TD CT-3650 Nopea kanavanvaihtelu?

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Iceloota, 01.04.2011.

 1. Iceloota

  Iceloota Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.09.2005
  Viestejä:
  79
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi,  Otsikko kertoo suuntaa, eli jumiiko teillä Technotrend CT-3650 CI käyttäjät, jumahtaako teidän technotrend missään vaiheessa kun rämpytätte erikanavia, maksukanavien ja peruskanavien välillä ?

  Testatkaa, jumiiko tämä kaikilla kanavia vaihdellessa nopeasti, vai onko se pelkästään minun TD joka jumittelee, tai onko se vika tuossa minun CAM: laittessa


  CAM:in ostin verkkokaupasta Dilog CA module conax, punasella 99010 oiskohan mallinumero, mutta jokatapauksessa sinänsä outoa ettei verkkokaupan internetsivuilla näy kyseistä korttia edes, joku huonolaatunen markkinoilta poistuva laite kenties ? :)

  Varmaankin täytyy käydä vaihtamassa ja koittaa toisella Camilla, koska nimenomaan jumahtaa silloin kun rämpytän kanavia maksullisten ja maksuttomien kanavien välillä :)


  Kertokaas joku omia mietteitä tähän :rolleyes:
   
 2. Daedalos

  Daedalos Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.11.2004
  Viestejä:
  315
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitäs käytät katseluohjelmana? Itse olen törmännyt samanlaiseen ongelmaan Anyseen virittimen kanssa, kun käytössä on Win7 MediaCenter. Ja nimenomaan maksukanavien kanssa tuo on helppo toistaa, vapailla kanavilla satunnaisesti toistettavissa..
   
 3. anaboksi

  anaboksi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.01.2005
  Viestejä:
  398
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos käytät DVBVieweriä, niin tarkista onko asetusten Laitteet-osiossa valittuna suora viritystapa ja TV + Radio -osiossa Nopea kanavanvaihto. Niiden kanssa tuntuu toimivan ok täällä. Maksukanavia ei ole, mutta silloin kun oli, niin käytin SmarDTV:n CAMia.