Spotify

Keskustelu osiossa 'Musiikki' , aloittajana marcoolio, 25.01.2009.

 1. Must@n@@mio

  Must@n@@mio Uusi jäsen Blokattu

  Liittynyt:
  06.06.2013
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se oli vain sanonta, dear h3mb3. Ja kyllä kannattaisi ottaa tosissaan, jos pysyvä confidencella computerointi on kiikarissa. :)


  Oikeasti tuo listauksesi näyttää tyypilliseltä peruskalevin avopalloasennukselta, joka ei piittaa koneestaan paskaakaan. Klik, klik, evvk, next, next, I agree and want to delete my entire registry, 500 tabia auki selaimessa yhtä aikaa (tämän takia oltava 128 bittinen käyttis) koska tabin sulkeminen/uudelleen avaaminen liikaa hiirikättä kuormittava prosessi jne.
   
  Viimeksi muokattu: 29.09.2013
 2. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 889
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hahah. :D Kyllä mieheltä edelleen tuo leikkisä proosa taipuu, vielä kun olisi nuo juttujen premissit kunnossa... Jokainen noista ohjelmista on syystä asennettu ja pyörimässä, eivätkä hidasta konetta lainkaan mahdollisten oikeiden resurssisyöppöjen sovellusten tarpeita ajatellen (vaikkapa nyt tuo BF3).
   
 3. Must@n@@mio

  Must@n@@mio Uusi jäsen Blokattu

  Liittynyt:
  06.06.2013
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  No harvoinhan kysymys nyt epämääräisissä softa-asennuksissa onkaan mistään hidastumisesta. Vaan siitä että ne kirjoittelevat Windowsin rekisteriin omia silsojaan ja saattavat aiheuttaa tätä kautta epävakautta yms. ei-toivottua käyttäytymistä systeemiin.
  Epävakaus ei sitten taaskaan tarkoita välttämättä koko systeemin täydellistä kippaamista. Jos nyt puhutaan tästä tämän ketjun aiheena olevasta musastreamaus -satiaisesta, niin viimeiseksi jääneessä pää-HTPC:n fysikaalisessa asennuksessani oli ottanut mp4:ien file-assosiaation itselleen ja kadottanut sen (KMPlayerin) filekuvakkeet.
  Pieniä asioita, millä ei ole varmaan suurelle osalle mitään merkitystä. Minulle kuitenkin on. En halua tämmöisiä omavaltaisia paskojia systeemiini.
   
  Viimeksi muokattu: 29.09.2013
 4. h3mb3

  h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

  Liittynyt:
  15.04.2006
  Viestejä:
  1 889
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllähän Spotifyssa omat ongelmansa on, mutta kyse on aina lopulta tradeoffeista. Paha sanoa vastaan vähän vähemmän kustomoitavalle ohjelmalle, joka tarjoaa älyttömän määrän musiikkia puoli-ilmaiseksi. Sama pätee myös esim. noihin taustalla pyöriviin pilvipalvelujen clientteihin.

  Hupaisia vaan edelleen nuo reaktiosi asentamiini ohjelmiin. :D Ihan kuin olisin listannut jonkun Ultimate Windows Widget Collectionin ja kasan eri koodekkipaketteja. Tuossa listassa oli kuitenkin hyvin "rekisterinsilsoitusvapaita" ohjelmia.
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2013
 5. Must@n@@mio

  Must@n@@mio Uusi jäsen Blokattu

  Liittynyt:
  06.06.2013
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0

  Spotify noin niinkuin itse palveluna on kyllä erittäin hyvä, en ole muuta väittänytkään. Kyrpää otsaan nostava tekijä on ollut sen Windows-asiakasohjelman omavaltainen käyttäytyminen.  No jos ne kerran sinulla testatusti ja ilman systeemiä paskovia sivuvaikutuksia toimivat, ja olet tyytyväinen niiden toimintaan muutenkin, niin eipä minulla siihen mitään sanomista ole. Tilanne voi kuitenkin muuttua jo seuraavan automaattipäivityskierroksen jälkeen...  Jos nyt puretaan guukkelin ja AV-asioihin liittyvät ohjelmat listauksestasi:

  -Guukkelin selain. Minulla on guukkelin selaimesta Windows -ympäristössä huonoja käyttökokemuksia, se muistaakseni aivan suoraan kaatoi konetta. Hyvin omatoiminen päivittäjä oli sekin, ei taida Chrome edelleenkään paljon lupia kysellä hilpaistessaan hakemaan uusinta & kiiltävintä versiota guukkelin päivitysserveriltä, onkos tähän tullut muutosta?
  En ole Chromea enää testaillut edes virtuaalikoneessa pitkään aikaan, ehkä guukkeli on saanut settiään viilattua jo paremmaksi? Oli miten oli, kokemukseni siitä ovat huonoja.


  -Guukkelin pilvitallennuspalvelu... hrrrr.... ei kiitos. :D Pistää mobiilideviceihin sen verran paikallista muistikorttia että pärjää mobiilina ilman guukkelin tallennuspalveluja. Kotona en keksi mitään järkevää käyttöä edes teoriassa, ellei nettiliittymän vetoisuusluokka ole mallia gigaeetteri sisään ja ulos. Varsinainen käyttökokemus tästä minulla 0.


  -Netflix (sinulla ilmeisesti W8 tämän 1080p -streamauksen takia?). Hyvä idea, mutta audiopuolella minulle iso tod.näk.käytettävyysongelma; ei taida osata downmiksata audiokanavia oikein stereoksi, eikä pysty kytkemään kolmannen osapuolen ohjaustaitoiseen softadekooderiin l. ffdshow:n? Tästä asiasta en ole aivan varma, kerroppa onko näin? Pitäisi olla AVR dekoodaamassa ja tekemässä donwmiksausta stereoksi mm. LFE-kanavan kuuluviin saamiseksi, sillä toistolaitteistoni on vain kaksikanavainen. Impakti systeemiin noin muuten minulle tuntematon, ei ole käyttökokemusta. Katsottavaa on riittänyt kovalevyt turvoksissa ilman Netflixiäkin... :)
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2013
 6. Rain Man

  Rain Man Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.12.2013
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Zeppelinin biisit on nyt vihdoinkin Spotifyssa. Siis ihan laillisesti.