Selviytyjät 20 - Sankarit vs. konnat (MTV3)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 27.04.2012.

 1. JTX

  JTX Käyttäjä

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 796
  Saadut tykkäykset:
  14
  Uskallan veikata että kyseinen päätös ei ole oman linjasi mukainen.
   
 2. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Sillä nyt ei ole mitään väliä. Johan sanoin että se ratkaisee asian, kerran tunnun olevan yksin tässä. En kyllä olettanutkaan muuta. Oma periaatteeni on olla spoilaamatta ketään/mitään.
   
 3. samsamsam

  samsamsam Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2004
  Viestejä:
  495
  Saadut tykkäykset:
  0
  ...ja yllättyneet juoksee ympyrää...
   
 4. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Yleinen konsensus on (viisaampien keskuudessa) ollut se aina, että suomalaiset on junttia insinöörikansaa, jolle menee useinkin läpi teknisesti riittävä perustelu. Näkeehän sen meidän päättäjistäkin, Nokiasta jne. Mutta eihän se toisaalta mulle kuulu jos ette ymmärrä asioita laajemmin vaikka miten asiaa avaisi, nyt kun homma ei edes maksaisi mitään normaalia ylimääräisempää vaivaa.
   
 5. samsamsam

  samsamsam Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.04.2004
  Viestejä:
  495
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten se voi olla vaikeaa ymmärtää, että MTV3:n tahtiin etenevässä ketjussa on ihan OK kommentoida kanavalla näytettyä materiaalia? Jos et halua katsoa jotain osaa esitetyistä ohjelmista, niin sitten kannattaa harkita tämän ketjun välttämistä - tai sitten luet viikon myöhässä.
   
 6. Samppa

  Samppa Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Välähdykset seuraavasta jaksosta ovat kuuluneet aina Selviytyjät-jaksoihin siinä missä tippuneen kommentitkin, joten tokkopa niitä nyt spoilertagittamaan tarvitsee tässä vaiheessa lähteä.

  Robin tiputtaminen voi aiheuttaa nyt sen, että sankareille tulee enemmänkin voittoja ennen yhdistäytymistä.
   
 7. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Paljastan salaisuuteni taikatemppuun. Jakson loppuessa ennen previkkaa laitan äänet pois ja katson sivusilmällä, että huomaan milloin alkavat pudonneen kommentit, jotka katson. Ymmärrän että tämä on liikaa monille. Monet lapsetkin menevät kokeilemaan paketteja komerosta viikkoa ennen määränpäätä.

  Palstan fakki-idiootit eivät ilmeisesti ole tarpeeksi katselleet amerikkalaisia koosteita, kun eivät tajua spoilaantua. Arvostan jenkkien leikkaustaitoja todella paljon, mutten kuitenkaan tarpeeksi etten älyäisi aina silloin tällöin spoilaantua. Amazing Racessa varsinkin tämä on suuri riski.
   
 8. idgie

  idgie Guest Guest

  Liittynyt:
  19.06.2006
  Viestejä:
  85
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuten joku jo sanoi, previkat ovat yleensä todella harhaanjohtavia, näiden tarkoitushan on saada katsoja seuraavallakin kerralla television ääreen.

  Teetkö näin myös realitysarjojen alkumusiikkien aikana, koska näissä on aivan samanlainen spoilerivaara. Alkumusiikkien aikana näytetään tapahtumia kauden ajalta ja jos yhtään seuraa sarjaa, tietää mikä tapahtuma on tullut jo ja mikä ei, näinollen kisasta tippuja ei varmastikaan ole henkilö joka näissä näyttämättömissä klipeissä on? Näin on käynyt pariin otteeseen seuratessani realityä, mutta ilmeisesti me muut emme ota tota spoilereita niin vakavasti. :)
  Minua ärsyttää ainoastaan jos kisan voittaja paljastuu liian aikaisin, näin tapahtui tämänhetkisen Diilin kanssa, voittaja selvisi kun katselin aivan eri ohjelmaa. :(
   
 9. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  No pitää tämä vissiin auki kirjoittaa. Eihän tuo tarkoita sitä, etteikö ne voisi spoilata. Jos kerran tietää että ne on harhaanjohtavia... Plus että itse en kaipaa nähdä mitään etukäteen. MIKSI IHMEESSÄ? Näkeehän sen sitten kun aika on!


  Mielenkiintoinen huomio! Diiliä olen lähinnä katsellut jossa on tosiaan nuo alkutunnarin aikana pöyrivät shotit, ei kai muissa. Mutta en ole ihan noin pitkälle asiaa ajatellut, eli onneksi tuossa kohtaa on tullut raja vastaan. Voihan noistakin spoilaantua joo. Toisaalta, joskus tuonkin kohdalla on käynyt mielessä että itse en ainakaan voi tietää etteikö siinä olisi käytetty vaikka pois editoitua materiaalia...

  Pointti onkin se, että tekijät tekevät usein hölmösti noissa koosteissa, trailerit ovat tästä aivan malliesimerkki. Aliarvioidaan katsojia vetoamalla keskimääräisen katsojan haluihin. Selviytyjissäkin olisi PALJON PALJON järkevämpää näyttää jakson lopussa ensin ne pudonneen kommentit ja vasta sitten previkkaa ensi jaksosta. Syyt järjestykseen ovat selvät, kuten totesit. Tuo toisista ohjelmista paljastuminen onkin sitten aivan ääliömäistä. Periaatteessa pakottaakin olemaan äärimmäisen varovainen tietyn median seuraamisessa, Suomessa kun mennään useita vuosia jäljessä. No melko harvinaista sentään.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2012
 10. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Isi sitten lähti! Idiootit... :eek: Courtney vaikuttaa enemmänkin sekopäältä puheidensa jälkeen. Vaikka ihan hauskasti kuittasikin (turhaan) Jeffreylle. :D

  Ei previkkaa!
   
 11. Vole

  Vole Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Tuossa koskemattomuuskisan peluutuksessa ei ollut paljoa järkeä. Miksi laitetaan vihamiehet Russell ja Sandra sekä Parvati ja Courtney yhteen? Ilmeisesti ideana oli tasoittaa pareja, jottei olisi yhtä surkeaa ja yhtä hyvää, vaan nyt oli kaksi keskinkertaista ja Coach. Olisivat tahalleen ottaneet yhden häviön laittamalla Courtney ja Sandra yhteen, Russell ja Parvati olisivat yhdessä pystyneet paremmin haastamaan Colbyn ja JT:n tai Amandan ja Candicen.

  Ensimmäistä kertaa kun Russellin äänestämä tyyppi ei lähde kisasta. Olihan se typerää äänestää Coach pois, mutta niin oli Robin ja Tysoninkin, kun joukkueessa on mukana sellainen turhake kuin Courtney. Äänestykset menivät miten menivät, mutta omaa hautaa ovat kaivaneet jo jonkin aikaa.

  Telkku.com onnistui tällä kertaa paljastamaan toisen kisan voittajan, kun ohjelmankuvauksessa oli kuva pizzafiestasta.

  Viime aikoina olen muuten miettinyt, että Selviytyjien pitäisi ottaa mallia Amazing Racesta ja kausilla pitäisi olla enemmän kilpailuja, jotka liittyvät maahan jossa kilpailijat ovat. Onhan se tietenkin helpompaa raahata maasta toiseen samoja palapelejä ja esteratoja, eikä tarvitse mitään uutta keksiä. Olisi se kumminkin kiva, jos kilpailijoiden pitäisi opetella joku paikallisen heimon sotatanssi ja esittää se sitten alkuperäiskansalle tai kilpailijoiden pitäisi painia toisiaan vastaan jollakin maan itsepuolustustyylillä yms. Valitettavasti kaikenlaiset ötökän syönti -kilpailutkin ovat jääneet.
   
 12. tsinivuo

  tsinivuo Guest Guest

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  Previkka :D sitten paljasti, että ensi jaksossa tapahtuu jotain käsittämätöntä. Miksi kukaan haluaisi antaa Russelille piilotetun koskemattomuusidolin? No, siksi varmaan mainostettiin kaikkien aikojen typerimpänä liikkeenä. :D
  Russelilla muuten nyt oma haaremi.
   
 13. Liekinheitin

  Liekinheitin Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 509
  Saadut tykkäykset:
  80
  ^ Toivottavasti tuo todella tapahtuu, olisipa aika uskomaton käänne.

  Russell olisi muuten hyvä pahis vaikka seuraavaan Bondiin, sellainen mastermind siis. :D Toivoisin voittavan tämän kisan.
   
 14. Jufo81

  Jufo81 Guest Guest

  Liittynyt:
  24.07.2010
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä jaksossa sankareiden heimo näki Robin joutuneen ulos niin on looginen johtopäätös, että konnien heimossa naiset ovat vallassa ja miehet napsitaan pois yksitelleen. Ensi jaksossa sitten näkevät, että Coachiakaan ei ole enää, joten pitäähän heimon viimeinen mies, Russell pelastaa katalan naisliittoutuman kynsistä. :rolleyes:
   
  Viimeksi muokattu: 08.07.2012
 15. Samppa

  Samppa Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Russellhan Coachin äänestämisen kuitenkin juoni, itse laittoi taktisesti eri nimen lappuun, jotta mahdollisessa loppuneuvostossa voi vikitellä Coachin ääntä.

  Aiemminhan tässä kisat liittyivät vahvemmin noihin kisapaikkoihin. Nyt viime kausilla ovat kilpailut harmillisesti toistaneet itseään, missä esim. ovat kaikki uintihaasteet, joita ennen oli runsaastikin.
   
 16. Vole

  Vole Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 927
  Saadut tykkäykset:
  81
  Typerän uhkarohkea liike Sankareilta antaa talismaani vaan Russellille tietämättä oikeasti toisen leirin tilanteesta. Huikea peliliike joo, mutta he tulevat katumaan sitä. Muutenkin aika hölmöä toitottaa vähän väliä kuinka luulevat tietävänsä mitä toisessa heimossa on meneillään.

  Jos Parvati olisi oikeasti halunnut Courtneyn jäävän, olisi hänen kannattanut käyttää se juuri löytämänsä talismaani antamalla se Courtneylle juuri ennen kokousta ja käskeä äänestää vaikka Sandra pois. Parvati olisi saanut toisen sätkynuken Daniellen lisäksi ja tämä liittouma olisi voinut pysyä salassa, kun Courtney olisi voinut selittää miten hän oli löytänyt vihjeen ruokaillessa ja löytänyt talismaanin. Olisi ollut tietenkin erittäin riskikäs liike Parvatilta, koska hän olisi voinut itsekin tippua mutta hänen asemansa olisi ollut erittäin hyvä, kun sätkynukkejen lisäksi Russell olisi mukana liittoumassa ja Jerri olisi myös roikkunut menossa mukana, koska ei muuta osaa.
   
 17. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 191
  Saadut tykkäykset:
  527
  Muijaosasto (Amanda, Candice, Danielle ja Parvati) on kyllä tällä kaudella kohdillaan.

  Koskas näitä kausia saa hankkia HD:na? (Ja mieluummin vielä ilman sumupilviä) :p
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2012
 18. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 191
  Saadut tykkäykset:
  527
  Hehe, oli paljon hauskoja ilmeitä, kun Parvati rupes jakeleen talismaaneja ympäriinsä... :D
   
 19. att

  att Guest Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  09.01.2003
  Viestejä:
  1 059
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muuten hyvä kuvio, mutta Parvatin olisi kyllä kannattanut suunnitella tämä yhdessä Russellin kanssa. Silloin Russell olisi hyvin voinut äänestää Parvatia. JT olisi pudonnut ja Sankarit olisivat edelleen uskoneet, että Russell on heidän puolellaan, mistä olisi ollut hyötyä seuraavalla äänestyskerralla. Ainahan Parvati olisi voinut sanoa, että molemmat idolit olivat palanneet peliin ja hän oli saanut niistä vihjeen jossain yhteydessä. Nyt Russellin uskottavuus meni ja Sandra pääsee kylvämään tuhoa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.07.2012
 20. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vähän kaukaa haettua. Sandrahan paljasti jo kuvion ja epäuskottavaa että yhtäkkiä konnilla olisi ollut kuin tyhjästä kaksi idolia lisää. Taisi muuten olla Parvatin ja Daniellen lopetus roikkumiskisassa teatteria, jotta sankarit tajusivat että sillä oli idoli josta pystyivät taas päättelemään etteivät äänestä Parvatia ja sitten on parempi mahdollisuus voittaa. Voi tietty olla ylianalysointia mutta Parvatin oveluus neuvostossa yllätti. Nythän molemmat heimot pelasivat periaatteessa juuri oikein ja lopputulos oli sikäli vääjäämätön. Russell olisi voitu pudottaa mutta pelkäsivät liikaa, tosin syystäkin. Hieno jakso jälleen! :naminami:
   
  Viimeksi muokattu: 22.07.2012