Selviytyjät Suomi (Nelonen)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Professional, 04.02.2018.

 1. 3JJ

  3JJ Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 405
  Saadut tykkäykset:
  201
  Jollella oli hyvä tarina. Ensin täysin mitäänsanomaton pelinappula jota muut ohjailivat. Sitten kaikki kaverit äänestetään yksi kerrallaan pois ja jäät täysin yksin. Valmis luovuttamaan. Mutta sitten herää eräänä aamuna ja aloittaa pelaamisen. Helmeä settiä.

  Paha vaan kun finaalikolmikosta sekä Marianne että Krisu pelasi voittoa Krisulle. Tässä taas auttaisi jos potti olisi se miljoona niin ehkä kiinnostaisi enemmän. Krisu just manasi lehdille että veroa menee varmaan puolet, eli käteen jää 15 000. Mutta onneksi tällä kaudella kuitenkin pelattiin enemmän kuin edellisellä kaudella, ettei mennyt samanlaiseksi "rippileiriksi", mitä nyt lopussa vähän lässähti.

  Tuosta luovuttamisesta. Minusta näytti ettei Jolle saa sitä syttymään vaikka yrittäisi koko päivän, varmaan flinttikin jo raavittu pilalle. Nuo kilpailuthan on pätkittyjä, Jolle sanoi että se tynnyrin täyttäminen vedellä kesti varmaan puoli tuntia. Voi olla että sitä tultakin hierottiin yhtä pitkään tuloksetta.
   
 2. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 463
  Saadut tykkäykset:
  75
  ^ Noin minäkin sen tulkitsin, että kaikkensa oli jo tehnyt ja kun ei syty, niin ei syty. Liekö extrassa ollut tästä jotain, en vielä ole katsonut. Mutta onhan likka sen verran menestynyt jo muutenkin, että vaikka voittoa tässä toivoin Joalinille, ei niin edes harmita.

  Onkohan se Suvi ihan oikeasti tyytyväinen niihin alienin huuliinsa, ihmetyttää kyllä. Sori!
   
 3. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 636
  Saadut tykkäykset:
  694
  Tätä mekin mietimme, kun nainen yllättäen osoittautui juttujen perusteella ihan semi järkeväksi. Mutta ne huulet kiiltävänä neuvostossa. Tuli mieleen jotkut pilailu Zyskowiczit.
   
 4. 3JJ

  3JJ Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.03.2006
  Viestejä:
  1 405
  Saadut tykkäykset:
  201
  Muistaakseni hän oli vielä kohtalaisen hyvän näköinen ennen operaatioita. Mutta se oli sitä aikaa kun seiskapäiväät ja vastaavat sponsoroivat noita leikkauksia jotta saavat juttuja lehtiin. Mutta jos itse on onnellinen niin sehän se tärkeintä.
   
 5. Reddington

  Reddington Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.08.2014
  Viestejä:
  299
  Saadut tykkäykset:
  17
  Joo toki nainen varmaan tajusi ettei tulta nyt millään tule, joten voi saada hyvää spirittiä avittamalla toista.

  Aika paljon lopun istunnossa noita Suvin huulia näytettiin, olikohan ihan vain sattuma. Henkilökohtaista silti.
   
 6. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 967
  Saadut tykkäykset:
  417
  Uuden kauden kilpailijat on nyt vähän alelaarikamaa, ei löydy oikein itseä kiinnostavia persoonia ainakaan näin alkuun. Noh, on siellä ainakin Viki ja Helmeri joita on tullu seurattua…

  Hylättyjen saari ja sit ne kultakolikot tuovat kyllä mukavan lisän, varsinkin ne kolikot voivat olla taitavan/taitavien pelaajien käsissä aika mielenkiintoisia pelinappuloita.