secondspin.com

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana Qs8, 20.02.2005.

 1. JayKay70

  JayKay70 Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  574
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo tarrajuttu johtuu varmasti siitä, että Secondspinillä on useita myymälöitä USA:ssa ja luulisinpa, että kaikki levyt labeloidaan heti kättelyssä myymälämyyntiä ajatellen.

  Olen itse törmännyt sellaiseen tarranpoistoaineeseen kuin "Label Remover" ja sitä vähän suihkauttamalla tarrat ja hintalaput saavat kyytiä sekunneissa. Tosin ei ole mitään hajua, mistä sitä saisi, mutta Google varmasti löytää.

  Hyviä ovat firman tarjouskampanjatarjoukset ja varsin usein tuleekin levyjä (cd/hd dvd) tuolta tilattua. Ennen toimitukset kestivät melkein kuukauden, mutta nykyisin tuntuvat tulevan nopeammin kuin Englannista... :thumbsup:

  Kun vielä ottaisivat vinyylit myyntiin...
   
 2. claude

  claude Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.12.2003
  Viestejä:
  1 078
  Saadut tykkäykset:
  7
  Peruivat tilauksen ilmoittamatta siitä mitenkään. Piti ihan pistää palautetta asiasta: not very good customer service there, guys.
   
 3. -Tinke-

  -Tinke- Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.04.2004
  Viestejä:
  377
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitti vinkistä, täytyy kokeilla.

  amazonin kautta näyttää löytyvän yksi myyjä, mutta menee yli 10e hintaiseksi tuo kaikkine kuluineen.
  http://www.amazon.co.uk/Label-Remov...=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1301228952&sr=1-2-catcorr
   
 4. htavilap

  htavilap Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  1 219
  Saadut tykkäykset:
  147
  Tilasin täältä ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan kerran tammikuussa ja silloin postikulut Suomeen oli 4.99 USD ja nyt näyttävät olevan 6.99 USD.

  Onko kulut nousseet vai oliko tuolloin sitten vain joku tarjous?
   
 5. Niksteri

  Niksteri Funny how? Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.01.2001
  Viestejä:
  678
  Saadut tykkäykset:
  1
  Huomasin eilen saman, että ovat nostaneet hintaa. Pidemmän aikaa oli $4.99.
   
 6. JayKay70

  JayKay70 Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  574
  Saadut tykkäykset:
  0
  No onhan tuo 6,99 kuitenkin halvempi vaihtoehto, kun joskus aikaisemmin veloittivat saman ensimmäisestä tuotteesta ja muille ostoksille tuli sitten aina jokunen taala lisää postikuluja...

  Secondsipinillä oli vielä jokin aika sitten käytäntö, että yli 30 USD:n (vai oliko se nyt 40 taalan) tilaukset sai ilman postikuluja myös Suomeen, mutta eipä näyttäisi olevan voimassa enää (testasin saman tien) :mad: Pitää siis vaan tilata kampanjoiden aikana (esim. -20& + free shipping yms).

  Omalla osallani asiakaspalvelu on ollut asiallista, nopeaa ja toimivaa. Tilauksia eivät tosin anna perua tai muuttaa vahvistuksen jälkeen, mutta tämän ymmärrän kun EU-määräykset eivät Jenkeissä päde ja muuten homma toimii. En muista mikä kooma tarkalleen oli kyseessä, mutta joku homma heillä tökki ja sain tästä hyvästä käyttää tarjouksen/voucherin uudestaan (-25% ja ilmainen kuljetus, sen muistan). Jenkkifirmoille asiakaspalvelu on tärkeässä roolissa ja aina kannattaa olla yhteydessä, jos jotain ongelmia on. Usein tästä myös hyvitetään vouchereilla tms.
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Tulipa sitten ensimmäinen huonompi kokemus SecondSpinnistä. Tilasin joku aika sitten useamman leffan ja niistä Lost-sarjan viidennen kauden BD-boksi saapui kamalassa kunnossa. Muovikotelossa oli iso reikä sivussa ja kansitaidetta paikallaan pitävä muovikalvo oli sen näköinen kuin sitä olisi koira tai saksilla varustettu lapsi käsitellyt. Luonnollisesti muovikalvo ei kuljetuksessa repeile ja kun muovikotelon palasiakaan ei löytynyt niin kotelon sisältä kuin boksista, niin eipä sitä tarvi olla kummonen Sherlock Holmes ymmärtääkseen, että SecondSpin on myynyt minulle erittäin huonossa kunnossa olevan tuotteen.

  Lähetin SS:lle tästä sähköpostin, johon he vastasivat, että voin palauttaa leffan (joutuisin varmaan postit maksamaan itse) tai he voivat hyvittää $0.50 SS-tiliäni. Vastausviestistä huomasi myös heidän suhtautumisensa asiaan: he olivat laittaneet asian postin viaksi (vaikka todisteet puhuvat sen puolesta, että kotelon on ollut mahdotonta mennä siihen kuntoon kuljetuksen aikana) ja määrittäneet boksin kunnon vain "lievästi vaurioituneeksi".

  Toki tuo Lost-boksi oli sentään siinä kunnossa, että siinä levyt pysyvät, eikä vauriot näy kuin tietyiltä puolilta. Toisaalta aina ennen olen SS:n käytetyt leffat saanut vähintään OK-kunnossa. Mietinkin asiaa juuri siltä kannalta, että saako SS kaupata noita todella vaurioituneita boksejakin. Sehän on kuitenkin varsin epäreilua, kun joku toinen saa Lost-boksinsa hyvässä kunnossa.
   
 8. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Älä nyt muille huonoa tuuria toivo. ;) Minun mielestä on epäreilua, että sinä sait huonon tuotteen.
   
 9. karik134

  karik134 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.10.2008
  Viestejä:
  1 992
  Saadut tykkäykset:
  7
  Itsekin tilasin Lostin 5 ja 6 kauden tuolta niin 6-kauden boksin muovikalvoa oli käsitelty jollain teräaseella tai revitty ja kotelokin oli vähän hajalla saranapuolelta. Vitoskauden boksi taas on ihan kunnossa. Boksit tuli tilavassa pahvilaatikossa(20x15x11cm) joka on ihan ehjä joten ei kyllä ole vaurioitunut kuljetuksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.05.2011
 10. claude

  claude Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.12.2003
  Viestejä:
  1 078
  Saadut tykkäykset:
  7
  Ei kannata tilata bokseja tuolta, jos on tarkka kansien suhteen. On tullut aiemmin todettua enkä enää edes yritä.
   
 11. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  2 401
  Saadut tykkäykset:
  312
  Minulle tuli yksi blu-ray -levy kotelossa, jonka muovikalvo oli revitty kokonaan pois ja kansipaperia ei ollut ollenkaan mukana paketissa. Valitin tästä. Nyt ovat lähettäneet uuden, siis tietysti käytetyn, levyn ilman, että rikkinäistä pitäisi lähettää heille. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun jouduin asioimaan SS:n asiakaspalvelun kanssa.
   
 12. Saukko

  Saukko Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  40
  Saadut tykkäykset:
  1
  SecondSpin lopettaa kohtapuoliin. Tuolta on tullut tilattua useampikin käytetty US-alueen levy.
  Amazon Marketplacesta ja ebaystä toki saa yhä käytettyjä, mutta mitä muita käytettyjen leffojen kauppoja tiedätte Amerikan mantereelta?
   

  Liitetyt tiedostot: