Sony KDF-50E2000

Keskustelu osiossa 'Muut televisiot, näyttölaitteet ja soittimet' , aloittajana shack, 19.09.2006.

 1. stiflat

  stiflat Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.09.2006
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin poistin yhden tuolta verkkokaupasta, kiitos täältä löytyneen vinkin.
  Kauan sitä olinkin jo suunnitellut ja taivaanlahjana tuo tarjous kyllä tuli itselleni! Nyt ovat jo loppu, mutta aamulla oli vielä 6 kpl.

  Nyt pitäisi mennä vaan metsästämään jotain tv-tasoa tuolle n. 100e hintaluokassa.
  Jyskissä olisi 99e ihan hienon näköinen avoin lasitaso, mutta ilman pyöriä.
  Sotkassa kävin katsomassa viime viikolla tarjontaa niin perusharmaa avoin joku 69e pyörillä ja sellainen puutaso ovilla ja pyörillä ruskeana 99e.

  Tumma puunväri ei houkutellut, harmaa näytti jotenkin halvalta ja lasitasossa ei ollut pyöriä, vaikka näytti kaikkein hienoimmalta kyllä.
  Ja pitää tosiaan mitata vielä mahtuuko niiden hyllyihin 16cm korkea vahvistin. +LG:n DVD-soitin ja mahdollisesti tuleva XBox 360 johonkin..
   
 2. Kuufi

  Kuufi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.08.2004
  Viestejä:
  95
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jei! Viimeinen vapaana ollut kappale tuli saatua :thumbsup:

  Melkoinen heräteostos... huh!
   
 3. juhkuu

  juhkuu Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.08.2005
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläni tuo laite tulee huomenna Jyskin Liva-sarjan tammitason päälle. Liva-sarja on mielestäni hintalaatusuhteeltaan erinomainen ja hintaa oli tasolla joskus tarjouksessa 125e. Nämä eivät ole mitään kalustelevyä vaan vankkaa tammea!
   
 4. Zhame

  Zhame Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt on 50" hommattu ja hieman jopa testailtukkin. Verkkokauppa taisi myydä ks. noin 30kpl:n erän parissa päivässä. Se kertonee jotain hinnasta :thumbsup:

  Kuva näyttää huomattavasti paremmalta ja valovoimaisemmalta kuin parissa kodinkoneliikkeessä missä kävin moista pällistelemässä. Digikuvan laatu (50" omalla ja Canalin Combolla) näyttää mielestäni yllättävän hyvältä. Omalla kohdalla ainakin tämä taso riittää tv:n katseluun. :)

  DVD-pyörittimellä kuva näyttikin sitten vielä selvästi paremmalta, vaikka kyseessä on muutaman vuoden vanha LG DVD/VHS-kombo soitin. Tarkoituksena olisi jossain vaiheessa hankkia jokin uudemman aikainen skaalaava soitin (sis. HDMI). :king:

  Tietokoneen kuvaa en ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta jossain vaiheessa tämän viikon aikana...

  Edellisissä viesteissä oli puhetta tv-tasoista. Itse kävin poistamassa Sotkasta Krystal tason (ks. linkki: http://62.44.243.30/sotka/naytatuote.php?autonum=5719&ea=1, löytyy myös kirsikan värisenä), joka istuu tv:n alle todella kivasti. Hintakaan ei päätä huimaa... 59€! :thumbsup: Taso on tukevaa tekoa ja 6kpl (rulla)pyöriä löytyy alta. Hyllyn muotoilu onkin sitten makuasia joka miellyttää toista enemmän kuin toista :rolleyes:

  Näillä eväin jatketaan...
   
 5. RPZ

  RPZ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2006
  Viestejä:
  276
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo näin on. Myyjä sanoi minullekin kaupassa että kotona kuva on paremman näköinen kuin täällä. Pidin puhetta myyntipuheena ja en oikein uskonut siihen, mutta myönnettävä on että asiassa on perää. Itse onnistuin maksamaan laitteesta pari kk sitten 1450, et silleen :weep: No, tiesin kyllä että jostain saa vähän halvemmallakin, mutta suosin tarkoituksella lähikauppaa näin kookkaan tavaran kanssa. Tämä 999 on kyllä sitten jo todella loistotarjous, onnea vaan kaikille sillä saaneille.
   
 6. stiflat

  stiflat Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.09.2006
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  No sehän oli juurikin tuo sama taso jota katselin myös kaupassa. Olisiko sinulla linkittää kuvaa miltä tämä televisio näyttää siinä, kun nimenomaan tuo hiukan vaalean harmaa väri epäilytti minua ja kaupassa se näytti jopa hieman halvalta, mutta jospa istuisi tv:n väreihin luonnossa. Voisitko muuten kertoa paljonko tuossa on tasojen välinen tila, ts mahtuuko 16cm korkea vahvisin sinne...?

  Toinen vaihtoehdoissani siis oli tässä oleva lasinen taso, hintana 99e.
  Ja kas, tuossahan tuo kolmaskin vaihtoehtoni jota olen katsellut.
   
 7. qbo

  qbo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
 8. Oddball

  Oddball Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2005
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
 9. Pride

  Pride Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.09.2004
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  0
  VANHAA INFOA! Tsekaa sivu 15, kattavampi postaus aiheesta!

  Vanha Panasonicin 28" 50Hz laajakuvaputkimökkylä pääsi sivuun tämän jättiläisen tieltä!

  JUMAL*UTA SE ON ISO KAKSIOSSA! :D

  Oletin taustaprojektio-TV:n kuvan olevan haalea, niin väreiltään kuin kirkkaudeltaan. Oletin myös kuvapinnassa näkyvän "verkon" tai vastaavaa. Onneksi olin väärässä!

  Tässä kokemuksia.

  Digiboksi: Normaali digiboksikuva on kohtalaista puuroa kun tuo PAL resoluutio levitetään 50"-kuva-alalle. Vika ei luonnollisesti ole TV:n vaan alhaisen resoluution ja lähetystarkkuuden.

  Tietokone: Tökkäsin koneeni kiinni TVseen komponenttiliitäntää käyttäen. Sain NVidian (88xx-sarjan) control panelilla mäiskästyä kuvan aika pätevästi kohdalleen, muutama 'pystyraita' taitaa olla käyttämättä oikeasta reunasta. Jos haluan nuo 'pystyraidat' käyttöön, menee kolmesta muusta sivusta "kuva ohi". Kuva on hieman vinossa, johtuiko sitten lähteestä - en tiedä. Puhutaan jälleen 'muutaman pystyraidan' geometriavirheestä. Kuva ei pysynyt aivan suorakaiteenmuotoisena, vaan kuva on muutaman pikselin leveämpi kuvan alareunasta. Käytännössä vaatii viivoittimen (tai no mittanauhan koosta johtuen) että tämän huomaa. :p

  720p kuva yllätti tarkkuudellaan ja laadullaan! ERITTÄIN positiivinen yllätys!

  Värit: Värit toistuvat todella elävinä, päädyin pudottamaan colorin arvoon 35 (0-100) ja valitsin "neutralin" coolin ja warmin väliltä 'lämpötilaksi'.

  Kirkkaus ja kontrasti: Käsittämätön! Valkoiset ja vaaleat sävyt toistuvat todella vahvasti! Mustat eivät 'yllättäen' ole aivan mustia, vaan aavistuksen harmaita. Eroa vanhaan putkeeni en kuitenkaan huomaa. Poistettuani Iriksen käytöstä (high -> off) tuntuu, että pimeässä huoneessa sokaistuu kirkkaista valoista, joita kuvassa näkyy (esim. suuliekit jotka "kameraa kohti"). Iris oli kuitenkin pakko poistaa, sillä se häiritsi yökatselua jopa low-asetuksella. Iris säätää automaattisesti katselupinnalle säätyvän valon määrää, riippuen ruudulla näkyvän kohtauksen kirkkaudesta.

  Valovuoto: Tietokonekäytössä oleva 22" Viewsonicin 2235wm näyttö vuotaa (kehuista huolimatta) enemmän kuin TV. Pilkkopimeässä huoneessa TV:n huomaa olevan päällä, mutta ei se mitään valaise.

  DVD / PS2 / Gamecube:Tulossa.


  Hintaansa nähden ei pahaa sanottavaa!
   
 10. Collusion

  Collusion Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.03.2005
  Viestejä:
  1 821
  Saadut tykkäykset:
  10
  Millainen katseluetäisyys sinulla on? Hyvä yhteenveto televisiosta btw :thumbsup:

  Tekisi itsenikin mieli hommata kyseinen töllötin, mutta eipä taida tonnilla erää irrota. :hitme:
   
 11. timpe81

  timpe81 Käyttäjä

  Liittynyt:
  28.10.2005
  Viestejä:
  32
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulee samanlainen satsi lisää..., ihan normaalisti pystyy tekemään tilauksen.
   
 12. Pride

  Pride Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.09.2004
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hopihopi verkkokauppa.comin sivuille ja pistät tilaten! Taas löytyy, sama hinta 999e!

  Manuaalissa suositeltu katseluetäisyys on 2m+, ylärajaa ei ole mainittu. Sänkyni on n. 1m TV:stä, ja kun sängylle heittäytyy selälleen - etäisyyttä n. 3 metriä.
   
 13. Collusion

  Collusion Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.03.2005
  Viestejä:
  1 821
  Saadut tykkäykset:
  10
  Joo, ohan se televisio toki siellä Verkkokaupan sivuilla vielä tuohon hintaan, mutta toimitusajasta ei mitään hajua :OI
   
 14. Snk1

  Snk1 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.01.2007
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miltei puoli vuotta pyörittelin ja pähkäilin että minkä TV:n ostan hintaluokassa 1-2ke, viime maanantai-iltana ei tarvinnut enää pähkäillä kun näin Verkkokaupan tarjouksen. Kyllä lähti siltä seisomalta 50e2000 tilaukseen :) Toivottavasti huomenna tulisi.
   
 15. Zhame

  Zhame Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Valitettavasti kuvaa en saa tähän hätään otettu kameran ollessa lainassa lomareissulla. Katsoin eilen tv-tasoa ja tv:n harmaata väriä (esim. telkun alareuna), niin hyllyn ja tv:n harmaat ovat todella lähekkäin toisiaan, joten mielestäni ne sopivat hyvin yhteen. Telkku tosiaan peittää lähes koko hyllyn ylätason pinta-alan, joten sitä ei edes paljoa näe :)

  Mittailin eilen tasojen välistä tilaa: "tarkka mitta" olisi: 16,4cm... molemmat tasot ovat saman korkuisia. Joten jos, vahvarisi on tasan 16cm, niin mahtuu, mutta miten on vahvistimen jäähdytys? Päältä vai takaa? Väliä siihen ei jää tosiaa edes sitä ½-cm:ää.
   
 16. mlechiffre

  mlechiffre Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.02.2007
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläni tuollainen tilauksessa, ja kiinnostaisi erityisesti kuulla kuvasta perus digiboksikatselussa (scart). Dvd-kuva (hdmi) toki myös. Katseluetäisyys 3-4m.

  Kuinka varma tieto tuo oli että uusi satsi on tulossa?
   
 17. Kuufi

  Kuufi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.08.2004
  Viestejä:
  95
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eilen oli vielä saatavuus 2-5 viikkoa, nyt on vaihtunut saatavuuteen "Loppu".
  Joten vähän pahalta näyttää, tuotteen kuvauksessakin lukee "Rajoitettu erä tähän hintaan! Tätä ei kaikille riitä."

  Itse sain 18.4.2007 klo 8:05 ilmoituksen että tuote on postitettu, mutta saamallani postin seurantatunnuksella ei löydy vieläkään yhtään rekisteröityä lähetystä.

  Ps. 720p HD-materiaalit odottavat testisoittoa, kaikki piuhatkin on valmiina ja olisi tarkoitus kierrättää kuva Yamaha RX-V2700 vahvistimen kautta HDMI:llä telkkuun.
  DVD-soitin -> SCART -> 3xRCA -> RX-V2700 -> 720p HDMI -> KDF-50E2000
  Digiboksi -> SCART -> 3xRCA -> RX-V2700 -> 720p HDMI -> KDF-50E2000

  Toivottavasti toimii näin.
   
 18. juhkuu

  juhkuu Käyttäjä

  Liittynyt:
  25.08.2005
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mun telkku seiso yhden vuorokauden verkkokaupan nurkassa, vaikka tuli mailia että tilaus on käsitelty ja postitettu. Tänään yhden maissa kannoin seitsemänteen kerrokseen tuon laatikon sitten postisedän kanssa. 38.5Kg lukee lootassa.

  Pikaisten kokeluiden perusteella olen varsin tyytyväinen. Digiboksi-kuva on tarkempi kuin uskoin, scartilla on kyllä tässä väliä. Mulla on Tech-Linkin litteä puolen metrin piuha ja kohinassa (tai sen puutteessa) huomaa selvän eron erääseen toiseen täyskytkettyyn rgb-piuhaan. Boksi on Medion 4400pvr. Kuva on parin metrin etäisyydeltä täysin katsottava, suorastaan hyvä. DVD:n kytkin HDMI-piuhalla ja kuva on kyllä mahtava. 720p ja 1080i en kyllä huomaa eroa. Soitin on Toshiba sd350e.
   
 19. Oddball

  Oddball Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.01.2005
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näytti päivän Hesarissa olevan Hirvoxin tarjous ko. telkkarista 1150 e. Taitaa olla tullut jonkinlainen yleinen hinnanpudotus Sonylle.
   
 20. SERGE

  SERGE Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.01.2007
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Töllö kotona ja fyysisyys yllätti vaikka olin sitä liikkeessä käynyt demoamassa. Mahtaa se tunnettu hellasärö lentää perseenleen kun tulee perjantaina kotiin...
  Mulla tuo paino oli postin ilmoituksen mukaan 42kg!!