seinäjoen arabikevät (Matti Reinikka) 2018

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat' , aloittajana jodorowsky, 09.05.2019.

 1. jodorowsky

  jodorowsky Active Member

  Liittynyt:
  18.09.2011
  Viestejä:
  549
  Saadut tykkäykset:
  28
  Tämä juttu sopinee tv ohjelmiin vaikka tätä on teatterissakin esitetty. Kuulemma Matti Reinikka saisi tämän dokumentin esittää ylellä nyt sensuroimattomassa muodossaan. Eli pitäisi minun mielestä tarkoittaa sitä että se on sama kuin teatterissa jos ei ole niin se on sensuroitu vaikka toista väitettäisiinkin. Nyt katsojat jotka ovat nähneet tämän teatterissa pitäisikin olla tarkkoja ja laittaa tieto jakoon jos tässä on muutoksia teatteri versioon. Yleenhän me emme voi tänä päivänä enää luottaa kun siellä on alkanut olemaan valeuutisia. Voisi olla täysin mahdollista että Reinikka myös valehtelisi jotain koska se olisi ymmärrettävää että noin suuren koneiston edessä kuin yle joka saa veronmaksajilta suuret summat asian ajajille voisi Reinikkakin olla suostunut sensuuriin ja valehteluun pakon edessä että saisi teoksensa jotenkin esitettyä muuten voisi olla edessä taloudellinen kuolema.

  Mahdollista on tietenkin myös se että yle halusi pitää dokumentin pannassa vain eduskuntavaalien ajan että persut ei voittaisi. Mielenkiintoista tosin on että näin monen vuoden jälkeen elokuva sensuuri on yrittämässä uutta valtaan tuloa ainakin politiikkaan liittyvällä sensuurilla ja lähtölaukauksen otti yle jonka olisi pitänyt olla poliittisesti riippumaton. Sillä myös pekka ja pätkä neekereinä meni totaalikieltoon ihan vasta ylellä.
   
 2. tmtm

  tmtm Member

  Liittynyt:
  16.10.2008
  Viestejä:
  128
  Saadut tykkäykset:
  6
  En oo nähny enkä tiiä, tekikö Yle oikein tai väärin päätöksissään, mutta vähän nyt sitä salaliittosekoilua vähemmälle. Ei siellä ketään ole hiljennetty.

  Eikä tuota Pekkaa ja Pätkää ole mikään muukaan taho näyttänyt, joten Ylen syyttely tässäkin vähän niin ja näin. Koomista myös, kuinka sitä leffaa on yhtäkkiä keksitty alkaa pitää jonain suomalaisen elokuvan kruununjalokivenä. Rillumareit ei ole aikaisemmin kovin ihmeellistä kunnioitusta nauttineet.
   
 3. jodorowsky

  jodorowsky Active Member

  Liittynyt:
  18.09.2011
  Viestejä:
  549
  Saadut tykkäykset:
  28
  Eihän tuollaista pekka ja pätkä paskaa näytä yleensä muu kuin yle. Muut eivät yeensä sorru näyttämään tuollaista paskaa ja hyvä niin. Mutta yle esittää nyt kaikki pekat ja pätkät jos joku haluaa ne nähdä paitsi pekka ja pätkä neekereinä jota yle ei suostu näyttämään kun jollekin voi tulla paha mieli.