[Arkistoitu] Susan Kuronen - Pääministerin morsian

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Zardoz, 07.02.2007.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Zardoz

  Zardoz New Member

  Liittynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  828
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pääministeri Matti Vanhasen entinen hoito Susan Kuronen on kirjoittamassa kirjaa suhteestaan Masaan. Kirja Pääministerin morsian ilmestyy helmikuun lopulla.

  Iltasanomat raottaa salaisuuden verhoa ja kertoo kirjan sisällöstä:

  Haloo? Mikä ihmisiä vaivaa? Mikä Susan Kurosta vaivaa? Kirjan voi näköjään kirjoittaa mistä vaan. Mutta oikeasti. Ketä kiinnostaa jonkun Susanin (kuka se on?) heilastelu pääministerin kanssa? Lienee niin että silloin on taottava kun leka on lämmin ja Susan haluaa pysyä julkisuudessa. En usko että Kurosen kaltaisia gold diggereitä ja heidän kirjojaan kukaan kaipaa. Propsit toki Susanille että saa väännettyä tikusta asiaa ja vielä houkuteltua jonkun julkaisemaan kirjansa. Eihän se ole hullu joka kirjoittaa höpöhöpöä vaan joka sen lystin maksaa. Toivon tälle opukselle samanlaista, ellei jopa parempaa menestystä kuin Viivi Avellanin sinkkunaisen käsikirjalle.
  [​IMG]
   
 2. fanatic

  fanatic New Member

  Liittynyt:
  29.03.2005
  Viestejä:
  95
  Saadut tykkäykset:
  0
  propsit sulle että väännät threadin tälläsestä paskasta :D

  vielä koomisempaa että tää on alaosiossa kulttuuri :D
   
 3. erep

  erep New Member

  Liittynyt:
  28.11.2006
  Viestejä:
  1 559
  Saadut tykkäykset:
  0
  se minua kiinnostaa miksi MV vastaa miten hän on tavannut SK:n, valehtelemalla! eli jos on pakko valehdella tässä asiassa, missä muussa MV katsoo oikeudekseen valehdella?

  esittelemällä kotiaan, jne MV on avannut iksityiselämänsä julkisuudelle. julkisuus on kaksiteräinen miekka. raottamalla yksityiselämäänsä vapaaehtoisesti, ei sitä porttia suljeta jos tulee lunta tupaan.

  arviooni MV:stä vaikuttaa myös se, että hän ei nähtävästi voi elää elämäänsä avoimesti, vaan pitää hakea muitsut dösäpysäkiltä pimeällä.. jos olisi pelannut peliään avoimesti, ei tätä haloota olisi syntynyt.

  vertaa esim. sauliin. ei koskaan ole antanut yksityiselämäänsä riepoteltavaksi, vaikka missikihlattu antoi kaiken maailman medialle eri juttuja. kokemukset tsunamista eivät kuulu sarjaan, "mitä minulla on budoaarissa"
   
 4. Jazo

  Jazo Active Member

  Liittynyt:
  24.10.2004
  Viestejä:
  4 418
  Saadut tykkäykset:
  3
  Taitaa tästä kirjasta tulla samanlaista paskaa kuin se Viivi Avelanin kirja oli. :sick:

  Aika säälittävää kyllä tuo Susanin julkisuuden kaipuu. Eikös se ollut myös ihan tämän päivän ilta-sanomien kannessa että "paljastuksia" on luvassa?

  Tuleeko Susanista seuraava Marika Vingeroos, vai mikä se nyt olikaan? :p
   
 5. Zardoz

  Zardoz New Member

  Liittynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  828
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos :D. Tämä on parasta mihin pystyn. Pidä kuitenkin mielessä että tässä threadissa ollaan totuuden lähteillä, tai sitä etsimässä. Luulen että jää löytymättä.

  Tämä on kieltämättä aika koomista. :D
   
 6. winterland

  winterland Active Member

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 253
  Saadut tykkäykset:
  1
  Muija jaksaa valitella uupumista ja tämän asian luomia paineita, mutta silti urheasti jatkaa julkisuudessa. Mutta mikäs siinä, kyllähän ne rahat eri puolueilta kelpaavat näin vaalien alla... ;)

  Mahtaa olla lapset kotona ylpeitä äipästä.
   
 7. Vatec

  Vatec New Member

  Liittynyt:
  31.12.2005
  Viestejä:
  47
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heh, Mattihan se suurin konna tässä onkin:rolleyes: S. Kuronen se tästä asiasta vaan jatkaa ja jatkaa ja jatkaa.... vaikka onkin viimeisen haastattelunsa antanut jo aikapäiviä sitten.... kun on niin murtunut.... Mitäköhän seuraavaksi? Elokuva:thumbsup:
   
 8. erep

  erep New Member

  Liittynyt:
  28.11.2006
  Viestejä:
  1 559
  Saadut tykkäykset:
  0
  ei konna vaan liero

  jos n*ss*it naista ja annat sen olettaa että kaipaat muutakin (yhteistä tulevaisuutta), olet liero

  jos toinen olettaa että on kyseessä vuosisadan rakkaus ja toinen odottaa illan iloja, niin henkilötasolla on jotain vialla. jos tällainen sitten pyörittää Oy Suomi Ab:tä, niin minä huolestun.

  maailman sivu tapit ovat pyörittäneet muijia, joita pomot kiehtovat. mikäli molemmat tietävät mistä on kuyse, on tämä näiden oma asia. jos tämä homma on näiden kahden kesken rakennettu toisen pyöritykselle, tämä kertoo paljon pyörittäjästä, olkoon se kyläpäällikkö vai 5 miltsin sielun firman pyörittäjä.

  nähtiinhän me se jo "kaarinan" tapauksessa. seiskahan tsekkaa juttunsa monesta lähteestä, eli sen vuoksi uskaltavat kirjoittaa. ei MV tustakaan ole voinut muuta sanoa kuin "en kommentoi"

  MV:tä mahtaa hävettää kun tekstarit tulevat peliin.

  jos olisi hoitanut homman oikein, ei SK:lla olisi tällaisia megamotiiveja tuoda oman "totuutensa" ihmisten ilmoille.
   
 9. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 694
  Saadut tykkäykset:
  0
  Bullshit.

  Voihan ihan suoraan motiivina olla että koko suhteesta on naiselle jälkikäteen helpompaa kutsua miestä lieroksi, kun ei kestä katsoa peiliin ja sanoa että mies jätti nimenomaan ajatusmaailman erilaisuuksien vuoksi. Mitä jokainen varmaan huomaa olevan kun toinen haluaa pysyä yksityisasioistaan salassa ja toinen kirjoittaa kirjan.

  Ei ole minun puolueen miehiä, mutta Matilla on juuri se linja mikä pitää ollakin. Työ työnä, eikä mitään amerikanmallia että pääministerin vaimo vihkii kanaloita ja kommentoi hybridiautoista. Ne naistenlehtien jutut ovat niille joita politiikka ei oikeastaan kiinnosta. Kiinnostaa siis enemmän olohuoneen ryijyn väri kuin kommentit pakolaispolitiikasta. Jos noilla jutuilla pärjää politiikassa niin ehkä olisi parempi että niiden perusteella äänestävät jättäisivät äänestämättä ja lukisivat sisustuslehtiään.

  Noiden tekstiviestien julkistaminen on alhaista, koska ne ovat henkilökohtaisia asioita. Ymmärrän kyllä siinä Kurosta, että ei välttämättä järki leikkaa tässä tilanteessa ja siihen mukaan vielä päivälehtien toimittajat pitämään hiillosta hehkuvana, mutta saattaa olla että myöhemmin katuu. Tai sitten ei vain kestä palaamista tavalliseksi tallukaksi, ja nyt meillä on taas uus mattinykäsenvaimo, jonka olohuoneen ryijyn väriä seurata.

  Siis Matilla on hyvä linja kun ei vieläkään kommentoi. Tätähän nämä iltapäivälehdet on jatkuvasti kärttäneet ja juttua väritetään jotta saataisiin Matti ärsyyntymään ja puolustamaan itseään. Mutta selvästi Matti tajuaa tän pelin, eikä lähde sirkuskarhuksi.

  Arvatkaas kuinka paljon siellä on nettitreffeissä nyt onnenonkijaa etsimässä pääministeriä, kun ois niin ihanaa olla pääministerin vaimo. Mutta ikävä kyllä se pääministerikin voi vähän kysellä että onko susta pääministerin vaimoksi.
   
 10. erep

  erep New Member

  Liittynyt:
  28.11.2006
  Viestejä:
  1 559
  Saadut tykkäykset:
  0
  kannattaisikohan sun hankkia tuo sisälukutaito?

  MV ei ole pitänyt yksityisasioitaan salassa, vaan avannut portin. kun avaat portin, ei sulla ole enää valintaa mikä menee siitä portista läpi. fakta.

  ei tarvi tuota MV:tä sääliä tai puolustella.

  sun pitää tietää, että siellä naistenlehdissä se "meidän matti" on ollut esittelemässä taloaan, antamassa villapaidassaan kotihaastatteluja.

  tough luck baby. omiin nimiin on lähettty. tällainen se mailma on nykyään. jos kohtelet toista kunnioituksella, sillä ei ole tarpeita julkistaa tuollaista. jos kohtelet p*mp*tt*v*n*barbarana, voi toiselle tulla kiukku.

  en siis väitä että näin on, vaan esitän hypoteesin.

  ainoa mahdollinen linjahan tämä on hänelle. näyttää tuo SK:n paljastukset vaan nostavan MV:n kannatusta, käsittämätöntä. tosin portin avaamisen jälkeen kestää kauan ennen kuin se sulkeutuu. lisäksi, jos on valtakunnan tärkeimmässä virassa, vaatimukset käyttäytymisen osalta ovat erilaisia kuin jos olet sairaseläkkeellä.
   
 11. Kristian

  Kristian Well-Known Member

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 476
  Saadut tykkäykset:
  31
  Miksi tällainen ketju on osiossa 'Kulttuuri' - 'Kirjallisuus'? Eikö voisi olla oma osio nimeltä 'Kulttuuri' - 'Roska' tällaisia aiheita varten?
   
 12. jms

  jms Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 845
  Saadut tykkäykset:
  4
  Tämä Susan on kyllä typerin akka, eipä siitä voi muuta sanoa.
  Tai sitten Matti on tehnyt sen kanssa diilin saadakseen sympatiapisteitä vaaleissa - ei kovin uskottavaa.
   
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 465
  Saadut tykkäykset:
  143
  Hell hath no fury like a woman scorned.

  Typerää touhua tällainen; käsitellä likapyykkiä julkisesti. En lähde pohtimaan asiaa, kun en tiedä kaikkia faktoja, mutta oli asia niin tai näin niin SK lähinnä säälittää minua. Ei sen takia millaista kohtelua hän väitetysti sai osakseen, vaan sen takia, että antaa itsestään sivistymättömän kuvan. Marika Fingerroos ei ainakaan peittele sitä mitä on.
   
 14. makemich

  makemich Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.09.2002
  Viestejä:
  1 325
  Saadut tykkäykset:
  62
  Täytyy sanoa että ottaen huomioon miten vähän MV:n ja julkkisten tekemiset yleensäkään kiinnostaa niin tämä aihen on kyllä v#tuttanut harvinaisen paljon. Onhan meitä moneen lähtöön mutta tän naisen pätemisen ja julkisuuden tarve on kyllä jotain aivan uskomatonta... :grr:
   
 15. tsinivuo

  tsinivuo New Member

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 983
  Saadut tykkäykset:
  1
  Lähinnä tämä voisi olla Kirjallisuus - komiikka(tahaton). :D
   
 16. Zardoz

  Zardoz New Member

  Liittynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  828
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt tämä tuleva maailmankirjallisuuden klassikko on sitten julkaistu. Joko joku plazan lukutoukista on perehtynyt pääministerin morsiamen uuniperunoiden tuoksuisiin seikkailuihin? Iltasanomien mukaan kirja sai "täystyrmäyksen". Iltalehti puolestaan kertoo pääpiirteissään kirjan sisällöstä. Kirjan painos on 10000. Uskon että tässä on pientä liioittelun makua - opusta tuskin revitään käsistä kaupoissa.
   
 17. rockfield

  rockfield New Member

  Liittynyt:
  04.02.2007
  Viestejä:
  64
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihanteellistahan olisi, että kirjaa jäisi kustantajan käsiin 9999 kappaletta, mikä olisi selvä viesti kustantajille, ettei tällaisia eepoksia kannata juuri julkaista.

  Ottaakohan yksikään kirjasto tätä kokoelmiinsa?

  Ylioppilaskirjoituksiin tästä saisi kyllä hyvän äidinkielen aineen aiheen.
   
 18. jms

  jms Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 845
  Saadut tykkäykset:
  4
 19. Zardoz

  Zardoz New Member

  Liittynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  828
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Marianne Haapsaari - Pääministerin morsiamen sisko" :D Luvassa varmaan lisää liehuvan liekinvarren tekstiviestipaljastuksia ja saunakertomuksia pääministerin virka-asunnolta. Ehkä mukana oli kolmas pyörä? Jään innolla odottamaan.
   
 20. miksu

  miksu Amatööri - monella tapaa Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.04.2001
  Viestejä:
  1 682
  Saadut tykkäykset:
  5
  Selin/Mäkelä -osastoa. Mattia näyttelee Samuli Edelmann ja Susania Irina Björklund...
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.