Star Wars: The Force Awakens (2015) (J.J. Abrams / Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Kenny Baker)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana sokka, 29.04.2014.

 1. Arttu78

  Arttu78 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.04.2005
  Viestejä:
  2 449
  Saadut tykkäykset:
  84
  Yli vuosiko vielä? Tämä on melko pitkä aika kuvia ja videoita vältellessä. Alkavatkohan kuvaamaan episode 8:aa heti seitsemännen tultua pihalle...

  Toivottavasti tässä ketjussa muistetaan jatkossakin laittaa kaikki yhtään paljastava spoilertageihin. :thumbsup:
   
 2. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 436
  Saadut tykkäykset:
  68
  Se tässä kieltämättä pelottaa, että pistetäänkö SW:ssäkin viiden minuutin välein seuraava toimintakohtaus käyntiin vai uskalletaanko yhtään poiketa tästä tarpeesta viihdyttää kärsimätöntä yleisöä jatkuvasti takaa-ajoilla, pakenemisilla, taisteluillla ja sellaisilla. Trekissä en kaavasta pitänyt, en yhtään.
   
 3. Vekka

  Vekka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  1 022
  Saadut tykkäykset:
  8
  Puolentoista minuutin teaseriin oli alku- ja lopputekstien väliin saatu mahtumaan vielä 10 sekuntia täysin mustaa ruutua.

  Keinotekoiselta näyttää CGI-Falcon alkuperäiseen verrattuna edelleen vuonna 2014 ja "kolmiteräinen lightsabre", noh :).

  Edellisestä fiaskosta viisastuneena tältä ei osaa oikein odottaa enää mitään. Ehkä parempi niin.
   
 4. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 216
  Saadut tykkäykset:
  554
  Kyllähän se enemmän kuin todennäköistä on, että Abrams on nimenomaan palkattu oman tyylinsä vuoksi hommaan "päivittämään saaga milleniaaleille". Eli lensflarea ja tutisevia kameroita ei tule puuttumaan. Valitettavasti.
   
 5. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 319
  Saadut tykkäykset:
  182
  Uskon, että on todennäköisempää, että Abrams tuotiin palauttamaan Star Wars elokuvat takaisin osien IV-VI tyylisiksi (näin ainakin toivon:)). Mutta se tulee olemaan varma, että huonompi tämä ei voi olla kuin osat I-III.
  Teaseri näytti ihan hyvältä.
   
 6. Crockett

  Crockett Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  996
  Saadut tykkäykset:
  83
  Se on kyllä sääli että liikaa luotetaan CGI:hin edelleen vaikka puheita vähennetystä käytöstä onkin. Esim. tuon Millenium Falconin olisi voinut tehdä pienoismallilla ja sijoittaa sitten kuvaan. Samoin X-wingit vaikka täysikokoisia onkin kuvauspaikoilta bongattu.
   
 7. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 216
  Saadut tykkäykset:
  554
  Katsoin vasta teaserin. Ei spoilaa mitään, jos joku muukin on sitä pelännyt.

  Mielestäni CGI puolustaa paikkaansa noissa otoksissa, mitä näytettiin. Todennäköisesti halvempaa ja taatusti helpompaa tehdä koneella kuin livenä. Yksinkertaisesti vain nykyaikainen tapa tehdä elokuvaa ja näytti hyvältä omiin silmiini. Siitä ei siis moitteita.

  Mutta jotain tökkikin eli heti se ensimmäinen kaveri, joka tulee kuvaan. Aivan jäätävää ylinäyttelemistä, joka laittaa epäilemään että itse taiteellinen nero Lucas on konsultoivana henkilöohjaajana ja 71db neron kritiikittömänä apulaisohjaajana. :D Tulee ihan tuskanhiki, kun muistelee miten pihalla Ewan McGregor ja Liam Neeson olivat Phantom Menacessa.
   
 8. tuna

  tuna Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  2 319
  Saadut tykkäykset:
  182
  Ewan McGregory oli pihalla jokaisessa Star Wars elokuvassa. Lucasin henkilöohjausta/käsikirjoitusta parhaimillaan:grr:
   
 9. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 279
  Saadut tykkäykset:
  398
  Oppisit edes kirjoittamaan nimimerkkini oikein, jos on pakko vittulla. On paljon minunkaltaisiani ihmisiä, joille Episodit I - III ovat aivan mahtavia elokuvia. Minä annan sinun olla pitämästä niistä, koska se ei ole minulta pois. Sehän on sinulta pois, jos et jostain elokuvasta nauttinut.

  Toivottavasti tämä ketju pysyy nyt Episodin VII tarkastelussa sen sijaan, että täällä vain haukutaan Episodeja I - III ja vittuillaan minulle.
   
 10. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 216
  Saadut tykkäykset:
  554
  Huumoria huumoria, pahoittelut kun pahoitin mielesi.

  IV-VI itselle ne tärkeimmät, I-III jääneet vähille katseluille. Kaksi viimeisintä vain teatterikierroksille vaikka ne hyllystä löytyykin. Odotukset on tämän VII kohdalla samalla tasolla kuin aikoinaan I osalta eli erittäin korkealla. Toivon ja osittain itsekin uskon, että voidaan hyvinkin olla palaamassa lähemmäs alkupään tuotantoja, kuten tuna esille toikin.
   
 11. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 279
  Saadut tykkäykset:
  398
  Kättä päälle vaan. ;)

  Episodit IV - VI ovat minulle toki yhtä mahtavia kuin episodit I - III.

  Minulla oli episodien I - III kohdalla hyvin korkeat odotukset, ja Lucas pystyi odotukseni täyttämään. Koen, että odotukseni olivat oikeastaan realistiset. No, toisaalta tunnen ymmärtäväni Lucasin visioita hyvin, ja noiden elokuvien tekemistä tuli seurattua aktiivisesti.

  Nyt Episodin VII kohdalla tilanne on minusta arvaamattomampi. Se, että Disney pyörittää nyt tahtipuikkoa tuo melko tuntemattoman elementin soppaan, kuten myös Lucasin roolin romahdus "konsultoijaksi", mitä se nyt käytännössä sitten tarkoittaakaan. Disneylle nämä elokuvat ovat todennäköisesti puhdasta bisnestä, tehdyille miljardisijoituksille pitäisi saada hyvää tuottoa. En usko, että Disney uskaltaa pistää homman ihan plörinäksi, koska mainetta pitää varjella. Kuitenkin, odotan Episodien VII - IV olevan tyylillisesti erilaisia kuin Episodit I - VI, joissa on vahva riippumattoman elokuvan leima kaupallisen oloisen kuorrutuksen alla. Pelkkään, että nyt kuorrutuksen alla ei tule olemaan juuri mitään.

  On aika selvää, että Episodit VII - IV pyrkivät yhdistämään kahden aikaisemman trilogian kuvastoa. Sillä tavoin maksimoidaan niiden ihmisten määrä, jotka tuntevat saavansa elokuvista irti jotain. Traileri näyttää tukevan tätä oletusta, joskin tämä varhainen teaser-traileri paljastaa yllättävän vähän elokuvasta. Lucas "päivitti" Star Warssin 2000-luvulle Prequel Trilogiassaan minusta hämmästyttävällä tavalla, johon vain hänen kaltaisensa visionääri pystyy. En usko, että Disneyllä on edes halua visioida saga 2010-luvulle. Mielummin työstetään elokuvista samanoloisia, kuin tämän hetken menestyneimmät seikkailu/action/scifi -elokuvat ovat. Pahimmasssa tapauksessa ainoat "uudet" visuaaliset piirteet ovat nopea leikkaus, tuskastuttavasti heiluva kamera ja lapselliset Lens flare -efektit. Disneyn suunnitelma on siis yrittää kerätä mahdollisimman paljon hedelmiä Lucasin tekemästä "pohjatyöstä". Käytetään Lucasin luomia hahmoja/ympäristöjä/rekvisiittaa, Lucasin luomaa visuaalisuutta, Lucasin luomaa tarinaa ja tietysti vahvaa brandiä. Hyvä suunnitelma noin taloudellisesti ajateltuna.

  En siten odota tulevien episodien pääsevän jo olemassaolevien tasolle. Kyse on siitä, kuinka lähelle päästään. Jos saavuttaa 50 % mahtavasta elokuvasta, niin lopputus on aika hyvä. Jos saavuttaa vain 10 %, niin tekele onkin vain keskinkertainen kolmen tähden leffa. Episodin VII musiikkien tuleminen John Williamssin kynästä antaa erinomaisen lähtökohdan. Samoin, käsikirjoitus on varmasti hyvä ja Star Wars -sagan jatko on tiestysti mielenkiintoinen. Siksi tietty mielenkiinto tulevaan elokuvaan on minulla olemassa. :)
   
 12. jjabi

  jjabi Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.01.2011
  Viestejä:
  532
  Saadut tykkäykset:
  2
  En nyt sanoisi, tätä on puitu usealla foorumilla. Ihmisiltä tuntuu unohtuvan tämä:

  http://gfycat.com/EverlastingFelineGrayfox Tuo miekkamalli suojaisi hyvin tältä. Muutaman kerran nimittäin lentänyt käsiä elokuvissa :rolleyes: Tästä muokattiin myös parempi versio miekasta joka suojaisi vielä paremmin käsiä iskulta: http://i.imgur.com/wgY1ZPM.jpg

  SPEKULAATIOTA SEURAAVASSA!:

  On ollut spekulaatiota että uusi pahis olisi Darth Revan. Vuotanut konseptikuva tästä vahventaa teoriaa... http://imageserver.moviepilot.com/s...lain-is-darth-revan.jpeg?width=960&height=960 Tai joku haudanryöstäjä joka on löytänyt Revanin maskin... Tuo valomiekkamiekka voisi olla vanhaa esihistoriallista tekniikkaa, on sen verran erikoisen näköinen. Kuitenkin mahdoton sanoa kun teaserissa ei nähty mitään muuta valomiekkaa. Revan eli n. 4000 vuotta ennen uuden elokuvan tapahtumia. Kuitenkin sithien sielujen on tiedetty selviävän ja muitakin sithejä on palannut kuolleista... Hauskaa tämä spekulointi :D
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2014
 13. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 391
  Saadut tykkäykset:
  111
  Eh, missäs Han, Luke tai edes Leia? No juu, taktillisesti pitävät vielä piilossa räjäyttääksen fanipäntsyt pesukuntoon sitten myöhemmin. Falcon oli kyl ihan kivahko.
   
 14. Snpp

  Snpp Ehkä se on pora. Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.03.2001
  Viestejä:
  965
  Saadut tykkäykset:
  3
  No tässä olisi Han. ;)

  Feikki toki...

   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 24.07.2015
 15. Dragon/

  Dragon/ Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  24.01.2009
  Viestejä:
  1 329
  Saadut tykkäykset:
  15
  The second Star Wars film to be released in IMAX, and the first to be released in IMAX 3D.

  http://www.imdb.com/title/tt2488496/trivia

  Hmm, kyllä nousi odotukset tämän suhteen. Ei kyllä johtu 3d:n käytöstä. Pelottaa että tässä on liikaa äksöneitä.

  Tuleekos näitä uusia elokuvia vain yksi?
   
 16. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 448
  Saadut tykkäykset:
  433
 17. Dragon/

  Dragon/ Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  24.01.2009
  Viestejä:
  1 329
  Saadut tykkäykset:
  15
 18. x_jmt_x

  x_jmt_x Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  18.08.2006
  Viestejä:
  7 448
  Saadut tykkäykset:
  433
  Nykyään? :p

  Ja vähän ihmettelen, että osaat kaivaa niinkin tarkan triviatiedon kuin IMAX formaatissa julkaisun, mutta samaan aikaan olet jotenkin missannut jo useamman vuoden jatkuneen julistamisen vähintään kolmesta jatko-osasta sekä spekulastiot stand-alone spin-offeista.

  Edit: kahdeksas elokuva mainittu tämänkin ketjun viesteissä #11 ja #41.
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2014
 19. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 475
  Saadut tykkäykset:
  199
 20. mustis

  mustis Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  1 510
  Saadut tykkäykset:
  16