Talent Suomi

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana JMal, 30.09.2007.

 1. Jambo

  Jambo New Member

  Liittynyt:
  31.01.2004
  Viestejä:
  216
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katot kyllä liian tosissas ,eihän tässä mitään satoja tonneja jaeta vaan muutama kymppitonninen ,pääasiahan on että esitys viihdyttää jollain tapaa.ps.väsyneenä kannattaa kääntää kanavaa :)
   
 2. Samppa

  Samppa Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 062
  Saadut tykkäykset:
  16
  Hyvinhän se pikkulikka lauloi (suhteessa paljon paremmin, kuin se vanhempi "kohulaulaja") ja Miikka oli hauska (huonosti oli esitys kyllä kuvattu, kuten mustis tuossa mainitsikin). Tanssiporukka ei nyt niin kummoinen ollut, ennemmin jatkossa olisi nähnyt vaikka paritanssijat.

  Vaikken kyseisen tyylilajin ylin ystävä olekaan, niin musiikkipuolen osallistujista selvästi paras on ollut ensimmäisessä semifinaalissa tippunut folktrio.
   
 3. ana198

  ana198 New Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 749
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuosta olen 100% samaa mieltä. Viimeistä semifinaalijaksoa voi sentään hyvillä mielin odotella kun siellä on vielä se kevyesti parhaimman näköinen vatsatanssija jäljellä:)
   
 4. Goofy75

  Goofy75 New Member

  Liittynyt:
  08.09.2005
  Viestejä:
  1 359
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pikkulikka oli tällä kertaa se positiivinen yllätys, vaikkain aina haukun että tommosia jodlaavia pikkulapsia ei pitäis tonne päästää. En tosin ole varma oliko se nyt finaalin arvoinen esitys.

  WFFF olisi ansainnut päästä suoraan kahden parhaan joukkoon ja finaaliin, mitä lie ihmiset ajatelleet kun äänestäneet.

  Motoriikka tyyppi oli myös ihan hauska,en tosin ole varma oliko sekään nyt finaalin arvoinen suoritus.

  Rumputyypit olivat hyviä, tosin edellinen esitys oli enemmän mukaansa tempaava.

  Kilpatanssijat olivat myös todella hyviä, olisivat ehkäpä ansainneet yhden finaalipaikan. Jopa vaimon mielestä ovat hyviä, se tietää tosta lajista mua enemmän kun se on harrastanut ja voittanut kyseisessä lajissa aikoinaan etelä-Suomen mestaruuden tai jotain sekä on valmentanut lattaria.

  Joten itse olisin valinnut jatkoon WFFF,rumpalit ja ??????????
   
 5. jumase

  jumase New Member

  Liittynyt:
  11.10.2002
  Viestejä:
  359
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kuningasjätkä tuo Kristoffer. Harvoin saan näistä kykykilpailuista mitään irti, mutta tää kaveri on kyllä yliveto. Vaikka en itseänikään kovin tosissaan yleensä ota, niin kateeksi käy kuinka totaalisesti kaveri pystyy tekemään itsestään pellen hyvässä mielessä. :king:

  http://www.nelonen.fi/?vt=video&vid=49681
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2009
 6. ana198

  ana198 New Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 749
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yksi kauheimmista esityksistä mitä olen ikinä nähnyt, niin epäpuhdasta kirkumista ettei korva vaan jaksa. Voisin maksaa kolminumeroisen summan ettei tarvitsisi kaverin esitystä nähdä:sick: Minusta oli täysin käsittämätöntä että toimariidiootit tuon alunperin jatkoon laittoi.


  Tämän jakson molemmat suoraan jatkoonmenneet olivat omatkin suosikit, ne kaksi seuraavaa oli sitten sitäkin paskempia, 100x mielummin olisin sen napatanssijan tai breakdanceryhmän nähnyt jatkossa. Nysä oli aivan paska, edellisellä kerralla vielä jonkinverran huvitti, nyt tuli vain myötähäpeä. Todellista talenttia baitata(huonosti) pari sketsihahmoa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2009
 7. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 888
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hip hei, olen samaa mieltä. Paitsi ettei se napatanssijakaan mikään erikoinen ollut.
   
 8. ana198

  ana198 New Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 749
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meikä jaksais katella juuri sen kyseisen muijan ketkutusta vaikka kuin kauan;)
  Ulkonäöllisesti ihan eri planeetalta kuin ne muut tanssijat.
   
 9. JTX

  JTX Active Member

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 818
  Saadut tykkäykset:
  14
  Onko tämä joku vitsi?
   
 10. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 516
  Saadut tykkäykset:
  8
  Väittäisin trolliksi viestiäsi, mutta en ole täysin varma.

  ;)
   
 11. ana198

  ana198 New Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 749
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei helvetti, olis se pitäny arvata että kun juontajat alussa mainitsi että jotkut vetää saman niin että tuo ärsyttävä hasbeen vetää uuestaan raise me upin:sick:
  Jos tuo tämän voittaa niin voisin veikata että on kaikkien maiden voittajista vähiten talenttia omaava, yök. Jos on eri mieltä niin voi laittaa sinäputkilinkkiä huonompaan voittajaan.

  Joo ja Nysästä ei ole paljoa sanottavaa ja siinä se tulikin jo sanottua.


  Positiivisella puolella oli melkoinen kulttuuriteko lentopojilta soittaa Deftonesia suomalaisessa viihdeohjelmassa, vielä kun olisivat hetken aikaa antaneet soida ni olis tullu paras kohta biisistä:)

  Vääryys on jos ei Elmeri tai lentoveijarit voita, lentoesitys taitaa olla näistä ainoa mistä oikeasti voisin jopa maksaa, luulisi olevan aika hieno show paikan päällä.
  Ei oo todellista että Markku ja Iina oli kolmen eniten ääniä saaneen joukossa, kuka niitä oikeesti äänestää?

  Itse en siedä kyllä ollenkaan tuota amisviiksiMiikkaa mutta kiistatta talenttia löytyy. Ja onneksi joku kiilasi näiden varman päälle ottaneiden median lemmikkien edelle.
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2009
 12. mustis

  mustis Active Member

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 509
  Saadut tykkäykset:
  16
  Onneksi laulaja ei voittanut, niille on ihan tarpeeksi muitakin kilpailuja. Enkä oikein tykkää kun samoja lauluja esitetään uudestaan näissä kisoissa, mutta minkäs teet.

  Kuitenkin, hyvä finaali. Hienoa, että kaikki finalistit onnistuivat nappiin eikä tullut sen puolesta myötähäpeän tunnetta kertaakaan. Matti Nysäkin pisti parastaan :)
   
 13. Ari

  Ari Active Member

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Niiden kahden laulajan finaalivedot kyllä ihmetyttivät. Kaikki muut olivat treenanneet tai kehittäneet itse kokonaan uudet jopa entisiä hienommat esitykset ja sitten nämä laulajat jotka eivät ole biisejään säveltäneet edes itse, vaan valittavana on miljoonia mahdollisia kappaleita, laulavat "uusinnat" jo aiemmin esittämistään kappaleista.

  Etenkin se vanhan äijän kappale "tuttu Amerikan Talentista" oli jo alunperin sietämätön biisivalinta. Ja joku vielä väittää tuota voittanutta Miikka Mattilaa kopioksi kun kolmanneksi pääsi äijä jopa samalla biisillä mitä oli Amerikan Talentissa vedetty sielläkin ties kuinka moneen kertaan... ja ihan hirveä biisikin vielä... Pikkutyttö lauloi kyllä ihan hyvin, mutta sekin saman jo aiemmin esitetyn biisin. Eikö maailmassa ole kuin 2 kappaletta? Millaisen shown tällainen artisti voisi vetää, kahden biisin keikan? Joista toinen ehkä esitetään monta kertaa?

  Ne muut finalistit olivat kyllä ihan taitavia lajeissaan. Lentoshow oli hieno ainakin.

  Nuo kopiopuheet siitä voittajasta ovat kyllä ihan naurettavia, ei kai sitä nyt tarvitse jokaisen esiintyjän keksiä koko lajia itse... samalla logiikalla kaikki laulajat olivat "kopioita" kun joku muu on keksinyt että äänellä voi laulaa ja samaten tanssijat kun eivät ole itse keksineet että hei musiikin tahtiin voi tällai heilua... tai että joku muukin on tuon keksinyt ehkä jo aikaisemmin.
   
 14. ana198

  ana198 New Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 749
  Saadut tykkäykset:
  0
  Murosta ja muista keskusteluista selvisi että jostain syystä säännöissä oli määritelty että laulajien oli ilmeisesti pakko vetää samat biisit kuin ensimmäisessä koelaulussa:hitme:

  Ei se ärsyttäisi se kopioiminen niin paljon jos edes voisi tunnustaa sen että feikataan(propsit pitäisi ainakin antaa orkkikselle). Ärsyttää suunnattomasti kun kehutaan maasta taivaisiin "kekseliäisyyttä", sama tilanne kun eri idoliohjelmissa jengi laulaa muiden tekemiä versioita klassikoista(esimerkiksi Eva Cassidyn versio Over The Rainbow:sta) ja sitten tuomarit kehuu kuinka hienosti olit muuttanut kappaletta ja tehnyt siitä omasi (vaikka se siis oli Evan muunnos) sama tapahtui kausi sitten jenkki-idolissa kun kaveri veti Chris Cornellin version Billie Jeanista ja tuomarit kehui maasta taivaisiin laulajan esittäjän muutosta vaikka hän ei itse muuttanut yhtään mitään.
   
 15. Goofy75

  Goofy75 New Member

  Liittynyt:
  08.09.2005
  Viestejä:
  1 359
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paras voitti, siis tosta kolmikosta. Ei olisi mielestäni ehkäpä ansainnut koko kisan voittoa, tosin tällä kertaa ei mielestäni ollut yhtään huonoa esitystä. Tosin itseäni myös ärsytti toi laulajien biisit, laiskuutta vai "talenttimuutta:p". Kaikki muut on keksiny jotain uutta esityksiinsä, paitsi kaks joilla olis helpoin homma vetää vaan toinen biisi.

  Rantalainen, lentäjät, tanssiryhmä*2, noista jokin olisi ansainnut voiton.

  Pääsasia ettei hyvin laulaneet muksu ja You Fat Me Up voittanut, ei joka perkeleen taito kisaa saa laulamalla voittaa. Mikä toi motoriikka Miikka kopiointi juttu on??? Tuskin varmaan ensimmäinen tommonen on mutta kuiteskin, vai onkos se sanonut että olen Only the Lonely .

  edit.
  Vähän kyllä saanen epäillä että laulajien olis pakko vetää sama biisi, eihän siinä ole mitään tolkkua.
  Niin se juttu siitä kopioinnista oli, siis Nelosen Talent sivuilla, vaikkakin vetää samalla tavalla niin eikäö saisi ilmoittautua ( varsinkin jos tota jo useamman vuoden vetäny )
  Eikös silloin kaikki laulajat pitäisi myös haukkua, varsinkin tommoset You Rape me Up biisin vetäjät.
  Torn by Johann Lippowitz with Natalie Imbruglia
   
  Viimeksi muokattu: 23.11.2009
 16. ana198

  ana198 New Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 749
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jatkoajan ja muropaketin keskusteluissa noin kerrottiin. En itsekkään ymmärrä kyllä että mikä ihmeen järki siinä säännössä on taustalla?
   
 17. byte

  byte Member

  Liittynyt:
  18.04.2002
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  1
  Miikkahan on itse sanonut nähneensä vastaavan "lajin" harrastaneen videoita netistä ja kiinnostunut itsekin lajista. Ihmeellistä keskustelua jostain kopioinnista täällä.
   
 18. Silverfang

  Silverfang New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.03.2002
  Viestejä:
  618
  Saadut tykkäykset:
  1
  Lopputulos iski kyllä jälleen ällikällä, joukossa oli mielestäni mukana todella hyviä esityksiä, mutta kärkeen ne eivät päässeet. Jopa matti nysä yllätti kerrankin positiivisesti tekemällä aivan oman numeronsa.

  Mutta motoriikka-miikka. :weep: pitikö joku oikeasti tuota esitystä hyvänä? Ilmeisesti. Itse en saanut siitä mitään irti ja olinkin todella yllättynyt ja jopa ärsyyntynyt tuloksesta.

  Oma voittajasuosikkini olisi ollut kuka tahansa muu paitsi kikkeli-miikka tai lama-markku. Markun vertaaminen Boyleen on ollut suoranainen vitsi. Kyllähän se on varmasti yllättänyt kun sennäköisestä miehestä onkin lähtenyt ääntä, mutta laulu on paikoin jopa epävireista ja englannin huono ääntäminen paistaa läpi niin että korvat itkevät.

  Kaiken kaikkiaan tulos oli pettymys, aivan kuten edellisvuonnakin. Beatbox!
   
 19. tpi

  tpi Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 360
  Saadut tykkäykset:
  17
  En ole nähnyt finaalia vielä, mutta ei ainakaan yhtä huonoa voittajaa VOINUT olla kuin viimeksi. Tuomareiden olisi pitänyt se beatboksaus oksennsuta pidätellen heittää ulos jo alkukarsinnassa. Taitoa ehkä voi vaatia, mutta kamalaa kidutusta kuunnella moista mölyä.
   
 20. ana198

  ana198 New Member

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 749
  Saadut tykkäykset:
  0
  Älä nyt, kaverihan taidoillaan singahti heti listojen kärkeen ja on paistatellut median valokeilassa voitostaan asti, vai miten se nyt menikään:rolleyes:
  Noh niin siinä käy jos tuttavapiiristäkin löytyy pari tyyppiä jotka on (oikeasti) parempia kuin se kaveri.