SULJETTU! Osto / Myynti / Vaihto -topic kaiuttimille..

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana wickerman, 19.03.2008.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. latexii

  latexii Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 963
  Saadut tykkäykset:
  467
  COPPIA tarkoittaa paria. Opetellaan sitä Italiaa.
   
 2. Vega_

  Vega_ Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.04.2005
  Viestejä:
  396
  Saadut tykkäykset:
  36
  OSTETAAN

  Löytyisikö keltään jotain alle 400€ subia (pitäisi olla kaiutintasoinen sisäänmeno)? Leffoja varten olisi tarkoitus hankkia isohkoon olohuoneeseen, eli saisi olla kohtuu järeä.

  p_porrassalmi@hotmail.com
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2014
 3. GlidiD

  GlidiD Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  646
  Saadut tykkäykset:
  16
  Siitä vaan sitten Italiasta tilaamaan jos siltä tuntuu, imo ei mitään järkeä noilla erotuksilla kun tietää et tinkimällä nämä lähtee vähintään samaan hintaan ja saa vielä parin kympin isopadit kaupan päälle. Tää on Suomesta ostettu joten takuu toimii saletisti ilman ongelmia tarvittaessa. Ja nämäkin ovat käytännössä UUDET, laskettu paikoilleen ja kytketty johdot, muuten ei ole koskettu pölyjen pyyhkimistä lukuun ottamatta.
  Jos sulla ei oikeasti ole parempaa tekemistä kuin kytätä jotain parin kympin hintaeroja kaiuttimille, mitä et meinaa edes ostaa niin sääliksi käy.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2014
 4. Resetor

  Resetor Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.05.2012
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Myydään:

  Rega RS3 pari. Väri musta viilu (ei piano pinta).

  Teknisesti kunto moitteeton, päällä pieniä hiusnaarmuja, jotka näkyvät kuvissa.

  Kankaat eteen ja sivuille, ne siistit ja virheettömät.


  Tästä pienikokoiset lattiakajarit, jotka tarjoavat HYVIN napakkaa bassoa, toimivat myös nurkkasijoituksessa lähellä seinää.

  Sijainti näille on Jyväskylä, jossa myös koekuuntelu onnistuu. Postituksesta en innostu, mutta sitä voidaan harkita. Kulut tällöin ostajan laskuun.

  hp: 550€ /tarjous

  reset89
  @gmail.com

  http://www.rega.co.uk/html/RS3.htm
  https://onedrive.live.com/redir?res...7&authkey=!AORdhJwX8fwYWU0&ithint=folder,.JPG
   
 5. alspe

  alspe Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  09.10.2006
  Viestejä:
  4 245
  Saadut tykkäykset:
  0
  Spendor A6 laatuluokan lattiakaiuttimet myynnissä. Ovh liki 3000€. Väri wenge eli tumma puu

  Tästä helposti hyvä äänen jäljille, ei tarvitse jalusto kuten jalustakaiuttimet mutta eivät ole myöskään roskaa kuten edullisemmat lattiakaiuttimet.
  Kuin uudet, alkuperäisissä paketeissaan.

  Hinta 1250,-
   
 6. E-mies

  E-mies Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.04.2005
  Viestejä:
  345
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tämä jalusta on edelleen myynnissä. Moneen kertaan alennettu hinta on nyt 75 euroa. Alkuperäinen suositushinta parille esimerkiksi täällä on 358,00 €. Hinnan pitäisi olla jo kohdallaan uudenveroisesta, käyttämättömästä jalustasta.

  Kaupan on siis kunnoltaan uudenveroinen hopean värinen (pohjalevy on läpinäkyvää lasia) Spectral BS58 -kaiutinjalusta, 1 kappale. Nämä ovat oivalliset esimerkiksi Genelecin kaiuttimille; stand platen saa kätevästi jalustan oman ylälevyn tilalle ja kaiuttimen iso-podin tukevasti siihen, sopii esimerkiksi 8050-mallille ja toki muillekin. Jalustan voi täyttää hiekalla. Sen korkeus on 58 cm. Jalusta sopii näin ollen useimmissa tapauksissa keskikaiuttimen alle.

  Huomio: jos tarvitsee jalustat lisäksi myös pääkaiuttimille, on näitä samoja näkynyt myynnissä eri palstoilla, esimerkiksi:

  Nyt olisi siis mahdollista ostaa kerralla samanlaiset jalustat kaikille kolmelle etukaiuttimelle. Ostin itse näitä kaksi paria, koska tarvitsin yhden keskikaiuttimen alle ja yksittäinhän näitä ei myyty. Tämä yksilö jäi siis minulla käyttämättömäksi.

  [​IMG]

  Kauppojen pitäisi tapahtua Oulussa. Hintapyyntö olisi siis 110 -> 100 -> 90-> 80 -> 75 euroa. Vastauksia yksityisviestillä, kiitos. :)
   
 7. testy87

  testy87 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.08.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Peerless XLS 12 + Passiivi XLS 12 + Zachry DSW 400 H.270€

  Subi sijaitsee Alahärmässä.

  Myydään pois varastosta pölyttymästä. Kamppeet ostettu 2008, mutta viimevuodet ollut lämpimässä varastossa säilössä. Ostajalle mukaan halutessaan viilutettu n.50l kotelo, jossa pohjassa reikä vahvistimelle.

  Kuvia osoitteessa:
  https://www.dropbox.com/sh/qvdld3dqyc5pvn8/VGozhYyKOG

  En mielellään postittele, joten mielellään nouto tai kulkeutuu arkisin Härmä-Seinäjoki akselilla..
   
 8. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 576
  Saadut tykkäykset:
  485
  Juurikin näin. Tuo ebayn diili on jo ns. epäilyttävän halpa huomioiden, että Thomanninkin hinta alitetaan reippaalla marginaalilla. Ainakin Amazon.comissa oli ilmoituksia "myydään pari", mutta kommenttien mukaan toimituksessa on kuitenkin tullut vain yksi kappale. Marketplace ostoksia, tietenkin, ettei edes Amazonilta suoraan voi vaatia oikaisua...

  No jaa, huomautuksen olisi voinut muotoilla paremmin, mutta omasta mielestäni kohtelias huomautus siitä, että joku pyytää käytetystä lähes samaa hintaa, kuin uudesta ihan kotimaassa laskutetaan - enkä tarkoita nyt tätä tapausta - on ihan perusteltu. Ajoittain on nähty näitäkin, että käytetyistä vanhemman mallisarjan kaiuttimista pyydetään hintaa, joka ylittää vielä voimassa olevan "myydään pois uusien tieltä" -hinnan paikallisessa kivijalassa. Tietenkin "ei se ole tyhmä joka pyytää", mutta jos jollain on hinta selvästi yläkantissa, niin voihan tuosta sanoa.
   
 9. GlidiD

  GlidiD Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  646
  Saadut tykkäykset:
  16
  Nojuu en tainnut tosiaan mainita että Suomesta ostettu. Omasta mielestä kohtalainen tiputus kuitenkin tuo 60 euroa kaupan hinnasta kun laite on periaatteessa uusi lähes täydellä takuulla, varsinkin kun siitä useimmiten tingataan se pari kymppiä hinnasta pois vielä.

  Mutta joo ei siitä sen enempää, myynnissä vielä 10 päivää, sit on yhdellä tarjouksen tekijällä palkkapäivä:)
   
 10. iluvai

  iluvai Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.02.2011
  Viestejä:
  759
  Saadut tykkäykset:
  6
  No itse olen italiasta ostanut INDIANA LINE DJ 308 kaiuttimet,pari oli postikuluinen KOTIOVELLE toimitettuna yli satasen halvempi(oliskohan ollut 130e) kuin missään suomessa,toimitus alle viikossa.

  Käytetyssä hifissä kyllä hinta tippuu kolmasosalla heti kun sen kotiin kiikuttaa,vaikka sanotaan että hulluhan se ei ole joka pyytää vaan se on joka maksaa käytetystä uuden hinnan.

  Mikäs ero on suomesta ostetulla ja ulkomailta ostetulla kaiuttimella???Takuu toimii eu:ssa ihan samoin kuin suomenkamaralla.
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2014
 11. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 773
  Saadut tykkäykset:
  284
  Ei tosin päde erään G-valmistajan tuotteisiin. Jos on kahta pienintä kokoluokkaa olevat pöntöt, niin 2-5 vuoden omistuksen jälkeen voi myydä lähes samaan hintaan kuin on ostanutkin. Kansallistunne ja valmistajan erikoisuus ilmeisesti vaikuttaa.
   
 12. GlidiD

  GlidiD Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  646
  Saadut tykkäykset:
  16
  Sen kun näkis että takuu toimii samalla tavalla. Näinhän se pitäis olla mut käytännössä ei läheskään aina, siitä vaan googlettelemaan tarinoita. Pahottelut et tiputin vaan 20 pinnaa alkuun tuohon lähtöhintaan tuliterästä laitteesta. Sietääkin alkaa kuittailemaan kun en heti tiputtanut puoleen. On ihmisillä hauskoja huveja.
   
 13. obeesi

  obeesi Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.01.2008
  Viestejä:
  65
  Saadut tykkäykset:
  0
  Genelecit ja Monolith myyty.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2014
 14. iluvai

  iluvai Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.02.2011
  Viestejä:
  759
  Saadut tykkäykset:
  6
  Ei suomi mikään maailman-napa ole takuuasioissa,täällä kyllä joskus joutunut taistelemaan takuista....toisin kyllä kun tilasin saksasta joskus videokamaran ja hajos takuu-aikana niin auto tuli kotoa noutamaan ja kiikutti helsinkiin takuuhuoltoon...niin sen pitää toimia.

  Mielestäni vaan jos tavaran saa euroopasta halvemmalla kuin käytetty niin silloin on käytetyllä pyyntihinta liian kova...vai olenko väärässä???
   
 15. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 576
  Saadut tykkäykset:
  485
  OT:
  Tilittää mies joka myi käytettyä tavaraa itsekin tällä palstalla itsekin tavaraa ihan kotimaisen kaupan uuden hintaa kalliimmalla.

  Voiskohan tän aiheen jo antaa olla tai siirtää uuteen ketjuun?
   
 16. GlidiD

  GlidiD Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  646
  Saadut tykkäykset:
  16
  Voi elämä. Ei sulle näköjään mene jakeluun et käytetty tavara voi olla eri hintasta eri ikäsenä. Ja ei niitä nyt tietenkään verrata ulkomaiden hintoihin vaan myyntipaikan hintoihin. Ja nyt tää tarinointi saa riittää, laita sit vaikka yv:nä jos haluat vielä jakaa viisauksiasi.
   
 17. frownie

  frownie Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.03.2009
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0
  Myydään B&W CM1 kaiuttimet (wenge) ja B&W FS-700 jalustat (hopea). Kunto erittäin hyvä, nätisti pidetty ja soitettu (pölysuojat käytännössä aina kiinni). Mukaan toiset uudet mustat pölysuojat ja Hifistudiosta ostetut säädettävät piikit ja niiden alustat (mukaan toki myös jalustojen alk per. kumitassut). Ja valkoiset QED Silver Anniversary XT kaiutinkaapelit Airloc banaaniliittimillä. Ja tietysti ohjekirjat ja vaimennustulpat. Myyn vaihtaessani aktiivikaiuttimiin, olen ollut erittäin tyytyväinen näihin kaiuttimiin. Oikeanpuoleisessa kaiuttimessa on pieni jälki, ks. kuvat alla.

  Hp: 600 EUR sis toimituksen kotiin pk-seudulla (kaiuttimet Espoossa) --> MYYTY
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 18.05.2014
 18. GlidiD

  GlidiD Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  646
  Saadut tykkäykset:
  16


  Tähän on nyt pakko laittaa oma esimerkki tästä päivästä. Oma Denonin vahvari alko kiukuttelee, reilu vuoden ikänen. Otin yhteyttä hifiliikkeeseen mistä sen ostin ja kiikutin sinne tänään, eivät osanneet sanoa kauan huollossa kestää niin antoivat mulle toisen vahvarin tilalle huollon ajaksi. Näin sen pitäis toimia, aina. Ei tuu tapahtuu ikinä kun tilaat ulkomailta. Totta kai tässä on myyjäliikkeellä iso osuus asiaan mutta tosta ei imo takuuhuolto paljoo parane, oishan ne tietty voinu tulla hakemaan kotoa ja samalla tuoda uuden tilalle ja vaikka asentaa vielä paikoilleenkin mut ehkä se olis ollu jo liikaa? :p
   
 19. veppe

  veppe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.05.2003
  Viestejä:
  115
  Saadut tykkäykset:
  1
  Myydään KEF:n kotiteatterikaiuttimet (Q6C keskikaiutin ja Q4 neljä tornikautinta). Kunto hyvä, ostettu viitisen vuotta sitten.

  Tarjouksia otetaan vastaan, laitteet sijaitsee Helsingissä ja pitää noutaa (isoja!). Puhno 050 484 0028 jos kiinnostaa.

  katso liitettä kef.jpg
   
 20. evero

  evero Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.12.2013
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Myynnissä Genelec 7050B Subbari, joka vaihtaa omistajaa noudettuna hintaan 620 euroa, 5kpl Genelec 8020A:t hintaan 250 euroa / kpl. kaikki virheettömiä / uudenveroisia Hifistudiosta ja kruunuradiosta ostettuja. Yhteydenotot evero@hotmail.fi Valmistettu 2007-2011, ja satunnaisesta kotiteatterikäytössä olleita
   
  Viimeksi muokattu: 27.05.2014
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.