Sonya tarjouksesta

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana sateki, 14.05.2017.

 1. sateki

  sateki Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.06.2008
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ihan sattumalta... ( tai oikeasti vanha seinälle ripustettu alkaa ottaan pannuun jo ) katselen hiukan josko tuon kohta uusisin. Sonysta olen aina tykännyt. Tuo vanhakin on Sony, mutta ei ole esim HD ja tunerikin jo vanhempaa ikäkautta.
  Mm hulluilla päivillä näin, (vaan en ehtinyt ostamaan kun olin reissussa) jonkun mielestäni hyvän tarjouksen. Olisko ollut 799 tms.
  Ja nyt on powerin lehdykässäkin tarjous : KD65-xd7505b, 999€.
  Mikäs peli tuo on ? Olisko ns soiva peli ? About tuollaista tartten. En oikein tarkkaan osaa speksata mitä tartten, mutten haluaisi sijoittaa tonnia töllöön jossa on joku perushomma jo pielessä...
  Googlasin tuolla nrolla, niin esim UK:ssa discontinued ? onko siis joku vanhempi, poistuva malli ja siksi halpa ?
  Ja voisko joku asiaa paremmin tunteva selittää noiden KD & KDL mallien erot, tai vääntää mulle rautalangasta mistä tiedän mikä malli on parempi kuin toinen ja miksi ?
  Ja vielä lisää, 55 on nykyinen, eli sais olla 55-65" haarukassa. Eikä yhtään olisi haitaksi että olis viimeisimmät ja modernit tunerit, sat viritinkin saa olla. Taloyhtiössä kun on lautanenkin.
  Ja toki tätä päivää olevat nettiliitännätkin pitäisi olla. Jo nyt käytän Apple TV tä päivittäin.
  Onpa muuten aika paljon ( ainakin netin pulinapalstojen mukaan ) ollut ihmisillä ongelmia näiden TVssä olevien nettijuttujen kanssa. Liekö vain urbaania legendaa, eli vain ongelmat päätyneet nettiin. Ne toimivat laitteet kun harvoin päätyy kehuineen palstoille arvostelemaan !
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2017
 2. manlyman

  manlyman Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2006
  Viestejä:
  113
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin tällaisen Powerin tarjouksesta 999,-

  Viikon kokemusten perusteella olen tyytyväinen. Rtingsin arvio pitää täysin paikkansa ( http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x750d ) eli isoimpana ongelmakohtana surkea ansi-kontrasti. Vastapainona kuva säilyy siistinä melko jyrkästä kulmastakin katsottuna ja värit yllättävän ok suoraan paketista.

  Laitteen Android ominaisuudet on suht ok mutta esim. 3D peleissä tehot totaalisen riittämättömät, vaikka Dualshock 4:n saakin kytkettyä peliohjaimeksi. Real drivingiä ei tällä pelata, tehot ei riitä.

  Seitsemän vuotta vanhemmassa HX700:ssa oli parempi tv guide ja pip. Nyt tähän tuli kyllä jonkilainen pip viritys Androidin 7 version mukana mutta esim tv guide vie edelleen koko kuva-alan.

  Hyvinä puolina flicker free direct led taustavalo (ei kuitenkaan local dimmingiä) ja Sonyn erinomaiset motionflow-säädöt. Ja ne värit suoraan paketista. Laitteessa on myös (nykyisin hämmentävän harvinainen) kuulokeanto, joten genelecit sai suoraan tölöön kiinni sopivalla 3,5mm-xlr piuhalla.