Sony KDL-46X3500

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Gergo, 05.09.2007.

 1. ttv_

  ttv_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.12.2006
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen todennut jo 3:s sivulla että ainakin 52X3500 mallissa 1:1 pixel mäppin toimii ok.

  Miksi ei tulisi? DVI-HDMI liitännässä kuva on aina digitaalista, joten iha sama mistä sitä pukkaa, PC/MAC/PS3 niin kuva on aina sama, ja virheetön, toki todella huonolla HDMI piuhalla saa virheitä varsinkin 1080p signaaliin, yleensä vihreitä pisteita mustaan tasoon... Itsellä piti yksi 5metrin Haman "getto" piuha palauttaa liikkeesen... HDMI kun siirtää parhaimmillaan reilut 10 gigabittiä dataa sekunnissa, että siinä saa suojaus pidemmissä vedoissa olla kohdallaan... hyvä puoli on että virheitä kuvassa joko on tai ei ole, eli kuva on joko täysin virheetön tai sitten reilusti virheellinen, joten arviointi on helppoa, ja turhaa ei kannata digitaalisissa kaapeleissa hifistellä...
   
 2. wedge

  wedge Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.07.2002
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitkäs messut täällä Oulussa on ? Koitin kattoa Oulun kaupungin tapahtumakalenteria, mutte siellä ainakaan mitään AV-tapahtumaa näy..

  Vois käydä kattomassa hifistudiolla tuota tänään, hieman itelläkin rupeaa tuntumaan että PS3 tarvis parempaa seuraa ;)
   
 3. CeeLo

  CeeLo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.06.2006
  Viestejä:
  1 123
  Saadut tykkäykset:
  0

  Suomalainen lafka ei voi myydä etämyyntinä (netti-, puhelin-, posti-, koti-) ilman, että olisi palautusoikeus (kuten elektronin sivuilla ilm. lukeekin). Tuo palautusoikeus ei todellakaan vaadi mitään vikaa, vaan voi palauttaa syystä mistä hyvänsä, vaikka vaimon muuttuneesta käytöksestä johtuen... Vaimoa ei vissiin voi kuitenkaan palauttaa (oho meinas tulla freudilainen lipsaus: paalauttaa), heitä kun ei ainakaan kotimaiset nettiliikkeet (vielä) myy.

  Peruminen on sitten vähän eri juttu, en tuota kuluttajasuojajuridiikkaa työkseni pyörittele, mutta lienee selvää, että jos toimitus viivästyy/uhkaa viivästyä kohtuuttomasti, voi tilaaja vetäytyä sopimuksesta. Kohtuuttoman määrittel taas on toinen juttu. Mutta taitaa olla tarpeetontakin, koska voi aina palauttaa ilman syytä, niin täytynee (ihanaa juristikieltä) voida perua ilman syytä ennen toimitusta. Täytyy tarkistaa, kun ehtii.


  Jalmari hyvä, älä nyt katoa linjoilta, kun kerran maineen palauttamista tuossa aiemmin vaadit, tee se itse ja kerro ny ihmeessä, mikä oli se lafka josta "serkku jostain Saksasta" tilas, eikä täällä virittimet toiminu:D


  ***********'

  Vähän tarkennusta, kuluttajasuojalain mukaan:

  Etämyynti: Etämyynnin peruuttamisoikeus

  Etämyynnissä kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä myyjälle 14 päivän kuluessa tilausvahvistuksen vastaanottamisesta taikka tavaran kaupassa tavaran vastaanottamisesta, jos tavara vastaanotetaan myöhemmin kuin vahvistus. Jos vahvistusta ei tarvitse toimittaa, peruuttamisaika lasketaan tavaran kaupassa tavaran tai ensimmäisen tavaraerän vastaanottamisesta ja muissa tapauksissa sopimuksen tekemisestä. Tavaran kaupassa peruuttamisilmoitukseksi riittää vastaanotetun tavaran palauttaminen.


  Eli mitää vikaa ei tarvitse olla. Laki kuitenkin pitää peruuttamista ja palauttamista ikäänkuin samana asiana. Äskeiset pohdiskelut omasta päästä, ei nyt ihan metsään, mutta vähän epäselvästi, tsori....
   
 4. mende

  mende Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.10.2007
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  mistä porukka on 46x hommannut?
   
 5. Vatanen

  Vatanen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.07.2004
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saksan hinnat ovat kyllä houkuttelevia. Olisi kiva tietää kokemuksista Saksasta tilanneilta. Jalmarikin on yllättäen kadonnut säätelemään omaa 52X3500-malliaan tai sitten ei jouda lihan, maidon ja viljan myynniltään :)

  Lukeekohan Jalmarin serkku tätä foorumia ja saikohan hän ne rahat lopulta takaisin :rolleyes:
   
 6. wedge

  wedge Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.07.2002
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Liekkö tuossa mitään epäselvää, mitään noin isoa en oo koskaan tilannu (muutaman sadan euron arvosta tietokoneen rautaa on tullu ostettua ennen), mutta kun kerta takuu toimii Suomessa, niin eikai tuossa ole mitään muuta kysymystä että paljonko on DHL:n postimaksu..

  Kumminkaan ei oo mitään epäselvyyttä ettenkö tilais Saksasta jos säästö on yli 500e luokkaa vaikka postikulut laskee mukaan
   
 7. marduk

  marduk Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.11.2002
  Viestejä:
  361
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eletronin eli entisen Akiban kanssa kanttaa olla varuillaan itseltä jäi prosu sinne kun Akiba teki konkan, monella muulla jäi sinne paljon muuta.

  http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t486782
   
 8. Harkko

  Harkko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.02.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitähän tuo AEP mallimerkinnän perässä tarkoittaa?
  Joissain paikoissa ilmoitetaan KDL 46X3500AEP ja toisissa taas KDL 46X3500.
  En ainakaan sonyn sivuilta löytänyt vastausta.
   
 9. matti lammikko

  matti lammikko Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  397
  Saadut tykkäykset:
  3
 10. gaston

  gaston Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2001
  Viestejä:
  3 395
  Saadut tykkäykset:
  49
  Kopsattu toisesta viestistä vastauksena samaan kysymykseen:

  The terms "D, AEP or E" are used to show where the product is sold. "D" stands for "Deutschland", "AEP" for "All European Model" and "E" stands for "Europe". "K" is used for products sold in Russia or other countries. In Germany you can only find devices with "AEP, D" or "E"
   
 11. jalmari-69

  jalmari-69 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.10.2007
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moro!
  Olemme serkun kanssa siinä mielessä vanhakantaisia harrastajia, ettemme ole hirveästi tottuneet käyttämään nettiä ostopaikkana, vaan käytämme perinteisempiä tapoja. Haluamme verrata, havainnoida ja kuunnella eri laitteita ja vaihtoehtoja eri jälleenmyyjillä. Omiin havaintoihin luottaen teemmekin kaupat monesti saman tien, ja ei kun tavara heti kyytiin ja testaamaan.
  Ollaan kai niin malttamattomia, ei jaksa oottaa. Tinkiminen ja setelitukon heiluttelu myyjän edessä on osa kaupankäyntiä. Onneksi sitäkin voi vielä harrastaa.:)
  Tämä on meille uusi vaihtoehto.:D
  Aika on tosiaan mennyt leffoja kattellessa, kaikki parhaat leffat pitäny kattoo uudestaan ja uudestaan... viinin ja juuston kera:naminami:
  Serkkuanikaan ei hirveästi enää kiinnosta noi laitteiden tarkat koodit, niin kuin nuorempana, vaan sekin tyytyy enemmän perehtymään laitteen ominaisuuksiin.
   
 12. CeeLo

  CeeLo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.06.2006
  Viestejä:
  1 123
  Saadut tykkäykset:
  0
  niin mikä se oli se "jostain Saksasta" mistä se serkku sen töllönsä tilas, onko tollasta tapahtunu vai ei???
   
 13. jalmari-69

  jalmari-69 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.10.2007
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Virtalähteen lakkaus on muuten auttanut vuosien saatossa yllättävän moneen sirinään ja särinään. Lakka ei paljoo maksa! Itte voi lakata,mut tietty vasta takuuajan jälkeen.:rolleyes:
  Takuuaikana huollot lakkailee.:D
   
 14. wedge

  wedge Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.07.2002
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitipä käydä kattomassa eilen tuota 40":sta hifistudiolla, olihan se bluray kuva käsittämättömän terävä.

  SD kuvan tasoa tosin en mitenkään kehuis, mutta eipä ne vissiin ole sitä säädelleetkään..
  Poskettoman hinnan vaan olivat laittaneet, 3200e o_O
   
 15. CeeLo

  CeeLo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.06.2006
  Viestejä:
  1 123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oot vaan ihme vempula Jalmari! Luistelet kysymyksestäni (ja monen muun) aivan muihin asioihin. Onko vaikea vastata selvään kysymykseen: puhuitko tuolla aiemmin samaa p#skaa, jota levität pelloilles, kun kertoilit noista serkun saksan ostoksista? "Ei enää serkkua kiinnosta noi sarjanumerot..." HALOO:OI

  Ilmeisesti ei ihan väärään mennyt noi aiemmat arviot sun puheistas?
   
 16. Vatanen

  Vatanen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.07.2004
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Henkilö omistaa Sonyn huippumallin 52X3500, jonka kuva on kaikilla signaalilähteillä huippuluokkaa ja voittaa mennen tullen Pioneerin testivoittajatkin SD-materialilla. Muistakaa, että tällä kaverilla on myös Pioneerin plasma, joka on joutunut makkariin huonomman kuvanlaadun takia. Kaverilla on lisäksi 15 vuoden kokemus kotiteatterin parissa.

  Kaveri sai hankittua oman Sonynsa ensimmäisten joukossa. Kaverin serkku sai hankittua oman Sonynsa saksasta ensimmäisten joukossa. Kaverin Sony, joka on yleisesti Eurooppaan tuotua mallia, mutta telkun virittimet eivät suostuneet virittämään Suomen oloissa yhtään kanavaa.

  Kaveri tietää Saksan tilauksista varoittelun jälkeen liikkeen Suomessa, jossa on kaikki Sonyn uutuudet esillä ja kehuu kivijalkaliikkeissä asiontia ja mahdollisuutta tehdä heti käteiskaupat ja varoittelee nettikaupan riskeistä.

  Kaveri myy vain viljaa, lihaa ja maitoa, eikä ole vastannut yhteenkään täällä esitettyyn kysymykseen vaikka siellä Sawossa päin on tapana "opastaa ja neuvoa niitä, jotka apua pyytävät..."

  Ihan turhaa sä CeeLo mitään tarkennuksia utelet... eiköhän tuo ole ollut selvää kauraa jo kahden postauksen jälkeen. Mulla ainakin on ollut hauskaa. Jalmari on tuonnut hopotuksellaan kivan lisän näihin keskusteluihin. Ei tämä aina saa olla liian vakavaa... :D :D :D
   
 17. Zanytwo

  Zanytwo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.02.2006
  Viestejä:
  814
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli hopotusta tai ei, mutta pahimmilleen se vääristää totuuden ja on haitallista ihmisille jotka hakevat totuutta tämän kaltaisilta foorumeilta. Siitä on hupi kaukana.
   
 18. Vatanen

  Vatanen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.07.2004
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paitsi, että tuo oli kaikkien aikojen huonoin hopotus, jonka näki välittömästi, että kaveri ei ollut tosissaan... Ei kukaan voinut Jalmaria ottaa tosissaan, vai ottiko? Minusta tuntuu, että Jalmari oli alusta asti huumorimielessä liikkeellä. Kyllä Jalmari ampui ensimmäisestä viestistä lähtien niin pahasti yli, että välittömästi alkoi hälytyskellot soimaan. Kyllä kannattaa luottaa omiin silmiin ja ainakin useamman kaverin mielipiteisiin ennenkuin tekee ostopäätöksiä. Kaveri, joka on juuri kirjautunut tälle foorumille ja alkaa esittää noin voimakkaita mielipiteitä ilman mitään perusteluja ei voi olla tosissaan. Ainakin kaveri tiesi, että noi ei voi mennä läpi. Tai sitten kaveri aliarvioi tämän palstan lukijoiden arvostelukyvyn.

  Oma mielipiteeni oli heti Jalmarin kommentit luettua, että nyt joku yrittää vedättää ja katsoa kuinka moni menee lankaan. Jalmari on varmaan saanut makeat naurut lukiessaan ihmisten reagtioita. Itse mietin, ennenkuin otin kantaa Jalmarin kommentteihin, että pitäisikö katsoa, kuinka homma etenee, mutta piti kuitenkin ottaa heti kantaa Jalmarin kommentteihin parin viestin jälkeen, koska tuntui siltä, että joku voisi kuitenkin ottaa ne todesta...

  Näitä hopottajia kun on kuitenkin näillä palstoilla aina. Jalmari kuitenkin ampui aika oahasti yli ja kun hän huomasi, että homma ei mene läpi, niin alkoi kertoa kaiken maailman tarinoita viljan, maidon ja lihan myymisestä jne... No mielenkiinnolla odotan Jalmarin vastinetta ja vastauksia hänelle täällä esitettyihin kysymyksiin :D
   
 19. CeeLo

  CeeLo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.06.2006
  Viestejä:
  1 123
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu, kunhan huvikseni lätisen, kun niin kovasti siellä Sawossa kaivataan tuota kunnian palautusta:rolleyes: Ja johan joku täällä pyyteli anteeks ilkeitä epäilyksiään...

  Kauppiaaksi en kuitenkaan moista usko, vaikka ei nekään kaikki mitään varsinaisia ruudinkeksijöitä liene, tää on vaan turhan naurettavaa. Mutta, kuten sanoit, ainahan näistä hupia irtoo. Pitää vissin lähtee iltalypsylle, hommasin just navettaan Panasoanicin 103 tuumasen plasmanäyttimen (sarjanumeroista en oikein jaksa enää innostua), lähinnä siis lehmien iloksi. Tilasin jostain saksasta.
   
 20. chewmeister

  chewmeister Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.05.2005
  Viestejä:
  157
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oikeesti koittakaa pysyy asiassa jos tulee jatkossa Jalmarin tapasia kommentteja parempi jättää ne omaan arvoonsa ja keskittyy kommentoimaan tän laitteen toimintoja taikka jos löytyy vikoja ei provoiluks threadia viitti pistää. Modejen ois pitäny poistaa se jalmarin kommentti siitä saksasta tilatusta vermeestä, jolla ei muka digitv-kanavat näkyny. Itse laitteesta olen kiinnostunut perkele ! Ne jotka omistaa ni lisää kommenttia esim. SD-laadusta. Tietokoneen kanssa yhteensopivuudesta. 24p-toimivuudesta ?