Salaliitot

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Sinclair, 18.07.2002.

 1. Pekko

  Pekko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.11.2001
  Viestejä:
  765
  Saadut tykkäykset:
  1
  Eikös kuussa käynti hommassa ollut kysymys varjoista, että varjot lankeavat aivan väärään suuntaan ja sitten ensimmäisissä kuvissa oli joku ylimääräinen varjo joka sitten häivytettiin.
   
 2. Meizi

  Meizi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  1 308
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hesarin NYT-liitteessä oli joskus tosta juttua ja lopuksi ne pääty siihen, että kyllä ne kuvat on aitoja. Siinä oli haastateltu eri alojen asiantuntijoita ja siinä oli perusteltu ne kaikki syyt, että miksi ne ovat feikkikuvia vääriksi.
   
 3. Pekko

  Pekko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.11.2001
  Viestejä:
  765
  Saadut tykkäykset:
  1
  Muutamia kohtia mitä epäillään tuossa kuussa käynnissä.

  - The Spacey Twins - Photo taken inside aircraft simulating 0 g gravity and later passed off as a "space walk".
  - Divergent shadows which could only have been produced by a spotlight.
  - Space rocks which have "Hollywood Type" letters.
  - Backdrops for "The Mountains of the Moon".
  - See the Astro-nots jump out of their own shadow. (Above photo clearly shows shadow of flag, but shadow of "Astro-not" is absent).
  - Photo showing absolutely no crater under the main rocket of the LEM.
  - Photo of Astro-not taken by fellow Astro-not who had no camera.
  - Read how radiation should have turned the Astro-nots into crispy space bacon.
  - Why are there never any stars showing in any of the moon pictures? If the Hubble Telescope can see them, why can't the Astro-Nots?

  Edit: Was The Apollo Moon Landing Fake?
   
 4. Slash80

  Slash80 No Life! Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.04.2001
  Viestejä:
  2 841
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mustaako kukaan sellaista ohjelmaa kuin "tukikohta"? Siinä käsiteltiin aika uskottavan oloisesti tätä Area 51:stä. Tämä tuli tässä jokunenvuosi sitten tv2:selta
   
 5. T-800

  T-800 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.06.2002
  Viestejä:
  437
  Saadut tykkäykset:
  0
  Maailma on pieni, tai no, netti ainakin... Itse eksyin päivemmällä sivulle, jossa annetaan selitys kaikille edellä mainituille ilmiöille ja samaan syssyyn haukutaan tuon Pekon linkittämän sivun tekijä aivan maanrakoon.
  Se että ovatko nämä vastaväiteet yhtään sen todenmukaisempia, onkin sitten jo aivan toinen juttu...

  Was The Apollo Moon Landing Fake? - I don't think so - JVS
   
 6. Pekko

  Pekko Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.11.2001
  Viestejä:
  765
  Saadut tykkäykset:
  1
  On käyty kuussa tai ei, niin sitä ennen alkoi USA - Venäjä kilpailu avaruuden valloittamiseksi. Jonka seurauksena USa ja Venäjä tuhlasivat mielettömän määrän rahaa siihen että kummalla on avaruuden herruus. Usa lähetti apinan ja Venäjä Jurin :D.

  Sitten Usalaiset käveli (jota epäillään ja miksei) ensimmäisenä kuussa. Eli Usalaiset korjasivat katkeran nöyryytyksen kun lähettivät sen apinan sinne ensin (pitäähän sitä jollakin testata). Sitten tuli tämä tähtien sota jonka ilmeisesti USA voitti, koska Venäjältä loppui kertakaikkiaan rahat kesken. Ja tätä kanssa epäillään että oliko Usalta todella suurta pluffia koko tähtien sota.
   
 7. TimoK

  TimoK Käyttäjä

  Liittynyt:
  30.11.2000
  Viestejä:
  800
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nappiin vetäisty! :D
   
 8. Pallisilsa

  Pallisilsa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.09.2003
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
 9. dan

  dan Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.05.2003
  Viestejä:
  148
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse olen vakuuttunut että bildbergin salaseura tapatti Anna lindhin.
  Ja Illuminati pyörittää maailmaa.
  Tämä ei ole edes läppä vaan uskon oikeasti.
   
 10. setae

  setae Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 276
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ritva Santavuoren demoniset piirteet nyt ovat tiedossa jokaisella, jonka ÄO on suurempi kuin kengännumero. Bushin kohdallahan näin ei ole, joten USAn hallitus yrittää ilmeisesti piiloitella ennemminkin tuota tietoa - Bushin ollessa ainoa joka sontavuoreen uskoo.

  Jäätelöauton suhteen saat kyllä tukea täältä etelämmästä, sillä joka torstai ollessani kotona jäätelöauton käynnin aikaan (eli yleensä noin klo 9 illalla) harrastan tuon mölytoosan pommittamista kananmunilla parvekkeeltani. Tunnistatpahan ainakin hajusta, missä vainoajasi liikkuvat :D
   
 11. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Itseäni kiinnostaa enemmän nuo musiikki maailman salaliitot. Kuten esimerkiksi Kurt Cobainin kuolema. Ihan liikaa outoja ilmiöitä ja vastaamatta jääneitä kysymyksiä.

  - Parhaimpina esimerkiksi, että miksi Cobainin käyttämässä haulikossa ei ollut sormen jälkiä vaikka Cobain EI käyttänyt käsineitä.
  - Miten Cobain laukaisi haulikon, koska hän oli suhteellisen pieni kokoinen ja se haulikko oli sen verta iso ettei hän olisi yltänyt liipasimelle jos olisi pistänyt haulikon suuhunsa piippu edellä. Jalalla laukaisu on pois laskettu koska jalassa oli tennarit ja ase oli siististi rinnan päällä kun hänet löydettiin.
  - Miten Cobain oli onnistunut lataamaan haulikon, nostamaan sen ja laukaiseen kun hänessä oli kuolin hetkellä yli 3 kertainen kuolettava määrä heroiinia veressä.
  - Miksi Courtney Love tekeytyi Cobainin äidiksi ja ilmoitti Cobainin kadonneeksi, miksi ei tehnyt sitä omalla nimellään?
  - Courtney Love palkkasi yksityisetsivä Tom Grantin etsimään kadonnutta Cobainia. Grant otti avukseen Cobainin parhaan ystävän Dylan Carssonin. Carssonin avustuksella he etsivät Cobainien Seattlen talon, mutta kun Grant kysyi Carssonilta autotallin päällä olevasta huoneistosta (mistä Cobain pari päivää myöhemmin löydettiin), Carsson väisti kysymyksen ja vei Grantia muualle.

  Jutussa on varmaan noin 100 eri asiaa mitkä eivät täsmää ja kirjoitan tässä tätä koko loppu päivän jos ne kaikki rupean tähän listaamaan. Kiinnostuneille Tom Grant jatkaa edelleen omasta pussistaan tutkimusta Cobainin kuolemasta. Hänen sivustonsa löytyy osoitteesta www.cobaincase.com. Sivustolta löytyy monia Grantin äänittämiä puheluita Loven ja muiden käymistä keskusteluista joissa Grantia yritetään selvästi johtaa harhaan. Itse en ole uskonut itsemurha teoriaan pitkään aikaan.

  Lisäksi muista salaliittoteorioista kiinnostaa lähinnä Tupac Shakurin ja sen toisen räppärin samanlaiset kuolemat. Limusiini ajaa paikalle ja musta pukuiset äijjät tulittavat hulluna ikkunasta, ei ihan normaali jengi tappo.

  Myös Paul McCartneyn oletettu kuolema vuonna 1969 ja hänen korvaamisensa kaksoisolennolla kiinnostaa myös. Tämä kuulostaa ihan naurettavalle, mutta lukekaapa Paul Is Dead sivusto niin johan rupeaa kiinnostamaan :D
   
 12. Paake

  Paake Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.01.2002
  Viestejä:
  714
  Saadut tykkäykset:
  0
  Maailman laajuinen salaliitto löytyy aivan selvästi lähempääkin. Aivan selvästi joku taho aiheuttaa riippuvuutta maailman ihmisille kofeiinin käytön muodossa. Aivan liian moni ihminen on kofeeiinijuomien orja, eikä tietenkään itse edes huomaan olevansa moinen. Aivan selkeä maailmanvalloituksen juoni, Illuminati ryhmääkö joku täällä jo ehdottelikin :hitme:
   
 13. Harry Lime

  Harry Lime Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.05.2003
  Viestejä:
  1 492
  Saadut tykkäykset:
  11
  Täällähän ei olla puhuttu mitään minun suosikkisalaliittoteoriastani, The Kennedy Assassination Case ;)

  En jaksa luetella tänne taas sitä koko hömppää, mutta jos joku muu joka on joskus tutustunut Jim Garrisonin trai Jim Marrsin teoksiin jaksaisi poikia vähän konversaaatiota ja listata näitä "todisteita" Yhdysvaltain hallituksen syyllisyydestä.

  Minä en mitään faktoja viljele, mutta olen ihan vilpittömästi sitä mieltä, että Garrison puhuu totta: syyllinen JFK:n murhaan oli hallituksen salaliitto.
   
 14. Sergio

  Sergio Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.03.2003
  Viestejä:
  127
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samaan aiheeseen on perehtynyt tämäkin, melko käsittämätön sivusto :http://uberkinder.5u.com/paul/index.html :hitme:
   
 15. projectx

  projectx Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  14.02.2003
  Viestejä:
  607
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuo olisikin varsin hauska episodi :D , varsinkin jos jälkimmäinen olisi elossa :rolleyes:
   
 16. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Jeps. Itse en ole myöskään uskonut piiitttkkkäääännn aikaan lone gunman teoriaan mikä on naurettava. Kaikki ketkä on ampunut tuollaisella vanhalla itse ladattavalla kiväärillä tietää, että Lee Oswaldi oli aikamoinen Flash Gordon kyllä sen aseen kanssa jos tuon teki :D
   
 17. Bulli

  Bulli Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.01.2003
  Viestejä:
  2 083
  Saadut tykkäykset:
  1
  Totta. Lisäksi voidaan ihmetellä esimerkiksi mustaa sateenvarjoa kantavaa miestä, päivähän oli aurinkoinen ja sateen uhkaa ei ollut. Mieshän "pumppasi" sateenvarjoaan vain hetki ennen ampumista (ja muistaakseni myös ensimmäisen laukauksen jälkeen).
   
 18. setae

  setae Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 276
  Saadut tykkäykset:
  1
  Timo Taikurin ja Pelle Hermannin maailmanvalloitus
  Herran poistuminenhan on vain osa tätä suurta salaliittoa!
   
 19. Harry Lime

  Harry Lime Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.05.2003
  Viestejä:
  1 492
  Saadut tykkäykset:
  11
  Puhumattakaan siitä, että tappajat odottivat että Kennedyn auto kääntyy Elm Streetille ennen kuin avasivat tulen. Mikäli kirjavarsaton ikkunassa kyyhöttänyt Oswald olisi ollut ainoa ampuja, hän ei olisi missään nimessä odottanut käännöstä, sillä yhdelle miehelle paras paikka ampua olisi ollut jo kauan ennen.

  Ja autosta vielä, miksi helkkarissa kuljettaja yhtäkkiä hidasti kun Elmille tultiin?

  Ai niin, entäs Garrisonin Magic Bullet? :rolleyes: Tämä juttu löytyy myös Oliver Stonen leffasta, jossa Costner esittelee piirroksen avulla tätä ihmeluotia, joka poukkoili ympäri autoa (eli todellisuudessa luoteja ei ollut kolme vaan kuusi).

  Niin, sitten todistajat. Kaikki sanoivat kuulleensa kuusi laukausta, heille uskoteltiin niiden olleen kaikuja. Ja nainen joka oli nähnyt Jack Rubyn murhapaikalla puuhailemassa, hänen lausuntonsa muutettiin ilman hänen lupaansa, tms, niin että "hän ei pystynyt tunnistamaan miestä Rubyksi".

  Ahah, ahah. :hitme:
   
 20. Dozer

  Dozer Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.02.2001
  Viestejä:
  420
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tästä olen itsekin kovasti kiinnostunut kovana Tupac fanina. Teorioiden mukaanhan 2Pac lavasti kuolemansa, toisten teorioiden mukaan taas USA:n hallitus tappoi hänet. Itseasiassa olen lukenut niin paljon erilaisia outoja yhteensattumia ja tapauksia, joita ei vain voi selittää, etten tiedä kyllä yhtään onko hän elossa vai ei. Ehkä totuus selviää hänen tulevassa dokumentti elokuvassaan "Resurrection". Eli karkeaa suomennosta käyttäen kielitaidottomille "henkiin herääminen". ;)