Subwoofer integroituna suoraan tv-tasoon

Keskustelu osiossa 'Tee Se Itse' , aloittajana Vega_, 05.02.2015.

 1. JuhoV

  JuhoV Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2012
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo on kyllä ihan tosi, kun laskee elementit, vahvistimen ja kotelon hinnan, ei halpaa kannata alkaa edes rakentamaan ainakaan säästömielessä. Säästö on niin pieni ettei siitä epäonnistumisen mahdollisuudesta kannata säästää muutamaa kymppiä. Jos jotain menee suunnitelmissa pahasti pieleen, tuleekin paljon kalliimpi kuin valmis edullinen laite. Harrastusmielessä homma on sitten ihan eri asia. Oma olis jäänyt tekemättä ihan varmasti jos ei olis ollut elementtejä ja vahvistinta jo valmiina. Anti-moden ostin siihen lisää, mutta se olis pitänyt ostaa muutenkin.

  Kustannussyistä jos alkaa rakentamaa niin taitaa olla fiksuinta tehdä sitten heti kerralla jotain tosi järeää, niissä taitaa enemmän olla säästöä valmiiseen verrattuna. Toki sekin edellyttää ettei omalle työlleen laske hintaa. Jos lasken edes euron tunnille, mitä meni tuon subbarin rakentamiseen niin kallis tuli. Jos katselee hifitalon diy-subbari valikoimaa niin ei ne ihan ilmaisia ole nekään, ehkä jos iso kotelo uppoaa sisustukseen helposti niin voi päästä halvemmalla jo.

  Tässä sun tapauksessa tietysti on vähän eri asia kun tarkoitus olisi vissiin saada siitä samalla tv/stereotaso. Siihen ei oikein sitten löydy valmista ratkaisua kaupasta, ainoa vaihtoehto on tehdä homma itse.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2015
 2. B12

  B12 Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.10.2005
  Viestejä:
  139
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. Everkistus

  Everkistus Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2006
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  En henk. koht. lähtisi tekemään subia tuollaisesta IKEA:n weetabix-levystä, tarvisi aivan älyttömästi sisäisiä tukia.
   
 4. B12

  B12 Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.10.2005
  Viestejä:
  139
  Saadut tykkäykset:
  0
  No enpä tiiä. Tuollainen paksu pahvikenno on kevyt mutta jäykkä rakenne sanoisi lujuusopin opettaja. Etu- ja takalevy vaikka ikean täyspuisesta pöytätasosta, niin saisi jalopuuvaikutelmaa (tai vaikka mdf ja maalaus jollakin kivalla kontrastivärillä). Tukisivat rakennetta ihan pirusti kun upottaa tason lokeroon. Päätyjen pintakäsittely maun mukaan sitten. Muutama kakkoskakkosen tai laudan pätkä keskiviivalle pystytueksi, niin eiköhän se alkaisi olla siinä. Ei siihen jäisi jänneväliä paljon kakkaakaan mihinkään kohtaan.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2015
 5. jaska45

  jaska45 Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.12.2005
  Viestejä:
  131
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saishan tuonne sivulaatikon sisään piilotettua refleksiputken? Tai tekee niin, että tulee ulos takaseinästä ja jatkuu hyllykön takana. näin saisi helposti metrin pituisenkin, pienellä ulkoisella esteettisellä haitalla.

  E: Pientä failia liitteen kanssa.

  katso liitettä hyllykkö.jpg
   

  Liitetyt tiedostot: