Sohvani mun?

Keskustelu osiossa 'Kodin suunnittelunurkka' , aloittajana Lare, 12.09.2006.

 1. Qwert

  Qwert Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2004
  Viestejä:
  215
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pistähän muutama kuva, kun olet saanut sohvan paikoilleen ja ekat tyypit otettua.
  Kumma juttu, että ei tullut mun sohva samalla kyydillä kuin sinun. Tilaus jätetty sisään samaan aikaan ja jotenkin voisi kuvitella, että Piikkiö ja Turku olisivat myös samalla jakelulinjalla. No kai noita muuttujia on muitakin kuin vain alue ja tilausajankohta. Eipä olisi suuren suuri yllätys sekään, että juuri minun tilaus olisi hukkunut johonkin välillä Masku - sohvatehdas - meidän olohuone. :OI

  Soittivatko muuten missä vaiheessa, että sohva olisi tulossa?
   
 2. TET

  TET Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.10.2003
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  0
  Maskussa ilmoitettiin ostettaessa, että toimituspäivät Piikkiöön ovat tiistai ja torstai. Joten Turun toimituspäivät voivat olla erit, vaikka samalla suunnalla ollaan. Eilen tuli soitto, että sohva on tullut ja kuski samalla kyseli, että sopiiko tuonti seuraavana päivänä.

  Kuvia voin kyllä ottaa, mutta mitenkähän niitä saisi tänne lisäiltyä?
   
 3. Qwert

  Qwert Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2004
  Viestejä:
  215
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä tässä auta sitten muu kuin odottaa soittoa Maskusta. Minulle ei mainittu mitään mahdollisista toimituspäivistä, ainoastaan tuo 6-8 viikkoa.

  Helpoiten kuvien lisääminen onnistunee lataamalla kuvat tuonne Plazan omaan kuvagalleriaan. Oikeassa yläreunassa klikkaat kohtaa "tallenna kuvia".
   
 4. Teukka76

  Teukka76 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  2 376
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tänään tuli viesti että sohva on noudettavissa.
   
 5. TET

  TET Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.10.2003
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuvia uudesta sohvasta on lisäilty tuonne kuvagalleriaan https://www.dvdplaza.fi/galleria/showgallery.php?cat=500&ppuser=4814. Istuttaessa Bellus on edelleen yhtä loistava kuin liikkeessäkin. Tyynyt ovat sopivan pehmeät ja asento on istuttaessa mukavan "rento". Sisustus on muutoin vielä pahasti vaiheessa. Pitäisi ostaa ainakin sohvapöytä ja yksi tai kaksi muuta värikkäämpää tuolia olohuoneeseen. Uusi mattokin kelpaisi ja jotain pitäisi saada seinille, mutta lisäillään noita huonekaluja pikkuhiljaa.
   
 6. kunelima

  kunelima Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.02.2006
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jonkinverran omaan silmään muistuttaa nuo Bellus Largot omaa sohvaa joka hankittiin Iskusta viime kesänä. Nimi oli Mandi, hintaa tuolloin 795,- tarjouksessa. Leveyttä tuossa on tosin (vain) 250cm..:) Ihan tyytyväisiä ollaan oltu. Istumismukavuus on hyvä. Tyynyt pakkaa vähän lässähtämään löhötessä, mutta pöyhimällä saa kyllä kuntoon, ei mikään ongelma, vielä ainakaan. Voin suositella budjettiratkaisuksi. Omaan tupaan sitten arvokkaammat sohvat, opiskelijaboksissa tuo palvelee enemmän kuin hyvin. Ohessa kuva (väri sama kuin omassa, muitakin oli saatavilla, myös yksivärisenä muistaakseni).

  Vähän epäedustava tuo foto.. jalat näyttää ******ttoman pitkiltä. Todellisuudessa 10cm, eivät erotu juuri lainkaan sohvan alta.
   

  Liitetyt tiedostot:

 7. Qwert

  Qwert Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2004
  Viestejä:
  215
  Saadut tykkäykset:
  0
  Erittäin hyvännäköinenhän tuo on! :thumbsup: Istuu hyvin huoneen muuhun värimaailmaan. Kangassohvaa katselimme mekin ensin, mutta koska halusimme sohvan olevan valkoinen tai ainakin hyvin vaalea niin päädyimme helpommin puhdistettavaan nahkaan.

  Yli kahdeksan viikkoa on tällä hetkellä mennyt sohvan toimitukseen. Toistaiseksi en ole myöskän saanut Maskusta puhelua saati tietoa toimitusajankohdasta. Kahdesti on kyllä luvattu soittaa heti seuraavana päivänä, mutta eipä ole puhelua kuulunut. :mad:
   
 8. jpkt

  jpkt Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2002
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  0
  Threadin alkupuolella suosittelinkin tutustumaan suomalaisiin Interfacen sohviin; ja nyt jatkan suitsutustani aiheesta. Monesti kun se positiivinen palaute asiakaspalvelusta jää antamatta, minkä suhteen olen yrittänyt viimeisinä vuosina parantaa tapani.

  Meillä on ollut vajaan kaksi vuotta kovassa käytössä Interfacen Nana-moduleista kasattu kulmasohva. Kyseessä on lähes ainoa kaluste olohuoneessamme, joten käytämme vaimon kanssa sohvaa todella paljon. About puolentoista vuoden käytön jälkeen sohvasta alkoi kuulua juuri ja juuri havaittava "sproing" -ääni yhdestä kohdasta pois noustaessa, mikä alkoi laatusohvan ostanutta pikku hiljaa harmittamaan. Kirjoitin asiasta pari viikkoa sitten asiallisen reklamaation e-mailitse Interfacelle, jolloin heidän asiakaspalvelunsa otti minuun heti yhteyttä, haki moduulin tutkittavaksi, korjasi sen ja palautti meille. Kaikki tämä tapahtui alle kahdessa viikossa!

  Mielestäni tämä on kullanarvoinen esimerkki siitä, miten pieni kuluttaja saadaan ikionnelliseksi tuotesuosittelijaksi toimivalla after sales servicellä. Missään vaiheessa ilmoittamaani narinaäänen olemassaoloa ei vähätelty, kyseenalaistettu tai suhtauduttu epäilevästi tarkoitusperiini, millaisesta toiminnasta minulla myös valitettavasti on kokemuksia tuotevika/takuutapauksissa. En tiedä miten tällainen palvelu yleensä sohva-asioissa toimisi, jos kyse olisi ulkomailla valmistetusta sohvasta, halpismerkistä tms.. Itse asiassa, seurattuani tämän threadin hintakeskusteluita, vaikuttaisi Interface olevan vieläpä ihan asiallisesti hinnoiteltu verrattuna muihin laatumerkkeihin.

  Summa summarum: propsit Interfacelle ja voin kyllä entistä suuremmalla syyllä suositella merkkiä! :thumbsup:
   
 9. Jamma

  Jamma Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  hmm...mitäs kaikkee vaimon kanssa siinä touhuilette...??;)
   
 10. jpkt

  jpkt Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2002
  Viestejä:
  118
  Saadut tykkäykset:
  0
  No - katsotaan elokuvia tietty! :rolleyes: :D
   
 11. peergunt

  peergunt Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  681
  Saadut tykkäykset:
  7
  Hankalaa on sopivan sohvan löytäminen kun on tiukat kriteerit, mutta pitkällisten etsintöjen ja koeistumisten jälkeen sopiva löytyi Maskusta. Tosin malli, pintamateriaali ja väri vaihtui alkuperäisestä pari kertaa. Alunperin kun piti olla harmaansävyinen divaani, sitten etsittiin muotokulmaa, mutta lopulta päädyttiin normaaliin sohvaan+rahiin, väriltään vaaleanruskea.

  Eli nyt on tilauksessa Belluksen 3h Plaza-sohva ja Magnum-rahi (80x80), Alicante 225 kankaalla (HR4). Tilattu sohva on kuvasta poiketen kolmella istuintyynyllä (kuten tässä divaanissa). Pitkän hintavertailun ja tinkaamisen jälkeen kotiinkuljetettuna karvan verran alle tonnin. Toimitusajaksi sanoivat sen 6vkoa, ilmeisesti turha odottaa yhtään aikaisemmin.

  EDIT: Tänään sohva ja rahi sitten tulivat, 5vk 4pv tilauksesta. Sohva on tosi hyvän värinen ja näköinen muuten, mutta sohva on kahdella istuin/selkätyynyllä eikä kolmella. *murrh!* Perhana että aina pitää olla jotain mutkaa matkassa. ;( No ei auta muu kuin soitella takaisin liikkeeseen ja pyytää sohvatyynyjen vaihtoa. Toivottavasti ei mene montaa viikkoa, eikä uusien tyynyjen värisävy poikkea sohvan "alkuperäisestä".
   
 12. Qwert

  Qwert Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2004
  Viestejä:
  215
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noniin, nyt on sohva ja nojatuoli vihdoin olohuoneessa. Reilu 10 viikkoa meni toimitukseen luvatun 6-8 viikon sijaan. Sohva sentään tuli oikean värisenä ja muutoinkin tilauksen mukaisena.
   
 13. TET

  TET Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.10.2003
  Viestejä:
  280
  Saadut tykkäykset:
  0
  Loistavaa, että sohvat ovat viimein löytäneet perille. Toivottavasti lopputulos kompensoi pitkää odottamista. Pistä kuvia näkyville tuosta Magnumista, niin saa vertailla ulkonäköä Largon irtotyynyversioon.
   
 14. exsor

  exsor Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  78
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitkän arpomisen jälkeen tuli tilattua kodinykkösestä tämän näköinen sohva, tämän värisellä kankaalla. (Osa tyynyistä on tällaisella kankaalla)

  Sohvan mitat selviävät tästä kuvasta. Koko mahdollistaa myös sen käyttämisen vuodesohvana.

  Sohva tullaan sijoittamaan pian valmistuvan asunnon olohuoneeseen näin. (Ja vielä pari kuvaa eri kulmista: 1 & 2)

  Hintaa sohvalle kertyi noin 1900€ erikoiskankailla. (Peruskankailla hinta olisi ollut muistaakseni 1490€ tms)

  Takuuta on kuulemma 5 vuotta.
   
 15. hammers

  hammers Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.12.2005
  Viestejä:
  562
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siis saitte sohvan ja rahin kotiinkuljetuksen kanssa vähän alle tonnilla? Mistä Maskusta? Olipa edullinen, tollanen paketti voisi sopia meillekkin... :thumbsup:
   
 16. Qwert

  Qwert Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2004
  Viestejä:
  215
  Saadut tykkäykset:
  0
  Loistavaa todellakin! Tänään sain vielä postitse nahanhoitosetin, joka toimituksesta oli unohtunut pois, joten tilattu kokonaisuus alkaa lopultakin olla kasassa.

  Hieman kankea maku valitettavasti jäi Maskun toiminnasta. Toimitus ei saapunut sovittuna ajankohtana, kukaan ei ilmoittanut myöhästymisestä vaan jouduin sitä itse liikkeestä tiedustelemaan. Soittopyyntöihin ei vastattu ja se nahanhoitosettikin vielä unohtui, vaikka siitä ennen toimitusta kahdella eri soittokerralla nimenomaan muistutin.
  Ettei nyt pelkäksi moittimiseksi menisi niin hyväntahdoneleenä Maskun myymäläpäällikkö suostui myöntämään pienen lahjakortin liikkeeseen hyvityksenä toimituksen myöhästymisestä, lukuisista tekemistäni puheluista ja syntyneestä mielipahasta.

  Kuvia voin postata, kun saan olkkarin seinät maalattua ja tilan muutenkin säädylliseen kuntoon.
   
 17. peergunt

  peergunt Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  681
  Saadut tykkäykset:
  7
  Kyllä. Tosin myymälässä oli kyllä jonkinsortin kampanja meneillään kun hintaa tingattiin ja tilaus tehtiin. Mistään "kanta-asiakas" alesta ei ollut kyse. Mukavahan tuossa on köllötellä ja leffoja katella.. :)
   
 18. Mäccäri

  Mäccäri Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2006
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  0
  Morjesta kaikille

  Tänään pistin tilaukseen linkin mukaiset 3+2 sohvat pohjanmaan kalusteelta.

  Sheraton on kyseinen sarja ja täytyy sanoa että varmaan satoja erilaisia
  sohvamalleja olen kokeillut eikä yksikään ole mukavuudessa päässyt näitten tasolle ja
  kun ulkonäkö mielestäni hipoo täydellisyyttä niin mikäs siinä muu auttaa kuin ruveta tinkaamahan. :D
  Toimitus luvattiin heinäkuun lopulle joka on mulle hyvä asia koska asunnon haku
  on vasta hiljan käynnistynyt.

  http://www.w3file.com/streaming/download.aspx?uid=user%20Finland&pwd=jyrkionl33t&version=0.6.9&path=Pohjanmaan%20Kaluste%20Oy\PDF\Sheraton.pdf

  Niin ja väri on tuo kyseinen joka näkyy linkissäkin.

  t:hannu
   
 19. Ratti

  Ratti Kaikkeen on patentti Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.08.2005
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
 20. peergunt

  peergunt Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.02.2007
  Viestejä:
  681
  Saadut tykkäykset:
  7
  Tilaus oli kuulemma tehty oikein mutta jostain syystä tehdas toimitti väärät tyynyt, ne luvattiin vaihtaa oikeisiin "muutamassa viikossa". Lupailivat vielä soitella takaisin kun tietävät uusien tyynyjen toimitusajankohdan. No - tietenkään - mitään ei kuulunut neljään viikkoon, joten kävin itse liikkeessä paikanpäällä. Asiaa hoitanut nainen oli - kuinkas muuten - jäänyt lomalle. :cool: Toinen myyjä sitten muisti tapauksen ja alkoi selvittelemään että missä uusi tilaus on menossa, mutta eipä selvinnyt edes tehtaalle soittamalla. Lupasi selvittää asian ja soittaa takaisin vielä samana päivänä. Ja soittikin. Tilaus on kuulemma tallessa, mutta kyseessä ei ole pelkkä tyynytilaus, vaan tehdas tekee kokonaan uuden sohvan nykyisen tilalle(!), nyt kolmella istuintyynyllä niinkuin alunperin pitikin. Ilmeisesti välttääkseen mahdolliset värisävyerot. Nykyistä saadaan kuitenkin pitää niinkuin omaa siihen asti että uusi tulee. *ihanan kallista* (siis ei mulle :rolleyes: ).

  Saapa nähdä tuleeko sitä soittoa lähiviikkoina vai pitääkö taas itse kysellä perään...

  EDIT: Uusi sohva toimitettiin viikon päästä myyjän soitosta ja nyt juuri sellaisena kuin pitikin. Että asia tältä osin kunnossa. :)