Suomalaiset liikkeet (hyvät ja huonot)

Keskustelu osiossa 'Kotiteatterin äänentoisto' , aloittajana Vesku99, 12.12.2004.

 1. jehu80

  jehu80 Guest Guest

  Liittynyt:
  14.09.2006
  Viestejä:
  522
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viimeksi ostin tuolta (olisiko noin kuukausi aikaa) Amphionin Helium2:set sekä niille sopivat jalustat. Kävin ennen ostoa liikkeessä kahdesti kuuntelemassa joitakin eri kaiuttimia ja Heliumit tuntuivat heti parhailta. Myyjä ehdotti vielä suoraan kotikuuntelua, vaikka en sitä edes pyytänyt.

  Otin kuunteluun, pidin päivän ja palautin. Haluamaani väriä ei ollut suoraan hyllyssä, mutta tilattiin ja sain ne noin tunnin viivellä liikkeeseen. Seuraava hankinta olisi uusi subwoofer ja voin jo nyt varmuudella kertoa, että ostopaikka tulee olemaan tämä samainen liike.

  Jos tällä suunnalla asuu ja hifi ostoksia pitäisi tehdä, niin suosittelen kyllä vilpittömästi tutustumaan.
   
 2. m1ka

  m1ka Guest Guest

  Liittynyt:
  22.07.2007
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään kävin kuuntelemassa Wharfedale Diamond 9.1 kajareita ja loistavaa palvelua sain. Diamondit tarttui sitten matkaan. :)

  10pts
  5/5
   
 3. Wilgios

  Wilgios Guest Guest

  Liittynyt:
  26.06.2007
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jokusessa verkkokaupassa ostoksia tehnyt, Laatulaite on ehdottomasti ylivoimainen. Palvelu erinomaista puhelimitse/sähköpostitse, toimitus nopeaa ja ennenkaikkea, asiakasta kuunnellaan rahojen saamisen jälkeenkin ongelmatilanteissa.

  Suosittelen.
   
 4. UrsusArctus

  UrsusArctus Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.09.2007
  Viestejä:
  181
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hifimestalle propsit hyvästä palvelusta!!

  Vaikka puhelimeen vastattukaan edellisenä päivänä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2009
 5. RoopeB

  RoopeB Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.03.2006
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täältä pisteet Tamperelaiselle Hifihuoneella, palvelu aina ollut asiallista, nopeaa ja hyvää - ei pelkästään naamatusten vaan myös puhelimitse ja sähköpostitse.
   
 6. Sleep0

  Sleep0 Guest Guest

  Liittynyt:
  12.09.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wasahifille kritiikkiä. Palvelu on yleensä sitä, että sitä ei ole. Hintojen puolesta kauppa on hyvä, mutta paikanpäällä asioituna, palvelutaso on surkea.
   
 7. katchu

  katchu Guest Guest

  Liittynyt:
  11.06.2006
  Viestejä:
  487
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näissä arvioissa ei ole mitään järkeä jollei niitä voi perustella järkevästi. Pelkkä pitkä miinus tai älytön ylistäminen ei paljoa kerro jollei voi kertoa syytä.
   
 8. >>Kaitsu

  >>Kaitsu Guest Guest

  Liittynyt:
  08.09.2009
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä!

  Viime syksynä ostin aika pitkälti koko setin Hifimestasta. Tuli televisio, kaiuttimet, soittopeli ja vahvari. Kaiuttimien valinnassa asiantunteva henkilökunta oli todella avuksi ja lopulta päädyin ihan eri merkkisiin, kuin aluksi olin ajatellut, ja hyvä niin. Uskon että tuli parempi setti. Television toimitusjohtaja halusi tuoda pakullaan mulle kotiin asti, ettei kuljetuksessa sattuisi mitään.

  Mitä hyvänsä kysymyksiä tai muuta on tullut, niin aina on neuvoja saanut ja kaikki hoitunut hienosti.

  Ja taas tänään tuli todettua kuinka hyvää palvelua tästä Turun parhaasta hifikaupasta saa. Kävin kyselemässä lyhyempää subin kaapelia ja lyötiin uusi 2m piuha hyllystä käteen. Pyydettin tuomaan vuoden käytössä ollut (5m) piuha takaisin sitten kun ehdin ja katsotaan se maksupolitiikka myöhemmin. Vein sitten tänään vanhan piuhani liikkeeseen ja ihan rahalla oli tarkoitus aikaisemmin minulle ojennettu uusi kaapeli maksaa, mutta käden puristus riitti.

  Ei voi kuin suositella lämpimin mielin ja hyvällä omalla tunnolla. :thumbsup:
   
 9. joose

  joose Guest Guest

  Liittynyt:
  09.04.2005
  Viestejä:
  310
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen kyllä saanut kaikista ns. hifiliikkeistä ihan kelpo palvelua.

  Olen Marekilta jo kimppakauppasubbarin ostanut, joten siinä jo näki kaverin luonteen. Kantoi itse kierreportaita kerrostalon yläkertaan SVS:n. :D --> Jos Marekilta saa huonoa palvelua, niin se johtuu vaan kiireestä. Ainakin liikkeen alkuaikoina meno vaikutti aika kiireiseltä.

  Highendstudio (HKI)
  Mr. Hifi
  Hifihuone (Tre)
  TL-audio

  ovat kaikki olleet asiallisia. Ainoastaan juurikin Gigantissa (tms.) olen saanut todella luokatonta palvelua. Myyjä ei siellä ymmärtänyt Suomea. Vastasin myyjän kysymykseen kerran eli en halunnut ostokselleni mitään lisäturvaa ja varmuuden vuoksi myyjä vielä n. viisi kertaa varmisti asian ja yritti osoittaa minun olevan jotenkin tyhmä, jos luotan vain normaalitakuuseen. Silloin oli niin lähellä, etten jättänyt "koko paskaa" ostamatta.

  P.S. Ja olen jo tottunut siihen että keskimäärin näissä kodinkoneliikkeissä ei oikein osata teknisiä termejä (äänentoistoon liittyviä), et vertailu kannattaa tehdä jossain muualla. Myyjiltä ei apuja saa.
   
 10. sakke1975

  sakke1975 Guest Guest

  Liittynyt:
  19.02.2007
  Viestejä:
  253
  Saadut tykkäykset:
  0

  samat paitsi mrhifille 5/5 ja vielä + päälle.

  verkkokaupalle nihkeästä palvelualttiudesta 2/5
   
 11. steelduck

  steelduck Guest Guest

  Liittynyt:
  27.10.2010
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mareksilta sain erittäin hyvää palvelua. Herra itse valittaa, että on niin kiire, että ei pystu antamaan niin hyvää palvelua kuin haluaisi, mutta minä olen ainakin ollut todella tyytyväinen. KOtikuuntelut sujuivat todella hyvin ja mukana tuli "parempi vaihtoehtokin" kuunneltavaksi pyytämättä. Takuuvaihto meni nopeammin kuin ehdin kissaa sanoa. jne.

  Eli homma toimii, kuten erikoisliikkeessä pitääkin.. vähän kuin kruunuradiossa 80-luvulla. :)
   
 12. VWGT

  VWGT Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.07.2007
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  1
  Samat kokemukset täältäkin. Harvakseen olen asioinut mutta aina hyvä palvelu. Viimeksi poikkesin vartavasten muutaman käytetyn kaiuttimen vuoksi ja hetken myyjän kans turistuamme, hän pudotti näistä ITSE hinnasta muutaman kympin pois ennenkuin edes kerkesin tinkiä :thumbsup:. Enkä kyllä edes uskonut että näistä vois tinkiäkään. Ja olisin ne ostanut joka tapauksessa, tippui hinta tai ei... mutta tästäkin reissusta jäi hyvä maku suuhun ja varmasti palaan asiaan kun asiaa tulee!!
   
 13. Toni W

  Toni W Guest Guest

  Liittynyt:
  15.01.2005
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Turun Hifimestaa kyllä minäkin kehun varauksetta. Joka kerta olen saanut erittäin hyvää palvelua ja asiakasta nimenomaan kuunnellaan ja tarjotaan sen mukaan vaihtoehtoja. Ja mun mielestä mikä parasta, niin ei todellakaan tuputeta sitä kalleinta mikä hyllystä löytyy.

  Viimeinen hankinta tässä pari viikkoa sitten oli Audiovectorin Ki-1 Superit ja olen kyllä erittäin tyytyväinen. Nyt vaan alkanut tuntua, että vanha Yamahan vahvari ei kyllä noista kaiuttimista saa parasta lopputulosta irti (jos nyt tällä vahvarilla mistään voi saada :) ) No, täytyy käydä Kerttulinkadulla taas kääntymässä ja tsekkaamassa vahvarivaihtoehdot. Vaimo taas tykkää :)

  Gigantista voi säästää jonkin verran euroja, mutta palvelua sieltä ei kyllä saa kuin korvasta vääntämällä. Eilen kävin Kaarinassa Gigantissa ihan vaan tsekkaamassa, mitä sieltä löytyy ja vaikka hyvän tovin vilkuilin myyjän suuntaan, niin hän ei hievahtanutkaan tiskin takaa, vaan jatkoi kännykän näpräämistä. Näki kyllä mut ihan varmasti. No, onneksi muualla palvelu pelaa.
   
 14. QR25DE

  QR25DE Guest Guest

  Liittynyt:
  12.03.2005
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mareks: Aivan mahtavaa palvelua, tunnin uhrasi minulle aikaansa ja jaksoi esitellä, niin kuvan kuin tässä tapauksessa subbarin äänen kanssa. Kertoi selvästä kokemuksesta eri vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet.

  Kantoi subbarin (70kg) autooni ja toivotti hyviä kuuntelehetkiä, plus sanoi, että saa soittaa jos on kysyttävää.

  Menen takuulla uudelleenkin, kun tarvetta laitteille tulee.
   
 15. jarith70

  jarith70 Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2005
  Viestejä:
  305
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aina oon saanu mitä olen hakenut tai tilannut.
  Mutta jos jotain pitää kehaista niin Laatulaitteesta oikein soittelivat perään - kaupathan siitä syntyi...
   
 16. M1kko

  M1kko Guest Guest

  Liittynyt:
  09.10.2009
  Viestejä:
  176
  Saadut tykkäykset:
  0
  Millaisia kokemuksia JKL Audiocenteristä? Paikalla oli vuosia todella nihkeä maine hintojen, ja palvelun osalta myöskin. Parin viime vuoden aikana sieltä on tullut muutamilla satasilla tavaraa haettua ja nykyään ovat tulleet kyllä hinnoissa vastaan ja palvelukin ollut toimivaa.

  Näistä imurikaupoista sen verran että gigantin kanssa kokemukset ovat olleet aivan samanlaisia kun ylempänäkin mainitut. Gigantissa on useaankin otteeseen palloiltu helpostikin sellainen 20min ilman palvelua, ja kun palvelua vihdoin jostain on onnistunut saamaan niin on myyty eioota, ja yleensä sitäkin ylihintaan. Niin joo ja sivukorvalla joskus kuulostelin ja mielessäni hekottelin kun kotiteatteripaketin ostaja kysyi että mikä ero tällä Dolby Digitalilla on tähän Master Audioon.. myyjä ei osannut kertoa. Expert on kuulemma ainoita näistä imuriketjuista jotka maksavat provikkaa myyjillensä, ja se näkyy kyllä jossain määrin innostuksena ko. puljuissa omien kokemusten perusteella.
   
 17. Falk

  Falk Guest Guest

  Liittynyt:
  13.08.2006
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oulun JJHIFI. 10/10

  Loistavaa palvelua molemmilla kerroilla kun olen siellä käynyt.
   
 18. equilibrer

  equilibrer Guest Guest

  Liittynyt:
  24.11.2003
  Viestejä:
  945
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laatulaitteelle ääni myös täältä. Nopeaa vastausta sähköpostiin. Oikeasti laskettu tarjouksia isommista määristä ja suosituksetkin ihan järkevän tuntuisia. Nopea toimitus matkahuollolla.
   
 19. toskala0417

  toskala0417 Guest Guest

  Liittynyt:
  28.12.2011
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olin miettinyt hankkia www.radio-kotiin.fi sivustosta tommosen paketin missä sais kaijuttimia ympäri taloa ja vois kuunnella musiikkia ihan misää vain esim. saunassa. Itse kuuntelen melkein taukoamatta musiikkia joten sopii mulla hyvin tollanen. Ajattelin vain kysellä, olisiko kellään muulla kokemusta samantyylisestä laitteistosta? Onko ollut hyvä? :) Meinasin nimittäin syntymäpäivän kunnikasi hankkia, kun vaimo kerran anto luvan :)
   
 20. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  122
  Oletko tutustunut laitteisiin nimeltä Sonos sekä Squeezebox? Nämä ovat monihuonejärjestelmiä jotka soittavat musiikkia lanka- tai wlanverkossa. Laiteita voi hallita paikallisesti jokaista erikseen laitteiden käyttökytkimistä, sekä tarvittaessa myös keskitetysti wlanin yli toimivalla kaukosäätimellä, älypuhelinohjelmistolla tai selainohjelmalla. Musiikkia voi toistaa halutessaan synkronoidusti kaikkialla talossa.

  Laitteet soittavat musiikkia kotiverkon tietokoneelta, nas-verkkolevyltä, nettiradioista sekä spotify premiumista.

  Molemmista laiteperheistä löytyy omilla kaiuttimilla varustettu "boombox", sekä erilliseen vahvistimeen tai suoraan aktiivikaiuttimiin kytkettävä mediasoitin. Sonosilla on valikoimissa lisäksi passiivikaiuttimille sopiva sisäisellä vahvistimella varustettu malli.

  Minulla on käytössä Squeezebox Duett sekä Boom. Molemmat ovat wlan verkossa ja molempien hallinta omistuu duetin wlan-kaukosäätimellä ja android luurilla. Boomia voi ohjata myös logitech harmony kaukosäätimellä sekä tietysti laitteen kyljessä olevalla säätörullalla ja -painikkeilla.
  Boom on omilla kaiuttimilla varustettu "mankka", jota käytän keittiöradiona. Se on helppo myöskin tarvittaessa siirtää parvekkeelle tai olohuoneeseen, ei tarvitse kuin virtakaapeli irrottaa ja kopata mankka mukaan. Duett on kytkettynä kotiteatterivahvistimeeni.
  Laitteet ovat pienellä opettelulla käteviä ja helppoja käyttää. Synkroinoitu soitanta molemmissa huoneissa on hauska ja toimiva ominaisuus.

  Lähtisin monihuonesysteemiä tekemään jommalla kummalla näistä laitteista. Monipuolisuus ja hallittavuus on "tavallisiin asennuskaiuttimiin" verrattuna aivan eri tolalla. Kustannuksia toki voi tulla, kun jo nämä laitteet maksavat jonkin verran, mutta tarvitsevat vielä lisäkseen aktiivikaiuttimet tai tavalliset kaiuttimet vahvistimen kanssa jokaiseen kuunteluhuoneeseen..
  Kuitenkin etuina langattomuus wlanin ansiosta ja monipuolinen hallittavuus sekä käytettävyys.
   
  Viimeksi muokattu: 19.04.2012