Stranger Things (Netflix)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Professional, 18.07.2016.

 1. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 948
  Saadut tykkäykset:
  178
  Katselen juuri finaalia ja meni naurettavaksi skeidaksi....
   
 2. PowerKing

  PowerKing Member

  Liittynyt:
  16.02.2005
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  3
  Hopperhan on selvästikin vankina siellä venäjällä, kuten lopputekstikohtauksesta selviää.
   
 3. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 948
  Saadut tykkäykset:
  178
  It's all about the Benjamins.
   
 4. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 948
  Saadut tykkäykset:
  178
  Eikös porukka ole vielä kerennyt katsomaan 3:tta kautta kun täällä on niin hiljaista?
   
 5. scented

  scented Well-Known Member

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 351
  Saadut tykkäykset:
  58
  On katsottu. Enää kolme jaksoa jäljellä. Aika huttua ollut, ei kiinnosta nuo teinien parisuhdekiemurat. Mutta kellojenkerääjän silmää miellyttää, kun kaikilla on kelloa ranteessa :). En usko, että tästä on paljoa muuta sanottavaa, vaikka koko kausi olisi jo katsottu...
   
 6. Snafu68

  Snafu68 Active Member

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  869
  Saadut tykkäykset:
  59
  Tuli katsottua. Viidenteen jaksoon asti mielestäni oikein hyvä, mutta sitten lässähti actionsekoiluksi jossa ollut mitään järkeä.
  Kaupunkia laitetaan matalaksi ja kenellekkään ei tule, esim tälle poliisipäähenkilölle, mieleen soittaa apua kuin johonkin "salaiseen numeroon"...

  Gore on kaunista, mutta kaikki pysyvät hengissä...

  3/5 olisi vähemmän kouhottavalla lopulla ollut varsin hyvä
   
 7. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 358
  Saadut tykkäykset:
  92
  Unohdettavaa kertakäyttöviihdettä se tämä kolmaskin kausi. Taisi olla sarjan edellistä kautta parempaa settiä, mutta eipä niinkään mitenkään erityisesti potkivaa. Mömmömutaatiot näytti jo aika hyvältä ja isompaa budjettia osattiin käyttää muutenkin varsin hyvin visuaalisessa mielessä. Kasariviittaukset tuotteineen ja tunnelmineen eivät silti vieläkään oikein iske, vaikka toisin luulisi. Hahmot nyt toimii ihan kivasti suuremmalta osin, joten sarjaa jaksaa kyllä seurata jo ihan heidänkin takia. Ykköskauden hieman vakavamielisempää menoa ei taida kuitenkaan olla enää tulossa, josta siitäkin pientä sakkoa. Viimeisimmät kaudet alkaneet menemään jo vähän liikaa sellaiseksi hassunhauskaksi sekoiluksi, joiden osumaprosenteilla nauruhermoon ei nyt mitenkään isosti kerskuta. No joo, siinähän tekevät näitä kun kerran miljoonayleisöä tuntuu piisaavaan. 1-2 kautta vielä ja olisikohan se siinä.
   
 8. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 948
  Saadut tykkäykset:
  178
  Dufferin veljekset kertovat että neloskautta tehdään jo täyttä häkää ja tulee olemaan täysin erinlainen kuin aikaisemmat kaudet. Hyvä näin, sillä tuo tarina ei mielestäni kantanut enää kolmatta kautta kunnialla.
   
 9. Gomit

  Gomit Member

  Liittynyt:
  01.10.2003
  Viestejä:
  182
  Saadut tykkäykset:
  4
  Itse pidin kyllä myös kolmoskaudesta. Oletinkin että tällä kaudella on pakko olla enemmän suhteita hahmojen välillä koska heillä on viimeinen kesä ennen kuin lähtevät kukin tahoilleen opiskelemaan, ja ikääkin on tullut sen verran. Jos hahmojen välisiä suhteita ei olisi syvennetty niin olisi vaikeampi perustella miksi he tod. näk. lyöttääntyvät kimppaan myös myöhemmin (seuraavalla kaudella), vaikka ovat asuneet eri paikoissa ja ehkä kasvaneet vähän erilleen.

  Huumoria oli tuotu lisää, en tiedä oliko tuo hyvä vai huono asia. Siitä "toisesta maailmasta" ei kyllä kerrottu mitään uutta, toivottavasti myöhemmin kerrotaan.

  Seuraavat 1-2 kautta sitten kertovat miten tämä kausi sopii kokonaisuuteen.
   
 10. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 892
  Saadut tykkäykset:
  150
  3.kausi on ihan ok. Melko moni jaksoista vaihteli liikaakin huumorin ja toiminnan välimaastossa, ja väkivaltaruuvia oli lisätty melkoisesti joka pääsi myös yllättämään. Edelleen jätettiin ikävästi tarinaa auki, vaikkakin Mind Flayer oli esillä aiempaa enemmän. Uudet pahikset olivat yksiulotteisia, mutta kautensa näköisiä. Visuaalisuus on edelleen sarjan parasta antia, ja musaraidat kosiskelee edelleen. Toivottavasti jatkossa keksitään jotain uutta, jottei kyllästyminen iske.

  3/5
   
  Vole tykkää tästä.
 11. Vole

  Vole Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 890
  Saadut tykkäykset:
  60
  Minusta monesti tuntui, että kolmas kausi oli sekoitus useampaa eri sarjaa, jotka eivät istuneet yhteen kovin hyvin. Välillä oli niitä kauhuelementtejä, mutta sitten se neuvostoliittolaisessa tukikohdassa hiiviskely ja hahmot olivat jostain B-luokan leffasta, kaikki vedetty ihan läskiksi ja typeräksi. Idiootit sotilaat eivät näe, kun sateenkaaren väreihin pukeutunut lapsi katras hiipii vieressä joidenkin laatikoiden ja tynnyrien takana. Hopperin ja Joycen kohtaukset olivat jostain huonosta romanttisesti komediasta, joka ikinen kohtaus heidän välillään päätyy huutamiseen, mikä alkoi aika äkkiä kyllästyttää. Graafista toimintaa oli todellakin paljon ja kokoajan pitää olla vetämässä jotakuta turpaan.

  Kolmas kausi oli saanut Hollywood-käsittelyn, tuntui että katsojaa pidettiin kärsimättömänä idioottina, joka ensinnäkin kyllästyy, jos ei ole vähän väliä toimintaa tai komediaa, joka monesti oli hyvin väkisinväännettyä. En muista, että ensimmäinen kausi olisi ollut sinänsä hauska, vaikka olikin viihdyttävä, mutta tunnelma siinä oli pääosin lohduton. Plot pointit pitää vääntää rautalangasta, mikä on juuri sellaisen typerän Hollywood-leffan merkki. Naurettavinta oli, kun näytettiin jotain takaumia aiemmasta jaksosta samalla, kun hahmo selittää päälle, mistä on kyse. Kauden lopussa vielä lypsetään kyyneleitä oikein kunnolla. Blaah.

  Mainonnan määrä oli ihan käsittämätön, en muista että aiemmilla kausilla olisi ollut samanlaista. Minusta on ihan ok, että jos ollaan jossain ostarilla tai kaupassa niin brändejä on näkyvillä, koska ne kuuluvat niihin konteksteihin. Eniten häiritsee kohtaukset, jotka on selvästi kirjoitettu vain mainostarkoituksessa tai brändejä tuodaan kokoajan esiin tökerösti. Miken kodin kellari on täynnä Coca Cola -tölkkejä, Lucas pitää jatkuvasti jotain muropakettia kädessä, Max vie Elevenin Gappiin shoppaamaan, Mike tarjoaa Elevenille M&M-karkkeja sovinnoksi (katsokaa tuo kohtaus ilman ääniä ja tekstejä, voisi olla telkkarimainos), Lucas juo ja kertoo mielipiteensä uudesta Coca Cola -mausta, Hopper kutsuu venäläistä kaveria Smirnoffiksi ja myöhemmin juo Smirnoffia näyttävästi, muuttofirman muuttoauton logo on ylikorostettuna taustalla, Hopperin jengi löytävät pakomatkallaan janoisena 7-eleven myymälän kuin keitaan Saharasta ja menevät sinne juomaan janoonsa Coca Colaa... En muista, että kovin useasti olisi noin paljon mainonta häirinnyt, mutta tässä sitä tuli vain jatkuvalla syötöllä ja paikoin todella tökerösti.

  Minulla on niin paljon ongelmia tämän kauden kanssa, että en edes ehdi nyt kirjoittamaan kaikkea.
   
  Recce tykkää tästä.
 12. Snafu68

  Snafu68 Active Member

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  869
  Saadut tykkäykset:
  59
  ^
  Tuo neukkutukikohta ajoneuvoineen ja kuulutuksineen toi mieleen bondit ja austin powersit :D

  Lieneekö ollut "kunnianosoitusta", laiskuutta kirjoittaa jotain todella uutta vai tarkoituksellista keventämistä muulle paatokselle.
   
  Crockett tykkää tästä.
 13. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 948
  Saadut tykkäykset:
  178
  ^
  Se tukikohta oli kyllä liikaa! :D Ymmärrän kyllä että eihän tällä sarjalla ole mitään tekemistä realismin kanssa, mutta, neukut rakentaneet puolen kilometrin syvyyteen MASSIIVISEN tukikohdan ja sen päälle ostarin, eikä kukaan ihmetellyt sen teräksen määrää! :rolleyes:
   
  vemkki tykkää tästä.
 14. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 839
  Saadut tykkäykset:
  378
  3. kausi tuli rauhassa naatiskeltua ettei nyt ihan heti nami loppunu. Tykännyt kyllä ihan kybällä näistä kaikista kausista, ja ovat olleet sopivan erillaisiakin. Kaikki hahmot ovat saaneet hyvin tilaa kausien aikana ja uudet naamatkin tuodaan onnistuneesti sisään samalla kun vanhoja pikkuroolejakin kasvatetaan yhtä onnistuneesti. Tunnelma ei enää ihan sitä 1. kauden luokkaa, mutta hyvään ja viihteelliseen suuntaan tätä on viety. Ei nyt kaikista pikku epäloogisuuksista kannattaisi marmattaa, viihdettä tämä on, ei mitään rakettitiedettä :D

  Kausi 1 *****
  Kausi 2 ****½
  Kausi 3 ****½  Hyvän mielen sarja :)
   
 15. Crockett

  Crockett Active Member

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  939
  Saadut tykkäykset:
  59
  Kaikki kolme kautta tuli katsottua kuukauden sisään ja laatu kyllä laskee joka kaudella. Tämä kolmas oli jo aivan liikaa komediaa kun vertaa vaikka ensimmäiseen. Puolet kaudesta melkosen turhaa kohellusta ja säntäilyä paikasta toiseen. Neukkunaattori oli melkoinen riman alitus.

  Visuaalinen anti ja kuvakulmat sentään edelleen hienoa tasoa ja näyttelijöiden kemiat keskenään.
   
 16. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  6 692
  Saadut tykkäykset:
  426
  En tiedä häiritsikö muita se, että joka kaudella mukaan tulee enemmän porukkaa ja tapahtumat heittelevät ihmisten välillä jatkuvasti. Kaljan haet jääkaapista ja sillä aikaa puolet porukasta on sekoittunut muiden kanssa ja taas hajonnut eri ryhmiin. Ja todellakin liikaa komediaa.
  Kasarikomedia ehkä se viimeisin juttu, mitä sarja kaipaa...
   
  Recce tykkää tästä.
 17. Crockett

  Crockett Active Member

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  939
  Saadut tykkäykset:
  59
  Häiritsi. Liikaa hahmoja tuntuu olevan ja heidän myötä juuri tuota teinidraamaa. Toivottavasti ensi kausi on jotain erilaista ja keskitytään muutamaan päähahmoon muiden ollessa lähinnä cameo rooleissa.
   
  Recce tykkää tästä.
 18. Snafu68

  Snafu68 Active Member

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  869
  Saadut tykkäykset:
  59
  ^sama
  Luulin aluksi, että mukaan oli haalittu ns tykin/mörönruokaa, mutta ei.
   
 19. Pulse+

  Pulse+ Member

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  468
  Saadut tykkäykset:
  21
 20. opelman

  opelman Well-Known Member

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 503
  Saadut tykkäykset:
  42
  Teeseria pukkaa. Maesemista päätellen sijoittuu talvivaaraan.