Samsungin 2011 LCD-mallit

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana temeksi, 29.12.2010.

 1. micce2012

  micce2012 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.03.2012
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei se Hobbarin hinta vedätystä ole. Itselleni saapuu 46 tuumainen huomenna postin kuljetuksena. Tuttu on tuolla duunissa ja hän kertoi, että Hobbalot erä oli x määrä laitteita, jotka saapuivat ja osittain saapuvat heille neljässä erässä. Ensimmäinen erä toimitettiin maaliskuun alussa ja siitä tuo saatavuus tieto oli netissä. Saatavuutta eivät sitten päivittäneet missään vaiheessa ja tuote poistui netistä, kun koko erä oli myyty. Itse tilasin omani 7.3. ja silloin noin 50% koko satsista oli myyty. Muistaakseni oli niin, että viimeinen erä on saapumassa vasta huhtikuun alussa.

  Itse kiinnitin myös huomiota siihen, että luottokorttia veloitettiin heti oston jälkeen. Monestihan nettikaupat veloittaa korttia vasta, kun tuote lähtee toimitukseen. Hobbarin puhelinpalvelu on kyllä aika syvältä. Yleisesti melkein kaikkiin tuollaisiin palveluihin kannattaa soittaa illalla ja loppuviikosta. Aamut ja maanantait ovat kaikkialla kiireisintä aikaa. Tullu joskus duunissa oltua tekemisissä vastaavien puhelinpalveluiden suunnittelussa, niin on tuttua :)

  Tuli sitten samalla korkattua tämäkin foorumi useamman vuoden lueskelun jälkeen!
   
 2. zettis

  zettis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.01.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näinhän se menee, toimitusta lupailtiin mulle nyt huhtikuun alkupuolelle. Harmittaa vaan kun ostohetken toimitusarviosta (ja tilausvahvistuksesta) toimitus venyy kuukaudella kun töllö tulee akuuttiin tarpeeseen. Hyvin tehdyssä verkkokaupassa varastosaldot ja toimitusajat voivat kuitenkin olla hyvin tarkkoja jos vain myyjällä riittää kiinnostus hoitaa homma hyvin.

  Päivän tai kahden ajan (siis sen jälkeen kun olin jo ostanut) näkyi nettisivulla toimitus "maaliskuun lopussa". Mut joo, tärkeintä että se TV nyt sieltä tulee.
   
 3. Hormoni

  Hormoni Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.05.2008
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noista kriteereilläsi ilman muuta Panasonic. Nähnyt viisi eri Samsungia kotioloissa juuri 55" malleina, kaikissa jonkinmoista valovuotoa / taustavalon epätasaisuutta, mukaan lukien omani. :( Säädöillä, esimerkiksi hdtvtestin asetuksilla, saa ongelmat melkolailla kuriin, mutta tämän hintaisen telkun pitäisi olla kyllä priimaa kuvanlaadultaan muutenkin.

  Panasoniciltakin on tulossa ihan nättejä malleja markkinoille keväällä, jos telkun ulkonäkö mietityttää. Myös huhtikuussa saapuva D8005 -mallin seuraaja ( UE55ES8005 ) on mielenkiintoinen. Jos vaikka olisi paneuduttu nykyisen mallin ongelmiin, eikä lisätty vain uusia turhia härpäkkeitä ja palveluita.
   
 4. HulluHevari

  HulluHevari Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.09.2004
  Viestejä:
  445
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näiden Samsujen yhteydessä kun on joskus ollut juttua siitä kuin "peliviiveen" HDMI:den kautta saisi mahdollisimman pieneksi nimeämällä käytetyn liitännän "PC:ksi", niin oliko niin että piti olla vain joku tietty HDMI-liitäntä(1/2/3/4?) vai voisiko vaikka kaikki nimetä tuolla "PC":llä?

  Itsellä kun kuitenkin kolmeen HD:iin tulee pelikone(tosin HDMI 3:een jakajan kautta myös digiboxi PC:n lisäksi). Toki pelitila muutenkin noissa käytössä. Toisaalta BD/AV-vahvistin kai(?) pitää olla tuossa HDMI 2:ssa jossa se on.
   
 5. Samjokin

  Samjokin Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.08.2004
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänään tuli rontattua tuo Samsung UE55D8005 Veikon Koneesta kotiin. Huomenna olis tarkoitus täräyttää telkkari seinälle, niin ei tarvitse sitä hirvittävän rumaa jalkaa pitää käytössä ollenkaan! Tässä saa nyt huomiseen asti jännäillä, että tuliko minkälainen murheenkryyni tuon pilveilyn ja valovuotojen osalta...
   
 6. jpukki

  jpukki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.10.2010
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  40" mallin hinta hobby hallissa 1099e ja saatavuus huhtikuun alku. Uskaltaisko tilata vai luuletteko, että hinnat vielä tippuu?
   
 7. guuga

  guuga Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.03.2007
  Viestejä:
  103
  Saadut tykkäykset:
  0
  No se myrkyn lykkäsi...

  Oman 55D8005 lopetti yhteistyön tänään. Eli kun laitteeseen laittaa virrat niin ihan komeasti tulee kuva näkyviin, mutta tv sammuttaa itsensä noin 10 sec sisällä. Virta ei pysy päällä sitten millään ja mihinkään menuun tai muualle ei pääse, jotta voisi kokeilla softan päivitystä (joka tietääkseni on uusin saatavilla oleva).

  Kohtalotovereita? Apua! :(
   
 8. 14422

  14422 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.01.2010
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  Gigan sivuilta hävinny 46" 46D7005 kokonaan. Verkkokaupasta vielä sais mutta melko suolaseen hintaan.. ja taitavat myydä 1499€ kunnes sitä ei enää tuoda varastoon.. :OI
   
 9. Taky

  Taky Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.11.2004
  Viestejä:
  251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kokemusta kuinka saadaan Samsung AllShare:llä MKV tiedostot TV:seen näkymään?
  USB:stä ne näkyy OK.
   
  Viimeksi muokattu: 23.03.2012
 10. bexen

  bexen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.02.2005
  Viestejä:
  15
  Saadut tykkäykset:
  0
  No johan nyt on... mulle roudaavat ihan saman töllön kotiin maanantaina. Ei hyvältä kuulosta. Toivottavasti niitä kohtalotovereita ei löydy, niin menee viikonloppu levollisemmin mielin tässä huushollissa. Ja itse en tietenkään kohtalotoveriksi halua :p
   
 11. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Telkkari päälle ja odotellaan jonkin aikaa että wlan on yhteydessä. Valittuna inputtina voi olla vaikka ihan tv-viritin tavallisella kanavalla, eli ei tarvitse olla missään valikossa. Sitten yhdistetään puhelin samaan lähiverkkoon ja käynnistetään allshare ohjelma. Laiteluettelossa näkyykin sitten jo tuo telkkari, joten valitaan, sekä sopiva mediatiedosto ja painetaan play. Leffa lähtee automaagisesti pyörimään telkkarissa. Leffaa voi pausettaa ja kelailla joko allsharen valinnoilla tai töllön omalla kakella.

  Jos ei toimi, niin ensimmäisenä lähtisin selvittämään wlanin nopeutta. Voi olla että nopeusluokka ei riitä, tai kentät eivät tarpeeksi hyvät. Datahan käy kääntymässä reitittimen kautta, eikä mene suoraan töllön ja puhelimen välillä. B/G wlanilla voi olla täysillä kentilläkin aika heikkoa ja N luokassakin saisi olla kentät mahdollisimman täysillä. Wlan on siis tietenkin vaadittu, koska puhelintahan ei muuten edes verkkoon saa. Töllö voi toki olla piuhallakin kiinni, ja kannattaakin olla jos vain mahdollista. Tällöin on yksi potentiaalinen ongelmakohta (jollainen jokainen wlan-pätkä lähiverkossa on) vähemmän.
   
 12. Taky

  Taky Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.11.2004
  Viestejä:
  251
  Saadut tykkäykset:
  0
  TV (UE46D6207) on kaapelilla kiinni kytkimessä, ei wlania suoraan, kytkimen kautta kyllä.

  Puheli - ei heti aukea kuinka puhelin liittyy AllShareen/MKV:hen?

  PC:ltä AllShare/MKV jakoja oli ajatua katsella...

  AllShare jako toimii PC:n ja TV välillä mutta kuinka MKV:t saada näkymään jaon kautta?
   
 13. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Ohoh, sori. Oletin tietenkin että tuo mainitsemasi Samsung AllShare tarkoitti Samsung Galaxy S puhelimista löytyvää ohjelmistoa.. Omalta Galaxy SII luuriltani olen streamaillut Sonyn 46EX723 töllöttimeen edellä kuvailemallani tavalla.

  Mikäli muut mediat toistuvat, mutta ei .mkv, niin kyseessä saattaa olla codec pohjainen ongelma. Ehkä ohjelmisto ei vain osaa toistaa .mkv paketteja ilman ulkopuolista codecia.
   
 14. zettis

  zettis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.01.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noniin, räjäytetääs potti! 46D7005 on taas palannut Hobby Hallin nettisivuille, mutta myynnissä onkin korvaava tuote UE46ES7005, jota saa samaan hintaan. Ja soitin juuri asiakaspalveluun, että jo sisällä ollut tilaukseni tulee olemaan tuota tulevaa mallia. Ei enää harmita, ettei D7005:sta toimitettu ajallaan. Kai uudempi on aina parempi, vaikkei äänikomennot yms. innostakaan.

  Eli yhteenvetona: Hobby Hall myy tällä hetkellä 46ES7005:sta hintaan 1299 + 50 eur toimituskulut. Toimitus joskus huhtikuussa. Luulis kiinnostavan :)
   
 15. 14422

  14422 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.01.2010
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  No huhhuh! :eek: Tuo ES malli selvisi siis vasta puhelinsoitolla vai lukeekos se jossain? Jos tosiaan myyvät uutta mallia tuohon hintaan niin on kyllä aika hyvä paketti. Giganttissa vastaava 1995€
   
 16. micce2012

  micce2012 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.03.2012
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  no niin, 46D7005 on ollut muutaman päivän kotona. Laite hävittää WLAN-asetukset jokaisen sammutuksen yhteydessä. Käyttöönottovaiheessa valitsin erityisen huolella sen myymälä/koti astuksen, joten tuossa ei ole ongelmaa. Softan olen myös päivittänyt uusinpaan jo se on nyt 1021.2. Olikos tuohon ongelmaan jollakin jotain ratkaisua? Yritin tästäkin ketjusta toki etsiä mutta löysin vaan muutaman vastaavan ongelman ilman ratkaisua.

  Toinen kysymys koskee sitä, että minkä nopeuksisilla internetyhteyksillä teillä toimii smart tv:n sisältö oikein? Itselläni on Elisan full rate, josta tulee tasaisesti läpi sellaiset noin 14 mbit/s piuhalla ja WLAN:lla 11-12 Mbit/s. TV:tä olen testannut sekä kiinteällä piuhalla ja langattomana ja aina esim. 3D esittelypätkät aluksi pyörivät pykien niin, että 5-60 sekunnin välein tulee se "loading"-logo ja lopulta homma loppuu virheilmoitukseen "playback lopetettu, koska nopeampi yhteys tarvitaan". Samlla yhteydellä kyllä onnistuu läppärillä esim. fullhd tasoisen kuvan streemaaminen ihan normaalisti.

  Jotenkin tuntuu, että tv:n prossu tai joku ei hanskaa hommaa. Kyllä kai 14 meganen yhteys nyt tohon pitäis riittää? Mielipiteitä, kokemuksia, vinkkejä otetaan vastaan. Kiitos!
   
 17. zettis

  zettis Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.01.2007
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Menee hobby hallin D7005 sivulle ja odota hetki niin "Lisää ostoskoriin" -teksti muuttuu "Katso korvaava tuote":ksi.

  Aika tiukka hinta tosiaan kun esim Verkkokauppa myy samaa 1990eur.

  https://www.hobbyhall.fi/webapp/wcs/stores/servlet/ReplacingProductDisplay?compareId=257700%2C319438&catalogId=13051&replacingProductId=319438&langId=-11&productId=257700&storeId=10052
   
 18. 14422

  14422 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.01.2010
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  No tosiaankin! Kiitoksia valtavasti! Eiköhän tämä lähde tilaukseen :)
   
 19. Digital Man

  Digital Man Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.06.2000
  Viestejä:
  657
  Saadut tykkäykset:
  4
  Se on aivan yksi sama minkänopeuksinen nettiyhteys on käytössä, jos ne samsungin sivut joilta videot ladataan ovat ylikuormittuneet/hitaat tai priorisoitu tyyliin ensin amerikka sitten muut maat. Itsellä toimi alkuaikoina videot ilman katkoksia, mutta ilmeisesti käyttäjien lisääntyessä, nykyään ei.
   
 20. Taky

  Taky Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.11.2004
  Viestejä:
  251
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä, täällä 8 mb linja ja ne esittely 3D:t pyörii ihan ok.
  Maxivisionin nopeustesti näyttää linjan olevan vähän reilu kasi - epäilee sen olevan 24:nen, mutta ei DNA kasia nopeampaa pysty toimittamaan.