Snookerin MM:t alkaa pian Eurosportilta

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Blaqua, 29.03.2004.

 1. larionof

  larionof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  429
  Saadut tykkäykset:
  9
  Kyllä minulla surisi illalla sitä laatua tuo Eurosportplayerin lähetys, että aloin etsiä äänilähdettä jo muualta kuin tabletista, josta sitä striimasin. Ja tuntuu kyllä EP:nkin osalta siltä, että mainostetaan paljon kalliimpaa D+-palvelua
   
 2. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  609
  ^Telian kaapelissa ES1:ssä oli myös taustaääni. Minusta se kuulostaa kuin olisi mikki liian lähellä jotakin ilmanvaihtokanavaa. Kutosella tuo häiriöääni on vieläkin voimakkaampi. Bluesmoodsin väite häiriön tahallisuudesta kuulostaa harhaiselta.
   
 3. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  609
  Kuuletko tätä tahallista taustasurinaa nyt?
  Ihmettelen vielä tuota Discovery+:n maksullisuuden ihmettelyä. Se maksaa vain 9,99 €/kk. Varmaan sen pystyy maksamaan, jos on tarvetta ja halua. Ratkaisu lienee turhasta säästäminen tai edes vähäinen työ. Pari tuntia kuukaudessa riittää mainiosti.
  Lisäksi korjaus käsitykseesi: ES ei "tarjoa" Discovery+-palvelua.
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2022
 4. Soni85

  Soni85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  75
  Aika paljon näköjään tullut yllätyksiä tässä Walesin Openin alemmassa kaaviossa, kun esim. Perry, Walden, Carter, Slessor ja Highfield siellä pudotelleet isoja nimiä ulos. Toivottavasti Lisowski nousee tästä vielä finaaliin, niin nähdään taas kaverukset vastakkain huomenna. By the way, Lisowski muistuttaa ulkonäöltään hieman Antti Miettistä.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2022
 5. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  448
  Saadut tykkäykset:
  28
  Eilen en katsonut kutoselta snookeria. Torstaista lähtien auttanut ihmisiä tietojenkäsittelyn parissa aika aktiivisesti ja viikonlopun agendandani oli python-skriptin ohjelmointia ja lyhyen bash-skriptin ohjelmoin, ja kun sain projektini valmiiksi loppuun saakka hoidettua, suljin tietokoneen loppuillaksi, ja aloin katsoin putouksen suoran lähetyksen maikkarilta, jonka jälkeen katsoin Katsomosta viime keskiviikon Rikospaikka -jakson, kun olen katsonut alunperin kaikkien tuotantokausien kaikki jaksot siitä, ja aina nyt kun tulee keskiviikkoisin uusi jakso saataville, katson sen ke-pe -välisenä aikana uusimman jakson kerran viikossa. Sitten katsoin 2 jaksoa kaikista niistä kolmesta Yle Areenassa omaa Ylen tuotantoa Suomen historiaan liittyvää "Kieltolaki" -sarjaa, niin Snooker jäi eilen väliin.

  Soitin tänään aamulla puhelun lähipiiriini kuuluvalle ihmisille, ja kuulin ihmiseltä, joka oli eilen katsonut kutoselta sitä Snookeria siitä ääniraidasta, että ei he olleet huomanneet mitään taustasurinaa siinä, mutta tämä tieto on epävarma.

  Voihan se ollakin, että mitään markkinamiesten älynväläystä tehostaa markkinoinnin ehdoilla D+-palvelun myyntiä, että voi ollakin, että tuo viime viikolla se taustasurina ei olisi ollut tietoinen ratkaisu Eurosportilta, tai Discovery kumpi siinä nyt on se sanavaltaa käyttävä taho, mutta mitä liiketalouden maailmankatsomus on osa ammatti-identiteettiäni, niin tuli mieleen tuo kaupallinen puoli ehdotuksena tuolle taustasurinalle, kun yleisesti ottaen ainakin kaikissa monikansallisissa mediajäteissä yrityksessä on mietetty äärimmäisen pitkälle ja tarkkaan toimintastrategia, ja muillakin aloilla, mikä nostaa myyntiä, ja kulut on ajettu minimiin, jolloin tilikauden tulos olisi mahdollisimman hyvä. Ei nuo nyt ainoat ole, mutta pääsääntoisesti noin kansan kielellä.

  Jos joku, ketä katsoi eilen tällä palstalla ilmaiskanavalta tuon Snookerin, voinee varmistaa tuon taustasurinan poissaolon tai sen läsnäolon eilisessä suorassa lähetyksessä, vaikka siinä ei eilen taustasurinaa olisi ääniraidassa ollutkaan, ei se poissuljettua ole tuo kaupallinen näkokulmakaan siinä viime viikon lähetyksessä.

  Aika tiuhaana tahtiin tuli jo seuraava Snooker-turnaus, ja jossain mediassa oli viime viikon sunnuntain finaalin hävinneen Ronnie O Sullivanin kommentti, että seuraava turnaus tulee vähän turhan nopeasti edellisen päättymisen jälkeen, tämä oli kommentoinut.

  Tänään voisi kyllä katsoa finaalin, jos Trump voittaisi tittelin, jos ei parempaakaan tekemistä, lähinnä tarkoittaen kai koneella ja netissä ole siihen aikaan illasta, mitä 21:00 se lähetys alkaa kutosella.

  On totta, että tuo 9,90€ ei konkurssiin talouttani ajaisi kuussa, mutta mitä olen tutustunut noitten eri maksullisten suoratoistopalveluiden ohjelma/videoarkisto sisältoon, niin ei tuo D+ -suoratoisto ole kyllä ensisijaisemmasta päästä, josta olisin valmis maksamaan edes tuon 9,90€, kun ei sieltä tule sitten oikein Snookeria ihmeempää, KHL -jääkiekkoa jonkin verran tykkään seurata, mutta nyt tuon Ukrainan kriisin takia KHL:kin on tauolla, ja vissiin D+ mainostaa, että Jokereiden pelit ainoastaan näkee, ja nyt Jokerit on huonossa tilanteessa, kun yrityksessä on pelkät raamit tällä hetkellä, kun ei ole pelaajasopimuksia, ja joukkueen sponsoritkin on kaikonneet tuon Venäjän ja Ukrainan sodan takia, niin nähtäväksi jää, onko Jokerit -jääkiekkojoukkue totaalisesti mennyttä kohta, pystyyko Jokereiden organisaatio enää pääsemään KHL-sopimuksiin liittyvistä sitoutumisista ja sopimuksista irti millään niiden sopimusten osalta, jotka tuon KHL-liigan katto-organisaation ja koko liigan perustavat tahot ovat laatineet mitä siellä Rottenberg ja muut jääkiekkopiireissä vaikuttavat ne oligarkit siellä on, noistahan asioista ei julkisessa mediassa puhuta, mutta varmaan ne Harkimon palkkaamat juristit, jotka Hjallis silloin ennen sitoutumistaan osallistumisen KHL:liigaan joukkueellaan selvitteli, kun Harkimo sitten lopulta päätti laajentaa urheilujoukkuebisnestä Venäjän markkinoille. Nähtäväksi jää, missä liigassa sitten pelaavat jos pelaavat enää, kun Jokereilla ole kotihalliakaan tällä hetkellä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2022
 6. Soni85

  Soni85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  75
  Katsoin eilen Lisowskin ja Perryn välisen ottelun Kutonen HD ilmaiskanavalta. En huomannut tai ainakaan kiinnittänyt erityisemmin huomiota mihinkään taustasurinaan. Joskus aiemmin, kun DNA-mix 4-kanavan (9,95€ + 5€ kortti/kk) kanavapaketissani näkyivät Eurosportin HD-kanavat, niin muistaakseni niissä ei kuulunut mitään muuta kuin selostuksen, tuomarin, yleisön ja pelaajien aiheuttamat pelaamisen äänet. Jos edellä mainitut olivat ihan hiljaa ja pelaajat miettivät seuraavaa lyöntiä, niin ei kuulunut mitään ääntä, joten saattoi tuossa eilisessä Kutosen lähetyksessä jokin lievä taustasurina kuulua. Ei kuitenkaan itselleni ainakaan häiriöksi asti.
   
 7. Soni85

  Soni85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  75
  Avasin just Kutosen, ja Trumpin ja Perryn tilanne onneksi tasan 4-4. Tästä mielenkiintoista alkaa seuraamaan loppumatsia. Tiedätteko muuten, että näyttääkö Kutonen nyt Snooker-lähetystä finaalista niin kauan kuin mitä nämä pelaavat finaalia? Ohjelma-aikaa on etukäteen ilmoitettu klo. 23:25 asti, mutta jos matsi vielä kesken, niin näyttävätköhän loppuun..? Ainakin voisi kuvitella, ettei American Choppereiden uusinta olisi nyt niin tärkeä.
   
 8. JaySee

  JaySee swiftly and with style Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.03.2002
  Viestejä:
  1 220
  Saadut tykkäykset:
  72
  Ainakin edelliset finaalit on näytetty loppuun asti.
   
 9. Soni85

  Soni85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  75
  ^Joo, näyttihän nuo tuon loppuun asti. Perry voitti matkan aikana melko kovia nimiä ja ennakkosuosikkeja, kuten Mark Allenin, Kyren Wilsonin ja finaalissa Judd Trumpin. Myös Lisowskin laskin lieväksi ennakkosuosikiksi Perryä vastaan. Ihan hyvä, että sai tuon mestaruuden (vaihteeksi joku muu kuin supertähti), mutta olisin toivonut näkeväni vielä pari freimiä enemmän loppupuolella peliä.
   
 10. Pulse+

  Pulse+ Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  627
  Saadut tykkäykset:
  92
  Vahvistan, viime viikonloppuna kutosen lähetyksissä ei ollut Elisan kaapeli tv verkossa Tampereella taustasurinaa. Toivottavasti korjaantui pysyvästi.
   
 11. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  609
  Juuri nyt kuuluu ES1:llä sellainen taustaääni silloin tällöin. Kuulostaa tuollaisen salin ilmastointilaitteilta ja on hiljainen. Ei haittaa, mutta on samantapainen kuin oli aikaisemmin Kutosella.
   
 12. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  609
  MM-kisat menossa. Eilen ja tänään Eurosport1 ja Kutonen näyttää illalla eri matsia suomeksi selostettuna. Tämä on uusi tapa.
   
 13. Soni85

  Soni85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  75
  Pelaajaa kiellettiin osoittamasta tukea Ukrainalle snookerin MM-kilpailuissa (msn.com)
  Jaahas, että tämmöistä. Jack Lisowskia kiellettiin osoittamasta tukea Ukrainalle liiviin kiinnitetyllä Ukrainan lipulla. Lisowskilla kuitenkin sukujuuria Ukrainasta isoisänsä kautta. Onneksi kuitenkin Lisowski pyrkii jatkamaan omaa linjaansa. World Snooker Tourin edustajien/järjestäjien ja puhemiehen mukaan politiikka ei kuulu lajiin. No joka tapauksessa mm. Venäjän, Kiinan ja tiettyjen Lähi-Idän valtioiden johdot mielihyvin käyttävät urheilijoitansa ja urheilua pönkittämään valtioidensa poliittista agendaa. No ehkä hieman vähättelevä ilmaisu tuo ''politiikka'' -argumentti tässä Euroopan tilanteessa.
   
 14. Soni85

  Soni85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  75
  Paraikaan käynnissä olevassa O'Sullivan vs Trump -finaalissa on nyt viimeisten minuuttien aikana ollut niin paljon köhimistä katsomossa, että tässä alkaa jo jännittää, keskeytetäänkö ottelu vai ohjataanko yskijät pois katsomosta mikäli tuo yskiminen jatkuu vielä kauankin..? Ikävää eikä sille tietenkään mitään voi, tai en tiedä olivatko katsojat tietoisia terveydentilastansa ja silti tulivat katsomaan peliä..? Onko sitten allergiaa, koronaa vai pölyä mikä saa noin yskittämään. Mutta tuo alkaa olla jo häiritsevää, vaikka sääliksi käy yskijöitä. Jos yskivät jo aamulla kotona ja silti tulivat matsiin, niin hieman kyseenalaista. Tuolla sitten alkaa tartuttelemaan muita (jos korona), jos allergia, niin no, ne kaikki allergialääkkeet eivät toimi aina 100-prosenttisesti.

  Edit. tai voi jossain määrin, jos ottaa kurkkupastillit mukaan. Itselläni Vickyn kurkkupastillit toimivat lähestulkoon aina yskimiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2022
 15. Soni85

  Soni85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  75
  Jaahas, O'Sullivanin tasollinen ylivoima Trumpiin nähden on kyllä tässä enemmän tai vähemmän tappanut sellaisen todellisen jännityksen tästä finaalista. Valitettavasti. Voi rähmä sentään. Ois Trump nyt saanut edes sen verran paremmin pelata, että olisi tullut edes melko tasaisen jännittävä loppu, mutta pannukakkuhan tämäkin.
   
 16. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  9 008
  Saadut tykkäykset:
  1 232
  Miksi pannukakku? Siksikö, että jännitystä ei ollut?

  Mielestäni oli hienoa, että "vanha" mies voi edelleen dominoida snookeria tuolla tavalla. Ronnie oli oikeastaan ylivoimainen jokaisessa ottelussaan. Ja ei ole mitään epäilystä siitä, etteikö hän voisi vielä lisää mestaruuksia voittaa, jos tuolla tasolla jatkaa. Henkisesti turnaus näytti ottaneen todella koville. Mutta silti hän mainitsi haastattelussa jatkavansa edelleen ja pelaavansa seuraavissa mm-kisoissa.

  Monet lehdet kirjoittivat ennen kisoja siitä, että nyt on Ronnien viimeinen mahdollisuus mestaruuteen ja että uudet haastajat tulevat takaa ja vanhat eivät kohta enää pärjää. Mielestäni Ronnie pelasi laadukkaimmat mm-kisansa. Taso ei laskenut missään vaiheessa eikä oikuttelevaa O'Sullivania nähty kertaakaan. Jos taso säilyy lähellekään samana myös tulevina vuosina, niin pari kolmekin mestaruutta voi olla mahdollista.

  Samaa sanoivat myös White ja McManus. 10 mestaruuttakin voi olla Ronnielle mahdollista.

  Samalla pitää toki miettiä nuorempien pelaajien kyvyttömyyttä todella haastaa vanhaa sakkia. Higgins, O'Sullivan ja Williams olivat kaikki semeissä ja ovat melkeimpä kolme vanhinta pelaajaa tourilla. Elleivät jopa ole. Trump oli ainoa nuori, joka onnistui haastamaan heidät ja hänkin oli vähällä hävitä semeissä Williamsille.

  Vaikka Ronnien mestaruus oli hieno asia ja suon hänelle vaikka 10 seuraavaakin, niin toivoisin kuitenkin kärkeen myös muita pelaajia. Toki tourilla kisoja ovat voittaneet muutkin, mutta kun isosta pystistä pelataan pitkässä turnauksessa, niin kyllä nämä vanhat herrat vaan ovat kovia.

  Kokonaisuutena kisat olivat kyllä todella hienot. :)
   
 17. Soni85

  Soni85 Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2019
  Viestejä:
  331
  Saadut tykkäykset:
  75
  Joo, siis myönnettäköön, ettei sanavalintani ollut objektiivisesti kaikkein parhain. Eli juurikin noin, että mun omasta subjektiivisesta näkökulmastani katsottuna olisin halunnut nähdä pidemmän, tiukemman ja jännittävämmän finaalin. Vaikka puoleen yöhön asti. Mulla oli lievät sympatiat Trumpin puolella, muttei Ronnienkaan voitto mikään iso harmitus sinänsä ollut, vaan enemmänkin itselleni se, että kumpi sitten olisikin voittanut mahdollisesti pitempään jatkuneen finaalin, niin olisin toivonut voittajan voittaneen sen mieluummin 18-17 tai 18-16 luvuin. Ja että mielellään olisi finaalin loppupuolella tullut pari tiukkaa ''marathon''-freimiä.

  Ronnien puoleltahan ei ollut kyse mistään pannukakusta eikä se hänen syynsä ollut, ettei vastustaja sitten osannut pelata samalla tasolla vastaan. Trumpilla ja O'Sullivanilla lienee keskinäiset otteluvoitot kuta kuinkin tasoissa, joten olisin odottanut Trumpin puolelta hiukan parempaa tasoa tässä finaalissa. Mut mä oon vähän semmoinen tyyppi, että vaikka mun suosikki voittaisikin, niin haluisin sen mieluummin voittavan nipin napin kuin ylivoimaisesti dominoiden. Näin tuosta finaalista vain sunnuntain ja maanantain iltojen muutamat freimit Kutoselta, joten mulla ei ole niin kattavaa näkemystä koko finaalista. Trump oli ilmeisesti jossain vaiheessa kuitenkin kaventanut hiukan tilannetta.

  Onko muuten tuolla Snooker-kartalla joitain pienempiä turnauksia/pokaaleja, joita Ronnie ei vielä olisi voittanut? Että sillä saralla vielä jotain haastetta?


  Jep, nimenomaan näin. Ei se tietenkään Higginsin, O'Sullivanin ja Williamsin syy ole, jos nuoremmilla ei tasaisuus riitä.
   
  KILLPATRICK ja nepa tykkäävät tästä.
 18. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  609
  Discoveryn näyttämän snookerin kausi 2022-2023 on alkanut.
  European Masters alkoi eilen. Katsoin tänään hetken, mutta siirryin yleisurheilun pariin. Discovery+-lähetyksessä oli kolme matsia, mutta pelkillä saliäänillä. Ei jaksanut.
   
 19. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  609
  Viimeksi muokattu: 25.09.2022
 20. larionof

  larionof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  429
  Saadut tykkäykset:
  9
  Tuli tuossa tapeltua taas itselleni vuosimaksun Eurosport-tilaukselleni, eikä kaduta( 30 euroa vuosi) sillä sitä ei ole enää tarjolla Suomessa. Kiitos tästä kuuluu Discoverylle. Onko tosiaan niin, että Discoveryn halvin paketti maksaa enemmän( tai yhtä paljon) kuin koko Eurosportin vuosimaksun verran? Ei siis mikään ihme, että Aki puhuu enemmän tuosta Discoveryn tilauksesta kuin itse pelitapahtumista ja se pistää ärsyttämään sen verran, että välillä katson jopa niitä ilman selostusta olevia lähetyksiä mielummin kuin Akin jurinoita Discoveryn edullisuudesta. Ville ei ole niin säväyttävä tilanneselostaja kuin Aki ollen usein hiljaa jopa silloin kun jotain mielenkiintoista tapahtuu mutta hän ei ole kertaakaan omiin korviini saattanut tietoa Discoveryn edullisesta tilauspaketista.

  Eurosportplayerissa itsessään on paljon parannettavaa joka plättärillä ja siten D+ voisi olla parempi mutta hinta-laatusuhde on moninkerroin parempi, etenkin kun suurimmaksi osaksi palvelu toimii moitteitta( tallenteiden jatkaminen ei niinkään eikä sisäänkirjautumisprosessi ole kovinkaan modernia tasoa).

  Ja tosiaan, ISPF, snookerissa on, silloin kun on tarjolla, monia striimejä, joissa ei ole selostusta mukana ja monesti ne itsellä onkin sivustriimeinä pyörimässä samalla kun katson selostettua striimiä( useimmiten englanniksi) tai ihan jotain muuta.

  Parhaillaan on meneillään( tai oli, en ole katsonut vielä loppuun asti) sekapariturnaus ja jotenkin harmillista, että pareja on vain neljä kappaletta mutta eipä vastaan ole enempää naispelaajia turneilla tullutkaan, joten ehkä tasorimana on haluttu pitää kiertueosallistumisvaade. Mutta tästä koituu ongelmaksi se, että peliä pelaavat pitkälti miespuoliset edustajat( Mark, Ronie, Judd ja Neil) ja naisten rooli on ollut enemminkin pelissä mukanapitäminen.

  Muutama positiivinen poikkeus on kuitenkin lähes joka ottelussa ollut ja osoittaa sen, että naispuoleiset ovat paikkansa kilpailussa ansainneet( näistä kahdeksasta pelaajasta kuitenkin eniten virheitä tahtoo tehdä Ronnie eikä niinkään naiset, jos virheeksi lasketaan ohilyöntejä, ei valkoisen saattoa). Pari harmittavaa tappioa freimeille tuli tosin naisten aikaansaamien helppojen virheiden vuoksi mutta kaikenkaikkiaan viihteellinen pelimuoto ja tätä pelimuotoa( tosin ei mixed vaan pelkkä paripeli) on tullut seurattua aina kun vain mahdollista biljardin puolella. Siellä säännöt ovat hieman erit mutta kaikkineensa tämä pelimuoto, vaikka normaalina paripelinä, saisi olla useammin framilla.
   
  nepa tykkää tästä.