SF Anytime

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana Samppa, 22.04.2014.

 1. Samppa

  Samppa Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 062
  Saadut tykkäykset:
  16
  Kyseinen palvelu oli ilmaantunut Sonynkin töllöön ja tuli sitten testattua. Kuvassa ei moitittavaa, HD-sisältö (kokeiluleffana Frozen) pyöri nätisti ilman viiveitä tai pätkimisiä. Ääni sen sijaan jätti toivomisen varaa. Se oli tiedossa, että monikanavaääntä palvelu ei tarjoa, mutta ääniraidan latteus pääsi kuitenkin yllättämään. Ei päässyt perus tv-tason stereoraidan tasolle.
   
 2. Samppa

  Samppa Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 062
  Saadut tykkäykset:
  16
  Taas kun tuli katsottua elokuva tuolta jokusen kuukauden tauon jälkeen iski äänien matala bittivirta pahasti korville. Kuvanlaadussa ei tosiaankaan ole moittimisen sijaa, mutta luulisi kaistaa löytyvän edes perustason äänille.
   
 3. Alex70

  Alex70 Member

  Liittynyt:
  23.08.2012
  Viestejä:
  200
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sony 55w905 telkkarina ja uusin softa. Kuva erittäin hyvä, äänet tosiaan ei niin hyvä. Tosin ongelmia oli saakelisti launtaina. Ping 20ms ja 9,5-10Mbps oli todellinen nopeus mutta leffa jäi jumiin yli kymmenen kertaa. Teksi vilkku ruudussa ja ruutu musta. Mikään muu ei auttanut kuin palata alkuun ja valita "katso xx.xx kohdasta uudelleen". Ei siis lähtenyt puskuroimaan tms vaan totali tiltti.
   
 4. Tomppa3

  Tomppa3 New Member

  Liittynyt:
  19.02.2004
  Viestejä:
  92
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sony KDL60W605B telkkarina ja aika lailla samat vaikutelmat palvelusta kuin muillakin tässä lipareessa. Ääni on ihan luokaton, korkeat äänet kihisevät todella häiritsevästi ja äänen yleissointi on tynnyrimäinen. Arvosana voisi olla 1/5. Kuva on muuten ihan laadukas, mutta panoroinneissa on lievää mikronykimistä, eli kuvataajuus ei tunnu pysyvän vakiona. Myös pakkaus näkyy vaativissa kohtauksissa melkoisen häiritsevänä. Arvosana 3/5.

  Palvelu on laatuunsa nähden melko kallis, sillä uutuusleffan (X-Men, Days Of Future Past) kahden vuorokauden hinta oli 6€. Tähän asti kuulosti edes kohtuullisen hyvältä, eikö totta? Tunnin katsomisen jälkeen palvelu nimittäin pysähtyi, eikä leffa lähtenyt enää liikkeelle pitkän bufferoinnin jälkeenkään. Käynnistin telkkarin uudestaan, jolloin leffa alkoi alusta, eikä ohjelma enää muistanut alkuperäistä toistokohtaa. Kelattuani summamutikalla leffan oikeaan kohtaan, jatkui toisto parin minuutin ajan pysähtyen uudelleen ja jälleen kerran uudelleen, kunnes kyllästyin makkeliin ja sammutin telkkarin kokonaan. Tässä vaiheessa leffan alusta oli kulunut kolmisen tuntia ja leffasta oli jäljellä ehkä 20 minuuttia.

  Nettiyhteydessä ei vikaa, sillä Netflix on toiminut kyseisessä telkkarissa koko ajan suorastaan loistavasti, kuten myös muut palvelut. Toivottavasti tänä iltana toimisi, sillä telkkarista vuokrattua leffaa ei näköjään voi katsella mistään muusta laitteesta loppuun.
   
 5. Alex70

  Alex70 Member

  Liittynyt:
  23.08.2012
  Viestejä:
  200
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama leffa kuin Tomppa3 tuossa yllä tuli eilen vuokrattua. Leffa toimi hienosti 1t 25min asti. Täysin samat ongelmat eli piti palata alkuun. Valita toisto samasta kohdasta mutta leffa näkyi aina pari sek ja sitten musta ruutu ja jumissa. Alusta katsominen ja kelaaminen ei toiminut ja leffa veti jumiin. Sammuttelin telkkarin ja virtajohto pois ja uudelleen kokeilu.ei vaikutusta. Puolen tunnin tappelun jälkeen luovutin ja kirjoitin kiukkuisen mailin SF Anytimen supporttiin. Tarjoavat taas ilmaisklodin mutta mitä sillä tekee kun palvelu on luokaton ja leffaa ei pysty katsomaan loppuun.
   
 6. aheikkinen

  aheikkinen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 080
  Saadut tykkäykset:
  108
  Merkittävästi paskempi laatu ja silti kalliimpi hinta, kuin tavallisessa blu-ray vuokrauksessa? Kuulostaa aika huonolta diililtä.
   
 7. Alex70

  Alex70 Member

  Liittynyt:
  23.08.2012
  Viestejä:
  200
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainoa plussahan tässä olisi käytön helppous, eli vaikka lauantai iltana 23 aikaa voisi vuokrata ja alkaa katsoa - jos tuo luokaton tekele toimisi.
  Sunnuntaina yritin uudelleen. Katkoi ja jumitti monta kertaa noin 1.25-1.30 kohdalla kunnes tuon jälkeen toimi loppuun moitteettomasti.
   
 8. Alex70

  Alex70 Member

  Liittynyt:
  23.08.2012
  Viestejä:
  200
  Saadut tykkäykset:
  0
  Testasin reklamoinnin jälkeen saadulla arvokoodilla, tällä kertaa tietokoneen kautta. Toimi täysin moitteettomasti. Kuva hyvä, ääni ontto, mutta kaikki yllä olevat ongelmat olivat poissa, joten voisi olettaa että ongelma on Sonyn SF Anytime softassa tai itse telkkarissa.