Sairaana..sairaana..ja taas sairaana.

Keskustelu osiossa 'Terveys & hyvinvointi' , aloittajana WhiteQueen, 11.11.2003.

 1. matarvai

  matarvai Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.12.2000
  Viestejä:
  1 466
  Saadut tykkäykset:
  1
  Yleensä melkein joka sunnuntai tulee oltua kipeänä. Tämä olo tila on vain itse aiheutettu. Mutta asiaan, itse en ole ollut kuin kaksi kertaa kipeänä armeijan jälkeen. Molemmilla kerroilla tulin lomalla sairaaksi. Ei voi olla huonompaa aikaa sairastaa kuin lomat. Sairaslomaa töistä ei ole vielä ikinä ollut päivääkään.
   
 2. Patu

  Patu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.12.2002
  Viestejä:
  2 834
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lauantaina iski 38,12 asteen kuume illalla. Pelkäsin pöpön iskeneen, mutta yllätykseksi sunnuntaiaamuna oli täysin normaali olo eikä tänäänkään mitään oireita. Kurkkukipukin on menossa pois päin. Kyllä sen flunssan joka talvi kerran potee, joten tekee vielä tuloaan tämän talven osalta.
   
 3. Wick

  Wick Say it in slugs Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.11.2002
  Viestejä:
  2 150
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tässä viime viikonloppuna iski niinkin hauska asia, kuin ripuli. :p Nyt saa sitten päivystää vessan lähellä jatkuvasti ja tavara lentää kuin vettä vaan. Eheh.
   
 4. wallu

  wallu Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.10.2002
  Viestejä:
  631
  Saadut tykkäykset:
  1
  Avaudutaan nyt vaikka tänne. A-virus ilmeisesti yllätti, vai mikäs se nyt tämän influenssan nimi onkaan. Perjantaina alkoi kovalla yskällä, ja tässä viikonlopun mittaa on pahentunut. Tänään oli ensimmäisen kerran kuumetta ja koko kroppaa särkee aivan saamaristi. Jos merkit pitää paikkansa niin suurin osa ensi viikosta menee sisällä karanteenissa :(. Noh jaa, eipä tässä muu auta kuin sairastaa.

  ... end of complaining
   
 5. WhiteQueen

  WhiteQueen Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.04.2002
  Viestejä:
  1 591
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tuon viimeisen sairastuskerran jälkeen en ole ollut huonossa kunnossa olleskaan,ehkäpä suurin syy siinä,että meni se seurustelusuhde poikki..
  Joo,ylihuomenna ilmeisesti minut sitten leikataan,kurkku auki ja nips naps,nielurisat vek. Sain onnekseni tällaisen peruutuspaikan,toisaalta hyvä näin joululomalla sitten sairastaa.(Pahin mahdollinen ajankohta leikkaukselle olisi ollut helmikuu,jolloin pitäisi päästä bilettämään suuntaan jos toiseen.Ensiksi syntymäpäivät ja sitten vanhojentanssit. :p)
   
 6. xander

  xander Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.12.2002
  Viestejä:
  1 507
  Saadut tykkäykset:
  1
  Wanhaa ylöspäin:

  Näytti jo hyvän aikaa siltä, että tämä talvi tulisi olemaan ensimmäinen moniin vuosiin, että selviäisin sairastelematta. No viime yönä sitten iski taas kerran vakio flunssa päälle. Kurkku on kipeänä ja muutenkin hyvin pehmeä olo päällä. :OI :(
   
 7. mankeli

  mankeli Suurguru Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.01.2003
  Viestejä:
  897
  Saadut tykkäykset:
  1
  Morttileirillä saatu flunssa paheni ilmeisesti keuhkoputkentulehdukseksi, jota tässä on podettu nyt pari viikkoa. V-käyrä nousee jyrkästi, kun yölläkään ei saa nukuttua yskän takia :mad:
   
 8. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  No niin. Kylläpä tuota kestikin hetki. Nyt ollaan sitten sairaana. Ensin alkoi sattumaan vatsaan/palleihin kolme viikkoa sitten niin kuin olisi palleille potkaistu. Sitä kesti about viikon, sitten alkoi helvetin huono olo ja aina tuntui olevan pala kurkussa ja oksettaa. Marssin sitten lääkäriin ja mukava täti epäili minulla olevan virtsaputken tulehdus tai eturauhanen tulehtunut. Varmuuden vuoksi verikokeisiin seuraavana päivänä ja antibiootti kuuri päälle. Palli kivut poistuivat heti seuraavana päivänä, mutta paha olo ja lievä kuume (36,8-37,5) jäi. Niitä kesti noin viikon. Sitten ne lähtivät. Pari päivää kesti ihan kohtuu fiilistä ja taas alkoi ikävästi palleihin/alavatsaan tuntua kipuilua. Sitä on nyt kestänyt about viikon. Se on tosin erilaista kuin ennemmin, sellaista satunnaista. Eilen sitten tuntui kurkussa ilkeälle ja aamulla kun heräsin, oli kuumetta mukavat 37,6. Nyt äsken mittasin ja näyttäisi olevan 38,5 about. Jepujee ja hyvät jussit vaan. Jos ei ala kohta lakata tämä kierre niin pakko kai sitä on taas mennä avautumaan lääkärille..
   
 9. villen

  villen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  18.06.2001
  Viestejä:
  234
  Saadut tykkäykset:
  0
  En hae mitään empatiaa mutta itse olen sairastanut 15 vuotta duchennen lihasdystrofiaa. Tätä tautia en toivois edes pahimmalle vihamiehelleni :) Olin just alkuvuodesta 9 viikkoa sairaalassa.
   
 10. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Aika paha kyllä. Imo kaikki syövät ja tuollaiset taudit ovat niitä hirveimpiä mitä ihmiselle voi sattua. Mieluummin kuolisin vaikka puukotukseen tai jäisin auton alle kuin sairastaisin itseni kuoliaaksi. Osanottoni.
   
 11. Dolph Laundgren

  Dolph Laundgren Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.01.2003
  Viestejä:
  291
  Saadut tykkäykset:
  0
  Otan osaa myös.
   
 12. DeadHead

  DeadHead Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.04.2004
  Viestejä:
  44
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulta löytyy tukku "kaameita" kroonisia sairauksia, lääkärinlausunnossa oli mainittu maanisdepressio tyyppi-2 f31.8, tunne-elämältään epävakaa persoonallisuus f60.3, essentiaalinen verenpainetauti i10, diabetes e11.9 ja ADHD epäily. No, hyvin tässä maailmassa olen erittäin rasittavista sairauksistani huolimatta pärjännyt, sillä maisterin paperit on kädessä, lapsi maailmassa, ja moottoripyörät sekä rock'n roll elämän sisältönä :thumbsup: Tällähetkellä pahiten vaivaa krapula, joka on seurausta siitä, että sain pari viikoa sitten lahjaksi laatikollisen Jack Danielsia, jota onkin sitten tässä tullut ahkeraan tyhjenneltyä. Eihän nuo krooniset pipini oikein tykkää tästä Danielsin kanssa läträämisestä, mutta kerrankos sitä vaan eletään. :cool:

  Jostain syystä flunssat yms. pöpöt eivät minuun helpolla tartu. Viimeksi minulla oli kuumetta n. 6-vuotta sitten, kun sairastin vesirokon jonka sain pojaltani. On se muuten aivan kauhea tauti sairastaa kolmikymppisenä. 40-astetta kuumetta, KAUHEA selkäsärky ja kutitti niin h*******i joka paikkaa. Pojalle tuli YKSI näppy eikä mitään muuta, ei kuumetta ei mitään. Minä makaan kuoleman kielissä kauheassa kuumeessa lähes viikon ja näytin siltä että joku olisi tökkinyt minuun tussilla miljoona pientä inhottavasti kutiavaa pistettä.
   
 13. Blizzard

  Blizzard Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.02.2002
  Viestejä:
  1 467
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitkästä aikaa meikäläinen palasina pahemman kerran. Viikon ajan pitänyt ikävää flunssaa ja viime yönä alkoi oikea korva jomottamaan. Tänä aamuna lääkäriin, jossa todettiin välikorvan tulehdus. Viikon lääkekuurille - mars mars. :weep:

  Olo ei ole hetkisen tietokoneen käytön jälkeen kovinkaan hurrattava, joten taidan suunnata takaisin vällyjen väliin.
   
 14. Svg

  Svg Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.01.2004
  Viestejä:
  259
  Saadut tykkäykset:
  0
  Menkää hyvät ihmiset lepäämään jos kipeitä olette. :) Ei ne taudit mihinkään lähde jos tietokoneella kokoajan napsuttelee. Jep, kuulostan ihan omalta äidiltäni. :D
   
 15. WhiteQueen

  WhiteQueen Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.04.2002
  Viestejä:
  1 591
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kipeänä taas.. Nielu tulehtunut todella inhasti ja se tulehdus on osin siirtynyt hengitysteihinkin. Eilen vielä tähän samaan syssyyn iski nuha. Yön vietin valvomalla ja katsomalla deeveedeitä, kun en kivultani saanut untakaan. No, ehkä tää tästä.. Ei vaan vois nyt olla kipeä, tärkeä syksy on, kun on kirjotuksetkin.. :weep:
   
 16. premier

  premier Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 687
  Saadut tykkäykset:
  4
  Itsekin sairastin tämän ihanuuden tammikuussa. 3 viikkoa olin ihan paskana. Päälle tuli vielä liiallisesta parasetamolin ja ibuprofeenin syönnistä vatsakatarri niin ettei pariin päivään pysynyt edes mehu sisällä. Aluksi sitä luultiin angiinaksi ja söin jonkun tappoantibioottikuurinkin ja sitten ihmeteltiin kun ei tauti taittunut :hitme:

  Luojan kiitos tuohon tulee ensimmäisen kerran jälkeen immuniteetti.

  Ja arvaa vituttiko kun en saanut tautia edes pussailemisesta niinkuin asiaan kuuluisi. Ihan turha homma siis :(
   
 17. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 991
  Saadut tykkäykset:
  35
  Nyt on ollut maailmankirjat sekaisin. Normaalisti olen kerran vuodessa kipeänä, mutta nyt on 3 tai 4 lyhyttä kuumetautia tullut pienen ajan sisään.
  Tänään iski ihan yllättäen 39 asteen kuume ja sen tunsi, kun tietokoneella kikkaili. Oli kuin Jauhosäkillä (jäisellä) olisi lyöty, sitten vaan kahden peiton alle tutisemaan.
   
 18. taikajanne

  taikajanne Voe tokkiinsa! Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.08.2003
  Viestejä:
  253
  Saadut tykkäykset:
  0
  Täälläkin ollaan kipiänä. Kuumetta, päänsärkyä, tukkoinen nenukki ja kurkkukipua. :OI :OI :OI Että osaa olla ärsyttävä olo; kaikki paikat tuntuvat olevan jumissa ja tukossa ja suussa maistuu pahalta. :mad:

  Ja nyt nenää niistämään, taas.
   
 19. Nice Guy Eddie

  Nice Guy Eddie no more mr. Nice Guy Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.07.2001
  Viestejä:
  4 660
  Saadut tykkäykset:
  6
  saatanallinen kuume iski eilen..tai eihän se ole kuin 39c mutta silti olo on kuin nuijitulla pihvillä. Maata ei pysty kun alkaa oksettamaan :sick:
  kohta pitäis lähtee Gestapo-Kaisan käsittelyyn ja katsoa millasen hoidon saa.
   
 20. Jürgen

  Jürgen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.01.2003
  Viestejä:
  3 407
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itse tuli käytyä perjantaina korvaleikkauksessa. Luukalvoa nappasivat ja taisivat siitä tehdä jonkun viritelmän tärykalvoksi.

  Pe-aamuna saikulle syömättä ja juomatta moneen tuntiin. Sairaalakuteet niskaan, diapamia naamaan ja odottelemaan leikkaukseen lähtöä. Kymmenen aikoihin pääsin leikkauspöydälle, jossa vierähti semmonen 2-3 tuntia, koska joutuivat porailemaan luita jne. Arviolta tunnin olin heräämössä, ennen kuin siirtivät takaisin osastolle toipumaan. Vähän lepoa, ruokaa ja tiputusta, niin viiden aikaan olin jo siinä kunnossa, että jaksoi vähän kävelläkin. Kuuden aikaan pääsinkin jo kotia, iso turbaani päässä :thumbsup:

  Nyt ollaan sitten kahden viikon sairaslomalla, mutta eipä tuosta hirmuisesti hyötyä ole kun en ole töissä, mutta onpahan hyvä tekosyy olla kirjoittamatta gradua vähään aikaan ;)

  Lääkäri kirjoitti Burana 600:sta otettavaksi 3-4 kertaa vuorokaudessa, mutta enpä ole ottanut tähän mennessä vasta kuin kolme yhteensä, kun ei viitsi noita mömmöjä liikaa syödä. Harvinaisen vittumaista, kun korva on täynnä pumpulia, paperipaikkoja ja D-tampooneja TCB-rasvattuna (leikkauskertomuksesta luntattua). Perjanaihin asti pitää kärvistellä, niin saa nuo perkeleen pumpulit pois korvasta ja kuuliskin ehkä jotain...

  Ihan jännä kokemus oli olla taas leikkauksessa, edellisestä kerrasta jo yli kymmenen vuotta aikaa.

  Lääkäri kävi leikkauksen jälkeen kertomassa, että oli joutunut leikkauksessa leikkaamaan jotain kiinnikkeitä irti ja kielen vasemmalta puolelta olisi mahdollisesti mennyt tunto kokonaan pois... No, onneksi ei näin käynyt, joten kieli toimii edelleen niin kuin pitääkin :D