[Arkistoitu] suuri pelkotunne mitä olet kokenut?

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Negotiator, 17.05.2003.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Silverfang

  Silverfang New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.03.2002
  Viestejä:
  618
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ehkäpä suurimmat pelontunteet olen kokenut viimeaikoina johtuen niinkin hienosta ja juuri puhjenneesta sairaudesta kuin paniikkihäiriö.

  On se vaan mukavaa kun kuvittelee sydämen pettävän, keuhkojen nuukahtavan ja tajunnan lähtevän -> paniikki ja noidankehä. Kertaalleen olen kuolemanpeloissani jopa alkanut kirjoittamaan lappua omaisille jossa kerron rakastavani heitä.

  Epämiellyttävää, mutta täysin turhaa. Kun kohtaus ei ole päällä, on asiaa helppo näin järkeillä.

  Vielä muistui mieleen kun nuorempana tipahdin suht. korkealta kalliolta ja siinä vilisi kyllä aivan kirjaimellisesti koko elämä silmien edessä.. selvisin suht vahingoittumattomana, mutta maassa käteni ja kylkeni välissä oli ohut ja terävä puun runko.. 10 senttiä ja en varmaan olisi tässä :) tuossa ei tosin ehtinyt hirveämmin pelkäämään, kertarysäys ja helpotus.
   
 2. NPR

  NPR New Member

  Liittynyt:
  08.05.2005
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaverin tupareissa kesällä 2006. Kello on ~06.30 sunnuntai-aamuna, kaikki nukutaan ja sitten herätään kun ulko-oven lasia rikotaan. Itse takaovesta karkuun ja sitten otettiinkin takapihalla turpaan. <3

  Koskaan ei oo ennen, eikä ton jälkeen pelottanut noin paljoa. Paikallinen poliisikin sen sanoi "kannattiko tulla tänne saakka ottamaan turpaan" :D

  Se on kumma, miten sitä voi Helsingin yössä vetää kauheessa jurrissa, tiedottomassa tilassa ja sammua väärään junaan jne eikä mitään hätää, mutta heti kun menee tollaseen 2k asukkaan kylään niin käy tollasia :p
   
 3. Onni

  Onni Guest

  Liittynyt:
  07.01.2006
  Viestejä:
  455
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuossa muutamia pelkotiloja.

  Lapsena muistan kun pikkuveli jäi auton alle silmien edessä. Kyllä pelotti kun kotiin juoksin siitä vanhemmille kertomaan.

  Nuorena taas sitten hiukkasen jännitti kun n.20 metristä pompattiin kaverin kanssa pohjavesi altaaseen ja kirkkaassa vedessä näkyivät pohjalla olevat kivet. Vaikka syvyyttä olikin 5-7 m. Mutta oli se mahtava pomppu.:king:

  Sekin pelotti pirusti kun oli 2 viikkoa ryypännyt ja liskodisko alkoi. Puutarhatonttu puree varpaita ja sillä oli terävät hampaat. Hävetti kun mutsi herätti että "mitä sä täällä riehut.." :D
   
 4. Fatbastard

  Fatbastard New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2004
  Viestejä:
  1 010
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kerrohan koko tarina, kuulosti kiinnostavalta... Itselläni ollut samanlaisia kokemuksia pienissä kylissä, tosin turpakäräjille asti ei ole tarvinnut lähteä.

  Omat vahvinpelkotilat on tullut auton ratissa... nukahdin kerran rattiin ja heräsin siihen että sora kolisee. Auto poikittan pientareelle, mutta onneksi ei ollut puita/tolppia siinä kohti. Tuon jälkeen en ole suostunut ajamaan tosi väsyneenä.
   
 5. Onni

  Onni Guest

  Liittynyt:
  07.01.2006
  Viestejä:
  455
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis helsingin menohan ei ole mitään noihin 2k-kyliin verrattuna..:D
  Tarinaa kehiin!!!
   
 6. NPR

  NPR New Member

  Liittynyt:
  08.05.2005
  Viestejä:
  123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin olen muuten nukahtanut rattiin. Moottoritiellä maanantai-aamuna. Meinasin mennä aikasin töihin, mutta ei mennyt ihan putkeen. Hiacesta otin hieman tukea ja siihen kolaukseen heräsin..

  Ja toi juttu meni about niin, että oltiin kylillä ottamassa pussikaljaa ja siinä tuli jotain riitaa kaverini, joka oli juuri muuttanut paikkakunnalle ja yhden paikallisen kanssa.. Lähdettiin sieltä sitten paikallisen kaverini kämpille jatkamaan, ettei tartte tapella kylillä.. Myöhemmin illalla lähdettiin takas kylille paria kaveria vastaan, ja tarkoitus oli vielä palata sitten takaisin asunnolle, alkomahoolia ottamaan.

  Paluumatkalla huomattiin että nää paikalliset sankarit lähti perään ja mukana oli kättäpidempää. Otettiin siinä itsekin sitten vähän kättä pidempää, mitä sitä läheltä sai. Jollain oli metalliputkea tms ja itellä joku lankun pätkä, jota en kylläkään käyttänyt)

  Osa meidän porukasta jatkoi matkaa, ja pari jäi siihen vastaanottamaan muita. Meidän porukasta 2 tyyppiä nappasi niitä metalliputkella/lankulla päähän ja lähti sen jälkeen karkuun. Kolmas jäi sinne ja siltä murtui käsittääkseni nenä ja kaikki paikat ihan mustelmilla jne.

  Ite juoksentelin ympäri mettiä, talojen takana piileskellen sinne kun ei uskaltanut kadulla kävellä, kun nämä paikalliset siellä pyöri vielä ettimässä meitä..

  Päästiin sitten kämpille ja ilman suurempia vahinkoja mentiin nukkumaan.. Aamulla sitten herättiin kun porukkaa lappas sisään..

  Ihan tarkkoja muistikuvia ei ole tilanteesta, oli tullut vähän otettua illan aikana. Sitten toi aamun herätys oli ihan helvetin sekava.. En oo ees varma kuka mua löi..

  Mut sai tolla viikon saikkua ja tietty täydellä palkalla, nettos monta tonnia vanhassa rahassa ja viikon lomaa :p
   
 7. Onni

  Onni Guest

  Liittynyt:
  07.01.2006
  Viestejä:
  455
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aijai..tulee nuoruus mieleen vaikka nuoria täs ollaan vieläkin:D
   
 8. Mustikkametalli

  Mustikkametalli New Member

  Liittynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläni ei ole koskaan ollut mitään pelättävää. Ainut mikä on jäänyt hyvin mieleen on ammattikoulu ajoilta kun kämppikseni herätti yöllä ja painoi aseen selkääni vasten ja kysyi että haluanko kuolla. Silloin kyllä kieltämättä pelotti..
   
 9. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 253
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ööh? :confused:
   
 10. Euso

  Euso New Member

  Liittynyt:
  22.03.2006
  Viestejä:
  640
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suurin pelkotila varmaan on ollut Rhodokselta palattaessa, kun olin jotain 13-14 -vuotias. Istuin lentokoneessa siiven kohdalla. Noh, siinä sitten lähdettiin nousuun Rhodoksen saarelta, eikä aikaakaan kun rupesi kone hieman väpäjämään. Turbulenssia siis, pääteltiin. No tämä pieni ja lievä turbulenssi siinä pikkuhiljaa yltyi aika rajuksikin heittelyksi. Kone poukkoili ja tärisi, ja kaikki huipentui siihen, että huomasin kun salama ottaa ja iskee koneen siipeen. Siihen siipeen, jonka vieressä satuin istumaan. Tämän jälkeen kone lähti sitten jyrkkään laskuun, ihan mahanpohjasta otti. Tässä vaiheessa sitä jo ajatteli, että "Noni, tässä tää nyt sit oli." Edessä istuvat mummotkin kaivoivat jo nitropurkkia laukuistaan.

  No, kone kuitenkin pienen "syöksyn" jälkeen oikeni ja nousi takaisin kai lentokorkeuteen. Meni muutama minuutti, ja kapteeni ilmoittaa, että "Joo, kuten varmaan tuossa huomasittekin, niin lensimme tuossa juuri ukkospilven läpi. Taisipa ihan salamakin iskeä siipeen. Mutta nämä nykyajan koneet on niin hyvin suunniteltu, että ei tuosta suurempaa vahinkoa ollut". Joo, ei ehkä koneelle mutta entäs mun psyyke? :D
   
 11. lumikola

  lumikola New Member

  Liittynyt:
  28.01.2005
  Viestejä:
  625
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikäs se on noin mukavan kämppiksen kanssa eläessä. Hyviä unilääkkeitä on maailma pullollaan, jos on ongelmia nukkumatin kanssa:D
   
 12. Mustikkametalli

  Mustikkametalli New Member

  Liittynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyseinen kaveri oli vähän päästään sekaisin. :p Joku skinihän se oli, ei senkään takia oikeen tultu juttuun. Onneksi sitten onnistuin vaihtamaan kämppää ja pääsin tyypistä eroon.
   
 13. D23

  D23 New Member

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  232
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitoit sitten vahingon kiertämään? Mitenköhän seuraajasi pärjäsi tuon hepun kanssa? Jos tuo "aseveljesi" asui Kiveriössä, niin tuon on täytynyt johtua juomavedestä.
   
 14. Mustikkametalli

  Mustikkametalli New Member

  Liittynyt:
  29.07.2006
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Silloin asuin mikkelissä. Mut eihän sitä tiedä vaikka sielläkin olis ollu vedessä jotain. :p En tiedä miten se tyyppi seuraavan asukin kanssa pärjäsi.. Mut se skini potkittiinkin sit kohta pellolle koko koulusta enkä ole sen koommin häntä nähnyt.
   
 15. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 253
  Saadut tykkäykset:
  1
  Viime perjantaina vein sedän ja hänen avovaimonsa naapurikaupunkiin baareihin. Tullessani pois ajoin melkein hirvikolarin. Kaksi hirveä tuli ihan puskista tielle, onneksi alla oli uusi auto, joten renkaat ja jarrut hyvässä kunnossa. Absit kurnuttivat kivasti, eipä ole tarvinnut koskaan painaa oikeasti jarrua noin kovaa. Välimatkaa jäi jonkun verran hirviin, mutta tarpeeksi se säikäytti. Kesti kyllä jonkun aikaa saada auto takaisin liikenteeseen, taisipa siinä elämän tärkeitä henkilöitäkin vilahtaa silmissä.

  Vauhtia oli onneksi vain noin 85, jos olisin ajanut kovempaa ylinopeutta niin en saattaisi kirjoitella tänne.

  Hassua, että tämä oli tämän kesän ja koko elämäni toinen kerta, kun hirvet tulevat tielle. Ensimmäinen tapahtui kesän alussa, kun olin menossa pääsykokeisiin. Hirven vasa tuli tielle, möllisteli minua ja kaatui turvalleen tielle. :)
   
 16. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 979
  Saadut tykkäykset:
  179
  Niillä oli varmaan joku pontikkatehdas siinä lähistöllä!:D
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.