Southland (MTV3)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 24.02.2011.

 1. Kiila

  Kiila Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  1 660
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänks :thumbsup:
  Olisi mennyt ohi, kun aina noita ohjelmatietoja vilkuillessa ovat esittäneet vanhoja kausia.
   
 2. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Täytyypi sanoa, että vitoskauden myötä sarjan taso on mielestäni laskenut. Mikä sarjan alussa viehätti oli Cooperin ja Shermanin meno ja ne pääosin aika arkiset hälytykset. Toisaalla Lydia kavereineen selvitty murhia ja Bryant selvitteli jengirikoksia. Nyt tämän kauden myötä tuntuu, että se jonkinlainen uskottavuus on kadonnut, kun joka jaksossa juostaan pyssyjen kanssa ja tapahtuu ties mitä. Siviilielämässäkin menee huonosti ja murjotetaan lähinnä. Se jokin magia tästä on nyt mielestäni kadonnut.
   
 3. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  22
  Eriävä mielipide Volen kommenttiin. Kaudelle on mahtunut monta erinomaista jaksoa ja varsinkin viimeviikkoinen onnistui todella yllättämään. Sarja on aiemminkin edennyt arvaamattomasti, mutta ei tuollaista taaskaan osannut odottaa.
   
 4. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Maikkari näytti jokusen viikkoa sitten sarjan viimeisen jakson. Ei käynyt niin hyvin, että jokin toinen kanava Jenkeissä olisi poiminut tätä ohjelmistoonsa eli sarjaa tuskin tullaan jatkamaan.. Valitettavasti viimeisessä jaksossa ihmiskohtalot jäivät avoimiksi huonolla tavalla ja nyt vähän harmittaa. Vaikka alkukeväällä tuntuikin, että sarjan magia on kadonnut niin loppukausi mielestäni tavoitti sitä jossain määrin ja olisihan tälle toivonut käsikirjoituksellisesti tyydyttävämmän lopun. Pitääköhän tässä laittaa sarjantekijöille viestiä, että mites tämän olisi pitänyt päättyä.

  Sarja jää kyllä historiaan poliisisarjana, joka ei saanut ansaitsemaansa huomiota. Ehkä parin vuoden päästä tämä nostetaan jossain "aliarvostetuimmat sarjat" listauksessa esille.
   
 5. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Huhhuh, olipas sarja! Viikon sisällä tuli katsottua kaikki viisi kautta. Rautaista menoa alusta loppuun saakka, vaikka moni on kritisoinut vikaa kautta. Välillä jäi jaksojen jälkeen aivan monttu auki, kun oli niin kovia lopetuksia, mikä sai aina vaan katsomaan seuraavan jakson.

  - Cooper oli kyllä aivan ylivertainen hahmo, vaikka sarjan alussa ajattelin, että jaa onko tässä stereotypinen kusipää, mutta ei todellakaan.
  - Dewey oli aluksi myös ärsyttävä, mutta nousi pian yhdeksi suosikkihahmoksi.
  - Tammi oli BITCH numero yksi, ei saatana. Sarjan aikana jokainen kohtaus missä kyseinen nainen oli, ärsytti ihan suunnattomasti. Ehkä siksi, kun hänenlaisistaan on kokemusta myös oikeassa elämässä. :D
  - Ben muuttui kusipäisempään suuntaan vikalla kaudella, mikä hieman harmitti.
   
 6. TuuliT

  TuuliT Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2014
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kausia saatavilla suomenkielisin tekstityksin ja jos, niin mistä tilasitte? En ole tähän mennessä löytänyt kuin ulkomaisilla teksteillä.

  Aloin seurata sarjaa vasta viime keväänä vähän sattumalta, ja sitten pitikin nähdä joka jakso :D. Loistava sarja! Harmitti vaan hirveästi, kun viime keväänä esittivät vain muutaman jakson ja nyt syksyllä kun MTV aloitti esittämisen uudelleen, samoilla jaksoilla kuin keväällä! Argh ja murgh... ja mihinkäs se sarja nyt katosikaan? Tänään piti tuleman, eikä mitään. Onko kenelläkään tietoa, esitetäänkö jatkoa vielä? (ei ohjelmatietojen mukaan ainakaan pariin seuraavaan viikkoon..)
   
 7. Fakiiri

  Fakiiri Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  1 463
  Saadut tykkäykset:
  9
  ^Ei ole julkaistu suomeksi tekstitettynä, eikä streaming-palveluistakaan (Netflix ym.) liene ainakaan vielä apua.

  Ja kyllä sarja päättyi siihen, mitä MTV3:lla viimeksi näytettiin. Jatkaminen olisi ilmeisesti ollut vielä vaihtoehto, mutta koska Southland tekohengitettiin jo kerran ensimmäisen kauden jälkeen niin tuskin enää. Toisin kuin Vole, minusta tarina ei silti jäänyt huonolla tavalla avoimeksi.

  Saattaa myös olla, ettei sarjaa enää maikkarin kanavilla näytetä. Kaikki kaudet ovat tainneet saada jo 3+ esityskertaa. Uusinnatkin näytettiin yhden–kahden kauden ryppäissä, eikä koko sarjaa kerrallaan.