Samsung 2010 Plasmat (PSxxCxx)

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana peeter3000, 20.03.2010.

 1. MUX1

  MUX1 Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2007
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itse käytän vielä vanhempaa softaa. Ongelma on se, että käytännössä yli 80%:ssa tallennuksista on edellisen ohjelman nimi. Käytännössä juuri koskaan et löydä ohjelmaa tallennettujen listalta oikealla nimellä. Todella ärsyttävää.

  Onko muilla samoja ongelmia?

  Käytössä on Canal Digital ja satelliittiviritin.
   
 2. Albertvainaa

  Albertvainaa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.07.2010
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan samat kanavat ja samat ongelmat. No, ainakin tallentaa maksukanavia.....
  Laskin nuo tallenteet, ei ollut kuin kaksi väärää nimeä 11:sta. Softa on muistaakseni tuo edellinen päivitys.
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2011
 3. MUX1

  MUX1 Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2007
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  1
  Uusin softa on nyt myös asennettu. Tallennukset pelaavat normaalisti.

  Käytössä Canal Digital ja Strongin CAM.
   
 4. Neophyte

  Neophyte Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.02.2005
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Huomenna olisi tulossa PS50C6505 olohuoneeseen ja olen yrittänyt haeskella sopivia asetuksia netistä - siinä kuitenkaan onnistumatta.

  Jos jollakin sattuisi löytymään vastaava laite ja kuvalle toimivat säädöt niin olisin erittäin kiitollinen jos niitä saisi tänne...

  Muutoinkin olisi hyödyllistä kuulla kokemuksia ko. vempeleestä, niitä kun tuntuisi olevan kovin vähän käytössä tai ainakaan kommentteja laitteesta on hankala löytää.
   
 5. Clarenz

  Clarenz Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2008
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei

  Arvon DVD-plazalaiset, mitä mieltä olette Samsungin PS50C685 plasmatelevisiosta?

  Tästä olisi nyt tarjous 799 € joka mielestäni kuulostaa varsin hyvälle. Olenko astumassa johonkin sudenkuoppaan jos tämän ostan? En löydä tästä mistään mitään tietoa en edes paneelista että voisi verrata johonkin muuhun missä olisi samanlainen. Apua siis kaivataan kiperästi.
   
 6. prosurfer

  prosurfer Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.10.2001
  Viestejä:
  2 111
  Saadut tykkäykset:
  2
  Paneeli

  Review

  Tuossa ei taida olla CI+ paikkaa (Samsungin sivuilla ei ainakaan mainittu). Eli ei katsota Suomessa HD-lähetyksiä ilman HD-digiboksia.
   
 7. Clarenz

  Clarenz Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.11.2008
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos tuosta linkistä. Mielestäni kaapelista saa HD-materiaalia ulos kun vain ostaa kortinlukijan tuohon. Näin minulle ainakin mainostettiin.

  Ei tuo 50C685 varmasti ole mikään huippumalli, mutta sen voi arvata hinnastakin: 799€
   
 8. jonikes

  jonikes Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.07.2011
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse tuon hankin toukokuulla. Alusta asti ongelmana oli kuvan kiinnipalaminen, esim. epg:kin minuutin käyttäminen jätti haamukuvan ruutuun. Olin yhteydessä sampan aspaan ja pyysivät viemään television huoltoon. Huollossa vaihtoivat uuden paneelin ja ainakaan vielä ei ole samaa ongelmaa tullut. Lisäksi kuva vaikuttaa uudelle paneelilla muutenkin hieman paremmalta, kuin entisellä.

  Tuon tiedotteen mukaan tämän pitäisi olla cable hd ready televisio (televison mallinumerossa on lopussa tuo XXE merkintä), eli eikö se tarkoita, että tässä toimisi myös maksulliset hd-kanavat kaapelissa?
  Myyjäliikkeeseenkin (expert) laitoin viime viikolla viestiä ja heidän mukaansa tällä pitäisi toimia maksulliset hd-kanavat.

  Aivan huippukuvaa ja ominaisuuksiahan tässä mallissa ei ole, mutta mielestäni kuva on hyvä ja hinta-laatusuhde erinomainen (alkuvaikeuksien jälkeen).

  Edit: Televisiossa on CI+ paikka, nyt näkyy hd kanavat :)
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2011
 9. Magneto

  Magneto Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.05.2010
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niille jotka ei vieraile kovin usein sampan "multimedia" valikossa niin sinne on nyt saatavilla (3D telkuissa) 3d esittelypätkiä näyttävä ohjelma.. ihan siistejä pätkiä oli :)
  Tylsä puoli on se että nykyisellä telkun softaversiolla crosstalkki on aika rajua, ei oikein silmät kestä katsella 3d:tä :( pitäs varmaan samsungille ottaa yhteyttä..
   
 10. jkoivula

  jkoivula Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2006
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  0
  PS50C7705YS on kärsinyt alusta asti kuvan palamisesta. Tekstitysten kohdalla näkyy vaaleat läiskät, samoin mikä tahansa teksti kärähtää ruudulle miltei välittömästi. Viimeksi huomasin, että ruudulla on punainen läiskä... Lisäksi mustan taso on melko vaatimaton. Taidan lähteä värkkämään takuuilmoitusta, näköjään homma toimii ainoastaan puhelimella...

  Kaverin Panalla voi olla tietokoneen työpöytä vaikka tunnin auki, eikä näy jälkeäkään palamisesta.
   
 11. prosurfer

  prosurfer Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.10.2001
  Viestejä:
  2 111
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kerro miten käy, omassani hyvin samaltakuulostavia oireita. Palamiset kyllä häviävät yhtä nopeasti kuin tulevat, mutta hieman tuo ärsyttää ja kun vielä premiumia on jäljellä voisi homman ottaa työn alle.
   
 12. jkoivula

  jkoivula Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2006
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä mitä tuo Premium tarkoittaa? Soittelin kuitenkin Samsungille, siellä sanottiin että ei kuulu takuuseen... Jos haluan, niin voivat tilata huollon mutta se maksaa. Ilmeeni :eek:

  Nyt lähti viestiä SFC huoltoon, että mitä ihmettä. Katsotaan mihin se johtaa vai johtaako mihinkään...

  Muuten telkussa on loistava kuva, mutta nuo ominaisuudet pilaavat katselunautintoa.
   
 13. Magneto

  Magneto Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.05.2010
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uusi firmis pitkästä aikaa! linkki
  mutta eipä taida kummosia fixejä olla..
  - Optimization to find the Service Channel for SkyD (Germany, Austria , Swiss Region)
  - Improve ''11 Skype(MoIP) Camera screen is not showed
  - When turning off and on after recording Guide plus (Only Italy)
  - Improve Samsung Digital Camera''s specific MJPEG movie clip is not playbacked
  - fix power on/off issue continuously when connected with Network
   
 14. jkoivula

  jkoivula Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2006
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  0
  No SCF huolto ei palaillut koskaan, joten soitin tänään uudestaan Samsung tukeen (030 6227 515). Nyt meni sujuvammin, tiedot ylös ja neiti lupasi että huoltoliikkeestä otetaan viikon sisään yhteys. Sellainen ukaasi tuossa on, että jos vika ei ole todellinen niin tulee lasku... Uskon että täyttää kriteerit, eilen katselin paneelia testikuvan kanssa ja oli aika karua katsottavaa... Ympäri paneelia on palojälkiä, ei pelkästää tekstit vaan ihan joka paikassa. Sitten on vielä iso punainen läiskä, mikä näkyy heti kun tulee tummempi kohtaus. Eikä ole edes HTPC käytössä ja pleikkariakin hyvin harvoin, että jäisi joku ruutu auki. Mutta katsotaan mitä tuleman pitää, toivo elää :rolleyes:

  Edit: tänään kävi SCF:n kaveri katsomassa laitetta, varsin nopeaa toimintaa siis. Otti takakannen auki ja kokeili säätää jotain. Sillä ei näyttänyt olevan vaikutusta joten uusi paneeli lähti tilaukseen. Pienoinen yllätys oli, että paneelin vaihtokin tehdää kotioloissa. Täytyy ainakin yrittää siivota kissankarvat pois, ettei niitä ole joka välissä... Uusi paneeli voi tulla jo ensi viikolla, jos sitä sattuu olemaan ruotsin varastossa :)
   
  Viimeksi muokattu: 18.11.2011
 15. jkoivula

  jkoivula Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.02.2006
  Viestejä:
  134
  Saadut tykkäykset:
  0
  Paneeli vaihdettiin tänään, aikaa toimenpiteeseen meni tunti. Vanhaa jäi kuorien lisäksi virtalähde ja emolevy, paneeli on käytännössä alumiininen taustalevy komponentteineen. Nyt on sisäänajo menossa, säädöt on vielä tekemättä. Hyvältä näyttää toistaiseksi, kuva näyttäisi olevan kohdallaan.

  Asentaja mainitsi plasman kulumisesta, meilläkin tuo on päällä illat läpeensä. Olen aikaisemminkin miettinyt, että pitäisi hommata halpa LCD "toissijaiseen" käyttöön. Tämä kattaisi kaikki emännän saippuasarjat ja muun laatuviihteen. Turhaa polttaa paneelia moisella sonnalla... No tästä emäntä tietysti nyrjähti, että jo on telkkari kun ei kestä käyttöä. :hitme: Makuuhuonetelkkari voisi silti olla paikallaan.
   
 16. prosurfer

  prosurfer Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.10.2001
  Viestejä:
  2 111
  Saadut tykkäykset:
  2
  Asensin vihdoin 3011.0 firmiksen 3006.1:n tilalle. SamyGo vaati pientä laittoa (muutaman kerran tuli asennettua 0000->3006.1->3011.0) mutta lopulta toimii vanhaan malliin.

  Kuva-asetukset menivät uusiksi, vanhoilla asetuksilla kuva on valju ja kirkas erityisesti SD- ja 3D-materiaaleilla. Tavallisen SD-kuvan ja upscaletun SD:n virheet hyppäävät esille, vaatii vielä paljon laittoa. Hyvälaatuinen HD toimii erittäin hyvin. 3D tuntuu pysyvän paremmin kasassa uudempaa sarjaa olevilla laseilla (ei pätkinyt kertaakaan puolen tunnin katselun aikana) mutta vanhemmilla laseilla pätki pahasti.
   
 17. jaripetteri

  jaripetteri Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.11.2005
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on puolisen vuotta vanha Samsung PS50C555 plasma ja se sirisee. Sirinä on selkeästi kuultavissa katselupaikalle kun ruutu on kirkkaampi, mustalla tai lähes pimeällä kuvalla sirinää ei kuulu tai on ainakin selkeästi vaimeampaa. Edelliseen Sampan LCD:hen vaihdatin powerin sirinän johdosta ja tämä on minusta vielä pahempi. Tiedä sitten mikä tuolla tälläkertaa sirisee. Plasmaan käsittääkseni kuuluu pieni sirinä mutta kuinka palojn noissa yleensä on hyväksytty sirinää ja onko noita Samppa vaihtanut takuuseen millaisella väännöllä?
   
 18. MikkeS

  MikkeS Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.08.2005
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  1
  Nyt on alkanut sitten omakin oireilemaan. Aikaisemmin ollut aivan hiljainen, en ole kuullut mitään sirinöitä tai muitakaan ääniä ja nyt on sitten alkanut pitämään kovaäänistä surinaa, kun on virrat päällä. Eli ei mitään korkeataajuista sirinää, vaan ihan selkeää ja kovaäänistä surinaa. Volumea pitää laittaa reippaasti, että surina peittyy sen alle. Malli PS63C7705 ja ikää vajaa pari vuotta.

  Onko mitään tehtävissä, vai oliko tämä tällainen kertakäyttötuote? Pitää kait nyt tuon hintaluokan telkkarin kestää kauemmin, kuin vajaa pari vuotta!
   
 19. Kalenkki

  Kalenkki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.03.2011
  Viestejä:
  316
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kahden vuoden takuu?
   
 20. jaripetteri

  jaripetteri Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.11.2005
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Omaa konettani on huolto tulossa huomenaamulla katsomaan tuon sirinän takia, sanoi kyllä että pieni sirinä kuuluu plasmoihin mutta minusta tuo on senverran häiritsevää ettei kuulu minkään hintaluokan laitteelle.