Tanssii tähtien kanssa

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Hattori Hanzo, 15.03.2006.

 1. Sari jatkaa vahvasti, en olisi uskonut että hänen jive on noin hyvä. Tasaista on Marikon kanssa, saapa nähdä miten käy viikon päästä.

  Mariko oli paso doblessa hiukan samanlaisissa vaikeuksissa kuin rumbassa, se ei ihan istu hänelle. Vaikka paso doblen sanotaankin olevan miehen tanssi, tietävät fiksut että nainen siinä on kuitenkin se joka vie. Sitä roolia Mariko ei ihan pystynyt ottamaan ja Aleksi vaikutti liian dominoivalta.

  Sami alkoi lopultakin näyttää melkein mieheltä. Sai pään kuriin, enää pari kertaa se hiukan petti. Epäilin ohjelman alussa että Sami ei ole riittävän nopeaälyinen tanssijaksi mutta ei tämäniltainen sotkeutuminen silti siitä tainnut johtua, luulen hänen ajatelleen liikaa kameraa ja esiintymistä. Tässä ohjelmassa ei kuitenkaan pitäisi kiinnittää paljoa huomiota virheisiin vaan siihen mitä tekee hyvin.
  Sanna hepenineen herätti armottoman nuolemishimon, voi Sanna Sanna :love:
   
 2. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Näinhän siinä sitten kävi, ja osasin juuri tällaista ohjelmaa odottaa -- joskaan en noin selkeää mokaa Samilta. Eniten ohjelman aikana tympäisi tuo tulosten ilmoitus, koska eniten pisteitä kahlineet ja selvästi parhaiten vetäneet Sari ja Mikko joutuivat pudotusuhan alle kansan äänen takia. Toivon sydämestäni, ettei finaali ratkea siihen, että meneillään on Mariko-buumi -- jos siis Sari ja Mikko vetävät upeasti ja Mariko ja Aleksi vähemmän upeasti.

  Sari ja Mikko: Molemmat tanssit olivat mielestäni upeita. Ensimmäinen hipoi täydellisyyttä (on kyllä totta, että Sarin jalkatyössä, sen pehmeydessä eritoten, on parantamisen varaa) ja toinen oli hauska ja showmainen. Myös minut tämä Sarin Jive yllätti positiivisesti, sillä varmasti minun lisäksi moni on laskenut Marikon eduksi häneen nähden nimenomaan sen, että Sari on vanhempi eikä välttämättä niin hyvässä kunnossa (=ei pysty vaikeisiin liikkeisiin). Minä liputan edelleen tämän parin puolesta, kuten olen koko ajan tehnyt, ja toivon sen voittavan!

  Mariko ja Aleksi: Ilmeisesti nyt tuomaristokin on älynnyt ottaa allekirjoittaneen kommenteista vaarin. Haapalaisen Jukka ihan oikein (vihdoinkin) kommentoi sitä, että tällä parilla teknistä osaamista kyllä löytyy, mutta sen tanssi tahtoo mennä vain ylisuorittamiseksi (eli että teknisiä ominaisuuksia painotetaan enemmän kuin tarinaa/tunnetta/sielua/sisältöä). Jälkimmäinen näistä kahdesta tanssista oli minusta jopa todella tylsä ja Marikolle se ei selvästikään sopinut. Kyllähän tämä pari tanssii korkealla tasolla, mutta nyt tämä hypetus sen korkeasta tasosta yhdistettynä Mariko-buumiin valitettavasti saa kansan äänestämään sitä enemmän kuin pitäisi. Jos Mariko ja Aleksi onnistuvat finaalissa hienosti, niin toki olen iloinen heidän voitostaan, mutta minulla on pieni kutina siitä, että finaalissa koetaan oikeusmurha kansan äänestystavan takia, ja veikkaanpa, että tulosten ratkettua vähän jokaisella on epämukava olo.

  Sami ja Sanna: Moni (mies) haluaisi varmaan leimata hunksi-Samin vähän hitaaksi ja sellaiseksi luolamieheksi. Vaikka oma ensimmäinen reaktioni häneen kieltämättä oli sellainen, niin kyllä silti minusta hän on ihan fiksu kaveri. Se mikä rajoittaa hänen tanssiaan eniten on tietenkin hänen kroppansa: tanssiin vaan ei sovi tuollainen massiivinen vartalo, koska estetiikka kärsii (esim. liikkeet näyttävät kömpelöiltä, vaikkeivat ne olisi sitä). Jos sukelletaan psykologian maailmaan, niin sellaisella tyypillä kuin Sami (EtP-säännös pätee) on niin tietty oma suhtautumisensa maailmaan ja siihen miten hän tekee asioita, että sekin (henkiseltä puolelta) vähän vaikeuttaa asioista tanssin suhteen. Nuo leikittelevät tanssit ja toisaalta sitten nuo liitävät keijukaistanssit onnistuvat Samilta, koska "sulavuus" ja "flirttailu" kuuluvat hänen maailmaansa. Mutta kun tuli aika esim. Jiven vaativan tekniikkaosuuden, joka näyttää hauskalta mutta joka on puhdasta teknistä suorittamista tulee vastaan ongelmia. Ja luulenpa, että hänen mokansa nimenomaan johtui henkisistä syistä ja siitä, että tuollainen ei vaan kuulu hänen maailmaansa. Tuomaristo oli kyllä hyvin armollinen tätä paria kohtaan pisteissä -- jopa niin armollinen, että pisti suututtamaan. Okei, olihan ne säälipisteitä parille, joka varmasti putoaa, mutta esimerkiksi Satulehdon kasi toisesta tanssista tälle parille oli sama pistemäärä jonka hän antoi Sarille ja Mikolle ensimmäisestä tanssista. :mad:

  Pakkohan se minunkin on mainita Sanna, joka taas oli upea. Hänen hymynsä, hänen ihanan viaton, suloinen ja leikittelevä persoonansa ja hänen erotiikkaa uhkuva vartalonsa (etenkin sääret) kyllä saavat miehen katsomaan hymyssäsuin kun hän liikkuu. No tietenkin rusketusvoiteella, meikeillä, sukkiksilla ja kiiltelevällä ja kissamaisella puvulla saadaan paljon sitä erotiikkaa aikaan, mutta minusta Sanna on kyllä todiste siitäkin, että se on se sisäinen seksikkyys, joka saa ulkoisen vastaavan säihkymään sata kertaa säkenöivämmin. Ihan sivuhuomiona: en silloin yhdessä ohjelmassa pitänyt niin Sannasta, ja nyt keksin siihen syyn. Nimittäin hänelle sopii PALJON paremmin otsatukka kuin että hiukset ovat takana kampauksella. Jotenkin ilman otsatukkaa hänen päänsä kapenee liikaa otsaa kohden, ja tulee vähän sellaista Ms. Piggy -lookia, tai sellaista transvestiitti-lookia. No mutta ei aleta pinnallisiksi kuitenkaan...
   
 3. eddie63

  eddie63 Eddie Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.01.2003
  Viestejä:
  1 574
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jees. Komein pari putosi, mutta vissiin ihan oikea päätös.
  On se Sanna kyllä herkullisen näköinen ja muutenkin kivan tuntuinen tyttö... :)
   
 4. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näinhän se menee. Toivottavasti Sanna näkyy vielä telkkarissa tulevaisuudessakin. :)
   
 5. majuho

  majuho Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  07.11.2003
  Viestejä:
  203
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jyväskylässä on toukokuun alussa tanssikilpailut, jossa tuomarina on Sanna Hirvaskari.. :) Matkaa mulla on muutama kilometri :)

  Oikeat parit ovat jatkossa, ja ei ole vaikeaa veikata että tasaista tulee olemaan. Jostain syystä sympatiat ovat Marikon ja Aleksin puolella.. Ehkä se Sarin näytteleminen, se ylitsevuotavuus ja makeilu, häiritsee minua. Tiedän että se kuuluu kilpatanssiin, mutta liika on liikaa.. Peukku täältä Marikolle ja Aleksille :thumbsup:
   
 6. blobo

  blobo Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sari on kyllä parissa viime tuloksen julkistamisessa ollut sen näköinen, että finaalissa on kyllä luvassa itkua ja parkua, tuli voitto tai tappio... Tai jännäpissa, jos ei muuta ;-)
   
 7. Näin toissapäivänä lööpissä Leena ja Åke Blomqvistin arvostelevan Marikoa ja tuolla on siitä juttua. Tuolla on haastattelusta video.
  Kyseessä on tanssikilpailu ja jokaisella on oikeus sanoa mielipiteensä osallistujien taidoista. On kyse myös kilpatanssista joten se on arvostelun pohjana. Silti en olisi mitenkään odottanut noin tökeröä esiintuloa Blomqvisteilta. Arvostelu koski samaa asiaa ja tansseja joista minäkin olen täällä kirjoittanut, mutta varsinkin tällaisessa amatöörien suorituksessa pitää hyväksyä heidän persoonallinen tyylinsä. Tuolla auktoriteetilla pitäisi vanhan tanssinopettajaparin tuntea paremmin vastuunsa, jotain on vialla.

  IL:n sivuilla näkyi olleen edellisenä päivänä myös juttu Arvosteluskandaali!
  Ihan aiheellinen juttu. Ihmettelinkin viimeksi Satulehdon puheita, miksi Marikon ja Aleksin kohdalla odotukset ovat korkeammalla kuin muilla ja saavat heikompia numeroita jos eivät täytä näitä odotuksia? Kilpailijoita ei siis verratakaan keskenään ”vaan enemmän oman tasonsa mukaan”. Aivan älytöntä, ei pienintäkään järkeä. Tiesiköhän parit etukäteen periaatteen, siinä on melkoinen taktikoinnin paikka. Tuolla periaatteella olisi nytkin kolmikon heikoin voinut päästä jatkoon tanssimalla tähänastisen parhaansa. Samoin paras pari olisi voinut pudota. Muun voisin vielä ymmärtää, mutta että Jukka suostuu tuollaiseen pelleilyyn. Finaalissa sillä ei kai ole merkitystä koska yleisön äänet joka tapauksessa ratkaisevat.
  Sama täällä. Tunteiden palo on ollut näissä kisoissa meikäläiselle vähän liikaa. Minusta esittämistä ei pitäisi olla kilpatanssissakaan niin paljon kuin nykyään on.
  :D
   
 8. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Samaa mieltä. Itseä eniten ihmetytti se, että Satulehto antoi Samin ja Sannan täysin läskiksi menneestä esityksestä kahdeksikon, ja samat pisteet sitten myös Mikon ja Sarin esitykselle, joka oli täysin onnistunut, mutta jossa ei ollut Satulehdon mukaan ihan niitä kilpatanssijan täydellisyyksiä joka kohdassa. No minusta Marikon ja Aleksin esitys oli muutenkin vähän vaillinainen, mutta toki olen samaa mieltä, ettei siinä mitään järkeä ole, jos "omalla tasollaan" arvostellaan.
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Kohta se sitten alkaa... Edelleen kannatan Saria ja Mikkoa, ja edelleen olen sitä mieltä, että jos nyt niin käy, että Mariko ja Aleksi voittaa, niin se voitto tulee oikeusmurhan muodossa.

  Tuossa hetkin sitten intuitioni sanoi minulle, että tässä finaalissa Marikon yliyrittäminen tulee sitten koskautumaan, ja veikkaanpa, että nyt nähdään sitten suurempi moka tältä "omalla tasollaan" tanssivalta parilta. Näin käydessä toki heti niin tuomaristo kuin kansakin antaa tälle parille sympatia-pisteitä rutkasti (eli tässäkin oikeusmurha pätee).
   
 10. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Melko tiukille menee, mutta itse olen ETP:n kanssa eri linjoilla. Toivon siis Marikon ja Aleksin voittavan. Toivottavasti nähdään tasokasta tanssia. :cool:


  EDIT: Nyt on Jormalla komiat lasit! :D:D
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Jorma Uotinen aka James Potkukelkka :D
   
 12. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  :D

  Ei minua nyt oikein noin paljon tuo ensimmäinen veto sytyttänyt. Pisteet näyttää olevan tänään kyllä herkässä.
  Itseäni ärsyttää tuo järetön herkistely noissa inserteissä. Kyllähän nyt voi tunteet jonkun verran pinnassa olla, mutta herranisä sentää..
   
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  SE ON SIINÄ!!!

  Sari ja Mikko voittavat, jos maailmassa on yhtään oikeudenmukaisuutta!

  EDIT: Ai niin, tulee vielä freestyle...
   
 14. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Kaamea asuvalinta Marikolle (kyllä, viittaan vatsan seudulle)!
   
 15. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  No Nyt Se On SiinÄ!!!
   
 16. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taijjetaa olla ainoat aktiiviset katsojat. :D

  Hyvä finaali oli, vielä jänskätää tuo lopputulos. Tiukoille menee, itse vielä Marikon puolella.
   
 17. blobo

  blobo Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaikka Åke olikin kommentteineen ihan pihalla, niin pakko kyllä myöntää, että kyllä Marikon tanssi näytti paljon tönkömmältä ja intohimottomammalta tänään kuin Sarin tanssit.. Tietysti ne Sarin näyttelijän taidot voi olla tässä se ratkaiseva asia ja myöskin se, että pitempi tanssija näyttää minun mielestäni usein paremmalta. Jos koko kisa otetaan huomioon, olisivat puntit aika lailla tasan. Pelkästään finaalin perusteella Sari ansaitsisi voiton.
   
 18. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt vetää Jorma settiä!

  Voi hyvänen aika sentää................. Hamemiesten paluu.

  Mitä tapahtuu!??! :D Tuo oli jo pelottavaa.
   
 19. amphosa

  amphosa No pain, No gain Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  825
  Saadut tykkäykset:
  0
  Marco Bjurström varmaan olisi halunnut olla tanssittamassa sitä. Hieman nauratti koko touhu :D
   
 20. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Mitä minä sanoin?! Oikeusmurhaanhan tämä päättyi! Sari ja Mikko olivat täysin selvästi parempi pari, mutta minkä sille voi kun Mariko-buumi on vallannut Suomen. Jäipä huono maku!