Samsung C65x/C67x

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Zami76, 08.06.2010.

 1. apex90

  apex90 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.08.2008
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  0
  cod4 pc:ltä pelattuna natiivi resolla, hdmi joholla, game modella ei mitään lagin tuntumaa parin tunnin nettipelisession jälkeen.. Eli kyllä tällä ihan hyvin voi fps pelata kanssa!
   
 2. El_Ucca

  El_Ucca Guest Guest

  Liittynyt:
  05.02.2004
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin gigantista LE46C655, jossa on Ultra Clear Panel. Aiempi 32 tuumaiseni ei heijastanut lähes yhtään, joten Ultra Clear Panel oli aika järkytys. Se on kuin peili. En tiedä paljonko menetin kuvanlaadussa, mutta hain tuon jälkeen LE46C635-mallin, jossa normaali pinta.

  Jos jotain askarruttaa, niin ainkin tämä 635 tukee DTS-ääniä mkv-tiedostoista. Toimii muutenkin tuo mediaplayer-ominaisuus todella sulavasti.
   
 3. kimmop

  kimmop Guest Guest

  Liittynyt:
  04.04.2006
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  LE40C655 kannettu kotiin Stockalta ja kokeiltu noita threadin alun asetuksia.

  Stockan puheista huolimatta heilläkin on paneliarpajaiset, mulle sattui AA03. Täytyy nyt päivä - pari katsella lunastanko heidän lupaamansa "vaihdon, jos sattuu mikä tahansa muu kuin Samsungin oma paneli". Toisaalta, ilmeisesti tämä AA03 ei ole ihan paska. SD-kuvaa jonkun aikaa katselleena olen kyllä toistaiseksi vielä erittäin tyytyväinen ostokseen.

  Äänien paskuus oli tiedossa jo ennen ostosta, siksipä telkkarissa nyt kiinni Genelecit ja ääni on sellainen kuin telkkarissa pitääkin (vanha Sony Trinitron ei äänipuolelta ollut mitenkään huono..).
   
 4. Bullomas

  Bullomas Guest Guest

  Liittynyt:
  01.06.2007
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselleni saapui eilen LE40C675, vieläpä Samsungin paneelilla. Kuva näytti omaan silmään ihan hyvältä SD-kanavillakin, vielä paremmalta HD-kanavilla, joita myös voin vihdoin katsoa. :love: Kokeilin testimielessä bluray-rippiä usb-tikulta, hyvin toimi tekstityksineen kaikkineen ja kuva jäätävän hieno.

  Ainoa homma, mitä en saanut vielä toimimaan oli internetyhteys. Onkos muilla ollut ongelmia? Törkkäsin ethernet-kaapelin TV:en ja Elisan kotiboksin (reitittävä) väliin, ja tarkistin TV:n verkkoasetukset, jotka olivat oletuksena automaattisena. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, vaikka 5 minuuttia odottelin. Täytin sitten kentät manuaalisesti, tämän pöytäkoneen yhteyden tiedoista katsoin... ja nothing. LAN valokaan ei syty kotiboksissa. Kun kokeilen TV:llä yhteyden tarkastusta, tulee ilmoitus, että yhdyskäytävään ei saa yhteyttä. Vinkkejä? :hitme:
   
 5. the_fish

  the_fish Guest Guest

  Liittynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muutama kysymys C655 mallista, ajatuksena on ollut hankkia mahdollisesti 40 tuumainen malli:

  - Mediatiedostojen tekstitykset (xvid, mkv): miltä näyttävät, ovatko ihan ok? Löytyykö kuvaa?

  - TV tulisi kiinne kotiteatterilaitteistolle, joka on joku LG:n perussetti. En tiedä onko tämä Scartin ominaisuus, mutta tuleeko ääni scarttia pitkin kotiteatterilaitteistolle? Nykyisessä tv:n kanssa ääni tulee scartia pitkin kotiteatterilaitteelle kun katsoo TV:tä. Toinen vaihtoehto on kaapeli, jossa on punainen ja valkoinen plugi (en tiedä nimeä), mutta sellaista outputtia ei taida tästä tv:stä löytyä? Vai mahtaako ääni kulkea myös HDMI:tä pitkin jos koteatterin soitin on kytketty sellaisella TV:hen?

  - Olen jostain lukenut, että TV:tä sivusta katsottaessa kuva alkaa sinertämään. Onko tämä kuinka häirtisevää? TV:tä pitäisi pystyä katsomaan kahdelta sohvalta, jolloin toiselta katsottaessa kulma ei ole aivan optimaalinen.
   
 6. apex90

  apex90 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.08.2008
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tekstitykset toimii, mkv tiedostoissa, myös erillisenä mm. str, sub muodoissa ja on pyörittänyt kaikki videotiedostot mitä olen sille tarjonnut mm. xvid, mkv, divx, mp4, mov, avi jne.

  Ääniulostuloina on spdif ja headphone plugi, joka on vissiinki 3,5mm josta saa äänet 3,5mm to rca johdolla http://cgi.ebay.com/3-5mm-M-M-AV-RCA-Audio-Y-Adapter-Cable-Ipod-3001-/350366210642?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5193741a52

  Kannattaa tuo sinertyvyys käydä liikkeessä katsomassa kuinka häiritsee, mutta jos satut löytämään samsungin paneelilla varustettua niin katselukulmat pitäisi olla aika hyvät!
   
 7. Poy

  Poy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.09.2004
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ärsyttää vähän tuo Samsungin menu valikko. Pip-kuvan jos haluaa laittaa päälle, pitää menua selata jonkun aikaa kun se sieltä löytyy. Sitten kun haluaa pipin pois päältä tai muuttaa jotain asetusta niin sama asia. Ei kyllä tule koskaan käytettyä Pippiä juurikaan tuon takia.

  Jos uutisissa menee se sivusuunnassa liikkuva teksti, niin pientä nykimistä on havaittavissa, vaikka pitäisi olla 100Hz. Epäilen että tämä paneeli toimii 50Hz:nä. Lieneekö paneelista kiinni vai joku vika? Sinistä en ole huomannut.

  Itse siirrän äänen telkkarista vahvistimelle optista piuhaa pitkin. Scartti piuhat ei ole enää nykypäivää.
   
 8. hkj

  hkj Avatar Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  4 126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuon Samsungin "Motion Plussan" tms. voi ainakin C755 mallissa säätää poistamaan tuon nykimisen ja sahalaidat sivusuuntaisessa tekstissä (pitää illalla katsoa mikä asetuksen nimi oli). En muista tunnistuiko tuo oikein, jos asetuksien valinta on automaagisella.

  Tästä valikosta:
  http://www.avforums.com/reviews/includes/displayimage.php?imageparameters=reviews/144/menuadv.jpg

  Yleiskakella pääsee vaihtamaan PiP-asetuksia lennosta, Samsungin omalla joutuu käymään siellä valikossa :(
   
  Viimeksi muokattu: 30.09.2010
 9. El_Ucca

  El_Ucca Guest Guest

  Liittynyt:
  05.02.2004
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko joku löytäny mielyttävät säädöt digikuralle AA03 paneelille? Elokuvat näyttää hyvälle oli sitten DVD tai MKV, mutta TV kuvaa en saa millään mielyttäväksi.
   
 10. El_Ucca

  El_Ucca Guest Guest

  Liittynyt:
  05.02.2004
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse tuon pleikkarin äänet vahvariin TV:n kautta käyttäen kuulokeliitäntää. Tällöin voin säätää TV:n omalla kaukosäätimellä kaiuttimien kautta kuuluvan äänenvoimakkuuden. Eli jos analogisena haluaa, niin ostaa johdon joka muuntaa 3.5mm => RCA.

  Itsellä on tuollain ja äänenlaatu on erinomainen, kun TV:n omilla kaiuttimilla se on suorastaan surkea.
   
 11. kimmop

  kimmop Guest Guest

  Liittynyt:
  04.04.2006
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noilla tämän threadin alun säädöillä 40" AA03 näyttää kyllä mulla ainakin hemmetin hyvältä.

  Se mikä nyppii, on tuo todella rajallinen katselukulma. Jos reilun metrin etäisyydellä toisistaan olevalla sohvalla ja tv-tuolissa istuu joku, niin kumpikaan ei saa reilun 3.5m etäisyydellä olevasta televisiosta täydellistä kuvaa, koska jompikumpi reuna alkaa hämärtämään värejä.
   
 12. El_Ucca

  El_Ucca Guest Guest

  Liittynyt:
  05.02.2004
  Viestejä:
  31
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olikos sulla Ultra Clear Panel? Katselukulmat on tosiaan perseestä. Samsungin paneelissa olis kait paremmat?

  Gigantissa kävin kyselemässä, että löytyykö teillä tätä mallia Samsungin omalla paneelilla. Myyjät ei tietäneet koko asiasta. Miten tuon paneelin muuten näkee paketista, kun eihän niitä paketteja voi sielä gigantissa availemaan ruveta.

  Tekis mieli hakea Panasonic G20, vaikka se onkin niin ruma ja taitaa sirinäongelmaakin olla.
   
 13. kimmop

  kimmop Guest Guest

  Liittynyt:
  04.04.2006
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  655, joten on UCP. Mulla on onneksi mahdollisuus vaihdattaa tuo Samsungin omaan paneeliin. Mietintäprosessi vaan käynnissä vielä, koska kuva on aivan loistava mutta tuo katselukulma kyllä hiukan ärsyttää. Pitäisi päättää että elääkö tuon kanssa vai riskeeraa että saa Samsungin paneelissa huonomman kuvan ja samanlaisen katselukulman.
   
 14. Jokke79

  Jokke79 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.03.2007
  Viestejä:
  900
  Saadut tykkäykset:
  2
  Hommasin äidille blu-ray soittimen vanhan philipsin dvd-soittimen tilalle ja palkkioksi vahdoin vajaa pari vuotta vanhan 46" A766 mallin äipän 46 c650:n aa01 paneelilla :D Täytyy kyllä sanoa, että helvetin hyvä telkkari on. Katselukulmat on tyypilliset lcd:lle, ei olleet vanhassakaan sen paremmat kun nyt tarkemmin olen tutkinut ja ei haittaa mua koska katson aina keskeltä ja emäntä kattoo sivusta ja ei huomaa mitään ;) Taustavalokin on lähes 100% tasainen.

  + kuvanlaatu yleisesti
  + digikura näyttää yllättävän siedettävältä
  + motion plus toimii ilman videoefektiä
  + hyvä kaukosäädin ja ripeät toiminnat
  + taustavalon tasaisuus
  + mediatoisto usb:ltä toimii loistavasti
  - katselukulma joka tosiaan on vastaava ku 2v takaisessa a766:ssa

  Kyllä tässä taitaa olla hintalaatusuhteeltaan paras 46" 2d telkkari tällä hetkellä :thumbsup:
   
 15. the_fish

  the_fish Guest Guest

  Liittynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitokset tästä. Vielä kiinnostaa tuo tekstityksen ulkonäkö. Löytyisikö joltakin tosiaan vaikkapa kuvaa miltä näyttää?

  Tuollaisella 3.5mm-> RCA kaapelilla tosiaan äänet saisi kotiteatterille, mutta silloin TV:n omat kajarit lienevät poissa pelistä? Tarkoitus olisi kuitenkin käyttää kotiteatteria vain tarvittaessa ja tällöin tuon kaapelin kiinnittäminen joka kerta erikseen ei kyllä tule kysymykseen... Jollain on varmaan tieto tuosta scartin kautta kulkevasta äänestäkin? Entisellä TV:llä toimii, oletettavasti toimii siis myös tällä? Ja miten HDMI, siirtääkö ääntä vain telkkarille päin?
   
 16. apex90

  apex90 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.08.2008
  Viestejä:
  51
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tekstit on ihan hyvät, ohuemmat, vähän pienemmät ja ei ole varjoja verrattuna mpc-hc.. Tässä kuvaa: http://img442.imageshack.us/img442/9171/usbmpchc.jpg

  Äänet on vain kaiuttimilla päällä, kun 3.5mm -> rca on käytössä, koska 3,5mm plugi on kuulokkeille tarkotettu.

  Scartista en tiedä siirtääkö telkkari siitä ääntä ulospäin, ei ole scartti laitteita käytössä, enkä hdmi:stä, kun ei ole hdmi 1.4 laitetta käytössä.

  EDIT: Kokeilin juuri ja tv speakers valikko oli harmaana, ettei voinut valita tv:n kaiuttimia kun kuulokkeet olivat kiini.
   
 17. ToxicBuzz

  ToxicBuzz Guest Guest

  Liittynyt:
  08.08.2010
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  the_fish
  Jos sulla on mahdollisuus käyttää optista piuhaa niin se on oiva ratkaisu.Mulla on satelliittidigiboksi SCART:lla kiinni ja telkkarista vahvistimelle äänet menee optista kaapelia pitkin.
  Silloin jos haluat käyttää vain tv:n omia kaiuttimia niin menet päävalikkoon,sitten ääniasetukset,valitse kaiuttimet.Siinä on 2 vaihtoehtoa: omat kaiuttimet ja ulkoiset.
  Kun on valittuna omat niin ääni tulee sekä telkkarin omista että myös kotiteatterikaiuttimista.Jos valitset ulkoiset niin telkku on mykkä ja ääni kuuluu vain ulkoisista.
   
 18. the_fish

  the_fish Guest Guest

  Liittynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Valitettavasti ei ole mahdollisuutta käyttää optista piuhaa. Sellainen syystä tai toisesta uupuu tuosta kotiteatterisarjasta :OI

  Topfieldin 5100:sta taitaa saada äänet RCA:lla, mutta sekään ei ratkaise ongelmaa videotiedostojen kanssa...
   
 19. ToxicBuzz

  ToxicBuzz Guest Guest

  Liittynyt:
  08.08.2010
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  the_fish

  Kertoisitko:

  1. millaisia ääni ja videoliitäntöjä löytyy sinun LG kotiteatterisetistä

  2. miksi haluat käyttää ulkoista digiboksia
   
 20. the_fish

  the_fish Guest Guest

  Liittynyt:
  16.02.2007
  Viestejä:
  27
  Saadut tykkäykset:
  0
  Videolle löytyy HDMI, Scart, komponentti ja taitaa olla myös S-video.
  Äänelle muistan vain RCA:n ja tosiaan scartin kautta kulkee tv-audio nykyisestä kuvaputkesta kotiteatterille.

  Yritän tarkastaa vielä liitännät kotosalla.

  Ainoastaan tallennusten katsomiseen. Mainitsin boksin vaan tuon audio ongelman takia, että sitä kautta saanen kierrettyä TV-audion tarvittaessa kotiteatterille...