Stargate SG-1 kausiboksit

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana jania, 13.10.2003.

 1. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  6 328
  Saadut tykkäykset:
  1 189
  Jenkki bluray ainakin löytyy 110$ plus postit ja tullit. Vähän nihkeän laatuinen, kun löytyy monta syylää, mutta ilmeisesti kuitenkin parempi kuin vanhat DVD:t. Olen tuotakin kierrellyt, kun toivoisin jonkun julkaisevan painoksen, joka korjaisi virheet. Mutta joudun kai jossain kohtaa painamaan liipasimesta.

  Ekalla kaudella on sitten pari inhokkia tyyliin sinun, skippaan nämä Babylon 5 jaksot. Jakso 3. Emancipation, aivan karsea jo aikoinaan ja jakso 20. Politics, joka on vanha kunnon "meillä loppui rahat, palkataan yksi nimekäs näyttelijä pahikseksi (Ronny Cox), tehdään oikeudenkäynti jakso, jossa istutaan jo tehdyissä lavasteissa ja näytetään vain clippejä vanhoista jaksoista"

  Pari viimeistä kautta on ihan ok, kun tässä vaiheessa Stargate oli jo kuin öljytty koneisto. Kaikki olivat rautaisia ammattilaisia ja se näkyy kankaalla. Pääpahis oli myös hyvä, vaikka alkuun meinasin repiä housut, että mitä Hessuja nämä on? Ja on Ihmemieskin mukana parilla viime kaudella, mutta ylennettynä kenraaliksi ja vähemmillä kuvauspäivillä, kun vanhemmiten koko vuoden käyttäminen kuvauksiin ei enää maistunut yhtä hyvälle kuin chillaaminen ja taisivat pankistakin kertoa, että tilille ei kohta mahdu enää enempää rahaa.

  Taas kateellisena ajattelen, että pääset ensimmäistä kertaa katsomaan koko roskan putkeen. On siellä mukavaa pientä jatkuva juonistakin, kun vuosi tulee täyteen kuitenkin täysi kymppi. Ja on sinne sekaan eksynyt iso joukko aivan helmiä kovan SciFin jaksoja, joita vieläkin muistelee lämmöllä. Sarja on siis yksi kesto suosikeistani, mutta taidan silti pitää enemmän Atlantiksesta. Vähän tyyliin, kuin Deep Space Nine on ehkä mielestäni paras Trek. Mutta nämä on omenoita ja appelsiineja.
   
  Viimeksi muokattu: 06.06.2023
  nepa tykkää tästä.
 2. vps358

  vps358 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 686
  Saadut tykkäykset:
  469
  Korjataan sen verran, etten muistanut omaavani SGA:ta BD:nä ja niitä muutamia elokuvia koko kaanonista.

  T: Vesku
   
 3. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  6 328
  Saadut tykkäykset:
  1 189
  Ja jos näitä bluraytä rupeaa ostelemaan, niin on tärkeää ostaa Atlantiksesta vanhempi (2011) painos, kun siinä on DTS-HD Master Audio ääni ja uudemmassa (2020) painoksessa vain Dolby Digital.
   
 4. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  6 328
  Saadut tykkäykset:
  1 189
  Ja laitetaan vielä noista Stargaten efekteistä ja CGI:stä, kun kerran mieleen tuli.
  Nehän alkaa tietysti SD-suttuna kuvanauhalle tehtynä ja päätyvät lopulta roimien budjetti korotusten myötä 720p-tasoon. Ja koko ajan ammattitaito kasvaa kavereilla, kun on pitkäkestoinen jobi, missä kehittyä.
  Tuossa ehkä myös yksi syy minulla Atlantiksen tykkäykseen, kun näyttää uudempana sarjana "nätimmältä" Ja toinen, kun on alkuun synkempi ja mukana on oikeaa vaaran tunnetta. Valitettavan nopeasti The Wraitheistä tulee kuitenkin punapaitoja tai ainakin heidän apureistaan.