Televisio yhdistettynä toiseksi näytöksi tietokoneeseen.

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana acdc1, 18.12.2013.

 1. acdc1

  acdc1 Guest Guest

  Liittynyt:
  05.12.2008
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tietokoneena on hp pavilion, johon on kytketty näyttö dvi kaapelilla. Sitten kytkin myös television (LG4000) Hdmi-kaapelilla tietokoneeseen, jossa minulla on Hdmi-Dvi adapteri tietokoneen päässä sen takia koska tietokoneessa ei hdmi-liitäntää löydy.
  Ongelma on siis se, että televisio tunnistaa, että kaapeli on kytketty, mutta silti kuvaa ei tule, vaan "No signal" vilkuu iloisesti television näytöllä. Mitäköhän tässä voisi mahdollisesti tehdä? Täytyykö jotain asetuksia muuttaa jostain?
  Kaapeli on kunnossa, koska testasin sen laittamalla sen digiboksin ja teeveen väliin ja hyvin toimii.

  Aluksi kun tämän adapterin ja kaapelin ostin ja kytkin, niin toimi kyllä, mutta meillä on ollut sähkökatkoksia taloudessa tässä viime aikoina, että olisko vaikuttanut johonkin asetuksiin sitten?:hitme:
   
 2. arthur

  arthur Guest Guest

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  2 430
  Saadut tykkäykset:
  0
  Toimiiko se monitori siinä samassa portissa? Toimiiko joku muu laite siinä TV:n portissa?
   
 3. acdc1

  acdc1 Guest Guest

  Liittynyt:
  05.12.2008
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  En ymmärrä täysin mitä nyt tarkoitat, koska olen vähän yksinkertainen, mutta ainakin testasin että digiboksi toimii hyvin siinä tv:n portissa, kun testasin...Kuitenkin telkkari tunnistaa kaapelin ja sen voi sourcesta valita sen hdmi. Nyt sain toimimaa sillain, että menin laitteet ja tulostimet valikkoon ja sieltä klikkasin "kopioi nämä näytöt", niin tuli kuva näkyviin myös televisiosta. Mutta ennen ei tarttenut tehdä noin, vaan pystyi vain siirtämään esim. netti ikkunan hiirellä toiselle näytölle eli televisolle. Mutta käyhän se näinkin tietysti.
   
 4. BigShowMan

  BigShowMan Guest Guest

  Liittynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  152
  Saadut tykkäykset:
  0
  pistä sieltä (ilmeisesti windows) asetuksista päälle "laajenna työpöytä tähän näyttöön" täppä päälle niin silloin voit siirtää ikkunan siihen "toiseen" näyttöön. Tällöin sekä monitori että TV voi toimia omilla natiiviresoluutioillaan.