Snookerin MM:t alkaa pian Eurosportilta

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Blaqua, 29.03.2004.

 1. larionof

  larionof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  10
  Totta.
  Me nostimme oman pöydän 130 kiloinen 2x1 -neliömetrinen kivi viiden äijän voimin yläkertaan ja silti saimme jälkiä aikaiseksi.
   
 2. masterpee

  masterpee Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.11.2005
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  1
  Onko jotain sivustoa tai tapaa mistä näkisi mitä turnauksia eurosportplayeriltä näkee ja koska? Nyt menossa turnaus joka ei ilmeisesti näy eurosportilta? Jotenkin turhan vaikeaksi tehty tälläisen yksinkertaisen tiedon laittaminen eurosportin sivuille.
   
 3. larionof

  larionof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  10
  Mm. WST kertoo kohtuudella eri tapahtumista. Mutta tämä Champion of Champions ei taida näkyä kuin netissä( FB: Champion of Champions Snooker näytti eilen ainakin Gilbert-Selby -ottelun), Näkyy nähtävästi vain iTV4:lla. Sen taas saa kommerverkein näkyviin täälläkin( vaatii ilmaisen iTV huv -tilin).

  Jaksoja on kuusi kappaletta eilisiltaan asti ja eilen ratkaistiin ryhmä kakkosen mestari.
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2021
 4. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  612
  UK Championship 2021 on ollut mielenkiintoinen. Brecel ja Zhao huomenna finaalissa. jos Hawkins ei nyt yllätä.
  edit: niin siinä sitten kävi: Zhao vastaan Brecel huomenna.
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2021
 5. larionof

  larionof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  10
  Brecel ei ole kovin korkealla omalla listallani ja Zhao( olen skipannut hänen pelejään, ehkä ei olisi pitänyt) on ns. uusi tuttavuus. Mielenkintoinen todellakin.

  Mutta samalla hälyttävä huomio: Onkohan Eurosportplayer lopetusuhan Suomessa alla kun tuntuu siltä kuin suomiselostusta ei tule livematseista kuin televisiokanavalta ja silloinkin selostajan puhe katkeaa useammin kuin tarpeeksi kesken kun mainokset alkavat. Ihan kuin ESP:lla ei olisi mitään väliä. Ja se jatkuva Discovery+:n mainostaminen ja ylistäminen, ESP vain on huomattavasti halvempi kuin Dsc+
   
 6. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  612
  Nyt menee salaliittoteorian puolelle. Laita nyt muutama tarkasti dokumentoitu esimerkki.

  Ainakin meneillään olevassa snooker-turnauksessa oli Kauppisen selostus jossakin matsissa, joka ei tullut ES1 tai -2:lla.
  Muuta tästä asiasta en tiedä. Saattoi olla sattumaa,
   
 7. larionof

  larionof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  10
  Yritin katsoa kaikki matsit, joko livenä tai jälkikäteen ja ruotsalaista selostusta oli muutamissa( yleensä playerissa on vain englantilaista selostusta, joten oli pieni ylläri pylläri), joten olisikohan Sampan televisiossa ollut bitti väärinpäin vaikkakin valintana oli suomen kieli( ei ruotsin).

  Tuntui vain koko viikonlopun tyhmältä kuunnella Kauppisen selostuksia, jotka katkeavat parin ensimmäisen sanan jälkeen. Mutta missä Ville oli koko turnauksen ajan( ei saa lomailla UK-champin aikaan ;) )
   
 8. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  612
  Zhao (赵心童) voitti. Olen tyytyväinen. Nuori mies ja pää kesti. Taidot jo tiesimme.
   
 9. Pulse+

  Pulse+ Käyttäjä

  Liittynyt:
  11.03.2004
  Viestejä:
  630
  Saadut tykkäykset:
  95
  Kutosen snooker lähetyksissä on äänessä käsittämätön taustahurina, itse asiassa ollut koko syksyn kaikissa lähetyksissä. Ei ole korjausta saatu aikaan, vaikka palautettakin on tullut laitettua. Eron huomaa selvästi, kun kääntää saman lähetyksen Eurosport kanavalle.
   
 10. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  6 348
  Saadut tykkäykset:
  1 192
  Tuleeko tänään kutoselta?
   
 11. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  612
  Olet oikeassa ainakin nyt. Saliäänimikit ovat jossakin ilmastointilaitteen vieressä tjsp. Aikaisemmin en ole huomannut, koska katson Eurosporttia yleensä.
   
 12. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  612
  Tulee myös huomenna.
   
 13. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  471
  Saadut tykkäykset:
  29
  Katsoin perjantaina tuon David Gilbertin ja John Higginsin ottelusarjan siihen pisteeseen, kun Higgins kavensi framevoitto-tilanteeksi 1-3, tuo ensimmäinen kavennus-framevoitto oli jonkinlainen käännekohta ottelun lopputuloksen osalta, kun melko harvinaista, että enää 0-4 -tilanteesta noustaan paras 9:stä, eli viiden framevoiton jälkeen voittaja selviää. Sitten, kun siellä peliareenalla tuli 15 minuutin tauko, niin nukahdin tauon aikana, ja tarkastin aamulla vasta tuloksen herättyäni, niin Higgins on tänään finaalissa, kun tuo Gilberitä vastaan meni 9:teen frameen, ja oliko se MacQuire, jonka Higgins tiputti Semifinaalissa.

  Tänään sitten illalla finaalissa, ja se näkyy kutosellakin livenä, vaikka tuossa kutosen ainakin perjantaina Kauppinen selostuksessaan mainostin aika voimakkaasti tehotoistolla "Kannattaa tilata Eurosport tai Discovery+", jos haluaa nähdä enemmän snookkeria, se vähän tympi.

  Gilbert aloitti tuon Higginsiä vastaan ottelusarjan voimakkaasti, ja oli alussa tosiaan selvästi varmempi otteissaan, ja Higgins teki jotain ihan älyttomia lyontivirheitäkin ja Gilbertillä kävi noiden ensimmästen voittoframejen aikana pari kertaa vähän tuuriakin safety-lyonneissa.
   
 14. 71 dB

  71 dB Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  11 414
  Saadut tykkäykset:
  760
  Ei se Snookerin näkyminen Kutosella mitään hyväntekeväisyyttä ole. Se on Snookerin mainostamista ja porukan houkuttelua noihin maksupalveluihin. Aki Kauppisen snooker-kaupittelu kuuluu suorastaan hänen työnkuvaansa.
   
 15. bluesmood

  bluesmood Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.11.2013
  Viestejä:
  471
  Saadut tykkäykset:
  29
  Kyllä ymmärrän tämän, sama se noissa kaikissa ilmaiskanavilla näkyvissä urheilutapahtumissa, joita sitten niitä lähettävien yhtiiden maksulliset suoratostopalvelut lähettävät sitten säännöllisemmin, esim maikkarilta mitä tulee välillä SM-liigan jääkiekko-ottelu, kun C-More näyttää koko kauden kaikki pelit vissiin automaattilaskutuksella toimivassa C-more -suoratoistopalvelussa, ja se on MTV:n omistama. Tajuan kyllä nyt ei liiketalouden ja hallinnon tradenomi-opinnot nyt niin hukkaan valuneet, ettenkö tämän tajuaisi tämän kaupallisemman puolen myös tässä televisiotoiminnassa, olen sitäkin pureskellut.

  Vaikka olen mellko vähävaraisen työläisperheen kasvatti, ja kun aloitin liiketalouden ja hallinnon tradenomiopinnot, en oikeastaan tajunnut mitään liiketoiminnasta, mutta mitä ihan hyvän todistuksen sain, niin lopulta siitä lieni etua, ja mitä olen joistain aiheista syventänyt käsitystäni lukemalla vapaa-ajalla kirjallisuutta ja eri lähteitä, niin aika hyvin käsitän kyllä, että mikään kaupallinen televisioyhtiö harjoita hyväntekeväisyyttä missään muodossa, koska ne tekee omaa liiketoimintaansa ja tavoitteena tilikauden voiton maksimointi.

  Vaikka olen kyseenalaistanut nuo tradenomi-opintojeni suorittamisen, mitä olen paljonkin kuullut eriäviä mielipiteitä niiden hyödyllisyydestä, mutta mitä opinnoissa oli kiitettävästi ohjelmistokehitystä, verkkotietoturvaa ja liiketoimintaa, niin vaikka työllistymistilaisuuksia on ollut vähän paikkakunnallani Turussa ja vaikeuksia työllistyä jonkun toisen leipiin johonkin tuottavaan työpaikkaan, niin lopulta ei ne opinnot nyt hykkaan mennyt, ja siitäkin oli ehkä enemmän etua, että lähdin tuossa liiketoiminta-ajattelussa tyhjältä pöydältä rakentamaan sitä maailmankuvaa, mikä siihen liittyy. On ihan totta, että Snooker-selostajan työsopimuksessa varmaan määritelty, että selostuksen täytyy toimia edustavasti palkan maksavan televisio-yhtiön brändin edistämiseen ja liiketoiminnan edistämisen mukaisella tavalla täytyy ääniraita luoda siinä selostustilanteessa. Sama se lopulta kaikissa työpaikoissa on, esimerkiksi ohjelmistofirmoissa varmaan täytyy työsopimuksessa työnhakijan hyväksyä, että kaikki lähdekoodin immateriaalioikeudet tämä luovuttaa palkan maksavalle taholle, en tiedä, kuinka yleistä se on Suomessa, mutta voisi kuvitella että ainakin Yhdysvalloissa varmaan jos hakee jostain Piilaaksosta jostain vähäkään isommasta teknologiafirmasta edes mitä tahansa paikkaa, niin kyseisen yrityksen lakiostastolla työskentelevät ne puolustusjuristit, jotka laatineet sen työsopimuksen luonnoksen tyhjään dokumenttipohjaan, niin aika viimeisen päälle siinä jätetä mitään aukkokohtia työnhakijan näkökulmasta.
   
 16. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  9 136
  Saadut tykkäykset:
  1 307
  Ford on pelaillut ihan hyvin, mutta mies näyttää jatkuvasti niin kärsivältä ja stressaavalta, että luulisi jo senkin aiheuttavan isoja ongelmia tv-peleissä. Naama on punaisena ja päätä pyöritellään. Kun samalla vertasi Selbyyn, joka ottaa aikansa ja rauhassa pelailee, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. Onhan Selbyllä tietenkin isoista peleistä paljon enemmän kokemusta, mutta jotenkin Fordin pitäisi saada rauhoitettua itseään.

  Hyvin hän kyllä eilen pelasi, mutta varmasti voisi onnistua vieläkin paremmin.

  Selbystä sellainen huomio, että miehelle on tullut hieman mahaa. :)

  Eihän snookerinpelaajat mitään maratoonareita ole (poislukien O'Sullivanin kaltaiset mestarijuoksijat), mutta luulisi silti, että jos päivittäin kierrät snookerpöytää monen tunnin ajan, niin kaloreita kuluisi. Miten ihmeessä monilla pelaajilla tuota mahaa löytyy? Onko se sitten olutta ja fish&chipsejä treenien jälkeen? Tai aikana?
   
 17. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  3 258
  Saadut tykkäykset:
  612
  ^Minulle on tullut käsitys, että huippusnookerissa suurin ero on pelaajan korvien välissä.
  Aki Kauppinen kertoi viimeksi tällä viikolla, että Tom Ford on hakenut apua pelaamisen henkiseen puoleen. Ehkä apu ei ole auttanut tarpeeksi. Ronnie O'Sullivanilla voisi olla vaikka tusina maailmanmestaruutta ilman mielen ongelmia. Onneksi myös O'Sullivan on ymmärtänyt hakea apua.

  Nykyään näyttää olevan vaatimuksena, että julkisuudessa olevan henkilön tulisi olla kuin kuivan kesän orava, vaikka ammatti ei sitä vaatisi. Ajatus lienee sellainen, että jos ei pysty pitämään painoaan kurissa on jotenkin heikko ja elämänhallinta on muutenkin kateissa ja on täten huonompi kuin se laiha kaveri.
  Ylipaino ei varmasti ole etu snookerissa, mutta se ei estä olemasta Top16-pelaaja. Aikanaan Stephen Lee ja nykyään Mark Allen ja Stuart Bingham ovat hyviä esimerkkejä.

  On muuten kuvanlaadussa todella paljon eroa kun katsoo snookeria Telian kaapelissa Eurosport 1 -kanavalta ja vertaa sitä Eurosportplayer-kuvaan Nvidia Shield TV:n kautta (Telia voittaa).
  Telian kaapelissa näkyy vain ES1 ilman eri maksua. ES2:een tarvittaisiin joku lisäpaketti. Tämän takia olen ostanut ESplayerin.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2021
  nepa tykkää tästä.
 18. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  9 136
  Saadut tykkäykset:
  1 307
  Stephen Lee oli kyllä oma suosikkini aina ennen noita typeriä sopupelejä.
  Kyllä hänestä kuitenkin huomasi, että pitkissä turnauksissa ja pitkissä peleissä hiki virtasi pitkin otsaa ja kävely pöydän ympärillä alkoi olla välillä aika hidasta. Hän on ehkä lihavin pelaaja, mitä itse muistan. Mutta aikanaan oikein hyvä pelaaja ja symppis kaveri. Cue poweria muistaakseni löytyi enemmän kuin keneltäkään toiselta pelaajalta. :)

  Eihän snooker tietenkään ihan huippukuntoa vaadi, mutta ihan varmasti ylipaino ei ole hyväksi. Kyllä se vaikuttaa henkiseen puoleenkin, jos fyysinen puoli ei kestä.

  Ja lähinnä oikeastaan vain mietin sitä, että jos kaverit harjoittelevat monta tuntia päivässä, niin miten saavat pidettyä painon korkealla? Kun itse joskus käy pelaamassa monta tuntia, niin kyllä sen kropassa ja jaloissa tuntee, vaikka itse olenkin varmasti keskivertokaveria liikunnallisempi ihminen. Että missä välissä oikein ehtivät syödä niin paljoa, että lihovat? Kävelyä tulee kuitenkin pöydän ympärillä varmasti paljon enemmän kuin normi-ihmisiellä. Pitäisi itse joskus ottaa askelmittari mukaan, niin näkisi vähän osviittaa askelin määrästä.

  Mark Allen on mielestäni lihonut viime vuosina paljon. Mistä ihmeestä niitä kaloreita ehtii saada? :D

  Higgins on niitä harvoja, jotka ovat laihduttaneet paljon. Mieshän on sen vuoksi ollut viime aikoina uutisissakin, kun on selkeästi hoikemmassa kunnossa kuin aiemmin.

  Pitäisi tehdä tutkimus snooker-pelaajien painon suhteesta heidän pärjäämiseensä. Että mitä tilastot näyttäisivät. :)
  Toki yksittäisi poikkeuksia on aina suuntaan ja toiseen, mutta miten lie BMI versus ranking menee. :D

  O'Sullivan voitti eilen finaalissa. Jäi viimeiset freimit katsomatta, kun väsytti ja ajattelin, että Robertson kuitenkin vie. No väärässä olin. Pitää varmaan uusintana katsoa pelin loppu.

  Kasifreimi oli eilen hieno ryöstö O'Sullivanilta. Kahden snookerin takaa tuli voittoon ja tasoitti tilanteen 4-4 ennen taukoa.
   
 19. larionof

  larionof Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2002
  Viestejä:
  430
  Saadut tykkäykset:
  10
  Paino, tai oikeastaan vartalon muoto ja liikkuminen eivät ole täydellisessä korrelaatiossa. Itse esimerkiksi liikun todella paljon ja urheilen sekä aerobista että anaerobista useamman tunnin viikossa ja silti paino on aina sama. Eikä lihasmassakaan merkittävästi muutu. Ruokailen sopuisasti ja juon, mutta liian vähän. Metaboliikka vain aina ei ole sen laihduttamisen kannalla( laihdutin viisi vuotta sitten 27 kilogrammaa ja siitä tuli takaisin 14 kilogrammaa missä se on viimeiset kolme vuotta ollut. Mutta olen myös perussairas). Siten, vaikka sen seitsemän tuntia seisoisi siinä pöydän ääressä ei laihduta, etenkään kun mitä olen katsonut näit tukevampia pelaajia niin he juovat pelin aikana todella vähän( laihdutin juomalla, en lisäämällä urheilua, jos yksi muutos pitäisi mainita).

  Ronnien eilinen peli oli erittäin ailahtelevaa; Ronnie ei yhdeksässä kymmenestä mahdollisuudesta yritä snookereilla nousta suosta ja siten oli piristävää nähdä hänen yrittävän.

  Loppuhaastattelussa hän kuitenkin toisti taas samaa mantraa, eli hän pelaa ilokseen, ei voittaakseen( kommenttia typistäen). Jo siksi olisi ollut mukava nähdä Robertson voittamassa kun hän yritti sitä tosissaan. Ja naamasta näki kuinka paljon sattui kun voitto olisi ollut omissa käsissä. Silti, O:n voitto on se miksi kisoja katson( vähän kuin formuloissa Räikkösen maaliin pääsy, joten sitäkään lajia ei enää tarvitse seurata. Kiitos on oikeastaan Massin ja massin, ei niinkään Kimin lopettaminen) muutaman muun pelaajan menestymistoiveiden myötä sillä koskaan ei tiedä etukäteen mitä ja miten Ronnie päättää tänään pelata.
   
  nepa tykkää tästä.
 20. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  6 348
  Saadut tykkäykset:
  1 192
  Olen useampia Suomalaistuneita Brittejä seurannut. Ihan sama mistä osaa saarta tulevat vai tulevatko naapuri saarilta tai jostain alusmaasta, niin ruokailutottumukset ja elintavat on jotain, mihin pystyy harva suomalainen syöttösika. Pelkkää rasvaa, suolaa, teurasjätteitä, valkoista paahtoleipää, kaljaa, ei liikuntaa, paitsi katsomalla televisiosta ja tätä harrastetaan paljon. Vettä ei juoda, kaloja ei syödä, koska ne ovat "koirien ruokaa" Paitsi ehkä fish and chips, mikä on uppopaistettua. Vaikeata on ollut välillä kuunnella heidän valitusta omista vaivoistaan, kun nelikymppisinä näyttävät ja olevat samassa kunnossa kuin normi kuusikymppiset. Kun yrittää kertoa, mitä kannattaisi muuttaa, niin se on kuin puhuisi seinälle.
   
  nepa tykkää tästä.