Talvisporttia netistä?

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana tsinivuo, 17.10.2011.

 1. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Summa summarum. Operaattorit alkavat ahneiksi ja ilmaiset kanavat muuttuvat maksullisiksi. Kuppauksen vastavoimana netistä tulee katsottua feedejä, esim BBC:ltä Formulat ja Motogp, mutta miltä saiteilta löytää muuta sporttia. Alkava talviurheilukausi lähenee ja rahastustyyliin pelkkää Maxia ei saa ostettua, vaan pitäisi vielä maksaa jostain paskakanavista, niin haistatetaan pitkät näille rahastajille ja tongitaan, miltä nettisivuilta esim. mäkihypyn ja maastohiihdon kilpailuja voisi seurata suorana(tai pienellä viiveellä). Ainakin Keski-eurooppalaisilta luulisi tulevan kaikenlaista feediä nettiinkin. RTL?

  Jos ei näy mistään, niin pääsee vieroittautumaan telkkaristakin pala palalta, mut jos näkyy, niin ois ihan kiva. :D
   
 2. unreal

  unreal Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  3 805
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eurosport on noita ainakin aiempina vuosina näyttänyt. Kaapelissa tuo lienee ilmainen kanava (tai pelkällä korttimaksulla näkyvä), mutta terrestriaaliverkossa saattaa joutua erikseen tilaamaan, en ole niin tarkkaan tutustunut. Eurosportilla on oma "playerinsä" netissäkin, mutta tuo ei taida myöskään olla ilmainen, vaan vaatii erikseen tilaamisen.
   
 3. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eurosport juuri muuttui maksulliseksi kaapelissa... Semmonen 3€/kk oli ok, koska eihän sieltä Snookerin ja talvilajien lisäksi muuta järkevää tullut, mutta 30€/kk ei...
  Olisi varmaan pitänyt mainita. Pitkäähän tuota kestikin, muistaakseni analogipuolella ennen tilattiin eurosport aina taloyhtiö-kohtaisesti, näin siis ainakin meidän taloyhtiössä, mutta vanhat hyvät ajat taitaa olla muisto vaan.

  Maksaisin Maxista 10€/kk, mutta kun maikkari ei halua myydä yhtä kanavaa erikseen, niin periaatteesta sitten sanon EI. En tarvitse noita ylimääräisiä roskakanavia(sori, sarjat, scifit yms. on vain uusintojen näyttämistä varten) mihinkään, joten en halua niistä maksaa penniäkään. Syyhän tuolle paketoimiselle on ainoastaan se, ettei monikaan ottaisi sitten kun pelkän Maxin. Tekisivät nuo muutkin kanavat houkutteleviksi esim.uutuussarjoilla, joita ei emokanavan puolella näe, niin 14,95€/kk voisin taipua, mutta en perkele yhdestä kanavasta maksa 15€/kk.
   
 4. Kaptah76

  Kaptah76 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.01.2007
  Viestejä:
  422
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kultasiko aika myös muistot siitä, että kyllä Eurosportista taloyhtiökin joutui maksamaan? Tod. näk. juuri jotain 2-4€/kk/huoneisto.
   
 5. unreal

  unreal Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2004
  Viestejä:
  3 805
  Saadut tykkäykset:
  0
  Okei, tämä lienee siis operaattorikohtaista. Elisalla Eurosport ja jopa Eurosport HD ovat edelleen kanavakorttikanavia, eli maksavat tuon kortin vuosimaksun verran, muistaakseni 30 euroa / vuosi.

  Millä operaattorilla Eurosport muuttui maksukanavaksi?
   
 6. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  DNA:lla tiedotteen mukaan, mutta eilen tuo vielä kyllä näkyi. Onneksi tarkistin. Kertoo myös, ettei siitä kanavasta oikeastaan kannata sitä 3€/kk enempää kustantaa, koska ei sitä pahemmin lumettoman maan aikaan tule katsottua. :eek:
  DNA:n tiedote

  Pääkaupunkiseudun ulkopuolella DNA Katselukortilla näkyneet Eurosport, Travel Channel, Star! ja Euronews ovat 3.10. lähtien tarjolla vain osana DNA Welho maksu-tv-valikoimaa.

  Eilen siis ainakin Travel ja Eurosportti näkyi täällä, en tarkistanut noita toisia. Kuinka pitkään, on eri asia.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2011
 7. pstk

  pstk Käyttäjä

  Liittynyt:
  22.08.2005
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0
  DNA:lla on meneillään tarjous, jolla saa TV Mixin 6 kk 12,45€/kk. Tosin ehtojen mukaan vain uusille asiakkaille. Siihen saa sekä MTV3 Maxin että Eurosportit. Lisäksi esim. Urhotv:n ja ESPN American.

  Ruotsin ilmaiskanavilta (SVT, TV3 ja TV4) ei ilmeisesti tule enää juuri ollenkaan urheilua? http://kolla.tv/Sport/ sivu näyttää hyvin laihan tuloksen. TV3:lta tuli mielestäni vielä pari vuotta sitten ainakin jalkapalloa.
   
 8. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  311
  Saadut tykkäykset:
  13
  Minusta kyllä noi sun luonnehtimasi "roskakanavat" on ihan hyviä, siis Scifin ja Leffan osalta, myös Faktalla on joskus hyvää ohjelmaa. Sarja, Komedia ja Juniori sen sijaan ihan turhia, itselleni. Jokuhan niistäkin voi tykätä.
  Mutta jokatapauksessa jos haluaa vain MTV3 Maxin, niin hommaa Maxivision, sieltä voit tilata pelkän Maxin hintaan 9,90 euroa kuussa. Tosin joudut kyllä tilaamaan myös peruspaketin 6 euroa kuussa (vastaa tavallisen kaapelitv:n perusmaksua joka on tosin yleensä piilotettu vuokraan tai vastikkeeseen (eikä monikaan tiedä edes maksavansa sellasta juuri tuon piilohinnoittelun takia) paitsi jos asuu omakotitalossa jolloin maksu peritään suoraan ja sellaisenaan talon omistajalta eli asukkaalta).

  Mitä tulee uutuuksiin, ei niitä uusia laadukkaita sarjoja tehdä niin jatkuvalla syötöllä että kaikkea vois tunkea. Toki vois laittaa uutuuksia mutta ne on 2 tai 3 laatua eikä katsojat ottais niitä omakseen, toisaalta joku vanha klassikko scifisarja varmasti vetää enemmän katsojia kuin B tai C luokan uutuussarja ja moni nykyajan nuorista ei olisi koskaan nähnyt esim. Avaruusasema Alfaa jos ei sitä MTV3 Scifi olisi esittänyt. Itse joskus sen näin ja minusta se oli huisin hyvä sarja ja on sitä edelleen. Samaten mm. alkuperäinen Star Trek on hyvä edelleen.
   
 9. tsinivuo

  tsinivuo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Alkaa mennä pää pyörälle noiden "nettitelkkaripalveluiden" kanssa, joten ei sotketa niitä enää tähän. Katsotaan ensin case tv-kaista ja miten siitä eteenpäin. Vielä vähemmän kiihottaa hommata hyllyyn lisää rojua. Loppui sitten eurosportin näkyminen, kun piti hd-uteliaana hommata moduuli ja kortti, että pääsi näkemään pikselöityvää HD kuvaa Karjala-turnauksesta. Noh, toki viimeinen erä oli jo siedettävä pikselishöyn osalta. Mutta oli kyllä viime viikonlopun kisat Norjasta laadukkaimman näköistä sivakointia ikinä. Nyt näki selvästi kaikkien mainostajien nimetkin. :D