Samsung A6xx sarja

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana hkj, 19.03.2008.

  1. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    55
    Nyt on Sampan virtalähde huollettu ja töllö lähtee taas saman tien päälle ilman naksutusta. Vaihdoin seuraavat elkot:

    • CM852 - 1000uF 10V (uusi 16V)
    • CM853 - 1000uF 10V (uusi 16V)
    • CM872 - 470uF 25V
    • CM873 - 470uF 25V
    • CM876 - 820uF 25V (tämä oli pullistunut päästään)
    • CM881 - 820uF 25V (tämä oli pullistunut päästään)
    Kaikki uudet elkot ovat tyyppiä "Low ESR" ja käyttölämpötilaltaan max. 105 astetta. Hintaa tuolle setille tuli pyöreästi €5.
     
    Viimeksi muokattu: 12.03.2013
  2. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 441
    Saadut tykkäykset:
    630
    Oma A656 (40") on alkanut oireilemaan niin, että käynnistettäessä (valmiustilasta) ensimmäisellä yrityksellä ledi sammuu, mutta mitään ei tapahdu. Ei kuvaa, ei naksahduksia. Kun telkusta sammuttaa virran takaisin valmiustilaan, niin toisella kerralla lähtee käyntiin normaalisti.

    Kenelläkään ollut samoja oireita?

    Oma tulkintani on, että haiskahtaa kuivuville konkille.. :(
     
  3. Ladisti

    Ladisti Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.01.2009
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama töllö ja sama vika oli tossa kesän alussa. Konkkavikapa hyvinkin... http://www.youtube.com/watch?v=XJTfdDTAQpo esim. tossa videota ko. viasta (amerikan markkinoiden töllötin, mutta ihan vastaava kun A656). Tais olla 0.50€ konkilla hintaa, 2 konkkaa siis uusin. Helppo ja halpa homma, jos kolvi pysyy kädessä.
     
  4. KeJu

    KeJu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.03.2012
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oma syksyllä 2008 hankittu 42" 656 ryhtyi pari viikkoa sitten oirelemaan. Käynnistys kesti minuuttitolkulla ja sammutettu töllö käynnistyi itsekseen noin tunnin välein.

    42" a656 sq1 elkot:
    CM852 - 1000uF 10V (uusi 16V)
    CM853 - 1000uF 10V (uusi 16V)
    CM872 - 220uF 25V
    CM873 - 220uF 25V
    CM876 - 1000F 25V (tämä oli pullistunut päästään)
    CM881 - 1000uF 25V (tämä oli pullistunut päästään)

    Taas käy ja kukkuu.
    Kävin hakemassa Mollen mainitsemat elkot jo ennen kuin avasin laitteen. Seuraavana päivänä piti sitten hakea oikeat...
     
  5. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 075
    Saadut tykkäykset:
    55
    Telkku täyttää näinä päivinä 6v, ja konkkahuollostakin alkaa olla jo 1,5v. Edelleenkin aivan huippuvehje. Päivitys uudempaan ei ole edes harkinnassa.
     
  6. svheebo

    svheebo Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.01.2009
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla on vuonna -08 ostettu LE40A656 malli. Mitään vikoja ei ole ollut mutta nyt on alkanut pitämään hurinaa. Ikäänkuin tuuletin tms olisi päällä. Onko kukaan moista vikaa kohdannut?