Sonyn 2011 LCD-mallit

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana temeksi, 07.01.2011.

 1. Jussivain

  Jussivain Guest Guest

  Liittynyt:
  27.10.2006
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitoin telkkarin ostettuani kopiot menemään tuonne kampanjanlunastus-osoitteeseen ja tuolta tulikin reilussa viikossa pyyntö että laittaisin alkuperäisen viivakoodin menemään. Tein työtä käskettyä ja aloin kyselemään kameran ja pleikka-tilauslinkin perään. Vastauksena olen saanut että käsittelyssä kestää 4-6 viikkoa. Tänään tulee 7 viikkoa täyteen siitä kun laitoin tuon alkuperäisen viivakoodin menemään ja edelleen kampanjan asiakaspalvelu toppuuttelee odottamaan rauhallisesti käsittelyä. Muilla on siis vahvistus kylkiäisistä tullut parissa viikossa? Täytyy varmaan alkaa kirjoittamaan vähän isommilla kirjaimilla tuonne.
   
 2. scented

  scented Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 792
  Saadut tykkäykset:
  162
  Juu itse laitoin sen kampanjasivun kautta viestin sen kautta, missä luki "en ole saanut koodia". Tuli parin päivän sisään viesti, että valitettavasti käsittelyssa menee 4-6 viikkoa, mutta kas tästä viestistä seuraavana päivänä tuli 3 kertaa sama alennuskoodiviesti sähköpostiin :). Tosin skypekamerasta ei ole kuulunut vielä mitään...
   
 3. Camry

  Camry Guest Guest

  Liittynyt:
  04.11.2006
  Viestejä:
  103
  Saadut tykkäykset:
  0
 4. Remus

  Remus Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.09.2006
  Viestejä:
  417
  Saadut tykkäykset:
  3
  Voi ladata. Itse päivitin tuolta ja hyvin on toiminut.
   
 5. pta

  pta Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.12.2008
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  1
  Laitoitko ensin laatikon kyljestä kopion? Sekö ei kelvannut?
  Itse otin digikuvan laatikon päädystä, että voin rekisteröidä töllön Sonyn kampanjasivulla (verkkokaupassa kerrottiin, että Sony kaipaa EAN-koodin). Huonolla säkällä laatikko on jo tuhkana...
   
 6. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  122
  Niissä tarjouksen lunastamisohjeissa yksiselitteisesti käskettiin leikkaamaan viivakoodi laatikon kupeesta ja lähettämään se kirjekuoressa heille. Eipä Sonyllä ole mitään velvollisuutta hyväksyä jotain diginäppäystä, vaikka laatikko olisi kuinka tuhkana.
  Edelleen; kun tässä on jaettu täysin ilmaista tavaraa sekä satojen eurojen alekoodeja, niin kampanjassa huijaamisen tulee tietenkin olla mahdollisimman vaikeaa. Mikäli homma onnistuisi pelkästään nettilomakkeen täyttämällä, niin kaupan varastossa voi kuka tahansa käydä kuvaamassa pokkarilla parikymmentä pahvilaatikon päätyä, tai osaava ohjelmoija generoida oikeita sarjanumeroita tyhjästä, eikä asiaa huomaa kukaan ennen kuin maksanut asiakas yrittää lopulta aktivoida sarjanumeroa joka olikin jo käytetty. Fyysisen sarjanumerotarran vaatiminen on melko idioottivarma tapa vähentää huijaukset minimiin.
   
  Viimeksi muokattu: 30.03.2012
 7. pta

  pta Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.12.2008
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vakuutin, että olen lukenut ja hyväksynyt tämän tarjouksen Ehdot ja edellytykset

  Tuon kun lukee ajatuksella, niin EAN-koodi riittää ja jäljempänä suositeltiin lähettämään kopiot dokumenteista eikä alkuperäisiä. Mikä tässä mättää? Tuossa ei käsketty leikkaamaan mitään...
  Lisäksi telkku pitää ostaa valtuutetulta jälleenmyyjätä eli mikä tahansa ostokuitin kopio ei kelpaa.

  Luulen, että ne tarvitsevat tuon EAN-koodin siksi, että se yksilöi kampanjan kohteen ostokuittia tarkemmin. Ostokuitissa voi lukea vaikkapa: Sony 55" TV.

  Sain kyllä sen laatikonkin takaisin :)
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2012
 8. equilibrer

  equilibrer Guest Guest

  Liittynyt:
  24.11.2003
  Viestejä:
  945
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulle Sony Center teki tuon rekisteröinnin suoraan myymälästä käsin, en lähettänyt mitään minnekään ja pakettikin on jo roskissa, eli ilmeisesti tuossa tapauksessa ei tarvitse mitään pahveja leikellä. PS3:kin tuli jo.
   
 9. Late-82

  Late-82 Guest Guest

  Liittynyt:
  11.03.2007
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama menettely oli minullakin. Miten pian PS3:si sait?
   
 10. scented

  scented Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 792
  Saadut tykkäykset:
  162
  Muutaman bluray leffan katsottua voi sanoa, että 46nx723 on vain ranttu huonoille lähetyksille - pelejä pelatessa mieluiten fullhd-tuki :). Blurayn kuvassa ei ole mitään valittamista, tosi tarkka ja jämäkkä kuva. Pilveilynkin sai muttuumaan "ei huomattavaksi elokuvakäytössä", kun kiristeli ruuveja telkusta.

  Monoliittijalasta sen verran, että onhan se ihan hienon näköinen ja sillä saa paremmat äänet, mutta... Monolittijalassa telkku tunuu hieman kaartuvat katselusuunnassa yläosasta ja tämä aiheuttaa hieman lisää pilveilyä - jalan tukipiste pitäisi olla korkeammalla. Telkkua hieman suoristaen pilveilyt tuntuivat katoavan kokonaan - ainakin tietyistä kohden. Tuo pilveily "ongelma" ei tunnu olevan suuresta asiasta kyse tosiaan, ainakaan tässä telkussa. Silti annan olla tuon monoliitin kiinni, on se vaan hienon näköinen.

  Sekin tässä telkussa on alusta asti ihmetyttänyt se ettei telkku ole aivan suora paneeliltaan (tai liekkö paneeli suora, mutta lasipinta ei - en tiedä), vaan hieman kaareva, kuten vanhat kuvaputkitelkut :) - huomaa hyvin kun tarkastelee telkun ohuutta sivusta - ei kuitenkaan kovin kaareva ;).

  Mutta joo, blurayn kuva on niin hyvä, ettei tämä enää mene myyntiin - ainakaan vähään aikaan :). Pelejä, mitä nyt tuli kokeiltua, niin Gran Turismo näytti fullhd:na tosi terävältä. Myös Xboxilla Rayman Origins toi esiin telkun hyvän väritoiston ja sulavan liikkeen.

  Tulipas paljon hymiöitä.
   
 11. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 857
  Saadut tykkäykset:
  307
  Mun telkkari ilmoittaa yleensä arviolta parin tunnin käytön jälkeen, että pitäisi painaa jotain nappia ettei siirrytä valmiustilaan. Jonkinlainen uniajastin, mutta kun asetuksissa ei ole mitään asiaan liittyvää kytkettynä päälle. Telkku toimii pelkkänä näyttönä, joten kanavanvaihdot ja äänenvoimakkuudensäätö eivät tapahdu telkun kautta, joten härveli olettaa että käyttäjä on nukahtanut. Saako tuota mitenkään pois päältä? Hemmetin ärsyttävää. :OI
   
 12. miiky

  miiky Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.10.2005
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaikka sanoitkin että mitään tuollaista ei ole kytkettynä päälle niin tuohan kuulostaa kyllä ihan "Television valmiustila" asetukselta. Sen voi ainakin omassa telkkarissa asettaa Pois/1h/2h/4h ja löytyy Eko-asetuksista.
   
 13. confused

  confused Guest Guest

  Liittynyt:
  01.04.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyselisin apua teiltä kokeneilta. Onkohan mallien 55NX723 ja 55HX823 mallien kuvanlaadussa silmillä havaittavia eroja 2D käytössä? Sonyn mainosteksteissä puhutaan Motionflow XR 200/400, virkistystaajuudesta 100HZ/200Hz ja kuvasuorittimesta X-Reality / X-Reality PRO -> Näkyvätkö nämä käytännössä kuvan laadussa?
   
 14. JKala

  JKala Guest Guest

  Liittynyt:
  03.04.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko/miten on mahdollista saada tv:stä (itselläni KDL-46HX723) tekstitykset näkyville toistettaessa usb-tikulta/kiintolevyltä leffoja tms.?
   
 15. jlaitila

  jlaitila Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.02.2002
  Viestejä:
  113
  Saadut tykkäykset:
  0
  On - polttamalla ne subit kiinni siihen leffaa tai ostamalla boxeebox:n :)
   
 16. Jussivain

  Jussivain Guest Guest

  Liittynyt:
  27.10.2006
  Viestejä:
  38
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, juuri näin eli otin kopiot kaikista dokumenteistä ja laitoin menemään. Myös siis tuosta viivakoodista. Arvasin jo lähetettyäni, että nyt kyllä varmaan meni väärin ja aika nopeasti vastasivatkin ettei kopio viivakoodista riitä. Pistin alkuperäisen menemään perässä, odotin 7 viikkoa ja mitään ei tapahtunut. Lopulta ollessani tuonne yhteydessä, he pyysivät kopion noista kaikista dokumenteistäni sähköpostitse ja laittoivat sen perusteella kampanjan eteenpäin. Nyt odottelen postissa pleikkaa ja kameraa.

  aheikkinen, liikkeestä saadun ohjelehtisen mukaan neuvotaan laittamaan dokumenteista kopiot mukaan koska noita ei palauteta. Se hieman harhautti luulemaan että myös viivakoodista riittäisi kopio.
   
 17. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 857
  Saadut tykkäykset:
  307
  Kiitos, noinhan se näytti olevan. En ensin löytänyt moista valikkoa, kun sinne ei pääse Options-painikkeella, vaan Home-painikkeella.
   
 18. equilibrer

  equilibrer Guest Guest

  Liittynyt:
  24.11.2003
  Viestejä:
  945
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin siis, kuukauden päivät odottelin ilman mitään ja sitten laitoin sonyn sivuilta sähköpostia että missä koodi viipyy, ja sitten tuli koodi sähköpostissa ja sitten laitoin PS3:n tilaukseen ja tuosta noin viikon päästä tuli itse laite. Linkki löytyy tästä ketjusta pari sivua taaksepäin.
   
 19. equilibrer

  equilibrer Guest Guest

  Liittynyt:
  24.11.2003
  Viestejä:
  945
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä noilla ole juuri mitään merkitystä. Virkistystaajuudella ei merkitystä, Motionflow kannattaa joka tapauksessa ottaa pois. Ainoa mikä ratkaisee on paneeli.
   
 20. Flat

  Flat Guest Guest

  Liittynyt:
  15.09.2005
  Viestejä:
  219
  Saadut tykkäykset:
  0
  Edellen palaan tähän. On se ihme, että lauma japanilaisia insinöörejä ( joiden luusiis olevan alan ammattilaisia) kehittää kuvaa parantavia piirejä ja ominaisuuksia telkkareihin, miljoonia palaa rahaa ja sitten härmästä sanotaan että ei niillä mitään tee. Ottakaa kaikki pois päältä.

  Itse en kyllä ole HX923:ssä "kuvanparannusominaisuusissa" huomannut mitään moitittavaa. Motion flow ei mielestäni aiheuta mitäään ongelmia.

  jos joku haluua 3D:tä katsoa niin taajuudet ovat tällöin 50Hz/100Hz. ( 900 sarjalaisesa tuo on sitten 800 2D:nä ja 400 3D:nä)

  Olen kokeillut ottaa suositellut kuvanparannustoiminnot pois päältä, mutta ei se kuva ainakan parantunut, joten olkoot päällä, kun niistä ei tunnu olevan haittaakaan.