Samsungin 2011 LCD-mallit

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana temeksi, 29.12.2010.

 1. Warlord

  Warlord Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.11.2005
  Viestejä:
  272
  Saadut tykkäykset:
  0

  Ratkaisuna tuohon oli paneelin vaihto takuuseen kotona. Nyt vaan odotellaan uusiiko vaiva vai tuleeko tilalle joku muu suosikki, esim. valovuoto... ;)
   
 2. jjtr

  jjtr Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.05.2011
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla ei D7005 nollaantunut kun päivitin 1023:een. Sensijaan edelliseen 1022:een päivitys nollasi asetukset.
   
 3. Kiila

  Kiila Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  1 660
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täysin random foorumi, mikä löyty muistaakseni "samsung 1023.1 release notes" hakusanoilla:
  http://www.sat-ulc.eu/showthread.php?t=453065
  Jossain muussakin haaviin osuneessa taidettiin varoitella asetusten katoamisesta.

  Jos tuo uusi firmis ei tuo mitään merkittävää niin saa jäädä päivittämättä. Ei millään jaksaisi käydä useiden liitäntöjen monia asetuksia uudelleen lävitse.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2012
 4. Iero

  Iero Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.09.2011
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Löytyi yksi syyllinen. Vanhalla antennin jatkokaapelilla tuli sikana virhebittejä. Vaihdoin uuden. Nyt diagnoosissa ei näy virhebittejä. Kuva parani, mutta kuitenkin joissakin jalkapallon HD-lähetyksissä on edelleen paljon virheitä. Muissa HD-lähetyksissä ei ole virheitä olohuoneen telkkarissa. Yhteys on Elisan kaapeli, jonka kautta tulee myös 100 mt:n nettiyhteys.

  Makuuhuoneessa on sama malli ja siinä on uudesta lähtien ollut HD-lähetyksissä virheitä. Diagnoosin perusteella signaali on puhdas. Viimeisimmät firmikset päivitetty, mutta virheet eivät ole poistuneet. Lienee viallinen yksilö. Hiukkasen on huonoa laatua Samsungilla, kun näillä näytemäärillä puolet ovat viallisia. Valitin ongelmasta joskus aikaisemmin huoltoon ja neuvoivat päivittämään firmiksen.
   
  Viimeksi muokattu: 15.06.2012
 5. Iero

  Iero Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.09.2011
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitin tuon viimeisimmän firmiksen, mutta minulta ei ainakaan suosikit kadonneet, enkä huomannut muidenkaan asetusten muuttuneen. Yhtiö voisi kyllä infota, mitä korjauksia mikin firmisversio sisältää - siinä mielessä huonoa palvelua Samsungilta.
   
 6. grendy

  grendy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  99
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kokeilkaa vännellä ja käännellä antennikaapelia niin että siinä olisi mahdollisimman vähän tiukkoja mutkia, ainakin telkkarista lähtevä kaapeliosuus pitää olla itsellä todella loivassa mutkassa tai alkaa heti tuleen häiriöö. Voi olla toki että ei auta yhtään asiaa... koittakaa sitten auttaako CI+ moduulin poisto. Jos se auttaa niin sitten huoltoon vaan!
   
 7. gestapo

  gestapo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko muilla ongelmia iphone/ipad kaukosäätimen kanssa? Mulla toimii kerran kun asentaa/liittää kaukosäätimen ja tämän jälkeen se joka käyttökerralla tai yrityksellä katkoo tuon yhteyden ja tulee "network disconnected".
   
 8. mot67

  mot67 Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.10.2001
  Viestejä:
  387
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samaa bugia on ollut iPad kaukosäädin appsissa Samsung plasman kanssa. iPhone versio toimii moitteetta.
  Vika on iPad sovelluksessa, joku edellinen päivitys taisi rikkoa sen eikä Samsungilta ole tullut sen jälkeen uutta.
   
 9. PuMan

  PuMan Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.08.2005
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olis hitto vie pitänyt käydä täällä lukemassa juttuja ennen 1023.1 päivittämistä. Kaikki kuva asetukset meni tehdasasetukslle, voi prkl. Eikä mitään ihmeellistä ole huomannut päivityksen mukana tulleen/parantuneen. Aikaisemmissa päivityksissä kyllä nuo asetukset pysyivät muuttumattomina.
   
 10. Diktaattori

  Diktaattori Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.06.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on ipad2 ja telkkuna ue55d8005 ja hyvin on toiminu ipad kaukosäätimenä, reilu vuoden jo käytellyt ongelmitta!
   
 11. HulluHevari

  HulluHevari Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.09.2004
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä onko pahentunut vai johtuuko siitä että tietäessäni näen ongelman niin selvästi, mutta alkanut oikeasti häiritsemään ne ohuet "raidat" jotka erityisesti harmaalla/vastaavilla tummilla
  väreillä näkyvät. Kun ne tuntuu näkyvän koko ajan sieltä kuvan "alta", varsinkin jos kuva skrollaa sivuittain(esim kamera-ajo tms). Ei nyt saatana tuollaisia saa töllössä olla.

  Alusta asti ne on ollut(töllö hankittu 11-12/11), mutta pitäisikö oikeasti jaksaa valittaa Samsulle vai sanovatko vaan että kuuluu "hienouksiin"?
   
 12. JiiweeTV

  JiiweeTV Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.05.2012
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  USB-tallennukset ei onnistu enää ajastetusti, jos telkun laittaa valmiustilaan odottelemaan (päällä ollessa kylläkin). Ajastuksen koittaessa ei levy enää herää henkiin (kuuloaisilla mitattuna kyllä pyörii) tai tv ei vaan saa siihen yhteyttä ja tietenkään mitään ei tallennu. Ihan samoin käy kun pistää töllön kiinni ja käynnistää myöhemmin uudestaan (olisikohan yli 5 min päästä), niin levystäkin pitää käyttää sähköt poissa jos haluaa sen taas matkaan.
  Nyt en ihan varmuudella uskalla sanoa onko tällä Iomegan partitioidulla USBilla koskaan toiminutkaan, muistelen että olisi ja siksi heräsi epäilys tän 1023 päivityksen suhteen. Joka tapauksessa ainakin Lacien USBilla aiemmin on 100-varmasti toiminut ongelmitta, mutta tota levyä ei enää ole käytettävissä, joten en voi testata. TV-malli on D8005.
  Muillako pelittää myös uudella firmiksellä?
   
 13. nuutti

  nuutti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.03.2004
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tallennukset EPG:stä asetettuna D8005:lla loppuvat usein hieman kesken. Onko tälle tehtävissä mitään muuta kuin tallennusten manuaalinen asettaminen?
   
 14. JiiweeTV

  JiiweeTV Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.05.2012
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusi firmisversio 1024.1 ilmestynyt tänään - muutoksista ei taaskaan julkaistu mitään. No nyt ei onneksi sentään hävittänyt asetuksia, ehkäpä muutos onkin nyt vaan tämä. Tai no ihan tarkkaan ottaen tais hukata USB-talletusten lajittelujärjestyksen :D.

  Ja lämpimikseni tivasin Yle Areenan mahdollista aikataulua tuesta, eipä lupaa kovin hyvää:
  Eihän Areena edes käytä silverlightia...

  Nuutti: Ei ainakaan tässä uudessakaan versiossa (D8005:lle) ole muuta konstia kuin ajastuksen manuaalinen muokkaus.
   
  Viimeksi muokattu: 13.07.2012
 15. Kiila

  Kiila Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  1 660
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muutin kanavapaikkoja ensimmäistä kertaa D8005:llä. Täytyy sanoa, että kyllä on helppo homma tehty taas hankalaksi. Ensin täytyy vaihtaa asetuksista edit channel number enableen, minkä jälkeen automaattiset kanavapäivitykset lopettavat toimintansa. Sen jälkeen säädetään kanavat halutuille paikoille SmartHub -> Channels -valikosta. Jokainen kanava merkataan yksitellen, naputellaan kursori alavalikkoon edit number kohtaan (miksei tässäkin voisi käyttää väri nappuloita?) ja valitaan aiemman kanavanumeron paikalle uusi haluttu numeto. Esim. MTV3 HD:lle annetaan aiemman 223:n sijaan 3, tämän jälkeen nämä kaksi kanavaa vaihtavat paikkaa ja korvattu kanava hyppää korvaavan kanavapaikalle.

  Enkö vain osaa vai onko tämä tosiaan ainoa keino? Mitä tapahtui yksinkertaiselle järjestelylle, missä valitaan kanava ja kursorinapeilla kuljetetaan se haluttuun väliin? Ja miksi järjestelyn pitää vaikuttaa "virallisiin" kanavanumeroihin, eikö TV voisi pitää yllä kahta taulukkoa. Toinen on se verkosta saatava virallinen ja toinen käyttäjän itse numeroima. Tällä tavalla automaattiset päivitykset pitäisivät kanavat hengissä ja käyttäjä saisi pitää kanavansa niillä paikoilla, millä itse haluaa. Ehkäpä tämä mullistava ominaisuus saadaan joskus 2500€:n televisioihinkin, kun se on ollut vuosikausia saatavilla satasen digibokseissa. :(
   
 16. Taky

  Taky Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.11.2004
  Viestejä:
  251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin on, mm LG:ssä homma menee huomattavasti kivuttomammin.


  Jos nyt en ihan väärin muista niin Tools valikossakin on joku mahdollisuus, mutta en ole sitä kokeillut tekeekö asian yhtään helpommin.
   
 17. nuutti

  nuutti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.03.2004
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulevatkohan nämä verkosta suoraan TV:stä päivitettäviksi jollain aikatauluilla, kun nykyinen ohjelmistoversio on 1021 ja online päivitys antaa edelleen vastauksen "Ei päivitettävää ohjelmistoa"?
   
 18. JiiweeTV

  JiiweeTV Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.05.2012
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse olen kopsannut laiteohjelmiston suoraan Sampan sivulta (http://www.samsung.com/fi/support/model/UE46D8005YUXXE-downloads) ja purkanut ja asentanut sen sitten USB-tikulta. Tuo linkki siis 46d8005:lle, lienee kuitenkin koosta riippumaton.

  PS. En muistanut mainita, että siihen USB tallennuksiin saa kyllä automaattisesti pidennystä alkuun ja loppuun, mutta tämä edellyttää ohjelmaoppaan vaihtamista Rovi:ksi, löytyy menusta. Itseäni tämä ei kuitenkaan oikein miellytä, mutta ainahan voi kokeilla.
   
 19. HulluHevari

  HulluHevari Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.09.2004
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tulee sinne.
   
 20. kinkkinen

  kinkkinen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä tuleeko kysymys oikeaan paikkaan, toivottavasti joku fiksumpi vastaaja löytyy.. eli, kumpi televisioista kannattaisi valita, kriteereinä vain mahdollisimman pitkäikäisyys ja luotettavuus ja helppokäyttöisyys. tulee kaapelitalouteen ja pelkkään tv:n katseluun, ei tarvitse olla mitään kommervinkkejä. eli lcd vai led?

  http://www.gigantti.fi/is-bin/INTER...E@store-gigantti|UE40EH5005XXE@store-gigantti

  vai suosittelisitteko tuohon hintahaarukkaan jotain täysin muuta?