Tanssii tähtien kanssa

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Hattori Hanzo, 15.03.2006.

 1. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Niin no, eikös siitä ole jo automaattisesti maku poissa, koska sillä ei ole tippaakaan merkitystä miten parit finaalissa tanssivat, tai mitä mieltä tuomaristo heistä on. Se jota kansa suosii enemmän voittaa, ja kyllä se Nicke ja Susa on.
   
 2. Minulle ei ole. Olisin halunnut nähdä Tuulin ja Marian ottavan mittaa toisistaan ja kuulla tuomarien arvostelut. Olisin voinut myös itse päättää kumpi on finaalissa parempi. Yleisön äänestämä lopputulos on mulle täysin merkityksetön.

  Nyt jää hieno tilaisuus näkemättä ja se on harmillista.
   
 3. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Vähän pelottaa tänäkin vuonna, että väärä pari, Maria ja Mikko, voittavat kisan. Tosin tänä vuonna se ei niin väärältä tunnu, vaikka minusta Nicke ja Susa on ansainneet ehdottomasti voittaa (parin lattari olisi ansainnut 10-rivin).

  Ilmeisesti tänä vuonna tuottajat ovat päättäneet lisätä formaatin "korruptoituneisuutta" lisäämällä järjestetyn lopputuloksen. Vaikka Nicken ja Susan valssi ei ollutkaan täysin loistava, niin Marian ja Mikon tanssi tuntui kestoltaan omituisen lyhyeltä haapuilemiselta. Ja totta kai mukaan piti vielä ottaa se Lundin perheen statusarvo Suomessa. Olisin voinut ennen Open Armsin säkeitä jo sanoa, että tämä pari saa kymppi-rivin tilanteen tasoittamiseksi.

  Onhan se tosin niinkin, että näillä pisteillä ei ole tippaakaan väliä, koska kansan suosikki on automaattisesti voittaja. On vain ällistyttävää, että tässä finaalissa sekä tuomariston että (valitettavan suurella todennäköisyydellä) yleisön puolelta tulee päätöksiä, jotka perustuvat muuhun kuin parin taitoihin ja kehitykseen.
   
 4. warre

  warre Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.02.2000
  Viestejä:
  2 298
  Saadut tykkäykset:
  13
  ja Maria voitti !!!
  OIKEUS on tapahtunut!
   
 5. Loistavaa, mahtavaa, HYVÄ MARIA!

  Joka kerta on paras osanottaja voittanut. Vaikka kaikenlaista älytöntä liittyy ohjelmaan niin tärkeintä on se, että voittaja on aina ollut paras tanssija. Olin jo aivan varma että Nicke voittaa kaiken kirjoittelun jälkeen mutta onneksi niin ei käynyt.

  En enään ikinä puhu roskasakista ja rahvaasta, en ainakaan pariin päivään. Uskomatonta että juuri yleisö toteutti oikeuden ja uskoni ohjelmaan säilyi. Haluan uskoa että yleisö äänesti Mariaa tanssin takia eikä mennyt mukaan näytelmäkilpailuun, kuten teki tuomaristo, hävetköön.

  Nicke viimeinen tanssi oli hyvä, ainut jota en voi moittia. Se oli helppo, ei hän siinä ihmeitä esittänyt mutta ei tehnyt virheitäkään, tyyli oli hyvä. Nicke oli kyllä hyvä mutta kyse oli aivan liikaa näyttelemisestä. Ei Nicke huono ole mutta ei niin hyvä kuin monet luulevat, pari hämäsi monia taitavasti.

  Maria on loistava tanssija, Nickeen nähden täysin ylivoimainen ja toistan, selvästi TTK:n historian paras tanssija. Viimeinen esitys vakuutti lopullisesti minut lopullisesti, se oli erinomaista tanssia, olkoot tuomarien pisteet mitkä tahansa.
   
 6. Japsu1

  Japsu1 Member

  Liittynyt:
  17.05.2006
  Viestejä:
  728
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onneksi kuitenkin paras pari voitti vaikka välillä yleisöäänet sekoittikin putoamisjärjestystä.

  Nicke ja Susa kieltämättä tekivät hyvää työtä ja parantelivat kaiken aikaa mutta eivät missään vaiheessa saaneet katsojat niin haltioituneeseen tilaan kuin mihin Maria ja Mikko parhaimillaan yltivät. Olisi ollut väärin jos finaalin hieman epätasaiset esitykset olisivat saaneet ratkaista. Eihän tässä oikeastaan ollut kyse mistään pistevoitosta jossa tasaisen tappavalla tahdilla olisi tuotu voitto kotiin kylmän laskelmoidusti vaan nyt tämä pari kyllä sai aikaan eräänlaisen taiteellisen tyrmäysvoiton niillä herkillä ja tunteita nostattavilla esityksillä joita heiltä riitti kerta toisensa jälkeen.

  Sillä ei ole merkitystä että väliin osui esityksiä jotka eivät "istuneet" heidän tyyliinsä koska huippuhetket moninkertaisesti korvasivat ne muutamat epäonnistumiset.

  Kiitos Maria ja Mikko, ilman teitä en olisi jaksanut katsella kisaa loppuun vaan olisin varmasti jo Vappu Pimiän putoamisen jälkeen jäättänyt tanssit oman onnensa nojaan. Myös Tuulin ja Aleksin pudotus tapahtui hieman liian aikaisin, siinä vaiheessa nimittäin Nicke ja Susa eivät vielä oikein yltäneet siihen missä tänään olivat. Esim. Sauna-Samba oli kyllä hieman liian pitkälle menevä yleisönkosiskelu johon onneksi eivät tämän jälkeen enää syyllistyneet.;)

  No, loppu hyvin kaikki hyvin.:)
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Ei Maria ja Mikko missään nimessä huonoja olleet (no daa), mutta sekin täytyy muistaa, että totta kai viejän (miehen) osa on vaativampi. Toki nainen on tanssiessa yleensä se mihin katseet enimmäkseen kohdistavat ja minkä siksi pitää olla näyttävä. Toisaalta, nuo esiintymisasut saavat näyttämään naisten liikkeet hienommilta kuin mitä ne oikeasti ovat.

  Olihan tämä tasaväkinen kisa (jos sitä näiden epäkohtien takia kisaksi voi sanoa; enemmänhän se on tällainen naminamikaikillaonkivaa-ohjelma, jossa voiton vie se, joka on eniten kansan mielestä fantsuihQ), mutta lopputuloksen myötä näyttää siltä, että Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa ei voi koskaan (enää) voittaa miespuolisen tähden (ellei ole teini-idoli) sisältävä pari -- tai sitten kaikkien naistähtien pitää oikeasti olla huonoja.
   
 8. Handy B.

  Handy B. New Member

  Liittynyt:
  23.01.2003
  Viestejä:
  196
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tomi Metsäketo voitti ekana vuonna.
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  No niin voittikin (joskin kyse oli lähinnä teini-idolin voitosta :))! Ei pitäisi varmaan näin yömyöhään kirjoitella, kun muistikin näköjään heittää. :hitme:
   
 10. Japsu1

  Japsu1 Member

  Liittynyt:
  17.05.2006
  Viestejä:
  728
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se on aivan totta että että jos lasketaan mukaan kaikki se työ ja ne vaikeudet joita Nicke miehenä tässä joutui kohtaamaan päästääkseen näin pitkälle niin silloin hänelle ehkä olisi pitänyt työvoitto suoda. Onhan se totta että naisilla on näissä kisoissa selvä ylilyöntiasema koska yleensä ovat tottuneempia tanssimaan ja koska heillä on ammattilainen joka vie.
  Eihän Maria silti millään lailla helpolla tuossa päässyt ja yltyi joka kerta myös yhä ilmiömäisimpiin fyysisiin suorituksiin joissa hänellä ei ollut apua esim. aerobic-mestaruuksista tai vuosien näyttelijäkokemuksesta vaan joutui pientä ja hentoa olemustaan jännittämään jokaista esitystä varten äärimmilleen. Joten ei ihme ettei henki oikein kulkenut tai juttu pahemmin luistanut heti esityksien jälkeen.

  Mutta eihän taideteostakaan katsellessa tarvitse pohtia kuinka monta työtuntia siihen on uhrattu vaan jos se on todella hyvä niin sen eteen kertakaikkiaan vaan mykistyy ja unohtaa hetkeksi kaiken muun.

  Ja loppujen lopuksihan tässä ratkaisi tietysti ne makuasiat joista tunnetusti ei pitäisi kiistellä. Mutta mielipiteet pitää toki tuoda ilmi, eikö vain?;)
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Näin on. :)
   
 12. lepreconn

  lepreconn Well-Known Member

  Liittynyt:
  27.11.2006
  Viestejä:
  3 373
  Saadut tykkäykset:
  37
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 384
  Saadut tykkäykset:
  128
  Ihan mielenkiintoisia nimiä kyllä, vaikka luonnollisesti Herold on tämän porukan selkeä ennakkosuosikki ääniensaannin suhteen. Paras uudistus lienee Vappu Pimiän tulo naisjuontajaksi, sillä kaksi viimeisintä, etenkin viimeisin, olivat aivan kauheita amatöörejä. Toki Pimiää tulee ehkä vähän liiaksikin nyt joka tuutista, mutta minkäs teet kun on lähinnä suomen vastinetta Davinalle.
   
 14. Bob Fleming

  Bob Fleming Great Bird of the Galaxy Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.10.2002
  Viestejä:
  1 259
  Saadut tykkäykset:
  1
  Semi-off topicina huomasin just että ainakin Welhon kaapelissa on BBC:n originaali "tanssiitähtienkanssa" eli Strictly Come Dancing saanut suomi-tekstitykset :thumbsup:

  Toivottavasti ovat alkaneet tekstittää myös muita ohjelmia...
   
 15. Taas se alkoi. Tuomaristo on erinomainen. Vapusta en tiedä mitä sanoa, ainakin hän eroaa edeltäjistään. Kilpailijoiden taso ei vaikuttanut mitenkään erikoiselta. Myöskään opettajat eivät tuntuneet niin kiinnostavilta kuin aikaisemmin, mutta tarkkaillaan tilannetta, ehkä tästä jotain syntyy.
   
 16. tpi

  tpi Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 360
  Saadut tykkäykset:
  17
  Katsoin n. 5 min sivusilmällä.
  Mikä siinä on, että mömmöteeveen näissä "isoissa" kotimaisissa ohjelmissa kuvalaatu on niin törkeän paska?
  Tumma pää kamalan korostunut, ja ihankuin resoluutiota olisi pudotettu.
   
 17. Hattori Hanzo

  Hattori Hanzo Active Member

  Liittynyt:
  28.02.2004
  Viestejä:
  1 140
  Saadut tykkäykset:
  4
  Simo oli paras. Ei mitään jäykkää patsastelua vaan iloista joraamista.
   
 18. Laitetaanpa tanssijat järjestykseen tämän hetken ajatusten perusteella niin voi myöhemmin katsoa miten meni pieleen.

  Miia & Vesa
  Miia oli alusta lähtien suosikki, näki heti että on tanssija. Yrittivät liian kunnianhimoista tangoa ja meni overiksi.

  Kim & Sanni
  Kim on selvästi toinen jolla on lajiin taipumuksia. Luonteessa on jotain vettoutta, ei osaa sopeutua rooliinsa ja tanssii itsekseen. Terävyyttä, luonnetta ja naiselle tanssimista niin voisi olla kova luu.

  Rosa & Sami
  Kaksi ensimmäistä olivat aika selviä mutta ehkä kolmas on Rosa. Tänään meni upeasti, samoin avaus, mutta viikko sitten nähtiin että kaikki ei suju.

  Bettina & Jani
  Tämähän onkin vaikeaa. Laitan Bettinan neljänneksi vaikka ei olekaan vakuuttanut. On liikaa siviiliroolinsa vanki. Edellytyksiä kuitenkin on kunhan paneutuisi lajiin ja antautuisi Janin vietäväksi.

  Wilson & Susa
  Jäykän oloista on ollut mutta tänään löytyi yllättäen lantio, todellinen musta hevonen.

  Satu & Janne
  Satu on hämmästyttävän jäykkä ja kovin yksiulotteinen persoona. Jospa löytäisi vartalonsa ja yhteyden Janneen niin kai tuosta jotain voisi tulla.

  Pirkko & Mika
  Yllättävän jäykkää Pirkolta, odotin selvästi enemmän, ehkä ikä kuitenkin vaikuttaa. Hiukan parannettu versio Arstilasta. Mikasta en pidä eikä hän sovi Pirkolle.

  Mato & Janica
  Melko hyvä suoritus tänään ja kiitettävää yritystä. Saattaa selviytyä aika pitkälle koska yrittää tosissaan hyvällä asenteella.

  Rolf & Nitta
  Yritys ihan kiitettävää mutta ominaisuudet parketilla ei edellyttänyt enempää.

  Simo & Sutu
  Simo ei päässyt yhtään irti pellenroolistaan, ärsytti touhu ja oli hyvä että putosi ensimmäisenä.

  Tuomaristo on aivan loistava, Jorman tilalle kun vielä löytyisi joku Susannan tasoinen niin sitten olisi täydellinen. Vapussa on jotain niin teennäistä ja ilkeää että en siedä yhtään, en olisi uskonut että alkaa tulla Ellaa ikävä.


  Edit:
  Törkeetä tekstiä ja paska temppu Nittaa kohtaan. Jos asenne ja työtilanne on tuollainen niin ei pitäisi mennä mukaan kisaan ollenkaan. Vaikka tämä olisi itselle vain julkisuutta tai mitä lie niin pitäisi ymmärtää että opettajat ovat kunniahimoisia ammattilaisia.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 23.03.2009
 19. miksu

  miksu Amatööri - monella tapaa Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.04.2001
  Viestejä:
  1 682
  Saadut tykkäykset:
  5
  Eilisessä jaksossa Vesa ilmeisesti nautti tanssista Mian kanssa täysin siemauksin. Parin siirtyessä kuuntelemaan tuomariston kommentteja ohjaaja siirsi nopeasti kuvan kokovartalokuvista kasvoihin. Paikalla olleelle yleisöllekään ulkoinen muodonmuutos keskivartalossa tuskin jäi huomaamatta...
   
 20. Heikki

  Heikki New Member

  Liittynyt:
  28.02.2000
  Viestejä:
  588
  Saadut tykkäykset:
  1
  Siis suomeksi "patukka" ei ollut tanssin pyörteissä ainakaan sulanut?