Samsung 2013 mallit

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Samusil, 07.03.2013.

 1. vps358

  vps358 Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 747
  Saadut tykkäykset:
  481
  Sit on kaapeli susi tai siinä on jotain muuta feelua...
  Ei toi kattiseiska ny pahanhintaista ole esim. tosin halvemmallakin loytää varmasti joku jostain...

  T: Vesku
   
 2. Tommy_FIN

  Tommy_FIN Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.09.2007
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Wlanilla toimii ok. Käyttäisin kuitenkin mieluummin lankaa.
   
 3. hyvis

  hyvis Guest Guest

  Liittynyt:
  08.12.2013
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kokeile piuhalla, jonka varmasti tiedät toimivan. Tietty reitittimen/modeemin boottaus kans...
   
 4. Kojootti

  Kojootti Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.03.2004
  Viestejä:
  327
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänne hankittiin 55F8005 malli eilen. SmartView toimintoa en saa toimimaan iPadilla, speksien mukaan sen pitäisi toimia mutta asetusten Verkko kohdassa ei ole mitää etäkäyttö-valikkoa. Mites sen saa toimaan, vai pitäiskö toimia edes? TV:n softa on 1113
   
 5. Tommy_FIN

  Tommy_FIN Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.09.2007
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olikin vika routterissa. Jostain syystä rt-n56u:n kolmosportti ei keskustellut kuin ps3:n kanssa. Portin vaihto ja nyt rokkaa.
   
 6. blobo

  blobo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olenko sokea, vai onko niin, ettei UE60F6375 telkkarissa saa timeshift toimintoa käyntiin automaattisesti? Eli siis play-napin painaminen aktivoi timeshiftin ja tämä on toiminnassa niin kauan kuin telkkari on päällä (kanavia voi vaihdella), mutta telkkarin uudelleenkäynnistyksen jälkeen timeshift ei käynnisty kunnes play-nappia painetaan uudestaan. No, en tiedä onko tuolle toiminnolle nyt niin paljon käyttöä, ja ilmeisesti yleiskakella (Harmony) homman saisi pelaamaan automaattisesti. Ihmetyttää vaan, jos tuo valinta on todella jätetty pois?

  Iloinen yllätys sen sijaan oli, että näköjään nauhotuksen aikana voi katsella muita saman kanavanipun kanavia. Olin siinsä uskossa, että yleensä telkkarit ei tuohon pysty, mutta ilmeisesti tekniikka on kehittynyt.
   
 7. Ted

  Ted Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin Samsungin UE60F6375 töllön ja nyt olen muutaman päivän ehtinyt sitä kokeilla. Hieman siinä tuntuu valovuotoa olevan, alla kuva. Onkohan tuo normaalia tasoa vai voiko vaihtamalla kuvitella saavansa parempaa laatua? Ostin Gigantista, niin on se 30 päivän palautusoikeus. Että tuo lähtee ainakin takaisin. Täytyy vaan katsoa mitä tulee tilalle, jos mitään. Pieni pettymys, jos valovuoto on edelleen tuolla tasolla. Luulin, että se on jo saatu paremmin kuriin.


  [​IMG]
   
 8. blobo

  blobo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  0

  Kun tuota omaani kameran silmän läpi katsoin, niin aika samankaltainen kuva sieltä tuli ulos. Itse olen kuitenkin tyytyväinen, sillä suoraan telkkaria katsottaessa nuo valovuodot ei normaaliin silmään näy juuri ollenkaan. Jos ruutua katsoo sivusta, näkyy valvuodot selvemmin sinisinä laikkuina.

  Olen tähän kuitenkin tyytyväinen, sillä aiempi Sony (jonka palautin kauppaan), oli yhden kulman valovuodoltaan todella paha ja häiritsi normaalia katselua. Voin yrittää myöhemmin ottaa kuvan myös omasta ruudustani.

  Millaiset asetukset sinulla on tuossa kuvassa, ts. normaalit katseluasetukset, vai yrititkö saada pilvet näkymään tarkoituksella?

  E: No ei se nyt sitten loppujen lopuksi ihan noin paljoa pilveilekään:
  https://skydrive.live.com/redir?res...uthkey=!ACti9fA1_0ra8zQ&v=3&ithint=photo,.jpg
  Tuo on otettu normaaleilla katseluasetuksilla (Movie-tila tuunattuna) sillä erotuksella, että kirkkaus piti nostaa arvoon 50 - tässä telkkarissa on outo ominaisuus, että jos kirkkaus on alle 50 ja näytöllä on tarpeeksi mustaa, sammuu koko näyttö tilapäisesti! Tähän ei vaikuta mikään eko-asetus tmv, pelkästään tuo kirkkaus-arvo.

  E2: Hmm.. tuo punainen pikseli taitaa olla kamerassa eikä telkkarissa :)
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2014
 9. Ted

  Ted Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuo mun kuva on otettu, kun telkku oli Elokuva-tilassa eli en varsinaisesti yrittänyt saada pilviä näkyviin. Luonnollinen-tilassa pilvet on vähän heikommat, mutta yllättäen värit ei ole kovin luonnolliset muuten. Elokuva-tila tällä hetkellä miellyttää silmää eniten vaikka välillä kuvaan kaipaisi enemmän kontrastia, varsinkin vähän sivusta katsoessa. Niin, ja tuo kuva on otettu näillä kameran asetuksilla: 29 mm, f/5,0, ISO 100, 2,0 s. Aika pitkä valotusaika, mutta koitin saada pilvet kunnolla kuvaan näkyviin.

  Vähän samantyylinen tuo sun kappale on. Mä huomasin pilvet ensin mustalla kuvalla, mutta sen jälkeen ne on näkynyt myös katsoessa jotain ohjelmia, missä sattuu olemaan hämäriä kohtauksia. Kyllähän ne rupesi häiritsemään, kun tietää missä ne on. Ei vissiin paljoa parempaa kannata odottaa. Mun vanha telkkari on plasma, niin siihen verrattuna noi pilvet hyppää aika pahasti silmille. Tän hintaiselta laitteelta odottaisi vähän enemmän. Kyllä tää yksilö taitaa mennä takaisin. Huomasin myös ao. kuvan ominaisuuden laitteessa eli yläreuna näyttäisi olevan kaareva. Ei kuitenkaan kaareva koko matkalta vaan lähinnä tosta keskeltä, jos kuvasta nyt mitään selvää saa. Alareuna vaikuttaisi olevan suora. Kävin Gigantista kysymässä kuuluuko toi asiaan, mutta eivät osanneet sanoa. Esittelymalli on sen verran korkealla, että en nähnyt sitä kunnolla, mutta näytti olevan suora. Maanantaina pitää soittaa huoltomies paikalle antamaan tuomio. Jos toi on joku valmistusvirhe, niin sillä varjolla voisi saada tän vaihdettua. Muussa tapauksessa koitan vaihtaa ehkä Philipsin vähän pienempään. Jos ei muu auta, niin pitää palata vanhaan plasmaan ja odottaa tän vuoden malleja. Sekään vaihtoehto ei tällä hetkellä oikein houkuta, kun on päässyt isomman kuvan makuun. Mites blobo, onko sun telkkarissa tuollaista kaarevuutta havaittavissa?

  [​IMG]
   
 10. blobo

  blobo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.03.2005
  Viestejä:
  338
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä yläreuna on omassani suora. Onko sulla todella tuo paneelin reuna myös mutkalla, vai pelkästään tuo ruutua kiertävä läpinäkyvä kehys? Sehän näyttäisi olevan erillinen rakenne, eli olisiko liimaus vähän vinossa :hitme:

  Jos telkkusi on alle 30 päivää vanha, senhän voi palauttaa ilman mitään sen kummempaa selitystä. Tässä sulle muuten vielä vertailukuva siitä palauttamastani Sonystä: http://sdrv.ms/19mF51X. Tuo harmaa kulma näkyi kaikella materiaalilla päivänvalossakin.
   
 11. Ted

  Ted Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2005
  Viestejä:
  188
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oon koittanut taskulampun kanssa katsella miten valo heijastuu paneelista. Aika hankalaa se on, mutta mun mielestä näyttäisi niin kuin paneelikin olisi vähän mutkalla yläreunasta. Ei ole ainakaan mitenkään selvästi irti tosta kehyksestä. En ole huomannut, että toi kuvaan olisi vaikuttanut, mutta jos ton varjolla saisi vaihdettua. Palautusoikeus tosiaan on, että sitä voi viime kädessä käyttää. Mielellään kuitenkin ottaisin riittävän hyvälaatuisen telkkarin. Kotiinkuljetukset joutuu luultavasti kuitenkin maksamaan.

  Toi sun Sony on ollut aika hirveä. Aika katselukelvoton kuva, kun noin hyvin näkyy ohjelman kanssakin.
   
 12. tml

  tml Guest Guest

  Liittynyt:
  04.08.2003
  Viestejä:
  29
  Saadut tykkäykset:
  0
  Gigantissa olisi Samsungin UE46F8505 tarjouksessa (~1200€). Onko tuo vain paremmalla/erilaisella jalustalla varustettu F8005 vai onko siinä muutakin eroa? Samsungin omat sivut ovat kovin vaiteliaat.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2014
 13. epe_85

  epe_85 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.11.2008
  Viestejä:
  57
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juuri näin. On olevinaan ns. design-malli 8005:sta. Sama kone muuten.
   
 14. RPZ

  RPZ Guest Guest

  Liittynyt:
  25.04.2006
  Viestejä:
  276
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuosta 8005:n kaarevasta jalustasta on todettava, että se on erittäin hyvä. Televisio on jalustassa kahdesta kohtaa kiinni ja sen vuoksi kokonaisuus on todella tukeva.
  Toki se vaatii alustalta tarpeeksi leveyttä, itsellä sattui olemaan juuri oikean mittainen videotaso.
   
 15. Peanut

  Peanut Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.12.2005
  Viestejä:
  551
  Saadut tykkäykset:
  0
  Leveyden lisäksi se vaatii tv-tasolta myös syvyyttä, eli ei todellakaan ihan pienimmille tasoille tuota kannata yrittää tunkea.
   
 16. RPZ

  RPZ Guest Guest

  Liittynyt:
  25.04.2006
  Viestejä:
  276
  Saadut tykkäykset:
  0
  Piti oikein mitata, tuossa 46" tuumaisessa jalustan syvyysmitta on 26 cm, eiköhän useimmat tasot tuon täytä. Mutta jalusta on tosiaan käytännössä koko TVn levyinen, huh, mutta eipähän heilu telkkari mihinkään suuntaan.
   
 17. Katselija

  Katselija Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.10.2004
  Viestejä:
  555
  Saadut tykkäykset:
  12
  Mikähän siinä, ku Samsungini ei toimi wlanissa. Löytää IP:t sun muut mutta ei vaan pelitä.

  Mitä salausta tuo ymmärtää?
   
 18. Fuzzy Boner

  Fuzzy Boner Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.06.2002
  Viestejä:
  224
  Saadut tykkäykset:
  0
  Osaisikohan joku 8505 mallin omistaja valaista vähän tuota jalustan toimintaa, lähinnä sitä että saako sen näppärästi irti jos haluaa käyttää seinäkiinnitystä?
   
 19. cinzano

  cinzano Guest Guest

  Liittynyt:
  03.01.2014
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jalustassa on pystytapit jotka uppoaa tv:n rungon sisään. Myyntipakkauksessa jalusta ei siis ole paikallaan edes televisiossa.
   
 20. HoXXMa

  HoXXMa Guest Guest

  Liittynyt:
  09.07.2008
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli haettua muutama päivä sitten tuo Gigantin 46" tarjousmalli 8505. Nyt näyttäisi olevan mustan tasot jo ihan kunnossa ja paneelissa ei lainkaan pilveilyä. Olisiko syynä uusi paneeli vai micro dimming ultimate?
  Langaton nettikin toimii tosi hienosti ja erittäin nopeasti. Smart-tv ominaisuudet ovat nyt käytettävyydeltään oikeasti toimivia. Harmi että Yle Areena appsia ei ole valmiina.
  Tärkeä juttu minun kannaltani oli se, että Sampassa on satelliittivirittimessä Diseqc 1.2 tuki joka muiden valmistajien malleista puuttuu. Kaikkiaan huippu tv jossa kaikki keskeiset asiat on kunnossa.:thumbsup: