Sony KDL-40D3000

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana matias, 21.03.2007.

 1. JTG

  JTG Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.09.2004
  Viestejä:
  428
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kärpäset nousee haudoistaan, Keinonen vapautuu raudoistaan! Tuomion päivä! On tuomionpäivä! On Keinosen nimipäivä!...

  Vieläkö mielestänne D3000 kestää vertailun tämän päivän Televisioihin?

  Mä kävin eilen katsastamassa W4500 (säädin itse). Täytyy todeta, että eipä juurikaan parempi "päivittäiskäytön" SD-kuvanlaatu ollut . Musta mustempaa, kontrasti parempi...jne. mutta eipä nuo mitään sateentekijöitä ole, kun haetaan televisota joka tekee digikanavapaskasta katsottavaa kuvaa. Jossain on D3000 aikanaan onnistunut.:)

  Jääpi hyllyyn odottamaan digilähetysten tason parantumista, kun blu-rayllakaan en ole itteäni vielä siunannut.
   
 2. He-Tero

  He-Tero Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.05.2005
  Viestejä:
  464
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hyvin tuo vielä kestää vertailun uusienkin televisioiden kanssa SD-käytössä. Vieläkään ei harmita hankinta!
   
 3. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Täälläkin ollaan edelleen erittäin tyytyväisiä 40D3000:een. Edelleen design miellyttää ja edelleen SD näyttää yllättävän korkeatasoiselta.
   
 4. Nahkiainen

  Nahkiainen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.11.2007
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se oliskin ikävää jos harmittaisi :)
   
 5. juppi

  juppi Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.09.2003
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  SD-telkkarikuva on tosiaan mitä mainioin, tosin katselukulma on joillakin lähetyksillä kapea. Ilmeisesti harvempi bitrate näyttää sivulta helposti punaiselta.

  Blu-ray -kuva on aivan riittävä, kun kerran ottaa vastaan täyttä 24p-signaalia. Ainakin Sonyn omien soittimien kanssa pelaa yhteen mainiosti. Kaikki kuvanparannushommelit kannattaa melkein kytkeä pois SD-kuvalla, mutta Blu-ray-kuvalla niitä kannattaa jo kokeilla. Tietokoneen monitorinakin kohtuu vaivaton.

  Tunnistaa myös kaikki HDMI-laitteet, ei ole mitenkään kranttu. Kova säätäminen tietysti kontrastin kanssa, mutta mielestäni olen säätöjen avulla saanut hyvää leffakuvaa levyiltä ja mediatoistimesta. Elokuvatilassa kontrasti pienelle ja valoisuutta vähän isommalle eikä toisinpäin. Skaalaa tietysti kuvan kun on vain HD-ready, mutta eipä tuota huomaa. Hyvä laite hintaisekseen.
   
 6. Nemo67

  Nemo67 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.06.2006
  Viestejä:
  299
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuolla brittiforumilla (avforums) on ollut useita tapauksia, että n. 2v vanhaan D3000 telkkarin paneeliin on ilmestynyt pystysuoria viivoja koko näytön leveydeltä.

  Onko täällä kellään sellaisesta kokemusta ja miten SONYn huolto on niihin suhtautunut kun 1v takuu on umpeutunut.

  Koko paneeli pitää ilmeisesti vaihtaa kuitenkin.
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Eipä ole omassa töllössä moisia vikoja ilmennyt toistaiseksi (knok knok knok).
   
 8. jarmoke

  jarmoke Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.08.2004
  Viestejä:
  272
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan ei osu threadin otsikkoon, oma laite on 32D3000 mutta siinä kävi juurikin noin että ruutu tuli täyteen eriväristä pystyviivaa kun laite oli vajaa kaksi vuotta vanha... ...Laite oli hankittu (kuten muutkin arvokkaammat laitteet) kotimaisesta kivijalkaliikkeestä joten asiointi oli helppoa... Valmiiksi puhetta kuluttajansuojasta miettineenä astelin liikkeeseen, josta soitettiin heti huoltoon.

  Huolto kertoi kyseessä olevan paneelivika ja vaihtavat sen "takuuseen". Pahoittelivat vielä tv:tä heille viedessäni kun paneelien toimitus heille kestää, ja sain töllön vasta perjantaina takaisin (vein sen maanantaina) ;o)

  Eli oma kokemukseni oli se että ilman pienintäkään ongelmaa huoltoliike vaihtoi uuden paneelin telkkuun ja palvelu oli nopeata ja kaikin puolin ystävällistä. Tämä siis Tampereella...
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Näköjään kuusi vuotta tulee täyteen 40D3000:n kanssa, eikä ole edelleenkään tarvetta ostaa uutta televisiota. Kuuden vuoden aikana on tuttujen olohuoneisiin ilmestynyt uusia, hienoja 3D-malleja, mutta toistaiseksi en ole kokenut niissä olevan mitään, mitä en omastani saisi irti. HD-kuvanlaadun ero ei ole merkittävä, varsinkaan kun katson 40"-mallilla HD-leffoja. SD-kuvanlaatu on aika lailla samaa tasoa. 3D ei kiinnosta tippaakaan. Tietenkin nykymallien Smart TV -ominaisuudet ovat kivoja, mutta toisaalta eipä niissä taida olla juuri mitään, mitä en saisi HDMI-kaapelia, joka on yhdistettynä tietokoneen ja television välille, pitkin. Nykymallit ovat sirompia ja ohuempia. Toisaalta juuri tämän takia niiden kaiuttimet lienevät huonommat, millä on väliä minulle (toisinaan käytän myös television kaiuttimia).
   
 10. Sleep0

  Sleep0 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.09.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama telkkari, tosin 32" itselläni käytössä. Mieli tekisi isompaa, mutta mattakuvaan tottuneena ei tuollaisia kiilteleviä voi ostaa. Laadukas peli kuitenkin kyseessä, nyt haluaisin seuraavan joka kestäisi tuon 6 vuotta aikaa. TV:n kaiuttimet itsellänikin nyt käytössä, kun vauva repisi Genet hyllystä alas.