Selviytyjät 20 - Sankarit vs. konnat (MTV3)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 27.04.2012.

 1. Samppa

  Samppa Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Colbyn huomautus karanteenissaolosta kiinnitti huomion - eivät saaneet mennä veteen eivätkä viidakkoon, ilmankos leirielämä tuntui jotenkin vajaalta.
   
 2. Vole

  Vole Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Varmana latistanut tunnelmaa, kun leiristä ei saanut juurikaan poistua. Vie muutenkin tätä Selviytyjät -fiilistä pois, kun aina tulevaa kautta mainostetaan vaarallisilla eläimillä ja sitten kumminkin nyhjätään pienessä tilassa kuin BB-talossa konsanaan. Totta kai se on järkevää pitää kaikki kilpailijat hengissä, mutta kyllä niissä aiemmissa kausissa oli meininkiä, kun Hatch tappoi jonkun hain, Gabonissa törmättiin norsuun, Australiassa krokotiilit paistattelivat auringossa kiven heiton päässä leiristä (taisivat silloin vaeltaa leireihinsä)... Kohta eivät varmaan saa nuotiotakaan itse tehdä, jottei kukaan kuukahtaisi sinne.

  Russell oli hieman humaltunut Reunionissa. No olisin itsekin, jos olisin jäänyt äänittä ja olisi samanlainen ego. Piti oikein laminoida se JT:n kirje, jotta voisi jollakin konkreettisella asialla todistaa kuinka hyvä on... Vaikka Russell pelaakin ihan viihdyttävästi niin ymmärrän kyllä miksi kukaan ei halua äänestää häntä edes, vaikka kunnioittaisi hänen pelitapaansa, hän ei vaan vaikuta kovin mukavalta henkilöltä. Pisteet Sandralla että pystyi hillitsemään itsensä jotenkin ja Parvatille, että jaksoi katsella mokomaa koko kisan läpi.

  Reunion oli muilta osin taas hyvin tylsä, kaikilta piti kysyä jotakin ja osa kysymyksistä oli taas sitä tasoa "Candice menit sitten naimisiin, näytäppä sormusta... Ja eteenpäin". Missä kaikki hauskat ja mehukkaat kohtaukset, jotka jäivät näkemättä? Saisi olla pitempi ja perusteellisempi homma. Saa laittaa linkkiä, jos tapahtumasta on joku pitempi versio olemassa.
   
 3. Jufo

  Jufo Guest Guest

  Liittynyt:
  20.12.2002
  Viestejä:
  56
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tosin kysymys kuuluu, jaksaako Russelin touhuiluja katsella enää kolmatta kertaa, jos pelityyli on taas samaa. Suuren yleisön mielestä varmastikin jaksaa, kun kerran Russell taas kruunattiin yleisön suosikiksi.

  Reuniosta en tiedä olevan enempää materiaalia, mutta onhan olemassa nuo juryn Ponderosa-videot, jos haluaa seurata juryn ajanviettoa. Alla linkki materiaaliin:

  Heroes vs. Villains Ponderosa videos

  Coach ja Courtney näköjään perustivat juryssa pienen bändin ja musiikkivideonkin kyhäsivät joutessaan:

  Survivor: Heroes vs. Villains - The Dragons Music Video
   
  Viimeksi muokattu: 02.09.2012
 4. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 222
  Saadut tykkäykset:
  550
  Mielenkiintoista kyllä nähdä millä taktiikalla Russell kisaan lähtee.

  Hei, kiiitos tästä! En ollu edes tietoinen tälläisistä videoista... :eek:

  Haha, loistavaa! :D
   
  Viimeksi muokattu: 02.09.2012
 5. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Oli ihan näpsäkkä reunion, ja myös tuon toisen voisi katsella. Russellin ja Jeffin halaus jäi tosin lopussa näkemättä ja Amerikka äänesti taas tyhmästi J.T.:n vedon tyhmimmäksi, vaikka oikeastaan kaikki muut ehdolla olleet olivat huonompia vetoja. J.T.:n tempaus oli toki äärimmäisen riskialtis, mutta myös mielikuvituksellisen uusi ja kokeilemisen arvoinen yritys.
   
 6. Liekinheitin

  Liekinheitin Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 513
  Saadut tykkäykset:
  81
  Olisihan se vaihtelua olla edes joskus väärässä, mutta sinne meni tämäkin tilaisuus! Harmi vaan, että oli "vain" satanen tällä kertaa. Joo ei kukaan Russellia halua äänestää, mitä nyt enemmistö jenkkikatsojista... näkisin mieluusti vielä kolmannen kerran pelaamassa ja tosiaan että vetääkö entiseen tyyliin vai jollain uudella taktiikalla.
   
 7. Vole

  Vole Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Uusi kausi alkaa ensi viikon lauantaina klo 21:00. 21. tuotantokaudella seikkaillaan Nicaraguassa. Tätä kautta ilmeisesti näytetään kahdesti viikossa eli lauantaisin ja sunnuntaisin samaan aikaan.