Samsung 2012 E-sarjan plasmat

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana Jokke79, 11.02.2012.

 1. Samusil

  Samusil Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hmm jos on suht hiljasella äänet niin suoraan edestä katsellessa surinaa voisin sanoa häiritseväksi kun sitä kuuntelen. Jännä kuinka sitä ei kuulu lähes lainkaan kun menee 10-15 astetta jompaan kumpaan suuntaan.
  Tossa noita kuvia katso liitettä 20130326_165426.jpg katso liitettä 20130326_165525.jpg katso liitettä 20130326_165720.jpg

  Kun tässä paremmin ehtii ni täytyy alkaa vähän noita säätöjä kattoon ja ilmeisesti jos nimes jonkun tulon "PC"ksi niin se muutti tuota vaste aikaa 31ms jos nyt oikein tuolta hdtvtestiltä ymmärsin, PS3sta ajatellen..

  Onko tuo CAL_day/night siis että napista saa vaihdettua asetuksia vai millai? :O
   
 2. Make73

  Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  Tuosta surinasta suoraan edestä kuultuna tosiaan lukenut muualtakin.

  HDTVtestin mukaan tässä E8000:ssa lagi on sama on sitten "PC" tai valikosta normaali "Pelitila" kytkettynä, E6500:ssa "PC" tila eli sen HDMI:n nimeäminen johon esim. juuri PS3 on kytketty, niin tiputti lagia puolella. Miksiköhän se tässä E8000:ssa on erilainen :confused:
  No itse ainakin ajattelin kokeilla ihan säädetyllä Elokuvatilalla ensin josko sillä pystyy FPS pelejä pelailemaan.

  Niin tuo cal-day ja cal-night olisi siis kaksi lisäkatselutilaa joihin voi säätää kalibroidut asetukset päiväkäyttöä varten ja sitten hämärään/pimeään omansa. Siis kuten esim. Panassa on Pro1 ja Pro2 tilat.

  HDTVtest kirjoitteli että jostain syystä 2012 Euroopan Samsung malleissa tätä ei pysty tekemään ellei sitä korjata firmware päivityksellä.

  Eipä tuo juuri haittaa koska ainakin 55ST50:llä käytin lähes pelkästään True Cinema tilaa samoilla säädöillä oli sitten päivä tai yö ja luultavasti kun tässä valkoisen valovoimaisuus Elokuva katselutilassa on rajattu n.110cd/m2 tasolle niin sama homma.

  Näyttää tosiaan peilaavan melkolailla, HDTVtest nimenomaan kehui tätä true black pro pinnoitetta paremmaksi kuin Panasonicin, ei tuo ainakaan tuosta kuvasta sen enempää näyttäisi häikäisyjä estävän.
  Pana PX700 paneelissa se oli jotain ihan eri luokkaa kuin nykyisissä plasmoissa, niin oli tosin mustan tasokin :)

  edit:
  Löytyi tuo cal-day cal-night enablointi sekä asetusten automaattinen kopiointi kaikille inputeille, mutta valitettavasti tuo ei taida toimia Euroopan malleissa. David HDTVtestiltä lupasi Samsungilta kysyä miksi ei ja olisiko mahdollista saada tuleviin laiteohjelmaversioihin.

  Varoituksena edelleen ettei kannata mennä räpläämään huoltomenuun huvikseen, TV:stä voi tulla vahinkopainalluksella käyttökelvoton!

  It's only safe if you know exactly what you are doing. Merely right clicking on an item can trigger a chain of events that might brick your TV.

  1. Start with the TV OFF. Press mute, 1, 8, 2, Power fairly rapidly. The TV will power on to the last input and in a few seconds the service menu will appear.
  1. Info-Menu-Mute-Power from Standby

  2. Don't do anything other than follow these instructions.

  3. Arrow down to Expert and press Enter

  4. Select N/D ADJ with up/down arrow key and right click to ON

  5. Press the Return key

  6. Select Source and either right or left arrow to ALL

  7. Press the Return key twice

  8. Power OFF

  9. Power ON and select Cal-Day Mode. Turn off all the auto or dynamic crap in both Advanced Settings and Picture Options. They are garbage and will only work against you.

  10. Calibrate to your heart's content. Any setting you select will transfer to all inputs so you only have to enter once. The factory Modes, Dynamic, Standard, Natural, and Movie will remain unmolested.
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2013
 3. Samusil

  Samusil Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jätän toistaseksi tekemättä ei uskalla alkaa räpläämään. Tässä on nyt tätä ihan perus sanotaanko sitä sitten sd kuvaksi jota tuolta antennilta suolletaan tullut muutama tunti katseltua ja itse olen kyllä todella tyytyväinen tähän vaikka muistaisin jonkun haukkuneenkin, itselläni vertailukohteena sony kdl 40w4000 :) Puheohjaus ja liike ohjaus ovat aivan TOTAALISTA kuraa(voihan sillä "hi tv virta päälle" komennolla muutamalle kaverille brassailla mutta siinä se), smart ominaisuuksia varten aion hakea Samsungin VG-KBD1500 langattoman näppäimistön.
  Nyt tästä kun poika vaan nukahtaa ni tosiaan testaamaan 3Dtä Judge Dreddillä (on varmasti emännän mieleen tuo leffa)
   
 4. Make73

  Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  Itse ostin tällaisen näppiksen, eihän siinä ole niitä Samsungin näppäimiä, mutta lukenut että tuolla pitäisi toimia.

  Kiva kuulla että olet tyytyväinen ostokseesi, nuo turhat ominaisuudet on tosiaan turhia ja kamerankin eteen kannattaa laittaa vaikka musta sähköteipin palanen ettei hakkerit katsele mitä sohvalla tapahtuu :eek:

  Tuolla huoltomenussa vähän räpelsin ja nettiä tutkailin, niin tulin siihen tulokseen että ainoa keino olisi rakentaa itse IR lähetin ja sillä sitten läppäriltä syöttää stereona .wav ääni joka avaa lukitut huoltomenun valikot (emuloi siis huoltokaukosäädintä).
  http://wiki.samygo.tv/index.php5/Remote_Control_emulator:_send_custom_IR_codes
  Sitä en sitten tiedä alanko tuollaista värkkäämään, hintaa ei sille tulisi kuin 0-5 euroa.
  Jos Smartin suhteen tulee ongelmia ettei ole Nordic versio, niin ehkä kokeilen ja muutan samalla television alueen. Sen saa huoltomenusta muutettua Suomen mallia vastaavaksi (toki rautapuolen erona se T2 viritin).
   
 5. Samusil

  Samusil Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tosiaan ensimmäistä kertaa räpläilin nyt näiden 3D systeemien kanssa ja tuli mieleeni että enkös tarvi myös br soittimen jossa on jonkun näköinen 3D valmius??? Tosiaan kun tuolla PS3lla heitin nyt tuon judge dredin pyörimään ja valitsin alussa 3D version pyöritettäväksi niin mielestäni oli ihan 2Dtä ja sit ku tvstä heitti sen 2d-> 3d niin aika paskaa sekin oli. Ilman laseja katselin sit ensimmäisen 10min ihmettelyn jälkeen leffan ja oli muuten aivan paska. :D
   
 6. Make73

  Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  PS3 3D-soittimena tarinaa löytyy täältä.
  Ei tullut edellisellä telkulla kokeiltua ensimmäistäkään 3D leffaa joka olisi ollut levyllä, vaan kovalevyltä netistä ladattuja demoja ja 3D PS3 pelejä joita saa Storesta ladattua demona.

  Ps. Tilasin pari IR LEDiä ja 3.5mm stereoplugin, niin pääsee testaamaan tuota huoltomenukikkaa :)
   
 7. baba

  baba Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.05.2009
  Viestejä:
  226
  Saadut tykkäykset:
  7
  Youtube-applikaation Featured 3D-kanava ja erillinen Explore 3D-applikaatio on tuossa Samsungissa myös sellaisia joilla voi 3D:tä kokeilla.
   
 8. Samusil

  Samusil Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  0
  Make varmaan pyytämättäkin infoat mutta kerro sitten miten käy sen huoltomenun kanssa :)

  Tuota explore 3Dtä testasin ja se oli jonkunmoista. Parempaa ainakin kuin tuo eilinen judge dredd eli tod näk en ole osannu pleikkaa oikein käyttää tms täytyy kurkata ja perehtyä :)

  -Nonniin.. Tein niin että laitoin pleikan päälle mutta katselin hetken vielä ohjelmaa toisesta lähdöstä, tällä välin pleikka oli alussa kysynyt yhteensopivuus juttuja 3dstä niin siitä syystä en niitä eilen toimimaan saanut. Nyt sitten tuolta ps3 3d soittimena tuli vastaan tuo ja sitä kokeiltuani niin tosi hyvältä näyttää nyt judge dreddikin :D Vaikka jo alkaa hieman pelaamaankin tuo aurinko.. Ajatteli jo että saa 3Dt jäädä mutta täytyy jatkaa kokeilua, silmien päälle tuo kyllä ottaa ja välillä tekstityksestä erottaa vähän kuin tekstityksen himmeän kopion sentin pari sivussa oikeaa tekstiä? Tälle on varmaan joku oma nimikin mutta välillä oli hieman vaikeaa saada tekstistä selvää 2-3m päästä. Sohvalta 4m ei niinkään enää haitannut.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2013
 9. strike1980

  strike1980 Guest Guest

  Liittynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tilasin 17.3. amazon.de:sta Elektronik-versand nimisen myyjän kautta Samsung PS51E6500 (955e + 170e pk). 25.3. jo DHL soitteli että töllötin saapunut ja tänään vihdoin ennätin vastaanottamaan. Vasta laatikosta ottaessa huomasin laitteen takapaneelista, että malli on eri kuin minkä tilasin. Toimittivat siis virheellisesti PS51E8090. En löydä juuri mitään infoa kyseisestä mallista. Huolenaihe toki on, että onko tuossa jotain merkittäviä eroja E6500:een nähden? Virrankulutus ainakin selvästi korkeampi.
   
 10. Mahonki

  Mahonki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.03.2013
  Viestejä:
  75
  Saadut tykkäykset:
  2
  eläpä huolehdi, 8 sarjaset on viimevuoden lippulaiva malleja, joten senkun nostat jalat pöydälle ja ihailet kuvaa :)
   
 11. Make73

  Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  Saitko TV-kanavat viritettyä telkun omalla virittimellä (T vai C?)

  Tuo on käsittääkseni Saksan malli kuten meillä pohjoismaissa on 8005 malli, jotka pohjautuu 8000 malliin.
  Kunhan saan tuon huoltomenuasian selvitettyä, niin sieltä saisi sitten myös alueen muutettua "Nordic" asentoon.
  En tiedä tosin mihin tuo vaikuttaa, vaikuttaako esim. siihen mitä ohjelmia Smartissa on? Jos jollain on kokemusta, niin kuulisin mielelläni, täällä on kuitenkin sellaisia jotka Saksasta ovat telkkujaan tilailleet.
  Rautapuoleen se ei tietysti vaikuta eli jos ei ole tänne sopivaa T2 viritintä, niin ei ole.

  [​IMG]

  Aluetta ei pääse vaihtamaan ennen kuin sen saa tehdaskaukosäätimellä avattua (kyseinen asetus on harmaana), siihen tarkoitukseen siis rakentelen tuon DIY emulaattorin, jolla pitäisi saada FACTORY + 3SPEED komento lähetettyä telkulle ja joka avaa kaikki harmaana olevat asetukset.
  Alkuperäinen tarkoitus tosin siis se cal-day ja cal-night eli N/D asetuksen aktivoiminen expert valikosta (joka myöskin harmaana), sekin pitäisi onnistua tuolla.

  Samsungilla 51":nen tarjoaa huonompaa kontrastia kuin 60" ja 64" mallit, olkoonkin sitten 2012 lippulaivamalli.

  Ps. Omaani ei vielä näy ei kuulu, taitaa mennä ainakin Pääsiäisen yli :weep:
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2013
 12. Samusil

  Samusil Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä nyt ku pari päivää testaillut tota telkkua niin olen tullut siihen tulokseen että olis pitäny ostaa lcd.
  On meinaan perseestä toi mistä aikasemminkin sanoin että ei pysty parhaasta katselukohdasta katsomaan kun sirisii niin helvetisti..
  Vituttaa aivan helvetisti koska muuten tykkään telkusta kaikin puolin ja kuva on parasta näkemääni, tuo sirinä vaan on paikotellen jäätävää eikä riitänormi äänet peittämään sitä pahimmasta kohdasta katsottuna 4m päästä.

  Nyt sit selvittelemään tota asiakaspalautusta...
   
 13. baba

  baba Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.05.2009
  Viestejä:
  226
  Saadut tykkäykset:
  7
  Pahus vieköön. Ymmärrän kyllä hyvin että sirinä käy ajan päälle mahdottoman ärsyttäväksi, ja 4 metrin päästä ei pitäisi mitään kyllä enää kuulua normi-TV:tä katsellessa. Omassa edesmenneessä Samsungissa oli pientä suunnattua sirinää, ei kuitenkaan samassa määrin kuin sinulla. Sitä sirinää sai vielä hiljennettyä laittamalla television ei-kohtisuoraan asentoon takaseinään nähden - tuo kuvailemasi kuulostaa kuitenkin siltä että vaimennuskikat ei paljon auta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2013
 14. Samusil

  Samusil Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laitan palautukseen ens viikon tiistaina sitte ku on tuo pääsiäinen mennyt. Kävin tänään pällistelemässä gigantissa tuota ue55es8005sta jos siitä sen 65tuumasen sitte ottais kokeiluun. En tiä mutta ei siinä kyllä kuva ole niin hyvä kuin tässä heinäsirkassa mikä täällä kotona nyt on. Kyllähän tuollaisen on oltava joku vika tms en voi kenenkään kuvitella olevan tyytyväinen ja olemaan huomaamatta tuollaista?

  Offtopikkina jos joku tahtoo tämän ostaa ja tietenkin tulla kuuntelemaan ja katsomaan tätä tod näk viimeisintä suomesta ostettua (kaiketi huolto/takuuasiat hoituu helpommin) ps64e8005 paikkakunta on ulvila (porin kupeessa) tarkempaa osotetta voi kysellä yvllä. Olisi sääli palauttaa tätä ja joku verkkiksen kaveri sen heidän outletista sitten nappaa puolern hintaan. Itse olen valmis ottamaan takkiin 100e viikon katselemisesta koska en jaksaisi alkaa lainaamaan pakettiautoa mistään jotta saisin tuon roudattua postiin eli hintaa otan 2164,80e (pyöristettäkööt sitte vaikka 2160 aiva sama)
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2013
 15. baba

  baba Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.05.2009
  Viestejä:
  226
  Saadut tykkäykset:
  7
  Itselläni on tuo 55es8005 ja kalibroituna kuva on mielestäni kyllä tosi hyvä, en väitä että plasmatasoinen. Mutta 65-tuumaisissa es8005:ssä on pahoja banding-ongelmia, suosittelisin välttämään.
   
 16. Make73

  Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  No voihan harmitus sitten Samusil, oliko tämä ensimmäinen plasma Sinulle?
  Itselläni ollut aiemmin kolme plasmaa (tämä neljäs) ja niistä Pana 50C10 piti melkoista sirinää ja muut sellaista normaalia, mutta totuin siihen C10:n osaltakin siinä määrin ettei se pahemmin haitannut.
  Niin ja jos tämä sirisee niin ei voi mitään, pitää sitten käyttää kuulokkeita, en todellakaan ala lähettämään sitä Saksaan takaisin vain sen takia.

  Itselleni tuli tänään telkku ja ainakin päällisin puolin näyttäisi ehjältä, en ole vielä ehtinyt/jaksanut kytkeä ja kokeilla.
  Toimituksessa meni siis kuusi arkipäivää eli ihan ok vaikka eilen jo meinasin hermostua että eikö tulekaan.
  Mukana toimitettiin väärä takuukortti joka Samsung Nordicin mukaan ei kelpaa heille, otin myyjään yhteyttä ja lupasivat lähettää oikean takuukortin hetimiten postitse.

  Tänään tuli myös Markantalosta tilaamani 2TB ulkoinen kovalevy, Bebekistä nuo elektroniikka osat ja CDONista Tomb Raider PS3:lle, joten eiköhän tässä Pääsiäinen mene ihan mukavasti (jos TV toimii, muuten menee vähemmän mukavasti ;))

  Jos sulla Samusil on vielä tuo TV kasattuna niin voitko katsoa sieltä takaa sen kiinnitystä eli kuuluuko sen välipalan joka tulee siis jalustan ja TV:n väliin, niin olla ihan television pinnan tasalla vai onko siinä sellainen parin kolmen millin pykälä niin että se välikappale on aavistuksen ulompana? Oli kahdestaankin melko hankala saada paikoilleen.

  Melkoisen kokoiseltahan tuo näyttää etenkin kun nyt katsellut 32":sta.

  Näin tuollaisen 55"ES8005:sen ja ei se huonolta näyttänyt vaikka säädöt luultavasti oli päin erhettä. Ulkoisestikin hienon näköinen seinällä.

  edit:
  Hyvin tuntuu televisio toimivan :thumbsup:
  Kaapelikanavat (myös maksulliset kortin takana) virittyivät hienosti. Menun kieleksi sai valittua Suomen (myös sähköinen ohjekirja TV:n menusta on suomenkielinen), mutta viritysvaiheessa valitsin "Muut" koska Suomea ei ollut. Jos vaihdan jossain vaiheessa sen alueen huoltomenusta Nordic tilaan, niin se tuo myös Suomen.
  Tämä ei ainakaan tällä pikaisella testauksella sirise sen enempää kuin Panasonic TX-P55ST50Y joka oli mielestäni hiljainen. Ajattelin että surina tässä olisi 50C10 tasoa kun monet valittaneet siitä, mutta on huomattavasti hiljaisempi. Plasmasurinoihin olen ilmeisesti tottunut seitsemässä vuodessa, joten asia on sitten ehkä eri LCD telkkuihin tottuneille. TV:t ovat yksilöitä ja huonolla tuurilla saa todella surisevan yksilön, josko oma tuurini alkaisi vihdoin kääntyä :)
  Samusil, pistit varmaankin ne ferriittirenkaat siihen virtakaapeliin molempiin päihin? Mitä katselutilaa käytät, itse pistin nyt aluksi ne asetukset mitkä tuolla jo aiemmin kerroin, solun valoksi laitoin 15.
  Omani on valmistettu syyskuussa 2012.

  Jossain vaiheessa pistän sitten tosiaan niitä kalibroituja asetuksia tuonne kalibrointiosioon.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2013
 17. Jessi123

  Jessi123 Guest Guest

  Liittynyt:
  09.01.2013
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Surinasta; omassa on myös sitä kun yhdestä ja tietystä paikasta n. 30cm tv:n vasemmalla puolella istuu. Alkuun häiritsi ja paljon, nytten ei ollenkaan. Oikeastaan mietin että ihan kuin olisi uusimmalla päivityksellä sirinä pienentynyt. Älä Samusil vielä menetä toivoa, viikon päästä et sitä edes huomaa enään.

  Makelle; täytyisi ensin lukea tämä threadi ennen yv:tä ;) onnea tv:n saamisesta vihdoin! btw viitsitkö katsoa ferriittirenkaiden koot? rikoin omani tyylikkäästi, uudet voisi ebay:sta hommata vaikkei sillä varmaan mitään merkitystä mihinkään olekkaan:)

  -muoks-
  Välipalan ja tv:n kohdalle jää pieni pykälä, eli kuuluu asiaan. Jos se on huonosti niin lonksuu, muutoin täysin tukeva. Kiikkerän tuntuinen viritelmä mutta hyvin pysyy:)
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2013
 18. Make73

  Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.01.2004
  Viestejä:
  3 404
  Saadut tykkäykset:
  130
  Ferriittirenkaan leveys n.35mm korkeus n.35mm paksuus n.25mm ja kaapelille tarkoitetut urat noin n.10mm kumpainenkin eli niitähän on siinä kaksi vierekkäin kun se johto kiepsautetaan sieltä lenkin jälkeen takaisin.
  Noita saa kyllä parilla eurolla Suomestakin. Ei niiden tarvitse olla juuri Samsungin mukana tulleita häiriönpoistajia ;) Yksi vaihtoehto on ostaa atk-verkkojohto (tuo alkuperäinen on auttamatta liian lyhyt!) jossa ferriitit ovat valettu jo valmiiksi kaapeliin.
  Verkkokaapelille ei tässä renkaita tullutkaan kuten Panan mukana (joita tosin en koskaan muistanut laittaa).

  Ok, kiitoksia tiedosta eli tuo välipala lienee ihan oikein asennettu. Jostain muistan lukeneeni etten ollut ainoa joka ihmetteli puuttuvaa välikappaletta, mutta sinnehän se oli styroksiin piilotettu :)
  Kääntyvä jalka on plussaa Panaan verrattuna. Itselläni kun sellainen kolmen istuttava nahkasohva jossa kaksi lepotuolia reunoilla ja keskelle kääntyvä tarjotin. Yksin kun katselee, niin voi kääntää ruudun suoraan katselupaikan suuntaisesti :thumbsup:
   
 19. Samusil

  Samusil Guest Guest

  Liittynyt:
  18.06.2008
  Viestejä:
  106
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensimmäinen plasma on juu meikäläisellä...
  En ole niitä renkaita laittanut mihinkään?? Voiko se vaikuttaa sirinään??? Toivottavasti et luo minuun turhaa toivoa make. :D
  Nii ja make juu 2-3mm jäi ulommas tvn pinnasta se "adapteri" vähän kans jännitti päästää toisesta päästä irti ja mennä ruuvvaamaan kun näytti just siltä että ei oo ihan kohdallaan.. Eikä noi 4x2 pient ruuvii ei paljo vakuuttanu mut hyvi o kuitenki pysynyt pystyssä


  Hmmmmm en tiedä ei noista renkaista kai mitään apua ollut... Hei pakko tossa on varmaan jotai vikaa olla... Jos katseluetäisyyteni olisi maltillisempi esim 2,5-3m täytyisi laittaa volumea aikalailla jo "kovalle" ettei sirinää erottaisi..

  Niijuu ja elokuva tilaa olen käyttänyt.. Olen niin tyytyväinen tähän kaikin puolin lukuunottamatta tuota sirinää että kävin tänään hiplaamassa paikallisen hifiliikkeen teatterissa akustiikkalevyjä seinillä ja miettinyt mahdollisuuksia omaan olohuoneeseen. Ja näyttihän se bolt 3D 120"lta screeniltä aika komeelta, kotiin tultua ei tää 64" oikein enää ISOLTA näyttänyt :)

  Sen vert pidän tästä että taidan mielummin pyytää viemään tämän huoltoon ja toivoa että jotain tapahtuu enkä lähetä takaisin.. Jos jollakin on muita ideoita sirinän ehkäisyyn olisin enemmän kuin kiitollinen kuulemaan
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2013
 20. nugent

  nugent Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.10.2008
  Viestejä:
  914
  Saadut tykkäykset:
  184
  Noilla ferriittirenkailla on yhtä iso vaikutus kuin töpselin kääntämisellä seinässä. Tai kaiutinkaapelin nostamisella lattialta legopalikoiden päälle. Jotkut kyllä "kuulevat" eron näissäkin tapauksissa...