Sony MDR-HW700DS 9.1 (langattomat monikanavakuulokkeet)

Keskustelu osiossa 'Kotiteatterin äänentoisto' , aloittajana ZED, 28.01.2015.

 1. kimbyyri

  kimbyyri Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.07.2013
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  18
  Olen katsellut Hbo:lta Game of Thronesia näillä kuulokkeilla ja on kyllä hienot äänet. Sonyn oma app ja optisella äänen siirto.

  Tosin (compression) valon palaessa, on äänimaailma jostain syystä täyteteläisempi, ainakin omaan korvaan ?!
  Ja ääniavustukset pois.
   
  Viimeksi muokattu: 09.06.2019
 2. Occelot

  Occelot Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.09.2010
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tiedätkö konvertoiko tuo Marmitek myös LFE-kanavan analogiselle 2-kanavaiselle ulostulolle? Pitäisi nimenomaan LFE-kanava saada tuosta ulos shakerille.
   
 3. Sniiki

  Sniiki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.05.2003
  Viestejä:
  256
  Saadut tykkäykset:
  7
  Eos yhtään enkä tällä hetkellä taida oikein pystyä testaamaankaan. Kannattaa kysäistä heidän supportista.
  Olin tota omaa jo palauttamassa Amazonille mutta halusivat Marmitekilta vielä yrittää päivityksillä saada hommaa toimimaan mun palikoilla ni katsotaan nyt. Haluaisin saada tuon vahvistimen ja tykin väliin kiinni jotta saisin luureille äänen kaikista lähteistä. Vaffarista uupuu oma spdif out.
   
 4. Occelot

  Occelot Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.09.2010
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuulostaa hyvältä asiakaspalvelulta, jos erillisen firmwaren suostuvat tekemään yksittäisen palautteen pohjalta.
  Taidan ratkaista oman tapaukseni käyttämällä hdmi splitteriä ja AV-viritinvahvistinta. Sekä splitteri että HD-ääniformaatteja tukeva vahvari löytyvät jo valmiiksi, joten lisäkustannuksiakaan ei aiheudu.
   
 5. Sniiki

  Sniiki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.05.2003
  Viestejä:
  256
  Saadut tykkäykset:
  7
  Tovin kesti mutta tänään saapui Marmitekiltä uusi versio tuosta AE24 UHD 2.0 purkista ja Ahhhh... toimii!
  Saatanallinen taistelu olikin saada surround äänet luureista mutta onpahan vihdoin.

  Laite on itellä siis AVR vaffarin HDMI outin ja videotykin välissä jolloin saan Sonyistä äänet kaikista lähteistä. Out1 menee tykkiin ja Out2 Sonyyn.
  Testasin HD, 4K, 4K60, HDR10, DD+, DTS, Dolby TrueHD 7.1 yms. signaaleilla enkä huomannut ensitesteillä mitään ongelmaa. Jos ko. laitetta tilaa niin kannattaa ehkä kysyä valmistajalta että miltä jälleenmyyjältä saa varmasti version uudella softalla. Softaa ei pysty itse päivittämään.

  E: täytyy vähän vielä imeä iloa takaisin sillä koko järjestelmän uudelleenkäynnistyksessä ilmeni jotain häikkää eikä ruudulle tullut aina kuva ennen joidenkin laitteiden uudelleenkäynnistystä. Täytyy nyt muutama päivä testailla kunnolla. Joka tapauksessa kaikki signaalit sinänsä pelaa mutta täytyy nyt katsoa pitääkö laitteet käynnistellä tietyssä järjestyksessä tms. ja onko eri EDID valinnoilla merkitystä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.07.2019
 6. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 628
  Saadut tykkäykset:
  229
  Luurieni akku kestää yhä selkeästi pisempään kuin erittäin pitkän elokuvan verran, mutta selvää on että vaihdon ajankohta lähestyy...

  Esim. täällä olisi uusi akku tilattavissa:

  https://www.data-systems.fi/tuote/sony-battery-assy-svx-j-2/

  Tuo vaihto-operaatio kuitenkin hiukan mietityttää, vaikka räjäytyskuvien perusteella ei ole ns. tekemätön paikka. Missäköhän tuon homman voisi teettää "avaimet käteen" -periaattella? Tässä nykyisessä kertakäyttökapineiden maailmassa kuitenkin joku firma varmaan yhä suorittaa viihde-elektroniikkalaitteiden huoltoja? Onko joku tällä palstalla pyörivä jo vaihtanut tai vaihdattanut akun näihin kuulokkeisiin?
   
 7. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 628
  Saadut tykkäykset:
  229
  Tuli sitten huollettua nämä kuulokkeet:

  Kiinasta Ebay:n kautta uudet pehmikkeet, maksoi noin 7 euroa toimituksineen. Vanhojen pinta oli pahasti kulunut ja hapertunut niin, että pintamateriaali (jonkinlainen tekonahka kenties) lähti palasina irti ja niitä sai jo laappia pois korvistaan. Tarvikepehmikkeet tuntuvat ja näyttävät todella hyviltä.

  Akku tuli myös vaihdettua, ja se ei ollut kovin halpa juttu: Alkuperäinen Sonyn varaosa maksoi toimituskuluineen noin 65 euroa. Sen vaihto ei ollut kovin paha rasti, etenkään koska käytössä oli ns. räjäytyskuva: Ruuveja piti veivata irti jonkinlainen määrä ja kolme piuhaa piti tinata. Uudessa akussa sanotaan selvästi että se on litiumpolymeeriakku, vanhassa oli maininta vain siitä että se on litiumioniakku. Näin ollen on selvää että tuo alkuperäisosa voidaan korvata tarvikkeella jos vain speksit ja mitat ovat sopivat. Se oli kuitenkin mainittu ulkomaisella foorumilla että suojapiiri pitää ottaa alkuperäisestä akusta, muuten akku ei lataannu. Jos akku vielä pitää vaihtaa, niin silloin kyllä etsin halvemman tarvikeakun..

  Joka tapauksessa nuo ovat nyt kaiketi uuden veroisessa kunnossa, tai ehkä jopa paremmassa, koska nuo korvatyynyt tuntuvat mukavammilta kuin originaalit.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2020
 8. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 669
  Saadut tykkäykset:
  179
  Omiin Sennheiser RS-195:iin vaihdoin nämä aitonahkaiset Brainwavzit, enkä kyllä aio enää koskaan muunlaisia vastaavankokoisissa kuulokkeissa käyttää. Aivan taivaalliset korvissa, eivät hiosta ja blokkaavat taustamelua suht. hyvin. Nuo pehmusteethan eivät ole täysin yhteensopivat, mutta ne saa kyllä vedettyä Sennkkujen pehmustekehikon päälle muutamassa minuutissa. Tuo tekonahan kuoriutuminen ja kuorien kaivaminen pois korvasta on juuri sen verran ärsyttävää, että siinäkin mielessä halusi panostaa. Ihan vaan vinkkinä, jos joskus tulee vielä pehmusteidenvaihtooperaatio. Tähän sain itse vinkin Head-fi:n foorumeilta muistaakseni.