[Arkistoitu] Sanyo PLV-Z5 kalibrointi

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana latexii, 29.01.2007.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. BoGe

  BoGe New Member

  Liittynyt:
  31.12.2007
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  moikka. olen nyt omistanut z5:n noin vuoden verran. joko en ole aiemmin huomannut tai sitten tälläistä asiaa ei vain ole ennen ollut.:hitme: elikkäs valitsen minkä tahansa valmiista kuvatiloista tai koitan niitä itse säädellä, niin jokaisessa joko kuva tai pelkästään ihmisten ihot näyttävät enemmän tai vähemmän vihreiltä. pikkuisen tässä harmittaa kunnen tiedä mitä pitäisi koittaa tehdä.:confused:
   
 2. tahvaja

  tahvaja New Member

  Liittynyt:
  20.12.2004
  Viestejä:
  122
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos kuva menee tykille komponentilla, tarkista että johdot ovat oikeassa järjestyksessä ja kaikki piuhat kunnolla kiinni. Jos et ole kajonnut niihin tai plugien sörkkimisellä ei ole vaikutusta, niin vaihda komponenttiliitäntää. Itselläni digiboksilta komponenttikaapeleita pitkin tullut kuva muuttui itsestään vihertäväksi, ja ongelma korjaantui kun vaihdoin component 2-liitäntään. Toisin sanoen component 1 liitäntä meni jotenkin rikki omia aikojaan..
   
 3. erkkki

  erkkki New Member

  Liittynyt:
  05.03.2006
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täällä näyttäisi kaikilla olevan harmaat kankaat käytössä. Itselläni ei ole kangasta, mutta tasaisen valkoinen seinä löytyisi. Onko jollain kokemusta mitkä olisivat parhaat asetukset tällaisella pinnalla?
   
 4. Ninjatom

  Ninjatom New Member

  Liittynyt:
  29.09.2006
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuinka Z5 pääsee advanced settingseihin, olen muokannut presettejä mutta advanced valikkoon ei pääse.

  EDIT: Settingseistä näköjään täytyy erikseen laittaa advanced settings päälle
   
  Viimeksi muokattu: 03.08.2009
 5. poissaoleva

  poissaoleva Member

  Liittynyt:
  18.01.2007
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulipa ostettua tämmöinen laite ensimmäiseksi tykiksi. Eilen äkkisesti testasin ja kyllähän se :D efekti naamalle tuli 40" tv:n jälkeen!

  Nyt haluaisin tietää, jos jollain olisi hyviä asetuksia PS3:n kanssa.

  Tämmösen pikaisesti löysin ps3:n asetukseksi:

  "Also, as you might know, the PS3 BD/DVD HDMI video output format needs to be set to YCbCr (or automatic), with "Super-White" enabled, in order to pass blacker-than-black (BTB) and whiter-than-white (WTW). This works well with the Z5 (as long as the Z5 HDMI is set to L2)." http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=796587&page=13

  720p syötän sisään. Kokeilin myös 1080 @ 24p , mutta silloin kuvassa tapahtui virheitä/ei pysynyt "mukana" osasta ruutua. Taitaa tämä päivä mennäkkin säädellessä ja tuijotellessa isoa kuvaa :thumbsup:

  Edit: Nyt kun on tullut testailtua, niin itseäni eniten miellytti ps3 asetukset: "RGB"+"Täysi"+Super white". Z5 HDMI "L2". Näin musta on mustaa, eikä mene tukkoon. "L1" jos laitta, niin musta menee tukkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2010
 6. Cesar

  Cesar New Member

  Liittynyt:
  20.11.2009
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kalibroin tykkiäni ja sainkin mielestäni kohtuullisen kuvan aikaiseksi, jonka jälkeen päätin vielä säätää tuulettimien nopeutta, (kun on kattoasennus kyseessä) täälläkin olleiden ohjeiden mukaan.
  Tuulettimien nopeuden muuttaminen meni ok ja lämmötkin pysyi kurissa, mutta ilmeisesti menin muuttamaan myös jotain kuvaan liittyvää arvoa vahingossa...:OI
  Nyt koko kuva ei näy kankaalla, vaan esimerkiksi jos elokuvassa on tekstitys, niin toinen rivi jää näkymättä. Tavallaan kuva on zoomattu lähemmäs....
  Voisiko joku katsoa tehdasasetusten oikeat arvot omalta laitteelta ja laittaa niitä tänne? Tai löytyisikö ne esimerkiksi netistä? Tietty jos joku osaa sanoa mitä tehdasasetusten numeroa olen mennyt muuttamaan, niin voisin kokeilla vielä itsekin muutella sitä :king: Kiitti!
   
 7. Upii

  Upii New Member

  Liittynyt:
  17.06.2006
  Viestejä:
  818
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mites tykin overscan asetus on?
   
 8. Cesar

  Cesar New Member

  Liittynyt:
  20.11.2009
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  0
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.