Ted (2012) (Seth MacFarlane / Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth Macfarlane)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 21.06.2012.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  Family Guy ja American Dad -komediasarjojen luojan Seth MacFarlanen ensimmäinen live action -elokuva on tarina John Bennettistä (Mark Wahlberg), jonka paras kaveri on henkiin herännyt nalle Ted. Lapsuudenystävästä on kasvanut rääväsuinen poikamieskarhu, joka ei malta jättää Johnia rauhaan.

  [​IMG] Katso elokuvan trailer

  Ensi-ilta Suomessa 10.08.2012
   
 2. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 585
  Saadut tykkäykset:
  99
  Ihmeen hyvä komedia. Nalle oli aika symppis ja Wahlberg on oikeassa elokuvassa näyttelijän lahjojensa kanssa. Sam J Jones oli huikea! On hienoa katsoa välillä komedia, joka naurattaa. Yleensä parhaat komediat ovat tekijöidensä mukaan jossain muussa kategoriassa.
   
 3. lp_rqvist

  lp_rqvist Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.09.2003
  Viestejä:
  89
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ted oli positiivinen yllätys. Oikeasti hauska leffa. Wahlberg oli mainio ja Mila Kuniksen suoritus oli yllättävän hyvä.
   
 4. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Tässä taisi olla se tämän vuoden hyvä Hollywood-komedia. Onnistuneesti tyylilaji oli pohjimmiltaan kovinkin kahdeksankymmentälukulainen, oudosti mieleen tuli aikakauden lapset seikkailevat -elokuvat, vaikka nyt kyse olikin aikuisista ja seikkailukin oli vaihtunut ihmis-/pehmonallesuhteisiin. Vitseillä oli hyvä osumatarkkuus ja populaarikulttuuriviittaukset olivat tällä kertaa harvinaisen onnistuneita (Tintti! Pink Floyd!). Pisteet varsinkin Flash Gordonista ja Tom Skerrittistä. Hyvä rytmitys piti suvantovaiheet poissa, vaikkei kyse varsinaisesta kohelluskomediasta ollutkaan.

  :):):)½ (lisäsulattelulla neljäkään ei ole mahdoton)
   
 5. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Samppaan yhdyn aika pitkälti, tämän vuoden oikeasti hauska jenkkileffa. Hauska ja omaperäinen idea, joka toimi ihan hyvin. Ehkä hieman olisi ohjaamisessa ja käsikirjoituksessa viilaamista, lisäksi harmitti ettei Kunisin koomikon taitoja käytetty mitenkään vaan hänen piti tyytyä päähenkilön rakkauden kohteen osaan. Aidosti hyviä vitsejä, joille jaksoi hekottaa perjantai-iltana. Hieman kierrätettiin "söpö nalle kiroilee" -vitsiä, mutta jaksoi kumminkin viihdyttää kestonsa ajan. Kunhan mahdollinen jatko-osa ei ole täysin samaa.

  3,25/5 Perjantai/lauantai-illan viihde-elokuva, jota suosittelen nautittavaksi kaverien kera.
   
 6. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 539
  Saadut tykkäykset:
  262
  Oikein mukava komedia, ja mukaan on saatu vielä yllättäviäkin tapahtumia niin ettei kaikkea näytetty trailerissa. Todellinen hyvän mielen elokuva, pienellä säädöllä olisi ollut jopa täydellinen. Päähenkilöt Ted-nallea lukuunottamatta olivat ikään kuin vakavissa rooleissa ja sivuhenkilöt ja Ted-nalle sitten edustivat sitä komedia osastoa, joka loi leffaan juuri sopivan häröisän yleisfiiliksen. Mitäpä tästä sen enempää tarinoimaan.

  4,5/5
   
 7. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yllättävänkin hauska komedia, tosin lievä hiprakka ja sopiva kaveriporukka varmasti nostivat viihdyttävyysarvoa.

  MacFarlane on haastatteluissa yms. ollut aina erityisen hauska veikko, mutta hänen sarjansa eivät koskaan ole oikeen ottaneet omakseen. Tämä onnistui vähän paremmin, piirretyt eivät koskaan ole olleet meikäläisen juttu. Mark Wahlberg ja Mila Kunis tekivät perusvarmat suoritukset ja sivuosissa Giovanni Ribisi ja Joel McHale loistivat (vaikka Jeff Winger vähän sieltä läpi tulikin). Flash-Gordon vitsit menivät ohi että hurahti, mutta Airplane-viittaukselle tuli naurettua senkin edestä.

  Ei mikään erinomainen tai ikimuistoinen komedia, mutta piristävä yllätys.
  3½/5
   
 8. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 056
  Saadut tykkäykset:
  49
  Ihan hauska komedia, joka ei yrittänyt väkisin naurattaa. Okei, joukossa oli ehkä 1-2 semmoista vähän nähtyä haettua juttua, mutta muuten homma oli mukavan tuoreelta maistuvaa keitosta. Vaikka elokuva tietoisesti pilkkasikin kaikkea mikä liikkuu, silti en oikein jaksanut syttyä tietynlaisen pilkan aihepiireihin. Sen sijaan vaan se lähinnä jätti kysymyksiä, että miksi tälle tielle taas piti lähteä.

  Vahvat kolme tähteä.

  ***
   
 9. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 389
  Saadut tykkäykset:
  205
  Tämä leffa ansaitsee menestyksensä. Onhan tämä SE komedia elokuva, tänä vuonna! Taitaa kyllä olla pidempikin aika, kun tälläistä "komedian-iloittelua" olen nähnyt! Aivan loistava leffa:thumbsup:

  "Worldwide, Ted has now earned $469 million, which makes it the highest-grossing original R-rated comedy ahead of the first Hangover's $467.5 million. With openings in Malaysia, India, Venezuela and Japan on the way, Ted will ultimately wind up above $500 million." Lähde: Box Office Mojo

  Ted 3,5/5
   
 10. mustis

  mustis Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 510
  Saadut tykkäykset:
  16
  Ihan kelpo komedia, ei mikään tajunnanräjäyttäjä, mutta ookoo. 3/5. Muutama tosi hauska kohta oli, mutta niitä oli kuitenkin liian vähän.
  Tarinan opetus: kun olet 35-vuotias niin hanki itsellesi 23-vuotias tyttöystävä (Mila 1983, Mark 1971) ;)
   
 11. BillyBob

  BillyBob Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  352
  Saadut tykkäykset:
  9
  Tuli itsekin katsottua tämä ja oikeastaan se oli yllättävän hauska. Toisaalta se väsähti ehkä hieman loppua kohden. Vaikka tämä oli ihan hauska niin vähän vaikea nähdä kakkosen toimivan enää niin hyvin. Tämä vitsi on nyt kyllä minusta jo nähty.

  3+/5
   
 12. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 961
  Saadut tykkäykset:
  115
  Erinomaisen toimivaa kertakäyttöviihdettä. Jotenkin uusi ja tuore idea, kun ottaa huomioon että tämä oli ihan aikuisille suunnattu leffa. Nauroin useaan otteeseen, mikä pitää komedialle positiivisena asiana mainita. 3/5.
   
 13. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 480
  Saadut tykkäykset:
  76
  Tämä oli joka suhteessa taidokasta työtä ja onnistui naurattamaan. Vähän kuin chilisuklaapatukka, härskiä menoa mutta hyvällä sydämellä. Se on yllättävän toimiva resepti osaavasti tehtynä. Onneksi Tediä ei tehty esim. kymmenen vuotta aiemmin, jolloin nallesta ei varmaan vielä olisi saatu yhtä realistista. Nyt ei kaatunut siihenkään, vaan vakuutti efekteilläänkin. Wahlberg ja Kunis olivat mainioita.

  Arvosanaa en katso edes tarpeelliseksi antaa. Tykkäsin, nauroinkin ja suosittelen.
   
 14. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 539
  Saadut tykkäykset:
  262
  Tuli katsottua uudestaan nyt kun telkkarista tuli... ja kyllä tämä vaan on hyvä leffa. Tekisi jopa mieli korjata arvosanaksi 5/5.