistamme kohdan, jossa Michael Richards puhui Julia Louis-Dreyfusille siitä, että kun viimeksi mainittu mokailee otokset piloille, niin juuri siinä tietyssä otoksessa ilmennyt "taika", jota ei voi luoda uudestaan, menee kankkulan kaivoon myös.
   
 12. JJ Gittes

  JJ Gittes Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.06.2007
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ehkä tuon reaktion voisi parhaiten ymmärtää juuri tuolla työntekemisellä ja sitten joku homo tulee pilaa sun päivän. Otetaan vaikka joku himodataaja joka on just koodannu jonku killeriohjelman joka siirtää kaikki maailman massit sun tilille ja joku nevari tulee painaa resettiä koneesta.

  Ei siinä ihan hirveästi hymyilytä. :)
   
 13. Crockett

  Crockett Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  1 038
  Saadut tykkäykset:
  99
 14. ColdAsIce

  ColdAsIce Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  771
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tällaisena kylmän viileänä virkamiestyyppinä olen aina paheksunut näiden temperamenttisten taiteilijoiden tunteenpurkauksia. Toisaalta toki ymmärrän, mutta en missään nimessä hyväksy. Aikuinen mies ei vaan yksinkertaisesti riehu tuolla tavalla, vaikka mikä olisi. Naiset ja pennut ehkä, mutta ei aikuiset miehet.

  Itse elokuvan kannalta tuon Balen minuuttitolkulla jatkuva räyhääminen ei lupaa hyvää. Ilmeisesti Terminatorin crew on aika munatonta porukkaa ohjaaja McG:ta myöten, joten vaara piilee, että lopputuloskaan ei ole kovin kaksinen
   
 15. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 057
  Saadut tykkäykset:
  49
  Tuollaista käytöstä en voi hyväksyä työpaikallaan keneltäkään.

  Mutta ei tuo huonoa näyttelijää Balesta silti tee. :)
   
 16. Sabbe

  Sabbe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  736
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä on nyt tehty kärpäsestä härkänen selvästikin. Tuo aintintcool artikkeli aika hyvin valaisi asiaa. Näyttelijät tekevät todella pitkää päivää kuvausten aikaan ja kyseessä vielä erittäin hyvää keskittymistä vaativa kohtaus niin räjähdysvaara on aina olemassa. Bale tuntuu olevan luonteeltaan hiljainen, vähän introvertti, asiallinen, hyvin käyttäytyvä. Siitä huolimatta hän on ilmeisesti erittäin tunteellinen.

  Balen tunteet näkyvät parhaiten elokuvissa yleisesti ottaen, mutta voi sen purkaa tuollakin tavalla. En yhtään ihmettele tuota ja ymmärrän aivan täysin. Tuon tason näyttelijöillä pitäisi olla samaa tasoa muukin porukka siellä kuvauksissa ja siihen on varmaan tottunutkin. Jos joku amatööri jatkuvasti kämmii jotain ja menettää sen takia jatkuvasti otteen esittämäänsä hahmoon vielä tunteellisessa kohtauksessa niin täysin ymmärrettävää, että se lataus purkautuu ulos.

  Uskoisin, että näyttelijöille on ihan riittävän vittumaista ottaa kohtauksia uudestaan ja uudestaan omien ja vastanäyttelijöiden kämmien takia. Jos sen lisäks pitää vielä katsella muidenkin kämmejä niin hermojen menetys on joskus ihan sallittua. Tuskin Bale kuitenkaan jatkuvasti siellä mesoo vaan taitaa olla erittäin asiallinen merkittävän osan ajasta.

  Tähän ei vaan voi sanoa, että "Kyllä nyt aikuisen ihmisen pitää pystyä käyttäytymään järkevästi tilanteessa kuin tilanteessa". Se on paskaa, ihmisten pitää saada purkaa tunteensa jos tilanne on liian hajottava. Jokaisella on jokin kestoraja milloin päässä napsahtaa, toisilla se kynnys on suurempi ja toisilla pienempi.

  Vielä loppuun sanon, että tämä ei vähennä omaa arvostustani kyseistä näyttelijää kohtaan millään tavalla. Jos kyseessä olisi jotain jatkuvaa ylimielistä vittuilua ilman suurempaa syytä tai muuta sellaista, niin se olisi aivan eri asia. Bale kuitenkin tietääkseni käyttäytyy lähes aina hyvin asiallisesti ja kohteliaasti.
   
 17. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Amatööri ja amatööri, Hurlbut on sentään toiminut tätä ennen jo kolmentoista pitkän elokuvan pääkuvaajana, niin en miestä nyt ihan amatööriksi kuitenkaan kutsuisi.
   
 18. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aamen:D
  Se heittäköön ensimmäisen kiven joka ei ole ikinä hermojaan menettänyt;) Ymmärrän hyvin tuon käytöksen ja itse varmaan olisin suuttunut kahta kauheammin, varsinkin ku rupes vielä inisemään jotain selityksiä vastaan:hitme:
   
 19. Harry

  Harry Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.09.2004
  Viestejä:
  1 903
  Saadut tykkäykset:
  7
  Kusi on noussut päähän Balella, ei tuohon mitään muuta selitystä ole. Normaali ihminen ei käyttäydy noin, oli hän sitten miten vitun iso tähti tahansa.
   
 20. Jarzki

  Jarzki Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.07.2007
  Viestejä:
  809
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan syystä suuttui.
  Parhaita näyttelijöitä tällä hetkellä mitä on. :king: