Tanssii tähtien kanssa

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Hattori Hanzo, 15.03.2006.

 1. majuho

  majuho Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  07.11.2003
  Viestejä:
  203
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä sitä väkisinkin kehittyy jos harjoittelee useita tunteja päivässä, ja vielä tuollaisten ammattilaisten yksityisopetuksessa. Kyse on kuitenkin vain n. 1,5 min. esiintymisestä. :thumbsup:
   
 2. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään sitten tapahtui ohjelmasarjan eka kunnon kämmäys, minkä tietysti missasin. Jahka tuo YouTubeen tulee lähiaikoina. Pitikin viime viikolla ihmetellä noita mokien puuttumista, kostautui heti. :)
   
 3. Meni sitten pelleilyksi tänäkin vuonna.

  Jani ja Helena: Janilla täydellinen kokovartalokipsi. Jännitti ja mietti kuvioita, tiesi itsekin että on viejänä heikoilla foxtrotissa.

  Sari ja Mikko: Ei ole oikein olemukseltaan latinopari mutta hienosti taas hoitivat homman. Lopussa Sarin muleta oli loistava.

  Mariko ja Aleksi: Mariko näyttää sopeutuvan mihin rooliin tahansa, ansaitsi kymppinsä. Naisen rooli foxtrotissa kyllä hiukan helpompi jos mies vie kuin ruuvipenkissä.

  Sami ja Sanna: Sami yhtä surkea paso doblessa kuin rumbassakin. Pitäisi löytyä luonnetta ja särmää mutta tyyppi on ämmämäinen mielistelijä. Pää pitäisi olla ylväästi pystyssä mutta hänellä niska lähtee 90 astetta eteenpäin kun yrittää tunkea muijan suuhun.

  Eppu ja Anna: Kuten mäkihyppykommentaattori sanoisi, selkeää yliyrittämistä. Yritystä piisasi kuten Janilla ja Samillakin, mutta kolmikko ei vaan osaa tanssia. Kaikilla kolmella surkeat jalat, kävely avutonta taapertamista.
  Tässä alkoi sitten tämänvuotinen pelleily, pahiten siihen syyllistyi tietenkin Uotinen. Ainoastaan Satulehto piti pintansa.

  Vanessa ja Marko: Aivan väärä putosi. Vanessa on tanssija, päinvastoin kuin kolme miestä. Tuomaripisteissä oli neljäs kaksi pistettä Epun perässä, olisi niissäkin kuulunut kolmanneksi. Kansa halusi parin näyttelijän ja yhden uimarin jatkavan.
   
 4. Japsu1

  Japsu1 Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.05.2006
  Viestejä:
  728
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täytyy sanoa että Marikon ja Aleksin suoritus oli uskomaton. Ja hauska katsella miten "rumasta ankanpoikasesta" on kuoriutunut kaunis joutsen.:)

  Mutta tämän kertaiset putoajat olivat kyllä väärät. Tässä näkee että äänestäjille vaikuttaa enemmän huippu-uimarin maine ja kuuluisuus kuin tanssitaito. Buuaus rahvaanomaisille äänestäjille!:grr:
   
 5. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jäi kyllä tuo putoajapari harmittamaan, Marko kun oli suosikkini varsinaisista tanssijoista. Nytten kannatus kohdistuu Marikoon.
   
 6. majuho

  majuho Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  07.11.2003
  Viestejä:
  203
  Saadut tykkäykset:
  0
  Marikon ja Aleksin suoritus oli todella huikea. Kaunista katseltavaa. :thumbsup: Samin ryhti oli todella huono, ja ollut oikeastaan kaikissa tansseissa, ja mielestäni olisi ollut jo putoamisen paikka. Samaa voisi sanoa oikeastaan Janistakin.
  Eppu ja Anna... ainoastaan Suomessa nämä vielä ovat jatkossa. Olihan Tony Halmekin eduskunnassa.
  Jos yhtään oikein menee niin finaalissa kohtaavat Mariko ja Aleksi, sekä Sari ja Mikko.
   
 7. Coppola

  Coppola Guest

  Liittynyt:
  18.04.2006
  Viestejä:
  526
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sanna! :eek: :thumbsup:

  Ai ai, ihan hyvältä näytti kieltämättä. :)
   
 8. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  No kieltämättä. Nyt jäi jopa minun oma ihanuuteni Anna kakkoseksi, mitä tulee ihanalta näyttämiseen tanssiessa. Mutta edelleen persoonana Anna vaan on niin ihq.
   
 9. Mariko oli taas ehdottomasti illan paras vaikka jäi pisteissä kolmanneksi. Käytti kroppaa hyvin, ylävartalokin toimii, oli jopa selällä tanssimista.

  Janilta kelpo suoritus, sen minkä kyvyt edellyttää. Ylävartalo onneton ja heikko rytmitaju.

  Sarilta hyvä normaalisuoritus. Jalat vielä suoremmaksi ja irtonaisuutta lantioon.

  Sami ei enää kovasti ärsyttänyt, alkaa vähitellen käyttäytyä hiukan miesmäisemmin. Pysyy paremmin jo omalla reviirillään ja antaa naiselle tilaa. Se näkyy heti Sannassa.

  Epulta kiitettävää yritystä mutta samba sopii hänelle yhtä huonosti kuin rumba Pirkolle.

  Hyväntuulinen jakso, kahdesta heikoimmasta arpa osui Janiin.
   
 10. peergunt

  peergunt Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  681
  Saadut tykkäykset:
  7
  :love: :love:
   
 11. eddie63

  eddie63 Eddie Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.01.2003
  Viestejä:
  1 574
  Saadut tykkäykset:
  0
  liitytään samaan faniklubiin... :D
   
 12. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Myöhästynyt analyysini viime sunnuntaisesta ohjelmasta:

  Mariko ja Aleksi - Ensinnäkin täytyy sanoa, että yllätyin Marikon kropasta. En ollut koskaan nähnyt häntä vatsa paljaana ja oikeastaan aina luullut häntä vähän pulleammaksi (joskin tiesin, että hän on urheilullinen). Hänhän on siitä upea tyyppi, että asenne on hyvä ja vaikka hän ei lukeudu pärstäkertoimeltaan maailman kauneimpien naisten joukkoon (klassisessa mielessä), niin hänen itsevarmuutensa ja se miltä hän saa itsensä näyttämään meikit ja kaunis vaate yllään kyllä tekevät hänestä seksikkään. Entäs se tanssiminen sitten... No selvästi tämä pari on sillä tasolla, että Aleksi voi huoletta suunnitella jo ihan pro-tason numeroita. Tosin, tämä pari ei lukeudu suosikkeihini, koska minusta Marikolla on vähän koko ajan pientä yliyrittämisen makua, ja se mielestäni näkyy heidän esityksissään. Niistä tulee sellainen fiilis, että tämä pari yrittää vaan tehdä vaikeita juttuja, jotta saa korkeat pisteet (Mariko on kuin se kaikkien vihaama yli-innokas hikipinko luokan etupulpetissa viittaamassa joka kysymykseen hiki otsalla). Minusta taidokas pari kätkee sen piste-yrittämisen ja huokuu vain sitä, että heillä on hauskaa tanssiessa ja että he eläytyvät siihen. Tätä minä en tältä parilta niin kauheasti näe, vaikka teknisesti tämä onkin se tasokkain pari.

  Sari ja Mikko - Kertakaikkiaan hurmaava ja klassinen pari, joka parhaimmillaan tanssii tunnelmallisesti eläytyen ja teknisesti vähintäänkin tyydyttävästi. Valitettavasti Sarin rajoitukset tanssijana estävät kai tätä paria saamasta niin suuria kehuja kuin Mariko ja Aleksi ja valitettavasti kuitenkin teknisestä osaamisesta tulee enemmän pisteitä tuomaristolta kuin sitten itse eläytymisestä, mikä minusta on vähintäänkin yhtä tärkeää. Silti, tämä on suosikkiparini voittajaksi.

  Eppu ja Anna - Eihän Eppu voi sille mitään, että hän on ns. tavallinen suomalainen mies. Tai no, itse asiassa hän korostaakin sitä ominaisuutta vähän itsessään (olen sohvalla makaava olutta ja makkaraa juova lievän kaljamahan omaava suomalainen mies, joka en glamourista tai intohimoista niin tiedä). Hän on kuitenkin mukava tyyppi ja näyttelijä, joka tietenkin tuo sentään jotain taiteellisuutta hänen esityksiinsä. Anna, johon olen totaalisesti ihastunut, on mahtava ja todella aidonoloinen persoona, jossa intohimoja näyttää olevan vaikka muille jakaa. Valitettavasti minusta tuntuu, että Anna nyt ohjaa Eppua liikaa Epun ehdoilla, tyyliin "Eppu on mikä on". Minusta viimeistään tässä vaiheessa, kun mukana tämän parin lisäksi on enää vain tosi hyviä pareja, tämän parin pitäisi unohtaa ne "Epun-mukailut" ja koittaa tehdä vakavia esityksiä -- ainakin 1-2 seuraavaa kertaa (jos pysyvät vielä mukana). Humoristiset esitykset ovat hauskoja, mutta jos niitä tekee koko ajan, niin ne lakkaavat olemasta sellaisia. Tässä vaiheessa yleisön täytyy saada nähdä, että Eppu ja Anna pystyvät taiteelliseen ja intohimoa täynnä olevaan esitykseen (tosin onhan heiltä nähty jo vähän sen suuntaista), jotta se äänestäisi heidät jatkoon. Epun täytyy todellakin nyt etsiä se uusi ulottuus itsessään! Moni varmaan sanoo, että tämä pari tippuu ensi kerralla ja kieltämättä mullakin on aika paha kutina, että näin käy. Mutta kyllä tällä parilla on enemmän kuin hyvä mahdollisuus selviytyä vielä jatkoon, jos vain nyt valitsevat oikean taktiikan.

  Sami ja Sanna - Eihän Sannasta voi olla pitämättä, kun hänessä on samalla kertaa ujoa naapurintyttöä ja eroottista syöjätärtä (tosin tällä kerralla hän oli jotenkin oudon näköinen kasvoiltaan -- johtui kai hiustyylistä ja meikeistä). Ehkä minua on vaivannut hänessä se, että hän on jotenkin liian tyyni ollut, mutta tällä kertaa hän todellakin antoi mennä ja irrotteli kunnolla. Se on selvä, että Sami saa paljon ääniä, kun on paitsi hunksi myös Salkkari-näyttelijä. Mutta tuo bodattu kroppa vaan ei oikein tanssijalle sovi. Ongelma on ehkä siinä, että tekeepä hän mitä tahansa, niin se näyttää vaan jotenkin kömpelöltä (sama homma varmaan on hieman pulleammalla tanssijalla). Sami näyttää tanssiessa vähän samalta kuin Sievisen Jani, joskin erona on, että Samin tanssin saa näyttämään kömpelöltä suureksi osaksi hänen lihaksensa ja Janilla taas hänen yleinen kömpelyytensä tanssilattialla tekee saman. Jos Eppu ja Anna onnistuvat ensi kerralla, niin uskon, että mahdollisuudet Samin ja Sannan tippumiseen ovat jonkinsuuruiset. En näe missään nimessä tätä voittajaparina (enkä ainakaan tunnusta, että Samin showmiesmäisyys, joka voi joistankin (ehkä kateellisista) tuntua lesoilulta tyyliin "Mä olen paras, kun mulla on lihaksia", vaikuttaa tähän asenteeseen). Toivon oikeastaan tämän parin tippuvan, vaikka niin ei taida käydä, koska ovathan Sami ja Sanna erittäin mediaseksikäs pari.

  Jani ja Helena - Mitäs näistä tippuneista voisi sanoa? Mielestäni Jani ei kehittynyt tanssijana juuri ollenkaan, ja joka esityksessä oli kamala määrä kömpelyyttä, huonoa rytmitajua ja överiksi pistämistä tyyliin "Jos en osaa, niin teenpä tästä ainakin hauskaa". Helena on noissa esiintymisasuissaan tyrmäävän seksikäs, mutta ehkä sitten hänen persoonansa pienoinen mitäänsanomattomuus yhdistettynä Janin toivottomuuden kanssa sai tämän parin putoamaan. Ja ihan oikein niin!
   
 13. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä oon rakastunu! :love:
   
 14. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 996
  Saadut tykkäykset:
  432
  Mitäs tyttöystävä tykkää?
   
 15. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sukset meni ristiin jo pari kuukautta sitten, joten kahleet ei roiku enää jaloissa. :)

  Mainitsinko jo, että mä oon rakastunu! :love:
   
 16. blobo

  blobo Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään ohjelmaan ei liittynyt mitään kovin suurta jännitysmomenttia, kun oli aika selvä jo etukäteen, kuka tippuu.. Vähän silti harmittaa.

  Toki tulos oli täysin oikeutettu, koska eppu oli ihan eri sarjassa noiden muiden kanssa.. Siltikin ainakin minä tykkäsin heidän esityksistään, kun en ole mikään tanssiekspertti. Tämänkin illan pornokeisari-tanssi sai ainakin minut repeämään kunnon nauruun (annan pökät oli kyllä aika :thumbsup: myös, ja kameramieskin sen huomasi), kun taas marikon kaunis tanssi oli lähinnä "booooooooorrrriiiing"..

  Olishan tuosta semifinaalista melkoinen farssi tullut, jos eppu olisi päässyt kolmen parhaan joukkoon noilla taidoilla, kun tanssikisasta on kuitenkin kyse.. Hyvä silti kuitenkin, että tuohon ohjelmaan on valittu noinkin erilaisia persoonia, eikä valkattu pelkästään "pro-tanssijoita".. Sanoisin, että shown viihdearvo on tällaisena aika paljon parempi verrattuna siihen, että kaikki kilpailijat olisivat jotain parkettien partaveitsiä.

  hyvä eppu, hyvin sä vedit loppuun asti :thumbsup:
   
 17. Tommy-H

  Tommy-H Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  1 808
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään oli jo näyttävää tanssia jokaiselta parilta! On mahtanut taas olla kiire, kun on kahdet koreografiat pitänyt harjoitella ja luoda. Hattua nostan. :)

  Taso on melko paljon kovempi tämän vuoden karkeloissa. Melko varmasti Mariko ja Aleksi tämän tulee voittamaan, itsekin tosin tykkään parista. Myös Samia ja Sannaa kannatan, enemmän ehkä jälkimmäisen vetovoiman takia.. :rolleyes: Kolmas pari ei kuuulu suosikkeihini, vaikka vakuuttavasti tanssivatkin.
   
 18. Eppu otti pisteet kotiin ja veti tyylillä, omallansa, loppuun asti. Hyvä Harlemin pornokeisari.

  Sami keskittyy tanssiteatteriin ja parempi niin. Sanna maistuisi kyllä mullekin.

  Marikolta hieno rumba mutta oli aika jäykkä, hiukan lisää pehmeyttä ja kiemurtelua olisi voinut olla, mutta kukin tyylillään. Parin harjoitteluasennetta olen ihaillut alusta asti.

  Cha cha oli parasta Saria mitä olen nähnyt, nyt teki vaikutuksen minuunkin. Kantoi vartalonsa yhtä hienosti kuin Mariko. Mariko hienoisesti kuitenkin edelleen suosikkini.

  Parit ovat hioutuneet hyvin yhteen ja kun on harjoiteltu ahkerasti niin tässä on tulos. Lopputuloksen ylenpalttinen pitkittäminen ärsyttää.
   
 19. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 481
  Saadut tykkäykset:
  76
  Marikon ja Aleksin rumba teki tällaiseen tanssista mitään ymmärtämättömään tampioonkin vaikutuksen, oli todella hieno. Menee ykköseksi kaikista nähdyistä ja eiköhän se tuo pari tosiaan voita kisan.
   
 20. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Niinhän siinä sitten kävi, että Eppu ja Anna tippuivat. :weep: He jatkoivat huumorilinjalla (vaikka olihan se quick step nyt vähän vakavakin sentään), ja se sitten kostautui. Annahan nämä ideat ymmärtääkseni on keksinyt, ja kai hän sitten liikaa sen varaan laski, että huumoripläjäykset purevat äänestävään kansaan. Tai ehkä vaan yksinkertaisesti hienon vakavahenkisen ja etenkin teknisen tanssin suunnittelu Epun kanssa olisi ollut liian vaativa ja aikaa vievä urakka. Myös minusta tämä tuntuu jotenkin väärältä, vaikka periaatteessa täysin oikeudenmukaistahan se oli, että he tippuivat.

  Edelleenkään Mariko ja Aleksi eivät oikein sytytä meikäläistä. Heidän tanssiminen on tosi teknistä ja Mariko kyllä eläytyy hyvin, mutta minusta hänestä puuttuu jotenkin se naismaisuus/kissamaisuus; hän tuntuu jotenkin "pökkelöltä". Toki he ovat edellä nimenomaan teknisyydessä ja koreografian vaativuudessa Saria ja Mikkoa, mutta etenkin tällä viikolla Sari kyllä osoitti, että sen minkä hän häviää Marikolle teknisyydessä hän ottaa sen takaisin nimenomaan naismaisuudessa. Olen sanonut tämän aikaisemminkin, että siinä missä Sari enemmän eläytyy niin Marikosta jotenkin huokuu semmoinen yliyrittäminen. Tanssi on kuitenkin hyvin paljon tunteisiin sitoutuva laji, ja jos katsoja (minä esimerkiksi) saan vääränläisiä tunteita suorituksista, niin ei siinä silloin kauheasti hienot askelkuviot niitä muuksi muuta. Tosin askelkuvioistahan ne pisteet sitten kyllä tulevat...

  No täytyy se myöntää, että Sami on kyllä kehittynyt tanssijana aika paljon. Enää en nähnyt sellaista kömpelöä pienin tökkivin liikkein toteutettua tanssia, vaan jo ihan lupaavaa kieputusta. Sitä faktaa vaan ei poista mikään, että Samin kroppa vaan syö niitä pisteitä pois esityksistä nimenomaan sen takia, että liikkeet näyttävät pakostakin aavistuksen kömpelöiltä ja myöskin estetiikka kärsii. Tämän parin vahvuudet ovat nimenomaan lattareissa, koska Sanna on kyllä aivan uskomaton seksikissa niissä. Tällä kertaa jopa Annan kultainen päärynäpeppu jäi toiseksi Sannan erotiikan tulelle ja taitaa unissani olla tänä yönä sellainen kuva, jossa Sanna lyhyessä mekossa viittaa sormellansa kutsuvasti, hymyilee seksiä tihkuen, liikuttaa kulmakarvojaan ja kieputtaa vartaloansa. :p

  Minä luotan edelleen siihen, että Sari ja Mikko voittavat koko potin, koska jo kouluajoilta opin sen, että ns. hikipinkot (tässä tapauksessa Aleksi ja Mariko) pärjäävät kyllä pitkälle, mutta lopulta heillekin voi romahdus tulla. Tosin itse taisin olla hikari koulussa, mutta onneksi tulin järkiini. :D