Sony 40" W3000

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana huihaiko, 16.10.2007.

 1. kautium

  kautium Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2005
  Viestejä:
  422
  Saadut tykkäykset:
  0
  Öööh, miten sen nyt ottaa. Kyllä sen huomaa varsinkin pimeähkössä huoneessa ja tietyllä materiaalilla kohtuullisen helposti. Omalla kohdallani sanoisin että ongelma on kaikkein selkein digikuvan mustien savyjen toistossa, sekä niin että jotenkin kuvassa tuntuu olevan sellainen sinertävä huntu myös tiettyjen vaaleiden sävyjen päällä, tai oikeastaan se huntu on koko kuvan päällä, mutta joillakin värisävyillä sen vain huomaa helpommin kuin toisilla.

  Edelleenkään en tosin ole täysin vakuuttunut että puhuvatko kaikki asianosaiset samasta asiasta kun oireita kuvataan niin eri tavoilla, mutta joka tapauksessa oletan että kyse on samasta asiasta joka sitten ilmenee eri materiaaleilla ja eri säädöillä hieman eri tavoin.

  Ajattelin itse suunnata tänään huoltoliikkeeseen keskustelemaan toimenpiteistä, sillä en minä ainakaan pysty katselemaan tätä kuvaa, varsinkaan jos joku on todistettavasti saanut kaupasta paremman version samalla rahalla.

  Edit. Minä en ole missään vaiheessa zoomaillut kuvaa, eli ihan paljaalla silmällä tehdyistä havainnoista on kyse. Katseluetäisyys on hieman vajaat 3m noin 100-asteisella katselualueella.
   
 2. kupukka

  kupukka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2004
  Viestejä:
  674
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse kävin tiirailemassa W, V ja D:tä tänään. Katsoin digitv:tä. Ohjelmassa oli tumma tausta, josta yritin tiirailla purppuraa. Kone näytti olevan 11/07. Täytyy kyllä sanoa, että tummalla alueella näin ehkä jotain purppuraista huntua, mutta ei se tuntunut häiritsevän hirveästi. (Tämä tumma alue oli taustalla ollut musta verho)

  Enemmän häiritsi V:ssä ja D:ssä, kun samaan tummaan verhoon tuli tummansinistä täytettä. Jotta ei olisi samaa vikaa noissa töllöissä (purppura/sini/vihreä?)? Toisaalta D:n ja V:n vakio asetukset olivat suorastaan kauheat (colours where are You?!?), joten tuo sinitäyte saattoi johtua niistä.
   
 3. kautium

  kautium Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2005
  Viestejä:
  422
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käväisin pikaisesti huollossa (Huolto-Team, JKL) ja tällä kerralla tilanne oli hieman erilainen kuin viimeksi, pyysivät meinaan toimittamaan sinne laitteen sarjanumeron ja sanoivat että tilannetta ja mahdollisia korjaustoimia kartoitetaan tarkemmin niiden perusteella.

  Samalla setä yritti satuilla perinteistä höpinää säätöjen vaikutuksesta jne, mutta onhan se ihan ymmärrettävää kun koskaan ei voi tietää että minkälainen newbie mikäkin asiakas on.

  Mitään ei edelleenkään myönnetty suoraan, mutta rivien välistä oli selvästi luettavissa että jotain siellä taustalla puuhastellaan...

  Btw. Kävin Gigantissa ihan muissa asioissa ja ohikulkiessani vilkaisin seinällistä eri valmistajien televisioita. Huvittavaa oli se että jos katselukulma on tarpeeksi laaja, pystyy kuvan sinisävyn perusteella erottamaan joukosta käytännössä kaikki Sonyt (näkemättä merkkiä tai ylipäätään mitään muuta kuin kuvan). Siellä oli sekaisin V:tä ja D:tä ja vaikka mitä malleja ja kaikissa oli havaittavissa sama ilmiö, tosin toisissa enemmän kuin toisissa, mutta säädötkin olivat varmaan ihan mitä sattuu kun kyse on esittelylaitteista.

  Osittain kyse saattaa siis olla Sonyn käyttämän paneelityypin ominaisuudesta tms.

  Ja disclaimerina mainittakoon että tässä oli siis kyse aivan katselualueen raunasta josta kuvaa ei koskaan katsella, joten tästä ei kannata tehdä mitään sen suurempia johtopäätöksiä.
   
 4. Ruohis

  Ruohis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.02.2008
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  40"W3000 Expert Pamelux Hki Ruoholahti 1680,00 eur
   
 5. shoeshine

  shoeshine Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.11.2006
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pari aloittelijakysymystä. Laitteina Sony 46W3000 ja Yamaha 3800 sekä Procasterin tallentava digiboksi.

  1. Television vasemmassa ylänurkassa näkyy pysyvästi teksti: AV5 HDMI. Miten saan tuon tekstin pois?

  2. Olen kytkenyt antennijohdon digiboksiin, ja digiboksin HDMI:llä vahvariin, ja vahvarin HDMI:llä televisioon. En ole onnistunut virittämään televisioon digikanavia, ts. katsomaan digikanavia muutoin kuin digiboksin kautta. Eli pitääkö minun kytkeä antennijohto myös televisioon jos haluan käyttää television viritintä?
   
 6. Zanytwo

  Zanytwo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.02.2006
  Viestejä:
  814
  Saadut tykkäykset:
  0
  1. Paina kaukosäätimen vasemmassa nurkassa olevaa i+ näppäintä toistuvasti

  2. Antennipiuha täytyy viedä digiboksista erikseen telkkarille, mikäli haluat katsoa digikanavia myös telkkarin omalla virittimelläl. Antennisignaali ei siirry hdmi:tä pitkin.
   
 7. shoeshine

  shoeshine Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.11.2006
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos nopeasta vastauksesta! Näinhän se toimii.
   
 8. Karila

  Karila Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.06.2004
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi.

  Olen ollut jo pari viikkoa veikonkoneella laitteen 40w3000 toimitusjonossa. Nyt on luvattu että laitteita tulee ensi viikolla.

  Miten te muut, oletteko saaneet tässä kuussa laitteita kotiin mistään liikkeestä? Minusta näyttää siltä että koko tuote on suomen markkinoilta loppu? Olenko oikeassa?
   
 9. Magicmullet

  Magicmullet Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.05.2006
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oikeassa olet. Laite tuntuu olevan erittäin suosittu, ja kaikki liikkeet, jotka Turun alueella kävin läpi, myyvät eioota. Mutta tosiaan, ensi viikolle on seuraavat erät luvassa, esimerkiksi Jimm's ilmoittaa verkkosivuillaan saapumisajaksi 07.03. Eli kohta niitä rupeaa taas saamaan. Tiedä sitten kuinka paljon Veikon kone saa laitteita käytännössä. Kuulemani mukaan jonossa on "Sony sambojen" :)hitme:) vuoksi satoja asiakkaita.

  Edit: Näyttää Jimm's PC jälleen nipistäneen 40W3000:n hinnasta, nyt 1689,-.
   
 10. hatih

  hatih Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.01.2007
  Viestejä:
  170
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samaa tässä mietin kun toisessa liikkeessä sanottiin että kaksi seuraavaa erää jotka tulevat ensi kuussa menevät jälkitoimituksiin ja niiden jälkeisistä toimituksista ei ole aikataulua tiedossa. Veikolla annettiin kilpailukykyinen hinta ja luvattiin että ensi viikolla tulisi kun tiistaina tein kaupat, saas nähdä kuinka käy.

  [edit] Luvattiin ja luvattiin, sanamuoto oli että pitäisi tulla.
   
 11. Magicmullet

  Magicmullet Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.05.2006
  Viestejä:
  84
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos arveluttaa, Jimm'sin verkkosivujen saldon mukaan seuraavassa erässä (07.03.) tulevien laitteiden pitäisi riittää kaikille tilanneille asiakkaille ja reilusti ylikin (11 tilattua, yli 25 kpl tulossa). Jos nyt tulkitsen noita lukuja oikein. Tietty se, onko tuo yli 25 laitteen erä todellinen, on toinen juttu. :confused:
   
 12. Murska

  Murska Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.01.2008
  Viestejä:
  26
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kohta kuukaudenpäivät on tullut tätä masinaa odotettua.:hitme: sitten kun se kohtapuoleen saapuu, niin alkaakin puskea W4100:aa markkinoille.

  Pitäisköhän perua koko systeemi.:king:
   
 13. a1m

  a1m Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2008
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Villiä huhua kuulin henkilöltä, joka on töissä suuressa kodinkoneliikkeessä, että Sony on lopettanut W3000-mallin valmistuksen ja lisää ei ole kuulemma tulossa. X-malli jää lippulaivaksi.
   
 14. pjuakka

  pjuakka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.11.2007
  Viestejä:
  60
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uudet mallit tuloo nii ei niitä vanhoja kannata tehä sitte enää. :)
   
 15. matias

  matias Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2004
  Viestejä:
  895
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uudet mallit on jo tuloillaan, ei vaadi suuria selvännäkijän lahjoja jos veikkaa että uudet mallit on W4000 ja X4000. Muutenkin mallit vaihtuvat yleensä vähintään kerran vuodessa ja joka vuosi.

   
 16. dukembla

  dukembla Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.09.2005
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
 17. hatih

  hatih Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.01.2007
  Viestejä:
  170
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä minä Jimmyltä olen tavaraa ostanut mutta tämä telkkari on sen hintaluokan ostos että mielummin hankin virallisen maahantuojan kautta tulleen laitteen. (En käynyt Jimmyllä kysymässä mutta toisesta 'ei suomekielistä ohjekirjaa'-kaupasta sain pikkaisen paremman tarjouksen kuin Veikolta.)
   
 18. Mixu77

  Mixu77 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.05.2002
  Viestejä:
  202
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itseäni kiinnostaisi myös W3000 mutta ilmeisesti W4100 tulee olemaan niin paljon parempi että kannattaa odotttaa sitä josko se kesällä tulisi Suomess myyntiin? Ainoa kysymys on vaan että alkaako silloin sama rumba kuin Sonyjen kanssa nyt eli että varastot on kaikilla miinuksella ja toimitus kestää kuukausia eli ei olisi toivoakaan saada sitä vielä kesällä. Toimitus luvataan joskus syksyksi ja silloin alkaa taas uusi odottaminen kun uudemmat mallit ovat taas ovella. :OI

  Kyllä ennen oli helppoa, mustavalkoaikana ja vielä väritelevisioidenkin alkuaikoina tai edes crt-televisioiden kanssa. Piti suunnilleen valita ottaako Saloran vai Asan tms. Ei tarvinnut vertailla pikseleitä, hd-kuvan nykimistä, ei mietityttänyt milloin missäkin tuuletin hurisee kovaa tai näkyy purppuraa.
   
 19. kautium

  kautium Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2005
  Viestejä:
  422
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaa-a, enpä tiedä tuleeko se olemaan mitenkään hirvittävästi parempi. Luonnollisesti uudessa mallissa on jotain uusia ominaisuuksia, mutta aika näyttää ovatko ne parempia. Voisi olettaa että joka tapauksessa hinta tulee olemaan ainakin alkajaisiksi aika kova.

  Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että uudet mallit tulevat olemaan ulkomuodoiltaan huomattavasti näitä nykyisiä rumempia, mutta tämä on tietenkin makuasia.

  Oliko tämä kysymys vai totesitko vain kuinka asia on?

  Ei sitä voi vielä tässä vaiheessa kukaan tietää varmuudella mikä niiden saatavuus tulee olemaan, mutta jos pitäisi arvata, niin sanoisin että alkuun on hankaluuksia saatavuuden kanssa ja syksyä kohti mennessä alkaa helpottamaan.

  Odottaminen ei ole käytännössä yhtään sen viisaampaa kuin nyt ostaminenkaan, koska aina nurkan takana on kuitenkin tulossa jokin uusi malli. Jos odottaa aina parempaa, ei saa koskaan mitään.

  Joo ja leipäkin maistui leivältä...

  Ei vaan, kyllä niiden vanhojen televisioiden kanssa oli ihan samanlainen vertailurumba. Ominaisuuksia ja valinnanvaraa laitteissa oli sitä vähemmän mitä kauemmaksi menneisyyteen muistelee, mutta ei hyvän diilin metsästäminen ole koskaan ollut helppoa.
   
 20. Leprechaun

  Leprechaun Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.02.2008
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taidan olla vähän myöhässä kun tämän ilmoitan, mutta niitä ketä 40W3000 kiinnostaa, niin ottakaa yhteyttä Tuusulan Expertiin. Sieltä hain omani 18.2, noin 1600€ hintaan:D Muutama kappale sinne pyörimään jäi...