Suomen Selviytyjät (Suomen tahtiin) MTV3

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Vole, 12.12.2012.

 1. Vole

  Vole Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 892
  Saadut tykkäykset:
  61
  Sarja starttaa Maikkarilla helmikuussa. Kilpailijat ovat jo selvillä. http://www.iltalehti.fi/viihde/2012121116442561_vi.shtml

  Erona noihin Jenkkilän kilpailijoihin tuntuu, että Suomen versiossa on haettu kovakuntoisia tyyppejä, kun jenkkiversiossa on enemmänkin erilaisia persoonia. Erityisesti naiskisailijat vaikuttavat jenkkejä kovakuntoisimmilta, kun sinne tuntuu aina valikoituvan joukko 20v. opiskelijoita ja tarjoilijoita.

  Veikkaan että kisan voittaa joku mieskilpailijoista, mutta veikkaan myös ensimmäisen lähtijän olevan mies.
   
 2. deadfan

  deadfan New Member

  Liittynyt:
  16.12.2012
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kilpailijoista 98% Helsingin seudulta!?

  Ilmeisesti muualla ei katsota televisiota ja näin ollen ei hakijoitakaa formaattiin.

  Vai haiskahtaako enemmän järjestetyltä :)

  Seuraava kausi voisi olla sitten Helsinki vs muu Suomi.
   
  Viimeksi muokattu: 16.12.2012
 3. CleverIndeed

  CleverIndeed New Member

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 653
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ovat kyllä aika samasta puusta veistettyjä nuo. Suomalaiset tosikot kun luulevat, että tuon kisan voittaa se joka selviytyy fyysisesti parhaiten. Voihan se tosin suomalaisten keskinäisissä niin ollakin, aiempia vastaavia kotimaisia kisoja katselleena niinhän siinä on tainnut usein käydäkin. Ei tuossa voi tarpeeksi kieroilua olla, sehän on päivänselvä asia. Sitäpaitsi missä on Jeff Probst?! Toisaalta en häntä kyllä haluaisi suomalaisessa versiossa nähdäkään. En nyt halua tosin Paasostakaan pahemmin kritisoida (ei sieltä jotain Sarasvuota lukuunottamatta nyt parempaakaan olisi löytynyt), mutta miten tuo siis menee... "Tulkaa tänne sisään, pojat!?"
   
 4. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 870
  Saadut tykkäykset:
  387
  Alkoi muuten tänään! :D

  Eipä tässä paljoa eroa ollu jenkkien menoon. Mitä nyt selluliittiä oli ruudussa enemmän. Formaatin puitteissa mentiin vahvasti. Heimoneuvosto oli vielä aika kankeaa, niin Heikin kuin kuvauksenkin suhteen.

  Suosikeita ei vielä esiin noussut. Sunnuntaina sitten lisää.
   
 5. Ted

  Ted Member

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jotenkin vaisun oloinen oli. Ihmettelin ekassa kisassa, että miksei ne kilpailijat puhu mitään tai kannusta toisiaan. Ilmeisesti tekivät niin, mutta äänet ei vaan tallentuneet kuvan mukana. Heimoneuvosto oli tosiaan kankeeta menoa ja valaistus oli jotenkin outo. Huomas, että repliikit oli käännetty sanasta sanaa jenkkiversiosta ja jotenkin ei ihan kuulostanut kaikki luonnolliselta. Musiikit oli myös tossa lopussa paljon hiljaisemmalla ja jäi vähän se tietty tunnelta puuttumaan. Ja miksei ne saanut tulta mukaansa sieltä heimoneuvostosta (ilmeisesti seuraavassa jaksossa vieläkin koittavat väsätä tulta)?

  Hienoinen pettymys, mutta toivottavasti parantaa jatkossa.
   
 6. poples

  poples Member

  Liittynyt:
  20.05.2005
  Viestejä:
  99
  Saadut tykkäykset:
  0
  Enpä muista aikaisemmin kaivanneeni tekstitystä suomalaiseen ohjelmaan.

  Ei mitenkään ylettömän vahva alku tällä sarjalla, mutta toivossa eletään. Ja Tommi Korpela ois ollut parempi juontaja kuin tuo pelokkaan pikkupojan oloinen Paasonen. Andrean poistaminen saattoi olla ehkä hyväkin veto pitemmällä aikavälillä, jos sen ja Joonaksen välille ois hyvinkin kehkeytynyt jotain romanssia. Ainakin jenkkiversiossa parisuhteet on tavanneet olla melkein vahvimpia liittoutumia.

  Olikos ne pappi ja energiahoitaja samassa tiimissä? Mietin vaan, että saadaankohan siitä revittyä jotain jännitettä, joskaan en usko että mitään kovin näyttävää draamaa kuitenkaan, suomalaiset kun tapaa olla aika kilttejä ja suvaitsevaisia.
   
 7. Vole

  Vole Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 892
  Saadut tykkäykset:
  61
  Olipa kesy tämä Suomen versio. Yhtäkään persoonaa ei jäänyt mieleen, vaikka erilaisia tyyppejä siellä oli. En tiedä johtuiko se siitä kun ei kuullut mitään. Pelkään pahoin ettei tuota ongelmaa korjata kauden aikana. Kovasti tähän on kumminkin eri tahojen osalta satsattu kun oikein sarjan teemaan sopivia mainoksiakin. Mainoksista puheen ollen, katsoin lauantaina tulleen uusinnan ja mainoskatkolla tuli mainos seuraavasta jaksosta ja samallahan paljastui että kuka ei ainakaan lähde niin sitä kautta sitten tiesi ensimmäisen lähtijän.

  Ärsyttää kun tämä piti kopioida niin tarkkaan jenkeiltä, olisi voinut vähän säveltää. Se oli ihan hauskaa, että häviäjäjoukkueen oli mahdollista voittaa palkinto vielä. Muuten aika pliisua.
   
 8. Ted

  Ted Member

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä ihmettä, eilisessä jaksossa ei tiputettu ketään? Ekat jaksot seurasi orjallisesti jenkkiversiota ja nyt sit tällainen muutos. Onkohan tarkoitus venyttää sarjaa. Oli kyllä harvinaisen tylsä jakso, ihan lopussa vasta joku väsynyt palkintokilpailu. Toivottavasti jatkossa palataan lähtijä/jakso-tahtiin. Muuten voi ruveta tekemään tiukkaa tämän katsominen..
   
 9. Samppa

  Samppa Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 062
  Saadut tykkäykset:
  16
  Minusta taas on pelkästään positiivista, että tässä leirielämää on näytetty nykyjenkkikausia enemmän. Jaksot eivät tunnu niin kiirehdityiltä.

  Haukkuja typeristä aina välillä ruutuun ilmaantuvista, milloin mihinkin aiheeseen liittyvistä katso netistä -linkeistä.
   
 10. Ted

  Ted Member

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onhan se tietenkin ihan kiva, että alussa näytetään vähän enemmän leirielämää. Oppii tuntemaan hahmot nopeammin. Tuo eilinen jakso vaan tuntui polkevan paikallaan, porukka jauhoi siitä nälästä koko jakson. Ja välillä paistaa käsikirjoitus aika pahasti läpi, esim. "mikä on ollut sun elämän raskain kokemus" sille tsunamitypylle. Noh, ei tätä silti ihan heti kesken jätetä :D
   
 11. Biini

  Biini Member

  Liittynyt:
  24.02.2003
  Viestejä:
  580
  Saadut tykkäykset:
  8
  Mitenkähän tätä voi seurata muuten kuin Suomen tahtiin? (otsikko..)

  Viime haasteeseen oli muuten panostettu melkoisesti. Assari hakenut banaaneja viidakosta ja kilpailijat roikottivat niitä kädet levällään :D
   
 12. BigShowMan

  BigShowMan Member

  Liittynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  152
  Saadut tykkäykset:
  0
  on tää kyl pikkasen verkkasempitahtista kuin jenkkien vastaava... ja taattua, jo SF-ajoilta tunnetuksi tullutta äänityksen täydellistä epäonnistumista! Taustamusiikki ja melu kuuluu kyllä, mutta dialogista (joka aika tärkeä osa ko. ohjelmasarjaa) ei meinaa saada mitään selvää vaikka kääntäis volanupin sinne paljonpuhuttuun yhteentoista!

  Muutenhan mennään aika pitkälti formaatin sanelemin ehdoin tuotannollisesti... ja ne ärsyttää tosiaan ne "katso lisää netistä"-bannerit (jos ei v*ttu halua kattoa..)
   
 13. CleverIndeed

  CleverIndeed New Member

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 653
  Saadut tykkäykset:
  1
  Nykyaikana on hirveästi tuollaista käskytystä, joka puolella mediaa. Eletään muka vapaata ja yksilöllistä aikaa muttei oteta edes huomioon että ihmiset voi valita toisinkin. :hitme: Kohta on olo kuin saarella kun ei pysty seuraamaan tuollaista.
   
 14. Blaqua

  Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  694
  Saadut tykkäykset:
  25
  Jotenki tuo kiinteistövälittäjä Aki on niin vallottava persoona. Se on kuin pikkupoika ja aina yhtä ilonen tuolla saarella. Pelillisesti se on kyllä ihan ulapalla, mutta on sen menoa hauska seurata :D

  Toivottavasti heimot yhdistys pian niin se saattas vielä pärjätä pidemmälle..
   
 15. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  3 878
  Saadut tykkäykset:
  443
  Tulee parhaillaan katsottua ekaa kertaa tätä.

  On kyllä käsittämätöntä miten surkeasti äänitetty. Milläköhän kalustolla on masteroitu, kun ei kotikatsomossa saa edes Geneleceillä selvää. Ehkä tuotantokaan ei ole saanut selvää, kun ei ole vaivautunut tekstittämään kohtia, joissa jonkun tytön ininä hukkuu pieneen laineenliplatukseen.

  Ja nämä osallistujat! Käsittämättömän tylsän oloisia persoonattomia suorittajia!

  Onneksi kohta tulee Viidakon tähtöset! :thumbsup:

  Niin, ja missä hiton kuvasuhteessa maikkari tätä näyttää? 16:8?! Jää arvoitukseksi, onko tarkoituksella vai perusmaikkarimeininkiä.
   
 16. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 870
  Saadut tykkäykset:
  387
  Tänään olis sitten alkuperäisestä kaavasta poiketen semifinaalit. Saas nähdä mitä ovat keksineet!
   
 17. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 412
  Saadut tykkäykset:
  67
  Vain pari jaksoa olen vilkaissut, niiden perusteella aika lailla saman vaikutelman sain. Kaipa valinnanvaraa mielenkiintoisissa/karismaattisissa kilpailijoissa on tässä maassa aika paljon vähemmän kuin rapakon takana.

  Tähtösten ensimmäinen kausi kiinnosti paljon enemmän kuin tämä toinen ainakin toistaiseksi. Lähinnä siksi, että oli Annit, Maisat ja Martinat silloin mukana. Suosikki vielä voitti sen kauden :thumbsup: