Spartacus: Blood and Sand (Starz Media)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana ForAnAngel, 26.07.2009.

 1. ForAnAngel

  ForAnAngel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.06.2003
  Viestejä:
  385
  Saadut tykkäykset:
  0
 2. rewind

  rewind Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  892
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nam, toivottavasti myös sarjan sisältö on kunnossa. Odotellaan toiveikkaana.
   
 3. h0st

  h0st Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  119
  Saadut tykkäykset:
  0
  ei paha, ei paha...
   
 4. Willy

  Willy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.05.2006
  Viestejä:
  210
  Saadut tykkäykset:
  0
  Trailerin perusteella näytää ihan hienolta. Tuo mieleen HBO:n Rooma-sarjan. Katsotaan, onko tämä parempi kuin Kubrickin Spartacus, vaikkei sekään huono ole. Toivottavasti saadaan Suomenkin televisioon. Tätä joudutaan kyllä odottelemaan 2 - 3 vuotta, mutta kenties sitten sen arvoinen.
   
 5. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Näyttävä, pitää kyllä katsastaa. :thumbsup:
   
 6. Vekka

  Vekka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  1 022
  Saadut tykkäykset:
  8
  Jahas, vai tämmöista pukkaisi pihalle. Taajaman johtavana klassisen antiikin tuntijana pitäisi kiinnostaa, mutta ei tuo traileri ainakaan täällä tuonut HBO:n Romea mieleen. Enemmänkin tulee viboja jostain Xenan ja 300:n ristisiitoksesta, ja se ei todellakaan ole mikään mairitteleva meriitti. Eipä sillä että Romekaan olisi ollut mitenkään historiallisesti täysin korrekti ja definitiivinen Rooma-sarja, mutta edes jonkinlaista panostusta uskottavuuteen näiltä aina toivoisi kun kerran on lähdetty tekemään. Noh, kassellaan ny kuitenkin ensin ja tuomitaan lopullisesti vasta sitten.
   
 7. chevalier

  chevalier Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.01.2009
  Viestejä:
  179
  Saadut tykkäykset:
  0
  huh, kun näytti :thumbsup: sillähän tätä on mainostettu,että vetää tv:ssä näytettävän väkivallan / graafisen seksin ihan uudelle tasolle, saapi nähdä. kyllähän sarja tietty tyylikkäällä actionilla,verellä ja mahd. tisseillä ym. potkii varmaan jonkun aikaa,mutta toivottavasti mukana olisi myös hyvä ja kestävä juoni, juonitteluja, hahmodraamaa jne. jotka tekivät hbo:n romesta niin hyvän. wikipediasta: "On December 22, 2009 it was announced that the show was renewed for a second season before even premiering." että kova on luotto joillain ;) katsotaan katsotaan...

  millainen kanava tämä starz edes on? mitä hyviä/laadukkaita/katsomisen arvoisia sarjoja? onko haastajaksi esim. showtimelle tai amc:lle?
   
 8. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.starz.com/originals/PartyDown
  Tuosta ainakin tykkäsin kovasti, pari jaksoa meni että tuli hahmot tutuiksi ja sitten sai jo nauraa ihan kybällä:thumbsup:
   
 9. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aika 300mainen ote näytti graafisesti olevan. Hirveä kasa GCI-verta ja hidastustappeluita ainakin näytti olevan teemana ensimmäisessä jaksossa. Jakso tosin oli niin huonolaatuinen (kuvnlaadulta) että katselu jäi kesken. Mielenkiintoinen projekti kyllä sinänsä. Onhan tässsä Lucy Lawless :thumbsup:.
   
 10. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä luulisi Xenan ystäville ainakin toka jakso maistuvan;)
  Todella tökerön näköistä cgi:tä ja hidastukset pöllitty 300:sta. Kyllähän tätä katsoo, annetaan se muutama jakso aikaa:naminami:
   
 11. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 528
  Saadut tykkäykset:
  659
  Nyt vasta tuli katsottua tuo ensimmäisessä viestissä mainittu traileri ja heti perään joku making of -video YouTubessa. Kyllähän yllätti positiivisesti! Olin kuullut sarjan olevan tekeillä, mutta en tiennyt, että visuaalisesti noinkin komeaa odotettavissa. Toisaalta huolettaa making of -videossa ollut valtava virtuaalilavasteiden määrä.

  Mielenkiinnolla odotan, että pääsen ottamaan maistiaiset. :naminami:

  Pientä xenamaisuutta sikälikin odotettavissa, että tuottajina puikoissa Xenasta tutut Rob Tapert (Lucy Lawlessin nykyinen aviomies) ja Sam Raimi sekä tietenkin näyttelijäpuolella itse Lucy Lawless. Miten osuu palikat tällä kertaa kohdalleen, jää nähtäväksi.
   
 12. Sabbe

  Sabbe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  736
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä oli positiivinen yllätys. Absurdiudessaan siinä oli alkupäässä joitakin kohtia, joissa oli lähellä etten lopettanut siihen, koska se oli niin naurettavan kornia. Kuitenkin lopulta tulin siihen tulokseen, että tämä oli aika viihdyttävä paketti ja saatiin aika toimiva "hero vs villain" kuvio aikaiseksi.

  Gorella mässäiltiin mun makuun vähän liikaakin, mutta se kuuluu asiaan jos kerta tehdään tällä tyylillä jotain. Alastomilla naisilla ja seksillä mässäily ei mua niin haittaa ;) ja jään odottamaan alastoman Lucy Lawlessin näkemistä innolla. Ainakin uskon ja toivon, että hänet nähdään alastomana vielä jossain vaiheessa.

  Pakko tätä on ainakin muutama jakso katsoa lisää.
   
 13. Miquel007

  Miquel007 Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.11.2002
  Viestejä:
  255
  Saadut tykkäykset:
  3
  Johan se tuossa toisessa jaksossa on.:thumbsup:
   
 14. PeeVee79

  PeeVee79 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2005
  Viestejä:
  1 035
  Saadut tykkäykset:
  16
  Voi hyvänen aika. :hitme:

  300 meets Gladiator meets Playboy.
  Tätä varmaan pitäisi katsoa jollakin tietyllä asenteella, mutta en sitten tiedä millä.

  Tietty nättejä alastomia naisia katselee mielellään, mutta kyllä sarjassa pitää jotakin muutakin olla, että sen pariin viitsii ja muistaa viikko toisensa jälkeen vääntäytyä.
  Ja kun niitä nättejä alastomia naisia on nykyään suunnillee joka toisessa sarjassa. Kyllä mä katton pehmopornot ennemmin adult channelilta, tai netistä, kuin toiminta/draamasarjoista.

  Muuten puitteet vaikuttaa olevan periaatteessa kunnossa, puvustukseen on kiinnitetty huomiota ja ainakin osa näyttelijöistä hoitaa hommansa.
  Hidastukset ja verellä mässäily sitävastoin rupesi rasittamaan samantien, eikä kökkö cgi:kään auta asiaa.

  Eipä tule tätäkään mitä luultavimmin seurattua.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2010
 15. Axeli

  Axeli Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.01.2009
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
 16. Sabbe

  Sabbe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  736
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt neljä jaksoa katsoneena voin todeta, että tämä sarja on yksinkertaisesti ihan helvetin hyvä. Iskee johonkin todella syvälle "miehisyyteen", joka kumpuaa jostain kaukaa menneisyydestä. Samantyyppisiä kiksejä ei oikein mikään muu sarja tarjoa kuin mitä tämä tarjoaa, joten siinä mielessä uniikkia tavaraa. :thumbsup:
   
 17. Wile E Coyote

  Wile E Coyote Suurmufti Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  2 345
  Saadut tykkäykset:
  8
  Aikalailla samat sanat(1. jakso katsottu). En muista sarjaa missä olisin nähnyt edes puolia tuosta tissien ja veren&irtoraajojen määrästä kokonaisessa tuotantokaudessa. Pari kohtausta oli varmasti roisimpia kun 80l:n Playboy:n pehmoporkkiksissa.

  Muuten tuollainen 300- tyylinen kuvaus, värimaailma ja hidastukset alkoivat nyppiä aika pian, mutta silti jaksoi veri+tissit naurattaa. Annetaan nyt sarjalle pari jaksoa vielä armonaikaa. Mutta jos juoni ei toimi, niin ei noilla tisseillä pitkälle pötki- ehkä :D

  Vaikea tosin kuvitella mitään äijämäisempää kun kalsarikännäyksen ohessa katsoa seksiä ja väkivaltaa hömppäjuonella.
   
 18. bugweep

  bugweep Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.04.2003
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse meinasin jättää tämän sarjan seuraamiseen pilottiin, sen verran heikolta tekeleeltä vaikutti odotuksia nostaneen trailerin jälkeen. Ainoastaan lopun tapahtumat gladiaattoriareenalla nostivat hiukan pilotin arvoa jolloin päätin katsoa myös pari seuraavaa jaksoa.

  Nyt viimeisimmän jakson jälkeen jäi jo odottamaan innolla lisää, sarja on petrannut huomattavasti ja paketti on jotenkin paremmin kasassa kuin pilotissa, jossa kaikki vedettiin (huonosti tuotettuna) överiksi. Nyt kun homma on pysynyt vähän pienemmässä mittakaavassa niin tämähän on ollut varsin viihdyttävää ja katselukelpoista huttua. :cool:
   
 19. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 528
  Saadut tykkäykset:
  659
  Niinpä. Itsellänikin nyt eka jakso katsottuna (jo muutama viikko sitten eli ei täysin tuoreessa muistissa) ja tokaa katsottuna jonkun matkaa (kunnes nukahdin :D).

  Itseäni ei haittaa tippaakaan alastomuus, seksi ja veriroiskeet. Mutta tuo ruskea värimaailma puuduttaa. :( Sarjaa kuvataan kuitenkin Uudessa-Seelannissa, joka on yksi maailman hienoimpia ja monipuolisimpia paikkoja maisemallisesti. Mutta ei, kaikki vain 10 x 10 metriä kokoisessa studiossa kuvattu ja virtuaalihiekka pölisee ympärillä. Värimaailmasta tulee mieleen lähinnä hiekkamyrsky!

  Ehkä tämä toimii, jos haluaa katsella lähinnä lihaksikkaita miehiä, mutta itse odotan vielä muutaman jakson, jos sarjan kuvamaailma monipuolistuisi. Jos niin ei tapahdu, niin mielenkiintoni lopahtaa varmasti.
   
 20. samviljan

  samviljan Käyttäjä

  Liittynyt:
  28.07.2003
  Viestejä:
  461
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä tämä sarja vetää tosiaankin tittelinsä mukaisesti "Boldest tv-show" Ei nimittäin kyllä mustu mieleen koska olisi viimeksi nähty samaa veren roisketta mitä kahdessa viimeisimmässä jatkaksosa mm. naaman leikkaaminen irti koukulla ja muutamat muutkin erittäin veriset silpomiset.

  Itse toivon että tässä sarjassa ei nyt kahta kautta junnata gladiaattorikoulussa ennenkuin ns. alkaa tapahtumaan ja Spartacus posseineen lähtee livohkaan ja alkaa uhata Rooman järjestystä.