Sony str-dg910

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana prodigy, 10.07.2007.

 1. brightness

  brightness Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.11.2002
  Viestejä:
  249
  Saadut tykkäykset:
  13
  Hm, en usko että on vahvarista suoranaisesti koska ei se osaa tehdä kuvasignaalille mitään. Sitä vastoin voi riippua näyttiksen ja vahvarin yhteispelistä jotenkin. Ainakaan nvidian-näytönohjaimella en ole huomannut tuota ongelmaa.

  Oletko kokeillut vaihtaa näyttötaajuudeksi 50Hz?
   
 2. Jayl

  Jayl Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.10.2005
  Viestejä:
  218
  Saadut tykkäykset:
  0
  En ole saanut omaa iMaccia myöskään vahvarin läpi toimimaan telkun (Sony D3000) natiiviresolla, 1366x768.
  Tuntuu siltä, että vahvistin ei osaa antaa tuota resoluutiota eli siis ei työnnä sitä suoraan ulos.
  Ainoa ratkaisu on ollut laittaa DVI-HDMI kaapeli suoraan televisioon.

  PS3:n kanssa ei mitään ongelmia.
   
 3. AnyKey

  AnyKey Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.04.2008
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo oli hyvä kuulla et PS3 toimii laitteessa, noh huomasin sen ittekkin testaamalla DVD soitinta vahvarin läpi. Huomasin et siinä on DVI ulos ni laitoin sit siitä piuhan vahvariin ja niin edelleen. DVD:ltä kuva menee telkkariin kaikilla sen tukemilla modeilla eli 480p(muistaakseni) 570p, 720p ja 1080i ja 1080p. joten uskon ettei ongelmaa ole kuin noissa pc:n asetuksissa, mutta jos joku saa kuvan näkymään oikein pc:stä vahvistimen läpi olisin erittäin kiitollinen infosta.

  Joo ja sit yks juttu vielä, kävin hakemassa mekaanisen vaihtajan HDMI:lle mallia kaksi sisään ja yksi ulos ajattelin että toimisko se toistepäin. 1 sisään ja 2 ulos, ja vot toimii. Eli nyt saan vaihdettua kaikki kuva lähteet helposti tykin ja telkkarin välillä. (voi olla että joku taas aloittaa että kuvanlaatu kärsii mut mun silmään se ei ole kärsinyt) Taisi kustantaa 25 euroa kun verkkokauppa esim myy ihan oikeesti tuohon tarkoitettua laitetta 250 eur. Suosittelen ainakin testaamaan että kelpaako kuvan laatu.:thumbsup:

  EDIT: Verkkokaupan myymä laite siis näyttää kuvan molemmista yhtä aikaa mitä toi 25eur malli ei tee, mutta harva kait kattoo samaa kuvaa tykistä ja telkkarista samalla. (tai mistä minä muista tiedän, mut minä en ainakaan)
   
 4. ilpoilari

  ilpoilari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.05.2008
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kertokaas mikä on vikana. Ensimmäinen "parempi" vahvistin ja ei paljookaan hajua mitä pitäs aina tehdä. Ongelmana on että kun liitän xbox360:n komponenteilla vahvistimeen ja vahvistimesta hdmi:llä telkkariin niin kuva ei näy. Mitä tehtävissä?
   
 5. Veron

  Veron Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.10.2005
  Viestejä:
  225
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katsos ihan ekana, että olet valinnut vahvistimesta oikean kuvalähteen. Saatko kuvan mistään muustakaan laitteesta?
  Jos ei ole siitä kiinni, niin jos mahdollista kokeile toisia kaapeleita ja toisia laitteita.
   
 6. ilpoilari

  ilpoilari Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.05.2008
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo siis laitoin sen tohon Video 1 kohtaan ja valitsin vahvistimesta sen. Äänet kyllä kuuluu mut kuva ei näy. Kiinni on tällä hetkellä PS3 hdmi:llä. Digiboksista ja PC:stä tulee vaan äänet vahvistimeen ja kaikki toimii kuten pitää.
   
 7. Rixa-

  Rixa- Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Löytyykö tätä vielä Suomesta myynnistä vai kannattaako tilailla Saksanmaalta? Ts. Mikähän mahtaa olla nykyään Suomen hinta.
  Idealo.de
   
 8. Sleep0

  Sleep0 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eiköhän Googlella löydy... :thumbsup: Muistaakseni Verkkokauppa.comissa 429€ mustana, Saksassa huono saatavuus mustana.. Hopeisena löytyy Saksasta, mutta kuka ny hopeaa haluaa..? :cool:
   
 9. Rixa-

  Rixa- Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.07.2006
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heh, värillä itseasiassa ei ole väliä kun telkku Bravian KDF50-EA... ei ole musta ja paikka mihin tuo vahvistin tulee on tumman hopeiseen tvtasoon lasioven taakse. Kissojen & koirien takia pitää roju olla lasiovien takana. Mutta kiitoksia infosta. Verkkokauppaan siis tutkaileen.
   
 10. Themikz

  Themikz Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2005
  Viestejä:
  266
  Saadut tykkäykset:
  1
  No niin ny tarvis apua...
  Miten toi theatre sync oikein toimii? Pitäisikö TV vaihtua oikealle HDMI kanavalle kun vahvarin laittaa päälle? Minulla on Sonyn TV joka tukee tuota synckkiä.
  Miten ton ominaisuuden saa päälle? Kyllä olen lukenut ohjetta mutta ohi meni... :D Tarviiko TVstä näppäillä jotain asetuksia vai pelkästään vahvistimesta?

  Olis kyllä mukava jos joku jaksaisi kirjoitella step-by-step ohjeet miten saan sen toimimaan...
   
 11. Jarski61

  Jarski61 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.11.2007
  Viestejä:
  97
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä toinen joka tapellut tuon ominaisuuden kanssa muutaman illan, enkä saanut toimimaan... Jos joku on saanut toimimaan, niin rautalangasta väännetyistä ohjeista olisin kiitollinen. :OI
   
 12. Themikz

  Themikz Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2005
  Viestejä:
  266
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ei kenelläkään olisi meille rautalanka ohjeita että saataisiin homma toimimaan...
   
 13. JASMA

  JASMA Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.04.2007
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarttui hopea 910 mukaan Jyväskylän Kodin-Ykkösiltä hintaan 435,-Kone oli ollut hyllyssä esittelykappaleena.Sai viimein pikkuvikainen Pioneer VSX-808RDS jäädä eläkkeelle...
   
 14. Cell

  Cell Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.03.2008
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ollut jokusen kuukauden nyt sony ja täytyy sanoa että olen erittäin tyytyväinen :thumbsup:

  Etenkin kuulokkeilla kuuntelu sai jotain aivan uskomatonta ulottuvuutta verrattuna mihinkään ennen kokemaani (tosin vanhat ovat olleet 80-luvun stereovahvistimia analogiliitännöillä), kaiutinäänikin toki parani mutta ö-luokan akustiikka syö osan erosta vanhaan.

  Yksi ongelma tosin on: Digiboksi on komponentilla kiinni vaffessa ja siitä eteenpäin menee hdmi:nä tykkiin. Kanavaa vaihtaessa tai joskus mainosten aikana kuva putoaa pariksi sekunniksi pois, vahvistin ilmeisesti luulee kuvalähteen sammuneen ja lopettaa muunnoksen, uudelleen aloitus kestää pari sekuntia. Todella rasittava vaiva, ja aivan selvästi johtuu digiboksin hetkellisistä blackouteista kanavaa vaihtaessa ym. Saako jostain salavalikoista puukotettua tilannetta paremmaksi? Tasaisen ohjelman aikana ei mitään ongelmaa ole.
   
 15. Tee-Jii

  Tee-Jii Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.11.2004
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin langattomat kuulokkeet (Sennheiser RS120) ja haluaisin liittää ne vahvistimen takapaneeliin, jotta ei jäisi johtoja näkyviin. Oletin että homma onnistuisi käyttämällä audio out RCA-liitäntää, mutta en saanut pelittämään. Etupaneelin kuulokeliitännän kautta kuulokkeet kyllä toimivat mainiosti.

  Osaisiko joku avittaa?
   
 16. HuruTim

  HuruTim Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.11.2008
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä pidätte vahvarin stereo-ominaisuuksista? Itselleni tämä on ensimmäinen "oikea"-vahvari, enkä omista kuin Wharfedale Diamond 9.2-parin. Lisäksi vahvarissa kiinni olevat laitteet eivät ole viimeisintä huutoa ja piuhat ovat parissa tapauksessa RCA-piuhoja.

  Tästä huolimatta olen hieman pettynyt ääneen, sillä stereona en saa tarpeeksi potkua irti oikeastaan minkäänlaisilla säädöillä. En oikein osaa päätellä mistä johtuu, mutta veikkaan vahvaria, josta puuttuu se viimeinen potkut tiukoissa kohdissa etenkin musaa kuunnellessa. Leffoissa ja mainoksissa välillä jyrisee hyvin, mutta liian harvoin. Ottaa päähän, kun pidän vanhasta Philipsin jämäsetista ja tietokoneen Logitechista melkein enemmän.

  Mietinkin, että toimiikohan tämä paremmin useamman kajarin kanssa ja onkohan subbari ekana hankintalistalla?
   
 17. Basshunter

  Basshunter Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitoin juurikin tilaukseen PS 3:n ja omistan tuon 910 vahvistimen. Kajareita vahvarissa on 6 kpl kiinni + subbari.
  Oon koittanut lueskella manuskoja yms, mut nyt alkaa putoon kärryltä noiden kaikkien lyhenteiden ja asetusten kans..:hitme:
  Eli jos haen mahdollisimman hyvää/häviötöntä äänenlaatua, niin kannattaako mun silloin laittaa PS 3 HDMI:llä vahvariin ja PS:n audion lähtöasetukseks LPCM?

  Ja sit vahvarista ääniasetukseksi DTS Neo6 vai 94/24bit PCM?

  Vahvarin manuaali on yllättäen hukassa muuton jäljiltä ja Sonyn sivuilta en sitä enää suomeks löytänyt..:OI
   
 18. brightness

  brightness Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.11.2002
  Viestejä:
  249
  Saadut tykkäykset:
  13
  HDMI on kätevin juu. Ja paraskin jos haluaa pakkaamatonta monikanavaääntä. Ei ole itellä PS3:sta joten en tiedä tarkkaan mitä kaikkea se osaa, mutta LPCM on juurikin pakkaamatonta ääntä. Silloin vahvistimen ruudulla tulee kaiketi lukea 96/24(?) PCM tms ja sininen valo näytön yläpuolella palaa.

  Suomenkielinen manuaalikin pitäisi löytyä täältä.

  http://www.sony.fi/product/hcs-home-cinema-receiver/str-dg910#pageType=manual
   
 19. Basshunter

  Basshunter Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katsopas vain, siinähän se oli heti ekalla rivillä. Kas kun tämä puusilmä ei sitä heti bongannut :hitme:. Kiitokset!
   
 20. J1mmy

  J1mmy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.12.2008
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Termos vaan kaikille, eka postaus tänne, ja kysymyksellä aloitetaan... :)

  DG910 on ollut kesästä saakka HDMI:llä telkkariin liitettynä. Nyt videotykkipolte on kasvanut kovasti, ja hellasärö ylipuhuttu puoltamaan hanketta. Eli koska vaffari tarttis saada sekä tv:hen että tykkiin kiinni niin sitten varsinaiseen kysymykseeni: onko mahdollista liittää vahvistin HDMI:llä tykkiin ja komponentilla telkkariin? Näitä ei tarvitsisi samaan aikaan katsoa, mutta että saisi vapauden valita pelaako boxilla telkkarin tai tykin kautta...